Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

3 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Τελικα πολλες λογιστριες εχουμε στην παρεα!!ολο για φπα διαβαζωωωω!και πως μου αρεσουν τα μαθηματικαααααα!!!(καθολου!)

Σιτι,γιατι απογοητευτηκες;ααααα μην κλαις!!!το κλαμα δεν αλλαζει τιποτα!μονο η δραση αλλαζει!!μωρακι θα κανεις!αυτο ειναι σιγουροοοο!!

Αχ ειρηνάκί μου δεν ξέρω έπεσα πολύ χθες....σήμερα είμαι καλύτερα....ξεχάστηκα και στη δουλειά και αρχίζω να μετρώ αντίστροφα με χαρά......ότι είναι να γίνει θα γίνει δεν αλλάζει τίποτα τώρα....την Παρασκευή θα δούμε....

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου φαίνεται απίστευτο ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν κάνει ποτέ τεστ εγκυμοσύνης πριν προσπαθήσουν για μωρό.  Δεν το λέω κοροιδευτικα αλλά εγώ από τα 20 μέχρι τώρα είχα κάνει τουλάχιστον 5. Μην πω και παραπάνω.  Τα έχω δοκιμάσει όλα.  Και μια μέρα που είχα μια σχετική κουβέντα με μια φίλη μου συνομιλικη και μου είπε ότι δεν ξέρει πως γίνονται κλπ. της είπα ότι εγώ έχω κάνει πολλές φορές και μου λέει ο κόσμος προσέχει Τόνια μου!  Κι εγώ πρόσεχα αλλά αν είχα καμία φορά καθυστέρηση χτύπαγα κι ένα τεστ έτσι να μου φύγει η ιδέα.  Είναι εθιστική η όλη διαδικασία.  Σαν ρουλέτα.  + ή -. Αν ήταν φθηνότερα νομίζω θα κάναμε όλες σαν τρελές κάθε μήνα. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Αααα τονια μου,εχω τα πιο φτηνα!της hometest αλλα δεν κανω ευκολα γιατι τοσα χρονια ετρωγα "πιτα" απο αυτα!μου χει κολλησει!δεν τα χωνευω!!!

Καλα κι εγω πριν το συζυγο δεν ειχα κανει ποτε!μη νομιζεις!

ECV6p3.png

1 minute ago, eirinaki1981 είπε:

Αααα τονια μου,εχω τα πιο φτηνα!της hometest αλλα δεν κανω ευκολα γιατι τοσα χρονια ετρωγα "πιτα" απο αυτα!μου χει κολλησει!δεν τα χωνευω!!!

Καλα κι εγω πριν το συζυγο δεν ειχα κανει ποτε!μη νομιζεις!

Κι εγώ με τον σύζυγο τα έκανα όλα.  Δεν ήταν σύζυγος τότε όμως. Αλλά 10 χρόνια που τον έχω όλο και κάποια καθυστέρηση θα συνέβαινε 

DBTcp3.png7Kksp3.png

κοριτσια μου ηρθα και εγω!!!!! μην απογοητευεστε.... ειναι σημαντικο!!!!!

εδω οι μεσι με εχουν ξεμεσιασει!!!χαχα!!! θελουν να τους κρατω συνεχειακαι να ειναι ορθιοι!!!!!!! εμ γινετα???? φφφφφφ!!! στην στρατα ανοιγουν πια ντουλαπια... μολις ανοιγω το πλυντηριο πιατων τρεχουν και πιανουν πιατα και το πανω ραφι με τα ποτηρια!!!! οταν δεν τουςερναει το δικο τους γκρινια!!!!! και μη χειροτερα!!!! ο ενας βγαζει συνεχεια τις καλτσες κι τις μασαει!!!!!! σε λιγο να αρχισω τα ταισματα μπας και κοιμηθουν λιγο!!!!!

τονια μου αστα ολα χαρα μου!!!! δεν θελει το σπορι!!!! ξαπλω σουλεω και χαλαρωσε.... εχεις σημαντικοτερο εργο να επιτελεσεις!!!!! ολοκληρη ζωουλα εξαρταται απο εσενα!!!!!! μακια!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

1 minute ago, 17μαρτη2015 είπε:

κοριτσια μου ηρθα και εγω!!!!! μην απογοητευεστε.... ειναι σημαντικο!!!!!

