Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Επειδή είχα κι εγώ θέμα με το ενδομήτριο και ακύρωσαμε 5 φορές την εμβρυομεταφορα να σου πω τι αποφάσισα εγώ να κάνω καθότι και βελονισμό είχα κάνει και διαφορά δεν είδα καμία. Αποφάσισα έτσι για να μην πω ότι δεν το έκανα κιόλας prp ενδιμητριου. Γίνεται στο γραφείο του γιατρού, χωρίς αναισθησία και καθόλου πόνο. Το έκανα 5 ημέρες πριν την εμβρυομεταφορα, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα είχε βέβαια, αν αποτύχει η προσπάθεια θα πάω να κάνω από περιέργεια έναν υπέρηχο στον επόμενο κύκλο. Φίλη μου πάντως που έχει κάνει prp ωοθηκών ειδε διαφορά. Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι δε χρειάζεται να το κάνουμε επειδή ήταν το ενδομήτριο 6,9 και πολύ καλό στο σχήμα όμως εγώ του το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή. Με κάτω από 7,5 δεν πάω, κάτι το οποίο δε θα κατάφερνα μόνη μου. 

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

• Ευχαριστώ 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

ευχαριστω πολυ!! και σε ολες σας ευχομαι οτι καλυτερο!!

να σας πω για τα δικα μου συμπτωματα? στα δυο πρωτα δεν ειχα κανενα απολυτως, ουτε πονους περιοδου,ουτε πρηξιμο στο στηθος,και ετσι καταλαβα οτι κατι συμβαινει, ειδικα στο πρωτο γιο που ηταν και εντελως εκτος προγραμματος. στο τριτο ειχα τα παντα , κανονικους πονους και πολυ εντονους, και ελεγα εε αφου ποναω σιγουρα θα αδιαθετησω.και πονους περιοδου μαλιστα συνεχιστηκαν μεχρι σχεδον δυο μηνες. το ελεγα και στη μαμα , κ μου λεει αα και εγω σε σενα ετσι ημουν, αφου οταν ειδα το αχνο, λεω αποκλειεται να ποναω τοσο πολυ , γιατι ειχα την εμπειρια απο τα αλλα δυο που δεν ειχα συμπτωματα. και επισης θυμαμαι οτι ενιωσα και το τραβηγμα και τη σουβλια στην εμφυτευση, μετα το καταλαβα οτι ηταν αυτο τελικα . ελεγα προεορτια περιοδου θα ειναι, ή ειναι στη φαντασια μου!!:rolleyes:

Κάθε εγκυμοσύνη ακόμα κ στην ίδια γυναικα τελικά είναι τόσο διαφορετική!!!

Κ εγώ κανένα σύμπτωμα μέχρι στιγμής!παράξενο και για εμένα.... Βέβαια γύρισα απο τη δουλειά κ νιώθω μια νύστα μια αδυναμία..παράξενο και αυτό που εγώ δεν στέκομαι Ισως αύριο αδιαθετησω τελικά.....:(

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου δεν πήρα ποτέ τεστ ωορηξιας και τεστ εγκυμοσύνης πήρα ένα πρώτη φορά όταν είχα καθυστέρηση είναι λίγο αγχωτικα θεωρώ

δεν εχεις και αδικο μαμα μου!!!ειναι αγχωτικα...οταν ομως ειναι αστατος ο κυκλος?πως να το αντιμετωπισεις?εμενα πχ μου φανηκε πολυ αχαρη η διαδικασια της παρακολουθησης στο γυναικολογο!ενω με τα τεστ στο σπιτι δεν ξερω νιωθω καλυτερα!καπως πιο ανετα!

RyZa.png

Καλημέρα! Καλώς ήρθαν τα καινούρια κορίτσια και με το καλό να ξεχάσετε όλες τις δυσκολίες και να γεμίσουν οι κοιλιές μπεμπάκια!

Abbot, μια επαφή αρκεί αν είναι να 'ρθει το σποράκι! Σου το εύχομαι, μπορεί να θέλει να 'ναι γιορτινό χριστουγεννιάτικο!

Ρένα, μετά την αφαίρεση και αφού είχες δύο ήδη θετικά, σε περιμένει στη γωνία το επόμενο!

Σάμμερ μου, τι ωραίος ο γιος σου! Πόσο μ' αρέσουν αυτές οι γλυκιές παρανοήσεις των παιδιών, που τα παίρνουν όλα κυριολεκτικά. Μπάλα ήθελες; Μπάλα σου έφερε!

Σάνγκρε, τάιζε εσύ και αγόραζε καινούρια παντελόνια κάθε μήνα!

Μουτζούρα, περιμένουμε νέα και εύχομαι ακόμα να μην έχει κάνει την εμφάνισή της να τριτώσουν τα καλά νέα του ΣΚ!

μακαρι jo μου.... αυτη τη φορα κ εγω το πιστευω....

