Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

3 minutes ago, Rena87 είπε:

Αγαπούλες μου είμαι σπίτι μου... σπιτάκι μουυυυυυ....  ειμαι πολυ εξαντλημενη βέβαια..όλα γύρω μου γυρίζουν... αλλά θα κοιμηθώ στο κρεβατακι μου κ πιστεύω από αύριο τέλος αυτό το βασανο.  Μου φτιάχνει ο αντρουλης ρυζακι με κοτοπουλακι..νομίζω 5 πιάτα θα φάω.   Τον ουρολογο δεν τον πρόλαβα..έκανα μια καλλιεργεια φευγοντας και αύριο στις 11 θα πάω για τον υπέρηχο.. εντωμεταξυ δε λέει να με αφήσει το κολοβαρος κ η συχνοουρια.  Πολλά νεύρα κορίτσια.. ελπίζω να ηρεμήσω.  Ευχαριστώ για τη σκέψη σας κ που είσασταν δίπλα μου σε όλο αυτό αγάπες μου!

Ειρηνακι μου πως είναι το κοριτσάκι σου;

Μουτζουρακι μου σημερα περιμένουμε αυγουλακιααααα ..

Τονακι μου πως εισαι; 

Σαμμερακι μου αγαπώ το γιο σου...

Μαρτακουλινο μου ζεις κ περιγράφεις τις πιο όμορφες στιγμές! ❤

Μαμυ μου..μαρακι μου..σιτακι μου.. περνούμε σειρά σιγά σιγα;; αντέ υπομονή..όλες μαζί να τα κάνουμε τα τεστακια...

Η μανούλιτσα  το ζαμιακι κ η τζο που ειναι;

Το Μαρινακι τι να κανει; εβελινακι μου όλα καλα;

Μαιρουλα όλα τέλεια κυλάνε..υπομονή για τη συνάντηση..

Πουλάκι μου γλυκό.. ιοιο μου..Βικακι μου με το σούπερ πινακακι..όλα τα προλαβαίνεις κ εσύ... αμποτακι μου... χαρούμενη μανούλα μου..  Χρύσα.. ένα τεράστιο φιλί σε όλες κ διπλό σε όποια ξεχνώ!!!

Αγάπη μου επιτέλους σπίτι σου! !! Λες αγάπη μου τα τόσα νεύρα να σχετίζονται και με τίποτα άλλο? 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

30 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

μα δεν καταλαβααααα!!& μαλιστα μια μερα πριν το τεστ ειμασταν εκδρομη το σκ!αλλα παιδια,τι σου ειναι αυτες οι ορμονες!?καθομασταν στο ιδιο τραπεζι με τη συνυφαδα γιατι ειμασταν ολοι μαζι σε εκδηλωση & αυτη ηταν εγκυος στο 2ο & ελεγε πως δεν το περιμενε να μεινει τοσο συντομα εγκυος κτλ& πως εγινε αφου επαιρνε αντισυλληπτικα!και ολα αυτα ξεροντας οτι εμεις προσπαθουσαμε αλλα ο συζυγος ειχε προβλημα!εγω δεν αντεξα,με πηραν τα κλαματα & εφυγα πανω στη ρεσεψιον του ξενοδοχειου!πηρα τηλ.την κουμπαρα μου να τα πω καπου!μιλαμε ημουν πολυ ασχημα!το μονο συμπτωμα που ειχα ηταν πονος στις θηλες αλλα ενταξει,ειπα οτι ειναι απο την περιοδο που θα ερθει,αφου στην εκδρομη παλι ηρθαμε σε επαφη!με το που γυρναμε περιμενα θεωρητικα περιοδο!βλεπω καφε απο την προηγουμενη μερα & λεω στο συζυγο,παει κι αυτος ο μηνας,θα μου ερθει περιοδος!θα παμε το καλοκαιρι για εξωσωματικη,δεν αντεχω αλλο!την επομενη μερα δεν μου ηρθε περιοδος!λεω μεσα μου "βρε λες;;;"αντε ας κανω ενα τεστ αλλα παλι ασπρο θα βγει!

