Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Γι αυτο σας λεω....φατε κανα πιτουγυρο...σφιχτα τοιχωματα γιοκ κλωτσιες...

Χαχαχαχα!  Αχ Σαμμερ μου εμένα το πυτογυρο μου είναι απαραίτητο σαν οξυγόνο!  Το λατρεύω!  Αλλά τις τελευταίες φορές που πήρα μου βρωμαγε το κρέας.  Και ήταν πάντα το αγαπημένο μου φαγητό. .

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

Ειρηνακι μου τι έγινε? ?? Σήμερα δεν περιμένουμε ε? ?? Πως είσαι? ?

Αν είδα το μήνυμα σου πιο πίσω.  Θα περιμένουμε μέχρι τέλος βδομάδας που δεν θα σου έρθει και θα πανηγυρίζουμε! 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Just now, eirinaki1981 είπε:

Τονια μου,δεν νομιζωωωω!!θα μου ερθει!δεν εχω κανενα συμπτωμα απολυτως!ε και με μια φορα στην ωορρηξια σωθηκες!!!!

Εσυ πως εισαι;

Καλά είμαι εγώ.  Είπα να δοκιμάσω να βάλω σκούπα μετά από καιρό μόνη μου.  Δεν το ξανακάνω.  Νιώθω έντονα τραβηγματα πάλι . Αν θέλει ο άντρας μου κάποια στιγμή ας το κάνει αυτός αλλιώς ας μας φάει η σκόνη.  Νιώθω ότι καταπονειται πολύ η μήτρα μου και επίσης την τελευταία φορά που το έκανα μόνη μου την 7η βδομάδα είχα καφέ το βράδυ.  Αι στο καλό πια. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

1 minute ago, Σαμμερ είπε:

Τονια μου το σωμα σου,σου μιλαει...ακουσε το...ειρηνη μου κ μια φτανει αν ειναι στοχευμενη!!!!κ εγω σαν εσενα μια αφου μετα φαγαμε πορτα...χαχα

Σαμμερακι μου αυτό κάνω γενικά.  Αλλά είπα να το δοκιμάσω μετά από τόσες βδομάδες πια να μην περιμένω τον ένα και τον άλλο.  Αλλά τέλος.  

Όσο για την μια φορά κοντά στην ωορηξια είναι υπεραρκετή! Εγώ θα περιμένω  ελπιζοντας για εσας  πάντως! 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Τονακι μου,αν νιωθεις οτι σε πιεζει,σταματα ο,τι κανεις!!προεχει το μωρακι!αστο να στεριωσει μεσα σου!θα χεις καιρο για δουλειες!ουουου!!!μη στεναχωριεσαι,αυτες δεν τελειωνουν ποτε!

• Μου αρέσει 2

ECV6p3.png

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια μας καλα εισαστε; 

Δεν εχω διαβασει νεαλια σας ακομη.

Η βλαχοπουλου μας πηγε ντοκ?

Εχουμε νεοτερα;;;

Σημερα μου φυγανε ολα τα συμπτωματα και το καψιμο στις θηλες και ο πονος.οπως και καθε μηνα.

Εξι μερες μεινανε.5 του μηνα θα το κοπανισω το τεστακι εκτος και αν με προλαβει η κοκκινομουρα.Πρωτη φορα θα κανω τεστ εγκυμοσυνη και ειμαι ενθουσιασμενη!

Παω να στρωσω τραπεζι να φαμε και επιατρεφω να διαβασω νεακια σας με τηξ ηρεμια μου.

gc6Ip2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου....τι μου κάνετε....Τώρα μπόρεσα να μπω πολύ τρέξιμο σήμερα με το ΦΠΑ....Εγώ χθες όπως σας είπα απόγοητευτικά ...έριξα και ένα κλάματακι και ήρθα στα ίσα μου....και κοιμήθηκα....άρα είδα στον ύπνο μου ότι πήγα σε μια έκλεισα και προσκυνήσα τα λείψανα ενός Αγίου .....αλλά δεν θυμάμαι ποιος άγιος ήταν....κορίτσια είδα τα ΛΕΊΨΑΝΑ κανονικά .....τι να είναι αυτό...?

Εσείς πως μου είστε...βλέπω περιμένουμε αποτελέσματα....όλα καλά να πάνε σε όλα τα κορίτσια

Ρένακι μου υπομονή.....σε λίγο θα είσαι σπίτι σου.....

Μάρα κι μια χαρά τα λες....και εγώ αυτά σκεφτόμουνα να χθες....ότι βλέπω συμπτώματα και στο τέλος θα τη βάλω τη σερβιέτα.....

Οι μανούλες και τα παιδάκια τι κάνουν....από Ότο διαβάζω κάνονα ζαβόλιες....

Όσο για το τσιγάρο και εγώ καπνίζω...απλά πιστεύω ότι όταν μείνω έγκυος θα το κόψω....γιατί θα έχω τύψεις για το μωρό....

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

Κ εγω που εχω κανει απειρα παλι ρε κοριτσια τρελενομαι να κανω τεστ εγκυμοσυνης!!!!!πω πω η αλλη εβδομαδα θα ειναι τελεια!!!!!citty απο τα λιγα που ξερω για ονειρα σιγουρα ειναι καλο

• Μου αρέσει 1

14 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλά είμαι εγώ.  Είπα να δοκιμάσω να βάλω σκούπα μετά από καιρό μόνη μου.  Δεν το ξανακάνω.  Νιώθω έντονα τραβηγματα πάλι . Αν θέλει ο άντρας μου κάποια στιγμή ας το κάνει αυτός αλλιώς ας μας φάει η σκόνη.  Νιώθω ότι καταπονειται πολύ η μήτρα μου και επίσης την τελευταία φορά που το έκανα μόνη μου την 7η βδομάδα είχα καφέ το βράδυ.  Αι στο καλό πια. 

Τονι μου άσε τη σκούπα και η σκόνη καλή είναι δημιουργεί αντισώματα.....χιχχιχξξχ

5 minutes ago, Mammy2 είπε:

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια μας καλα εισαστε; 

Δεν εχω διαβασει νεαλια σας ακομη.

Η βλαχοπουλου μας πηγε ντοκ?

Εχουμε νεοτερα;;;

Σημερα μου φυγανε ολα τα συμπτωματα και το καψιμο στις θηλες και ο πονος.οπως και καθε μηνα.

Εξι μερες μεινανε.5 του μηνα θα το κοπανισω το τεστακι εκτος και αν με προλαβει η κοκκινομουρα.Πρωτη φορα θα κανω τεστ εγκυμοσυνη και ειμαι ενθουσιασμενη!

Παω να στρωσω τραπεζι να φαμε και επιατρεφω να διαβασω νεακια σας με τηξ ηρεμια μου.

Αχ mammy μου ούτε εγώ εχω κανει ......Ελπίζω να γεμίσουμε +++++++++++

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

Τελικα πολλες λογιστριες εχουμε στην παρεα!!ολο για φπα διαβαζωωωω!και πως μου αρεσουν τα μαθηματικαααααα!!!(καθολου!)

Σιτι,γιατι απογοητευτηκες;ααααα μην κλαις!!!το κλαμα δεν αλλαζει τιποτα!μονο η δραση αλλαζει!!μωρακι θα κανεις!αυτο ειναι σιγουροοοο!!

ECV6p3.png

3 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Κ εγω που εχω κανει απειρα παλι ρε κοριτσια τρελενομαι να κανω τεστ εγκυμοσυνης!!!!!πω πω η αλλη εβδομαδα θα ειναι τελεια!!!!!

Μακάρι Σάμμακι μου......

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...