Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

1 minute ago, Τονι@ είπε:

Εντάξει. Σίγουρα θα γίνει μέσα στη βδομάδα. Ανυπομονώ κι εγώ πάρα πολύ να δω τι θα σου πει! 

ναι ρε μωρο μου να δουμε...γιατι αν οντως κανω παλι αργα ποιο το νοημα?τελοσπαντων αυτος ξερει καλυτερα!ευχομαι να με εχει πιασει η θεραπεια...ενταξει ειναι πρωτη φορα και το παει και αυτος διερευνητικα με δοσολογιες !υποθετω....!εχω καταγραψει λιστα με ολα τα ερωτηματα και τις ανησυχιες!θα τον μουρλανω παλι!αχα!

6 minutes ago, Lover bird είπε:

Καλημέρα Ομορφιές μου :)

Όμορφη βδομάδα να έχουμε!!!

Moutzoura και Τονι μου να έχετε καλά αποτελέσματα κοριτσάκια :):):)

Renaki καλή ανάρωση!! Περαστικούλια :)

Σας φιλώ γλυκά!!!

καλημερα Πουλακι μας!ευχαριστουμε! :)

να εχεις μια υπεροχη μερα!!!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Ρενάκι με το καλό να πας στο σπιτακι σου και να ηρεμησεις. Θα περιμενουμε και νεα απο τον ουρολογο!!!

μουτζουριτσα καλη εβδομαδα και καλη δυναμη στη δουλεια σου!!! Θα περιμενουμε και τα δικα σου!!! Τα αυγουλακια μεγαλωνουν!!!Ολα θα πανε καλα, θα δεις.

Μαρτακι μου ναι θα την κανω τη λαπαροσκοπηση και μετα μακαρι να το ζησω κι εγω αυτο να περιμενω ενα μωρακι!!! 

Τονια μου καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου!!! 

k0oZp3.png

1 minute ago, nini84 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Ρενάκι με το καλό να πας στο σπιτακι σου και να ηρεμησεις. Θα περιμενουμε και νεα απο τον ουρολογο!!!

μουτζουριτσα καλη εβδομαδα και καλη δυναμη στη δουλεια σου!!! Θα περιμενουμε και τα δικα σου!!! Τα αυγουλακια μεγαλωνουν!!!Ολα θα πανε καλα, θα δεις.

Μαρτακι μου ναι θα την κανω τη λαπαροσκοπηση και μετα μακαρι να το ζησω κι εγω αυτο να περιμενω ενα μωρακι!!! 

καλημερα ομορφια μου!θα το ζησεις ψυχη μου!και εσυ κ ολες μας!τωρα φτιαχνεις το σπιτακι του οπως ειπε η Μαρτη μας!και θα ερθει και θα το βλεπεις και μετα θα το νιωσεις ωσπου στο τελος θα το κρατησεις και θα το κοιτας και θα εχεις ξεχασει τα παντα..μονο αυτο το θαυμα θα εχει μεινει!!!:)

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Καλη εβδομάδα να έχουμε, γεμάτη μονο με ευχάριστα νέα!!

Τονια μου καλα αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!!

ειρηνη μου απ οτι φαίνεται η μικρή σου αναρρώνει.. άντε, να ησυχάσετε!!

μουτζουριτσα μου με τον ΦΠΑ σιγουρα θα περάσει η μερα σου χωρις να το καταλάβεις κ μετα θα πας στο γιατρό...

άντε Ρενακι μου, με το καλο να πας σπιτάκι σου κ να δεις τι γινεται με το ουροποιητικό σου, να ηρεμήσεις κ απο αυτο, κ μετα ν αφοσιωθείς εξ ολοκλήρου στο στόχο σου!! 

Εγω εχω κανονικότατα μάθημα σημερα. Το θελα ειναι η αλήθεια το 3ημερακι! Κατα τ αλλα νιώθω ενόχληση κ φαγούρα στο στήθος! 

Φιλακια πολλα σ όλες...

• Μου αρέσει 1

3 minutes ago, marakif1990 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Καλη εβδομάδα να έχουμε, γεμάτη μονο με ευχάριστα νέα!!

μουτζουριτσα μου με τον ΦΠΑ σιγουρα θα περάσει η μερα σου χωρις να το καταλάβεις κ μετα θα πας στο γιατρό...

άντε Ρενακι μου, με το καλο να πας σπιτάκι σου κ να δεις τι γινεται με το ουροποιητικό σου, να ηρεμήσεις κ απο αυτο, κ μετα ν αφοσιωθείς εξ ολοκλήρου στο στόχο σου!! 

Εγω εχω κανονικότατα μάθημα σημερα. Το θελα ειναι η αλήθεια το 3ημερακι! Κατα τ αλλα νιώθω ενόχληση κ φαγούρα στο στήθος! 

Φιλακια πολλα σ όλες...

καλημερα ομορφια!ωραια συμπτωματακια εχεις!να εχουμε την πιο +++++ εβδομασα ευχομαι!!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

14 minutes ago, nini84 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Καλημέρα Νινι μου! ! Σίγουρα θα το ζήσεις καλή μου και όλα θα μοιάζουν ένα κακό όνειρο! !!

7 minutes ago, marakif1990 είπε:

Φιλακια πολλα σ όλες...

Μαρακι μου σ ευχαριστώ.  Καλό είναι το σύμπτωμα με το στήθος. Προσπαθησε να μην το σκέφτεσαι συνέχεια.  Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά κάνει την αναμονη ακόμα πιο δύσκολη.   Λίγο ακόμα και θα μάθουμε!  