το κανω και βγαινει πολυ αχνο ροζακι!εγω δεν ειχα ξαναδει ροζακι αχνο ουτε και γενικα αλλο χρωμα περα απο το ασπρο!& μιλαω βαιμπερ με το συζυγο του στελνω φωτο & μου λεει δενβλεπω τιποτα!!ειναι ιδεα σου!το φανταζεσαι!

ε μαλλον για το τρελοκομειο ειμαι πλεον,λεω απο μεσα μου!μετα διαβαζω τις οδηγιες & κανω ακομη ενα!το ιδιο & το δευτερο!του λεω και το δευτερο ειναι καπως ροζουλι!παγωσε αυτος!θα τα πουμε στο σπιτι μου λεει!μεχρι να κανω χορικαη την επομένη φυσικα δεν το πιστευαμε,πηγα την επομενη μερα & βγηκε 268!

Η σύνύφάδά επίτηδες να υποθέσω ότι τα έλεγε....καλός άνθρωπος τι να πω.....ότι να ναι είναι μερικές....το θαύματακι σου έγινε πάντως ......και αυτό έχει σημασία.......

6 minutes ago, Rena87 είπε:

Αγαπούλες μου είμαι σπίτι μου... σπιτάκι μουυυυυυ....  ειμαι πολυ εξαντλημενη βέβαια..όλα γύρω μου γυρίζουν... αλλά θα κοιμηθώ στο κρεβατακι μου κ πιστεύω από αύριο τέλος αυτό το βασανο.  Μου φτιάχνει ο αντρουλης ρυζακι με κοτοπουλακι..νομίζω 5 πιάτα θα φάω.   Τον ουρολογο δεν τον πρόλαβα..έκανα μια καλλιεργεια φευγοντας και αύριο στις 11 θα πάω για τον υπέρηχο.. εντωμεταξυ δε λέει να με αφήσει το κολοβαρος κ η συχνοουρια.  Πολλά νεύρα κορίτσια.. ελπίζω να ηρεμήσω.  Ευχαριστώ για τη σκέψη σας κ που είσασταν δίπλα μου σε όλο αυτό αγάπες μου!

Τονακι μου πως εισαι; 

Μαμυ μου..μαρακι μου..σιτακι μου.. περνούμε σειρά σιγά σιγα;; αντέ υπομονή..όλες μαζί να τα κάνουμε τα τεστακια...

Πουλάκι μου γλυκό.. ιοιο μου..Βικακι μου με το σούπερ πινακακι..όλα τα προλαβαίνεις κ εσύ... αμποτακι μου... χαρούμενη μανούλα μου..  Χρύσα.. ένα τεράστιο φιλί σε όλες κ διπλό σε όποια ξεχνώ!!!

Μπράβο Ρένακι φάει το κοτοπουλάκι σου σιγά σιγά όμως .....Μην σε πονέσει το στομάχι σου....μετά από τόσες μέρες...ξεκούρασου και αύριο θα είσαι περδίκι....αντέ να περάσουν οι μέρες και να κάνουμε πάρτι.......

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

8 minutes ago, Rena87 είπε:

Τονακι μου πως εισαι; 

χερομαι που γυρισες σπιτακι σου περαστικουλια και απο αυριο μια νεα μερααα..!!!!! αντε να δουμε και τι ειναι και αυτο το βαρος με τη συχνοουρια να ηρεμησεις και εσυ..!!!!! φιλακια πολλα καλη ξεκουραση..!!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Ρέ κορίτσια μου εγώ συνεχίζω να είμαι ελαφρός  πρησμένη στην κόίλίά χαμηλά .....και κάποια στιγμή είχα ένα περίεργο πόνο στη μία τη θηλή...γία λίγο όμως...σαν με τσίμπόύσάν καρφίτσες..και η συχνότητα ήταν όπως καταλαβαίνόύμε τους παλμούς...δεν ξέρω αν καταλάβάίνέτέτε πώς το εννοώ.....αχ τι είναι όλα αυτά......έχε για πείτε και εσείς....