εδω οι μεσι με εχουν ξεμεσιασει!!!χαχα!!! θελουν να τους κρατω συνεχειακαι να ειναι ορθιοι!!!!!!! εμ γινετα???? φφφφφφ!!! στην στρατα ανοιγουν πια ντουλαπια... μολις ανοιγω το πλυντηριο πιατων τρεχουν και πιανουν πιατα και το πανω ραφι με τα ποτηρια!!!! οταν δεν τουςερναει το δικο τους γκρινια!!!!! και μη χειροτερα!!!! ο ενας βγαζει συνεχεια τις καλτσες κι τις μασαει!!!!!! σε λιγο να αρχισω τα ταισματα μπας και κοιμηθουν λιγο!!!!!

τονια μου αστα ολα χαρα μου!!!! δεν θελει το σπορι!!!! ξαπλω σουλεω και χαλαρωσε.... εχεις σημαντικοτερο εργο να επιτελεσεις!!!!! ολοκληρη ζωουλα εξαρταται απο εσενα!!!!!! μακια!!!!

Μάρτη μου το έχω καταλάβει ότι δεν θέλει. Μα να μην με αφήνει να κάνω τίποτα? ? Κάθε φορά που τολμάω κάτι αρχίζει.  

Υπομονή με τα.γλυκουλικα σου θηριακια!  Και που να περπατήσουν!  Γελάω με την κάλτσα όμως!!

DBTcp3.png7Kksp3.png

Αααα τζαναμπετηδες ειναι!σαν τη δικια μου!!!δεν πειραζει!γερα να ναι!!!φιλακια στα κεφαλακια που μυριζουν μωρουδιλα!!!

Ααα τονια μου,εγω που εχω αποκλιση 3-10μερες στην περιοδο,επρεπε να κανω καθε μηνα!σιγα μην τρελαθω κιολας!!ημουν παντα σιγουρη οτι δεν ειχε γινει κατι!& μετα ρε συ οταν προσπαθεις & δεν ερχεται,με την παραμικρη καθυστερηση λες"βρε μηπως ειμαι?".ασε,αυτη η ψυχολογια τα κανει ολα!

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

Τονια το μωρο σε θελει φεεεεεετα!!!ξαπλα δλδ.εγω εθισμενη με τα τεστ.κ επειδη τα κανω με πρωινα ουρα ξυπναω κατα τις6!!!!!γεια σου ρε Μαρτη με τους αντρες σου...

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Τονια το μωρο σε θελει φεεεεεετα!!!ξαπλα δλδ.εγω εθισμενη με τα τεστ.κ επειδη τα κανω με πρωινα ουρα ξυπναω κατα τις6!!!!!γεια σου ρε Μαρτη με τους αντρες σου...

Παιδιά είναι απίστευτο έτσι? !?!?! Τόσες βδομάδες όσες φορές τόλμησα να κάνω κάτι παραπάνω από νεροχύτη πλυντήριο και φαγητό τραβάει με μεγάλη διαφορά! ! Τι να κάνω?? Αφού έτσι θέλει έτσι θα γίνει.  Πάντως άραξα καναπέ και χαλάρωσε πολύ. Πάω να φάω τώρα.  Σας φιλώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

6 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Αααα τζαναμπετηδες ειναι!σαν τη δικια μου!!!δεν πειραζει!γερα να ναι!!!φιλακια στα κεφαλακια που μυριζουν μωρουδιλα!!!

Ααα τονια μου,εγω που εχω αποκλεισει 3-10μερες στην περιοδο,επρεπε να κανω καθε μηνα!σιγα μην τρελαθω κιολας!!ημουν παντα σιγουρη οτι δεν ειχε γινει κατι!& μετα ρε συ οταν προσπαθεις & δεν ερχεται,με την παραμικρη καθυστερηση λες"βρε μηπως ειμαι?".ασε,αυτη η ψυχολογια τα κανει ολα!

