Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

1 minute ago, marakif1990 είπε:

Χαχαχα σαμμερακι μου μορφή ο γιος σου!! Η μασκότ της παρέας... 

οσο για τα δικά μου, δεν ξερω, μπορεί να ναι κ σύμπτωση, ή της φαντασίας μου... ή πολυ απλα προεόρτια περιοδου... τεσπα, δεν ξαναναφερω τιποτα κ δεν ξαναπαρατηρώ τιποτα, κ αν σαν πω τιποτα να μου λέτε "μην λες βλακειες κοπέλια, σύνελθε κ περίμενε".... :-D είπαμε, εβδομάδα των παθών!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχα πες μας βρε μαρακι εδω καμια δεν σε παρεξηγει....οταν θα ξεκινησουν οι αταξιες χαρουμενομανουλα δεν θα σταματανε!!!καλα αποτελεσματα μαιρουλη..καλε πια εξεταση ειναι για κυστικη ινωση???

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ? ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ.. ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΓΚΥΟΣ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΑΝ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ.. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.. ΠΩΩΩΩΩ... ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!!!!

3 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Χαχα πες μας βρε μαρακι εδω καμια δεν σε παρεξηγει....οταν θα ξεκινησουν οι αταξιες χαρουμενομανουλα δεν θα σταματανε!!!καλα αποτελεσματα μαιρουλη..καλε πια εξεταση ειναι για κυστικη ινωση???

ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ.. ΨΙΛΟΣΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΝ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΨΑΧΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ.... ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ 100% ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ!!! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!

Την ασθενεια την ξερω την εξεταση δεν ξερω.αν μπορεις καποια στιγμη γραψε μου τα αρχικα.ολο αγχος θα εισαι κοριτσι μου απο εδω κ περα μεχρι να κλεισεις τα ματια σου..τα ξαναειπαμε με τα κοριτσια ..ετσι ειναι η μανα

20 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ... Κ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ.. ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΥΤΤΑΡΟΙΟ ΚΑΙ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ!!!! ΤΗΝ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ!!! 

καλα αποτελεσματα να εχεις Μαιρουλα!καλημερα!βρε το σπορι ειναι μια χαρα!ντυστο ζεστα και μιλα του!

13 minutes ago, marakif1990 είπε:

Χαχαχα σαμμερακι μου μορφή ο γιος σου!! Η μασκότ της παρέας... 

οσο για τα δικά μου, δεν ξερω, μπορεί να ναι κ σύμπτωση, ή της φαντασίας μου... ή πολυ απλα προεόρτια περιοδου... τεσπα, δεν ξαναναφερω τιποτα κ δεν ξαναπαρατηρώ τιποτα, κ αν σαν πω τιποτα να μου λέτε "μην λες βλακειες κοπέλια, σύνελθε κ περίμενε".... :-D είπαμε, εβδομάδα των παθών!!

Μαρακι εγω τωρα θα σου πω μην λες βλακειες!πες μας παιδι μου οτι θες και παρατηρεις και οτι σου ερχεται!γι αυτο ειμαστε εδω!!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Την ασθενεια την ξερω την εξεταση δεν ξερω.αν μπορεις καποια στιγμη γραψε μου τα αρχικα.ολο αγχος θα εισαι κοριτσι μου απο εδω κ περα μεχρι να κλεισεις τα ματια σου..τα ξαναειπαμε με τα κοριτσια ..ετσι ειναι η μανα

ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΥ ΔF508. ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ...

1 minute ago, moutzoura2016 είπε:

καλα αποτελεσματα να εχεις Μαιρουλα!καλημερα!βρε το σπορι ειναι μια χαρα!ντυστο ζεστα και μιλα του!

Μαρακι εγω τωρα θα σου πω μην λες βλακειες!πες μας παιδι μου οτι θες και παρατηρεις και οτι σου ερχεται!γι αυτο ειμαστε εδω!!!

ΜΟΥΤΖΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ!!! ΖΕΣΤΑ ΤΟ ΝΤΥΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!! 

• Μου αρέσει 1

5 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΥ ΔF508. ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ...

ΜΟΥΤΖΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ!!! ΖΕΣΤΑ ΤΟ ΝΤΥΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!! 

και ετσι και θα γινει!μα ποση γεματην εβδομαδα!!!αρα περιμενουμε και εσενα και Τζεινακι να δειτε σπορακια στον υπερηχο!!!:)

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ..  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΜΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ 25-30 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕΙΩΣΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 10. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΑ 6. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ.. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ. ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΤΕΛΕΙΩΣ!!! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΣΙΓΑΡΟ?

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

και ετσι και θα γινει!μα ποση γεματην εβδομαδα!!!αρα περιμενουμε και εσενα και Τζεινακι να δειτε σπορακια στον υπερηχο!!!:)

ΝΑΙ... ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΛΕΚΙΘΙΚΟ ΑΣΚΟ!!! ΤΖΕΙΝΑΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΔΕΣ? Ή ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΟΥ?

21 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ????