DBTcp3.png7Kksp3.png

Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι κ δεν θελω να δίνω κ σημαςια σ οτιδήποτε, γιατι πια δεν μπυ εχω εμπιστοσύνη... ολο αυτο το διάστημα που προσπαθούμε, εχω υπάρξει πολλές φορες κατα φαντασίαν εγκυος... :-P οποτε, οποίος καεί απ το χυλό....

• Μου αρέσει 1

καλημερα κοριτσια μου καλη εβδομαδα να εχεουμε με ομορφα νεα σημερα το απογευμα αλλα και ολη την εβδομαδα οπως και την επομενη....!!!!!!1 εγω απολαυμβανω την αδεια μου στο σπιτι  μωλις πηρε και ο μικρος τον πρωινο του υπνο σημερα εχουμε και παιδιατρο για το εμβολιο και για να μετρηθουμε κιολας για να δουμε πως θα ειμαστε.....!!!! και αυριο το πρωι εχω ραντευου και στο γυναικολογο.....

em82p2.png QGcTp2.png

6 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

καλημερα κοριτσια μου καλη εβδομαδα να εχεουμε με ομορφα νεα σημερα το απογευμα αλλα και ολη την εβδομαδα οπως και την επομενη....!!!!!!1 εγω απολαυμβανω την αδεια μου στο σπιτι  μωλις πηρε και ο μικρος τον πρωινο του υπνο σημερα εχουμε και παιδιατρο για το εμβολιο και για να μετρηθουμε κιολας για να δουμε πως θα ειμαστε.....!!!! και αυριο το πρωι εχω ραντευου και στο γυναικολογο.....

καλημερα Χαρουμενομανουλα!!!να απολαυσεις την αδεια σου στο επακρον ευχομαι!καλο τσιμπ  στον μικρουλη και καλα αποτελεσματα και εσυ να εχεις με τον ντοκ!ειναι εβδομαδα με φουλ νεα!ολα να μας πανε θετικα +++

RyZa.png

Καλημερα τσουπρες!!!!μουυζουρακι καλο φπα...βαρα εσυ κ αντε να δουμε τι θα πει ο ντοκ...ρενα μου με το καλο στο σπιτακι σου κ να μας πεις τι σου ειπε ο ουρολογος...μαρακι μ αρεσει αυτο με το στηθος!!!νινι παρε τα πανω σου..χαρουμενομανουλα περιμενουμε νεα σιυ απο τον ντοκ.τονια καλα αποτελεσματα...jane εκλεισες το πρωτο ραντεβου???μαρτη μου στειλε διδυμοσκονη...φιλια σε ολες...

Αααα ο εμινεμ σημερα εγινε πολυ γκοθικ!!!εγω μεσα αλλαζα σεντονια κ οταν βγηκα τι να δω!!!!?????Εγλειψε τον μαυρο τον μαρκαδορο.ολος μαυρος!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Τονι@ said:

Εντάξει. Σίγουρα θα γίνει μέσα στη βδομάδα. Ανυπομονώ κι εγώ πάρα πολύ να δω τι θα σου πει! 

Καλημέρα πουλάκι γλυκό! ! Σε ευχαριστώ πολύ!  Τι κάνει ο μπέμπης σου? Τον αισθάνεσαι? 

Τονάκι μου εδώ και 2 βδομάδες τον ακούω συνέχεια τον άντρακλα μου :) είναι ατακτούλης και κουνιέται πολύ!!!

• Μου αρέσει 1

rHkwp3.png

dwWcp3.png

χαχαχαχαχα βρε τον μικρο σου σαμμερ μουυ περιμενω ωρες και φορες πως και πως να αρχιζει να μου τα κανει και εμενα αυταα να δω πως θα ειναιι χαχαχαχαχαχαχαχχααχαχααχχ.... εγω για την ωρα γελαω με τον μικρο μου οταν ανοιγει τα ντουλαπια και κοιταει με περιεργεια μεσα να δει τι ειναι .. και επειδη εχει καταλαβει οτι θα τον παρω απο εκει κοιταει λουπα λουπα προς εμενα για να δει αν τον βλεπωω... και οταν του λεω τι κανεις εκει ετσι οπως ειναι αφηρημενος τρομαζει...

em82p2.png QGcTp2.png

2 hours ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Να έχουμεμια καλή εβδομάδα γεμάτη ευχάριστα νέα από τις εξετάσεις και τα τεστακια μας!!!! Πως είστε? ? Εγώ έκανα πρωί πρωί μια γενική αίματος και τώρα μαγειρεύω. 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ... Κ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ.. ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΥΤΤΑΡΟΙΟ ΚΑΙ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ!!!! ΤΗΝ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ!!! 

• Μου αρέσει 1

Χαχαχα σαμμερακι μου μορφή ο γιος σου!! Η μασκότ της παρέας... 

οσο για τα δικά μου, δεν ξερω, μπορεί να ναι κ σύμπτωση, ή της φαντασίας μου... ή πολυ απλα προεόρτια περιοδου... τεσπα, δεν ξαναναφερω τιποτα κ δεν ξαναπαρατηρώ τιποτα, κ αν σαν πω τιποτα να μου λέτε "μην λες βλακειες κοπέλια, σύνελθε κ περίμενε".... :-D είπαμε, εβδομάδα των παθών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...