Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

On 23/1/2017 at 6:45 ΜΜ, vikib είπε:

τυχερο πινακακι!!!!

στην αναμονη:

abbot    

citty     3/2

marakif1990      3/2

mammy2      5/2

rena87         6/2

elektragr      8/2

moutzoura2016

σαμμερ      10/2

chrysa1982    30/1

Eirinaki1981    30/1

nini84

εγκυουλες:

loverbird

εβελινακι

Marinagz

τονι@

jane.austen

Το εβαλα.

Ναι,μια χαρα ολοι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ καπνίστρια είμαι κορίτσια αλλά το κόβω σχετικά εύκολα όταν το αποφασίσω. Φέτος το χειμώνα έλεγα ότι θα το κόψω αλλά λίγο η πίεση στη δουλειά λίγο όλα αυτά τα θέματα με την υγεία και ακόμα το αναβάλλω. Αλλά όταν με το καλό μείνω έγκυος ελπίζω ότι θα το κόψω εύκολα.

Mairouli σε καταλαβαίνω αλλά προσπάθησε να το κόψεις. Είναι όλα στο μυαλό μας!!!! Πέτα τα από μπροστά σου γιατί αν έχεις μέσα στο σπίτι παρασύρεσαι. Το λέω από τη δική μου πείρα.

Πέτα τα τα άτιμα και πεσ τους στο καλό!!!!Θα τα καταφέρεις!!!

• Μου αρέσει 1

k0oZp3.png

14 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Β-ΧΟΡΙΑΚΗ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ///?

Γιατι δεν θελω ν απογοητευτώ κ να το χω κ εγγράφως!!! Εχω ενα τεστακι, ισως το κανω μες στο σκ ή ιδανικά Δευτέρα, αν δεν εχει έρθει! 

Οσο για το κάπνισμα, παρότι δεν ειμαι καπνίστρια κ δεν σε καταλαβαίνω 100%, θα σου έλεγα να σκεφτείς την υγεια του μωρού σου κ απο μόνη σου θα πράξεις αυτο που πρέπει κ θεωρείς σωστο... συζήτα το κ με το γιατρό σου!

τα λεω ωραια η άτιμη, εχω εντρυφήσει στο ζήτημα τόσους μήνες φούρναρης... :-D

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Μπουγαρίνια μου δεν σας έχω διαβάσει.  Έχω τα νεύρα του σύμπαντος ολόκληρου.   Δε με άφησαν να φύγω ακόμα..πρώτον γιατί έκανα πάλι ένα 37.5 και δευτερον γιατί πρέπει να μου ξανά κάνουν όλες τις εξετάσεις να δουν αν είναι καθαρές για να φύγω και κάνουν 800 χρόνια να βγουν.  Ο ουρολογος το πολύ μέχρι 11:30 μου είχε πει κ τώρα πάει.. έχει χειρουργεία κ δεν προλαβαινει.   Είπα στον άντρα μου ότι έτσι κ δεν με πάει σπίτι σήμερα.. θα πηδηξω από το παράθυρο.. οπότε θα περιμένουμε τις εξετασεις κ θα φύγω.  Κ ο ουρολογος από αύριο..  τα νεύρα μου...

Ελπίζω να μου είστε εσείς καλά τουλάχιστον...

Lilypie - (Lzpn)

1 minute ago, nini84 είπε:

Μαράκι υπομονή!!!!Μην αγχώνεσαι τόσο πολύ!!! Το ξέρω ότι ακούγεται πολύ κοινό αυτό που σου λέω αλλά δεν γίνεται αλλιώς!!!

Θα έρθει το σποράκι σας!!!!!

Κοινό ακούγεται, κ γω το λεω σε άλλες κοπέλες, αλλα ετσι ειναι... :-D σε μια βδομαδα θα ξέρουμε οτι εχει γίνει, οποτε ναι, δεν εχει νόημα το άγχος.. υπομονή!! Περνάνε οι μερες....

9 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Ειρηνακι πως ειναι η μικρη???χρυσα τι εγινε????που ειστε καλε???η ειρηνη νομιζω ειχε πει οτι μαλλον κατα τις 3/2 θα παει....

ναι,σαμμερακι μου!καλα θυμασαι!αφου εκανα ωορρηξια στις 19/1,βαλε & 16 μερες μετα οποτε παω στις στις 3/2 στο πινακακι!αλλα ξερεις παντα βαζω θεωρητικα καθε 30 μερες την περιοδο μου!δυστυχως δεν εχω ακριβης περιοδος!:(

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

2 minutes ago, Rena87 είπε:

Μπουγαρίνια μου δεν σας έχω διαβάσει.  Έχω τα νεύρα του σύμπαντος ολόκληρου.   Δε με άφησαν να φύγω ακόμα..πρώτον γιατί έκανα πάλι ένα 37.5 και δευτερον γιατί πρέπει να μου ξανά κάνουν όλες τις εξετάσεις να δουν αν είναι καθαρές για να φύγω και κάνουν 800 χρόνια να βγουν.  Ο ουρολογος το πολύ μέχρι 11:30 μου είχε πει κ τώρα πάει.. έχει χειρουργεία κ δεν προλαβαινει.   Είπα στον άντρα μου ότι έτσι κ δεν με πάει σπίτι σήμερα.. θα πηδηξω από το παράθυρο.. οπότε θα περιμένουμε τις εξετασεις κ θα φύγω.  Κ ο ουρολογος από αύριο..  τα νεύρα μου...