Παρασκευή, αλλα ο κύκλος μου τελευταια δεν ειναι 28 ημερών αλλα 30, άρα λογικά μεχρι την Κυριακή!

μωρε το ξερω οτι εδω ειμαστε η μια για την αλλη κ δεν με παρεξηγείτε, ισα ισα! Απλα εγω, οταν θα μου ρθει η περίοδος θα σκέφτομαι "χαζή, είχες κ ενόχληση στο στήθος μια εβδομάδα πριν, βαλε τωρα τη σερβιέτα σου..." :-P

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 minute ago, marakif1990 είπε:

Παρασκευή, αλλα ο κύκλος μου τελευταια δεν ειναι 28 ημερών αλλα 30, άρα λογικά μεχρι την Κυριακή!

μωρε το ξερω οτι εδω ειμαστε η μια για την αλλη κ δεν με παρεξηγείτε, ισα ισα! Απλα εγω, οταν θα μου ρθει η περίοδος θα σκέφτομαι "χαζή, είχες κ ενόχληση στο στήθος μια εβδομάδα πριν, βαλε τωρα τη σερβιέτα σου..." :-P

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Β-ΧΟΡΙΑΚΗ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ///?

Βρηκες τον ανθρωπο σου!!!εγω το εκοβα μαχαιρι.κ οντωςειχα δυσκοιλιοτητα αλλα αυτην θα την εχεις ετσι κ αλλιως.ζητα απο τον αντρα σου ή οποιον καπνιζει να μην καπνιζει μπροστα σου κ μπαινεις σε πειρασμο..

Μαρακι πολυ γελαω με τον τροπο που γραφεις

• Μου αρέσει 2

2 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ..  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΜΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ 25-30 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕΙΩΣΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 10. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΑ 6. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ.. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ. ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΤΕΛΕΙΩΣ!!! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΣΙΓΑΡΟ?

ΝΑΙ... ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΛΕΚΙΘΙΚΟ ΑΣΚΟ!!! ΤΖΕΙΝΑΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΔΕΣ? Ή ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΟΥ?

ααα κοριτσι μου να το κοψεις και απο σημερα οχι απο την παρασκευη!κατανοω ποσο δυσκολο μπορει να σου ειναι μα ειναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ!σκεψου το μωρο σου!μην του το κανεις αυτο!εγω δεν ειμαι καπνιστρια ...μπορει να κανω ενα δυο την εβδομαδα αρα δεν ειμαι αλλα προς θεου μην περιμενεις καν την Παρασκευη!

8 minutes ago, marakif1990 είπε:

χμμμμ ολες την ιδια ηλιθια εκφραση εχουμε!αχαχαχα!

RyZa.png

Καλημερα.παλι συννεφια κ κρυο εδω.φουλ νεα η εβδομαδα.καλα αποτελεσματα μουτζουρα,τονια,τζειν,μαιρουλα,ρενα,χαρουμενη μαμα.το αγχος δ προκειται να σταματησει ποτε ξανα.εγω δ καπνιζω.να σκεφτεσαι οτι δυσκοιλιοτητα πιθανον θα ειχες κ απο το σιδηρο.οπως κ νευρα ασχετως τσιγαρου.ρενακι μην πεσεις με τα μουτρα στο φαι.με μετρο κ ελαφρια.νινι ποτε θα πας στο γιατρο θεσ/νικη;

Σαμμερ τι πλακα ο μικρος!

Ειρηνη πολυ χαιρομαι που ειναι καλυτερα η μπαλαρινα σου.παρε βιταμινουλες.σου ηρθε;

Σημερα περιμενει η ειρηνη κ η χρυσα.

Φιλακια σε ολες

• Μου αρέσει 1

1 minute ago, vikib είπε:

Καλημερα.παλι συννεφια κ κρυο εδω.φουλ νεα η εβδομαδα.καλα αποτελεσματα μουτζουρα,τονια,τζειν,μαιρουλα,ρενα,χαρουμενη μαμα.το αγχος δ προκειται να σταματησει ποτε ξανα.εγω δ καπνιζω.να σκεφτεσαι οτι δυσκοιλιοτητα πιθανον θα ειχες κ απο το σιδηρο.οπως κ νευρα ασχετως τσιγαρου.ρενακι μην πεσεις με τα μουτρα στο φαι.με μετρο κ ελαφρια.νινι ποτε θα πας στο γιατρο θεσ/νικη;

Σαμμερ τι πλακα ο μικρος!

Ειρηνη πολυ χαιρομαι που ειναι καλυτερα η μπαλαρινα σου.παρε βιταμινουλες.σου ηρθε;

Σημερα περιμενει η ειρηνη κ η χρυσα.

Φιλακια σε ολες

καλημερα Βικακι!καλα ειστε εσεις???

ααα εχουμε ηδη καθυστερησεις δλδ?εχω καιρο να ανατρεψω στο πινακακι!εδω ηλιος δοξα το θεο!

Ειρηνακι?????Χρυσα?????

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...