Κ πως το καταλαβες ειρηνακι.πες μας την ιστορια

18 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Κ πως το καταλαβες ειρηνακι.πες μας την ιστορια

μα δεν καταλαβααααα!!& μαλιστα μια μερα πριν το τεστ ειμασταν εκδρομη το σκ!αλλα παιδια,τι σου ειναι αυτες οι ορμονες!?καθομασταν στο ιδιο τραπεζι με τη συνυφαδα γιατι ειμασταν ολοι μαζι σε εκδηλωση & αυτη ηταν εγκυος στο 2ο & ελεγε πως δεν το περιμενε να μεινει τοσο συντομα εγκυος κτλ& πως εγινε αφου επαιρνε αντισυλληπτικα!και ολα αυτα ξεροντας οτι εμεις προσπαθουσαμε αλλα ο συζυγος ειχε προβλημα!εγω δεν αντεξα,με πηραν τα κλαματα & εφυγα πανω στη ρεσεψιον του ξενοδοχειου!πηρα τηλ.την κουμπαρα μου να τα πω καπου!μιλαμε ημουν πολυ ασχημα!το μονο συμπτωμα που ειχα ηταν πονος στις θηλες αλλα ενταξει,ειπα οτι ειναι απο την περιοδο που θα ερθει,αφου στην εκδρομη παλι ηρθαμε σε επαφη!με το που γυρναμε περιμενα θεωρητικα περιοδο!βλεπω καφε απο την προηγουμενη μερα & λεω στο συζυγο,παει κι αυτος ο μηνας,θα μου ερθει περιοδος!θα παμε το καλοκαιρι για εξωσωματικη,δεν αντεχω αλλο!την επομενη μερα δεν μου ηρθε περιοδος!λεω μεσα μου "βρε λες;;;"αντε ας κανω ενα τεστ αλλα παλι ασπρο θα βγει!

το κανω και βγαινει πολυ αχνο ροζακι!εγω δεν ειχα ξαναδει ροζακι αχνο ουτε και γενικα αλλο χρωμα περα απο το ασπρο!& μιλαω βαιμπερ με το συζυγο του στελνω φωτο & μου λεει δενβλεπω τιποτα!!ειναι ιδεα σου!το φανταζεσαι!

ε μαλλον για το τρελοκομειο ειμαι πλεον,λεω απο μεσα μου!μετα διαβαζω τις οδηγιες & κανω ακομη ενα!το ιδιο & το δευτερο!του λεω και το δευτερο ειναι καπως ροζουλι!παγωσε αυτος!θα τα πουμε στο σπιτι μου λεει!μεχρι να κανω χορικαη την επομένη φυσικα δεν το πιστευαμε,πηγα την επομενη μερα & βγηκε 268!

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

Αγαπούλες μου είμαι σπίτι μου... σπιτάκι μουυυυυυ....  ειμαι πολυ εξαντλημενη βέβαια..όλα γύρω μου γυρίζουν... αλλά θα κοιμηθώ στο κρεβατακι μου κ πιστεύω από αύριο τέλος αυτό το βασανο.  Μου φτιάχνει ο αντρουλης ρυζακι με κοτοπουλακι..νομίζω 5 πιάτα θα φάω.   Τον ουρολογο δεν τον πρόλαβα..έκανα μια καλλιεργεια φευγοντας και αύριο στις 11 θα πάω για τον υπέρηχο.. εντωμεταξυ δε λέει να με αφήσει το κολοβαρος κ η συχνοουρια.  Πολλά νεύρα κορίτσια.. ελπίζω να ηρεμήσω.  Ευχαριστώ για τη σκέψη σας κ που είσασταν δίπλα μου σε όλο αυτό αγάπες μου!

Ειρηνακι μου πως είναι το κοριτσάκι σου;

Μουτζουρακι μου σημερα περιμένουμε αυγουλακιααααα ..

Τονακι μου πως εισαι; 

Σαμμερακι μου αγαπώ το γιο σου...

Μαρτακουλινο μου ζεις κ περιγράφεις τις πιο όμορφες στιγμές! ❤

Μαμυ μου..μαρακι μου..σιτακι μου.. περνούμε σειρά σιγά σιγα;; αντέ υπομονή..όλες μαζί να τα κάνουμε τα τεστακια...

Η μανούλιτσα  το ζαμιακι κ η τζο που ειναι;

Το Μαρινακι τι να κανει; εβελινακι μου όλα καλα;

Μαιρουλα όλα τέλεια κυλάνε..υπομονή για τη συνάντηση..

Πουλάκι μου γλυκό.. ιοιο μου..Βικακι μου με το σούπερ πινακακι..όλα τα προλαβαίνεις κ εσύ... αμποτακι μου... χαρούμενη μανούλα μου..  Χρύσα.. ένα τεράστιο φιλί σε όλες κ διπλό σε όποια ξεχνώ!!!

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...