• Μου αρέσει 2

vJ4vp2.png

17 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αγάπη μου επιτέλους σπίτι σου! !! Λες αγάπη μου τα τόσα νεύρα να σχετίζονται και με τίποτα άλλο? 

Ε ..δεν πέρασα κ λίγα αγάπη μου.. αλλά αν είναι από αυτό.. χαλάλι τα νεύρα! Το μπεμπε μας είναι καλα; να το ξεκουραζεις όσο μπορείς...

17 minutes ago, citty είπε:

Η σύνύφάδά επίτηδες να υποθέσω ότι τα έλεγε....καλός άνθρωπος τι να πω.....ότι να ναι είναι μερικές....το θαύματακι σου έγινε πάντως ......και αυτό έχει σημασία.......

Μπράβο Ρένακι φάει το κοτοπουλάκι σου σιγά σιγά όμως .....Μην σε πονέσει το στομάχι σου....μετά από τόσες μέρες...ξεκούρασου και αύριο θα είσαι περδίκι....αντέ να περάσουν οι μέρες και να κάνουμε πάρτι.......

Απο την πείνα που έχω..Να καταβροχθισω την κατσαρόλα όλη μου έρχεται... μου αρέσει η περιγραφή σου πιο κάτω με τους παλμούς.. έτσι το έλεγα κ εγώ στον άντρα μου κ γελουσε.. κ εμένα συνεχίζει κ με πονάει το στηθος στα πλάγια και έχω και φαγούρα... άσχετο.. χαχα..

11 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

χερομαι που γυρισες σπιτακι σου περαστικουλια και απο αυριο μια νεα μερααα..!!!!! αντε να δουμε και τι ειναι και αυτο το βαρος με τη συχνοουρια να ηρεμησεις και εσυ..!!!!! φιλακια πολλα καλη ξεκουραση..!!!

Ευχαριστώ λουλούδι μου.. πολύ! Αντέ να δούμε τι θα δούμε μπας κ ηρεμησω.. 

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

3 minutes ago, Rena87 είπε:

Ε ..δεν πέρασα κ λίγα αγάπη μου.. αλλά αν είναι από αυτό.. χαλάλι τα νεύρα! Το μπεμπε μας είναι καλα; να το ξεκουραζεις όσο μπορείς...

Απο την πείνα που έχω..Να καταβροχθισω την κατσαρόλα όλη μου έρχεται... μου αρέσει η περιγραφή σου πιο κάτω με τους παλιούς.. έτσι το έλεγα κ εγώ στον άντρα μου κ γελουσε.. κ εμένα συνεχίζει κ με πονάει το στηθος στα πλάγια και έχω και φαγούρα... άσχετο.. χαχα..

Καλά είναι.  Στράβωσε που έβαλα σκούπα σήμερα. Δεν ξαναβάζω.  Κάναμε και αίματος σήμερα να δούμε αν θέλει περισσότερη θυροξυνη.  Πολλή πείνα όμως ρε παιδιά! 

DBTcp3.png7Kksp3.png

11 minutes ago, Rena87 είπε:

Απο την πείνα που έχω..Να καταβροχθισω την κατσαρόλα όλη μου έρχεται... μου αρέσει η περιγραφή σου πιο κάτω με τους παλμούς.. έτσι το έλεγα κ εγώ στον άντρα μου κ γελουσε.. κ εμένα συνεχίζει κ με πονάει το στηθος στα πλάγια και έχω και φαγούρα... άσχετο.. χαχα..