Έλα βρε Ρενακι μου! Βαλε εκει πέρα τον άντρα σου να μεσολαβήσει να γίνουν πιο γρηγορα τα πράγματα...

3 minutes ago, Rena87 είπε:

πωωωωω ρενακι μου!σε καταλαβαινω,δεν μου αρεσουν τα νοσοκομειαααααα!!αχ θεε μου,μακαρι να εισαι καλα πανω απο ολα!

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

6 minutes ago, Rena87 είπε:

φφφφ αντε ρε ψυχη μου!κανε λιγο υπομονη και φευγετε!μπα γαμωτο πια!ταλαιπωρια σκετη!

RyZa.png

23 minutes ago, Rena87 said:

Ρενάκι υπομονή!!! Λίγο έμεινε και θα βγεις!!! Να σκέφτεσαι πως πρέπει να είσαι καλά πρώτα εσύ για να ερθει και το σποράκι!!!μην σφιγγεσαι...

k0oZp3.png

37 minutes ago, Rena87 είπε:

Αγαπουλα μου Καλημέρα ! Αφού δεν γίνεται να φύγεις τώρα ρίξε κανένα ύπνο μπας και πέσουν και τα δέκατα.  Προσπάθησε να ηρεμήσεις λίγο γιατί δεν κάνεις καλό στον εαυτό σου.  Έχουν σπάσει τα νεύρα σου και με το δίκιο σου αλλά δεν γίνεται αλλιώς.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

57 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ..  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΜΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ 25-30 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕΙΩΣΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 10. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΑ 6. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ.. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ. ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΤΕΛΕΙΩΣ!!! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΣΙΓΑΡΟ?

ΝΑΙ... ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΛΕΚΙΘΙΚΟ ΑΣΚΟ!!! ΤΖΕΙΝΑΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΔΕΣ? Ή ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΟΥ?

και εγω mairouli ειμαουν και ειμαι καπνηστρια στην εγκυμοσυνη μου το μωρο αποφασησε να το κοψω απο την 7 εβδομαδα και μετα ουτε να το μυρισω μπορουσα πραγματικα τον αντρα μου δε τον αφηνα να καπνιζει μες στο σπιτι γιατι η μυρωδια και μονο μου προκαλουσε αναγουλα...!!!!! εγω θα σου προτεινα να παρεις τον χρονο σου απο σιγα σιγα καθε μερα κανε ενα με δυο λιγοτερα τσιγαρα δηλαδη αυριο κανε πεντε μευθαυριο τεσσερα και θα δεις σιγα σιγα οτι ουτε εσυ η ιδια  δε θα το θελεις πλεων.... τωρα αν σου προκαλει τοσο μεγαλο εκνευρισμο και εισαι μεσα στα νευρα συζητησε το και με τον γιατρο σου... τωρα για την δυσκυλιοτιτα ειτε καπνιζεις ειτε οχι στην εγκυμοσυνη θα εχεις εκει παλι ρωτα τον γιατρο σου αν θελει να σου δωσει κατι για να τη μειωσετε ....εμενα  μου ειχε πει να χρησιμοποιω τα υποθετα γλυκερινης και απο τον ογδοο μηνα και μετα που ειχε φτασει στο απροχωρητο πραγματικα ,μου προτινε τα εφεκολ και σωθηκαα..............!!!!!!!!!!!!!!!!!.

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

1 hour ago, Mairouli2807 είπε:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ..  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΜΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ 25-30 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕΙΩΣΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 10. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΑ 6. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ.. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ. ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΤΕΛΕΙΩΣ!!! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΣΙΓΑΡΟ?

ΝΑΙ... ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΛΕΚΙΘΙΚΟ ΑΣΚΟ!!! ΤΖΕΙΝΑΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΔΕΣ? Ή ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΟΥ?

Μαιρουλα το σπορακι σου είναι μια χαρά.  Ούτε εγώ το είχα δει στον πρώτο υπέρηχο.  Την Παρασκευή θα δεις ένα φασολακι που είναι το μωρό σου.  Αλλά αν θες να το βοηθήσεις να μεγαλώσει όσο περισσότερο γίνεται σταμάτα τελείως να καπνίζεις.  Την δυσκοιλιοτητα και τα νεύρα θα τα είχες έτσι κι αλλιώς από τις ορμονικες αλλαγές. 

1 hour ago, Lover bird είπε:

Τονάκι μου εδώ και 2 βδομάδες τον ακούω συνέχεια τον άντρακλα μου :) είναι ατακτούλης και κουνιέται πολύ!!!

Πουλακι μου ανυπομονώ κι εγώ να το νιώσω. .μακάρι να μην αργήσει.  Αν και η γυναικολόγος μου είπε ότι γύρω στις 18 με 20 εβδομάδες θα το ακούσω γιατί λέει είμαι και αδύνατη με σφιχτά κοιλιακα τοιχώματα. .:?

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...