Lilypie - (Lzpn)

Α για τα χομ τεστ χμ κι εγω τις δυο τελευταιες εγγυμοσυνες με χομτεστ τις βρηκα αχνο θετικο παντα την ωορρηξια στο δευτερο αρχισα να κανω απο την ογδοοη μερα και τελικα ειχε γινει την εβδομη και τσαμπα κοπανιομουν και ημουν κι εγγυος ηδη

χαχαχα Σανγκρε μου!!!εσυ να κανεις τεστ ωορρηξιας και να σαι ηδη εγκυος χωρις να το ξερεις!!!

πωω.... για αυτο κ εγω τα ξεκιναω απο την 7η , για να μαι πιο σιγουρη....

εγω με βαση τον κυκλο μου τωρα απο 10η τα ξεκινησα και οντως την 15η θετικοποιηθηκε....απλα ευχομαι βρε κοριτσια να μην χρειαστει να τα παραγγειλω ξανααααα....

RyZa.png

χαχαχα Σανγκρε μου!!!εσυ να κανεις τεστ ωορρηξιας και να σαι ηδη εγκυος χωρις να το ξερεις!!!

εγω με βαση τον κυκλο μου τωρα απο 10η τα ξεκινησα και οντως την 15η θετικοποιηθηκε....απλα ευχομαι βρε κοριτσια να μην χρειαστει να τα παραγγειλω ξανααααα....

ας γινει διπλη η ευχη μας μπας κ πιασει.... χχχ

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

ας γινει διπλη η ευχη μας μπας κ πιασει.... χχχ

να σαι καλα Ρενα μου και για σενα ευχη μου να μιλαμε συντομα για αναμονες...θετικα αποτελεσματα...και μωρακια!!!:D:D

RyZa.png

Τζοοοοοοοο βρε δε βλεπεις εδω τι γινεται βρε ρενακι αν ειναι δυνατον ουτε να σου περασει απο το μυαλο τετοιο πραμα τα μωρα δε γινονται κατα παραγγελια τι θα πει οχι φετος του χρονου; ξεκινα χαλαρα φυσιολογικα αν κατσει εκατσε κι αν πει τιποτα γεια σας και χαρα σας αν αε νοιαζει τοσο πολυ μαλλον δε εισαι ετοιμη για παιδι αν το θεμα ειναι οικονομικο και λογικο το βρισκω αρχισε να ψαχνεις παραλληλα η συζητησε το μαζιτης ξεκαθαριζοντας τη προθεση σου η βρες τα μετρα πιυ σε καλυπτουν σεπεριπτωση απολυσης εγγυου. Τα αν και αμα ειναι εκ του περισσου.

Καλησπέρα κορίτσια μου αγαπημένα έκανα την αυχενική μου και όλα τέλεια :) το φύλλο δεν το είδαμε γιατί καθόταν σταυροπόδι το ζουζούνι μου :):) τώρα περιμένω και τις αιματολογικές και ξανά ραντεβού σε 1 μήνα 27/12!!! Ηρέμησα κορίτσια και έχω ερωτευτεί το σποράκι μου από τώρα ήταν τέλειος ο υπέρηχος δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια!!!!

Σας φιλώ γλυκά και σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές σας!!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου αγαπημένα έκανα την αυχενική μου και όλα τέλεια :) το φύλλο δεν το είδαμε γιατί καθόταν σταυροπόδι το ζουζούνι μου :):) τώρα περιμένω και τις αιματολογικές και ξανά ραντεβού σε 1 μήνα 27/12!!! Ηρέμησα κορίτσια και έχω ερωτευτεί το σποράκι μου από τώρα ήταν τέλειος ο υπέρηχος δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια!!!!

Σας φιλώ γλυκά και σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές σας!!!

Ψυχουλα μουυυ!ήρεμο και άνετο στη φωλιτσα της μαμάς...σταυροπόδι!!!😊

Μπράβο πουλάκι μου!υπέροχα νέα! Να ηρεμήσει κ η μανούλα κ να απολαύσει την εγκυμοσύνη της!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Πουλάκι μου απολαύσεις το μωράκι σου,ε?χαίρομαι που όλα είναι τέλεια!!!έτσι να συνεχίσουν σου εύχομαι.

Εγώ κορίτσι και σήμερα όλη μέρα ήπια πονακια περιόδου και κατά διαστήματα σουβλιες αρκετά έντονες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πουλάκι μου απολαύσεις το μωράκι σου,ε?χαίρομαι που όλα είναι τέλεια!!!έτσι να συνεχίσουν σου εύχομαι.

Εγώ κορίτσι και σήμερα όλη μέρα ήπια πονακια περιόδου και κατά διαστήματα σουβλιες αρκετά έντονες!

κ εμενα αφαντη ακομα...Βαλεντινα μου...να δω μεχρι το πρωι αν θα ερθει ...η θα αποφασισω να κανω χοριακη........

RyZa.png

κ εμενα αφαντη ακομα...Βαλεντινα μου...να δω μεχρι το πρωι αν θα ερθει ...η θα αποφασισω να κανω χοριακη........

Αν δεν έρθει το πρωί που να μην έρθει δλδ βουρ για χοριακη.εγωβαυτοβθα έκανα στη θέση σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...