Καθόλου άσχετο...Μπορεί να έγινε το θαύματακι και να έχουμε σποράκι....

άσε την κατσαρόλα κάτω.....σε βλέπω.....χίχίίχίχίχί

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

11 minutes ago, citty είπε:

Καθόλου άσχετο...Μπορεί να έγινε το θαύματακι και να έχουμε σποράκι....

άσε την κατσαρόλα κάτω.....σε βλέπω.....χίχίίχίχίχί

Χαχαχα... εισαι θεα... την πήρε ο άντρας μου από μπροστά μου να μη τη βλέπω... δλδ μπορεί να είναι σχετικό που με τρώει το ζιζι;;;

16 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Ωραια ιστορια ειρηνακι μου..η συνυφαδα ασχολιαστη...ρενα λες να ερχεται το φλαμιγκο????περαστικα κοριτσακι μου

Ευχαριστώ ψυχουλα μου!! Αχ μακάρι.. ας βγει κάτι στην τόση ταλαιπωρία και τα ξεχνάω όλα...❤

21 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλά είναι.  Στράβωσε που έβαλα σκούπα σήμερα. Δεν ξαναβάζω.  Κάναμε και αίματος σήμερα να δούμε αν θέλει περισσότερη θυροξυνη.  Πολλή πείνα όμως ρε παιδιά! 

Αμαν αμάν.. λοιπόν μαλλον δε θέλει πολλά πολλά...  μη ξανά πιασεις σκούπα.  Άσε τον άντρα να τα κάνει.   Κ αν δε μπορεί  ..δε πειράζει..όταν μπορέσει.. το τελευταίο που να σκέφτεσαι το σκούπισμα..

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

16 minutes ago, Rena87 είπε:

Χαχαχα... εισαι θεα... την πήρε ο άντρας μου από μπροστά μου να μη τη βλέπω... δλδ μπορεί να είναι σχετικό που με τρώει το ζιζι;;;

Ευχαριστώ ψυχουλα μου!! Αχ μακάρι.. ας βγει κάτι στην τόση ταλαιπωρία και τα ξεχνάω όλα...❤

Αμαν αμάν.. λοιπόν μαλλον δε θέλει πολλά πολλά...  μη ξανά πιασεις σκούπα.  Άσε τον άντρα να τα κάνει.   Κ αν δε μπορεί  ..δε πειράζει..όταν μπορέσει.. το τελευταίο που να σκέφτεσαι το σκούπισμα..

Ναι ναι σχετικότάτό είναι.......δικά μας συμπτώματα είναι οπως τα θέλουμε τα ερμηνεύουμε.....χαχα χαχα μακάρι ρένάκί μου εύχομαι όλα αυτά να είναι από το σποράκι......ας κάνουμε υπομονή λίγες μέρες μείνανε ακόμα.......

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

59 minutes ago, citty είπε:

Ρέ κορίτσια μου εγώ συνεχίζω να είμαι ελαφρός  πρησμένη στην κόίλίά χαμηλά .....και κάποια στιγμή είχα ένα περίεργο πόνο στη μία τη θηλή...γία λίγο όμως...σαν με τσίμπόύσάν καρφίτσες..και η συχνότητα ήταν όπως καταλαβαίνόύμε τους παλμούς...δεν ξέρω αν καταλάβάίνέτέτε πώς το εννοώ.....αχ τι είναι όλα αυτά......έχε για πείτε και εσείς....

Εγω σιτακι μου τιποτα δεν εχω σήμερα .λιγα μούδιασμα στην κοιλία οπως καθε μηνα.ουτε κράμπες ουτε πονακια.Προχθες και χθες ειχα πολυ τσούξιμο στις θηλες.

Δεν το κοβω...θα μου ερθει η κοκκινομουρα.

Μακαρι σιτακι μου να ειναι το νινακι σου τυπωμένο!!!!

Ρενακι κατεβασε ρολα και κοιμισου ξεκουράσου!!!!!!

Κορίτσια γυρω απο τις θηλες μου εχουν βγει κατι ασπρακια σαν μπιμπικακακια.πιο πολυ στον αριστερό μαστο.

Δεν ξερω αν βγάζω καθε φορα λιγο πριν την αναμενομενη...

gc6Ip2.png

18 minutes ago, Mammy2 είπε:

Εγω σιτακι μου τιποτα δεν εχω σήμερα .λιγα μούδιασμα στην κοιλία οπως καθε μηνα.ουτε κράμπες ουτε πονακια.Προχθες και χθες ειχα πολυ τσούξιμο στις θηλες.

Δεν το κοβω...θα μου ερθει η κοκκινομουρα.

Μακαρι σιτακι μου να ειναι το νινακι σου τυπωμένο!!!!

Ρενακι κατεβασε ρολα και κοιμισου ξεκουράσου!!!!!!

Κορίτσια γυρω απο τις θηλες μου εχουν βγει κατι ασπρακια σαν μπιμπικακακια.πιο πολυ στον αριστερό μαστο.

Δεν ξερω αν βγάζω καθε φορα λιγο πριν την αναμενομενη...

Τι να σου πω πω βρε mammy μου και εγώ κάτι τσιμπήματα στις θήλες και στην κοιλιά χαμηλά...άλλά μπόρέί να είναι Κ η ιδέα μου ή απλά ετοιμάζομαι για την ακατανόμάστή......Πάντως για τα μπιμπίκάκίά που λες δεν ξέρω πάντως μια κοπέλα εδώ στο φόρουμ δεν θυμάμαι ποια έλεγε για κάτι γρόμπάλάκίά στο στήθος της πριν μάθει ότι είναι έγκυος......αλλά είπα είναι νωρίς και για συμπτώματα..θέλουμε ακόμα...Μην απογοήτευομάστέ .....Μέχρι τότε θα σκεφτόμαστε θετικά.....και που ξέρεις μπορεί να γεμίσει σποράκιά το φόρουμ......

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

2 minutes ago, citty είπε:

Τι να σου πω πω βρε mammy μου και εγώ κάτι τσιμπήματα στις θήλες και στην κοιλιά χαμηλά...άλλά μπόρέί να είναι Κ η ιδέα μου ή απλά ετοιμάζομαι για την ακατανόμάστή......Πάντως για τα μπιμπίκάκίά που λες δεν ξέρω πάντως μια κοπέλα εδώ στο φόρουμ δεν θυμάμαι ποια έλεγε για κάτι γρόμπάλάκίά στο στήθος της πριν μάθει ότι είναι έγκυος......αλλά είπα είναι νωρίς και για συμπτώματα..θέλουμε ακόμα...Μην απογοήτευομάστέ .....Μέχρι τότε θα σκεφτόμαστε θετικά.....και που ξέρεις μπορεί να γεμίσει σποράκιά το φόρουμ......

Αυτά που λέει η mammy είναι τα εξογκώματα μοντγκομερι.  Άλλες γυναίκες τα έχουν έτσι κι αλλιώς και άλλες τα βγάζουν λόγω ορμονικων αλλαγών. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 minute ago, Mammy2 είπε:

Τονια μου καλα εισαι?

Εγω ενα μοντγκομερι ξεργ το παλτουδακι!!!! Χαχαχα 

Αχ δεν ξερω αν το εχω μονιμα η το βγαζω πριν την αναμενόμενη...

Καλά είμαι mammy μου. Δουλειά.  Μετά θα πάω να πάρω τις.αιματολογικες μου.  Εγώ τα είχα από πριν και όταν ήμουν έγκυος έβγαλα ακόμα ένα.  Αν δεν θυμάσαι τότε πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή κι εσύ μαζί με τις υπόλοιπες. .είναι δύσκολο το ξέρω! 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...