Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Katker είπε:

Μπράβο τέλειο μικροβιωμα!!! Πιο τέλειο δεν γινόταν. 
      Με το καλό να έχεις μια θετική χοριακη! 🙏🏻 πόσα εμβρυα να περιμένουμε; ☺️

Ναι ήταν εξαιρετικό από 8 % που είχε φτάσει!!!εχω βάλει 2 έμβρυα 5ημερων 🙏

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μμμμ εγω εχω ακομα λίγη δουλίτσα για αυριο... καληνύχτα μουτζουριτσα, καλα αποτελέσματα να έχεις για αυριο, αν κ θα ξαναμιλήσουμε μεχρι να πας στο γιατρό...

• Μου αρέσει 1

κοριτσια μου γλυκα..... κλεινουν τα ματια μου!!!! σας διαβασα εχω ακομα λιγο.....4 σελιδες.....αλλα δεν θα τα καταφερω!!!!! εχω και τον αντρουλη και βαριανασενει που ειναι μπουκωμενος!!!!!! και με νανουριζει!!!!!

περαστικουλια και καλη και ησυχη νυχτα στο ειρηνακι και στο κοριτσακι της!!!!!!

με το καλο αυριο να βγεις.... ρενακι μου........και να φαααααςςςςς!!!!!!!!

μουτζουριτσα χαλαραμε την δουλεια.... και ψυχραιμα ομορφια μου με τον ντοκ!!!!!!! θα τα πουμε το πρωι η το μεσημερακι αυριο!!!!!

σαμμερακι μου μια χαρα περασες!!!!!!!!.... βαρα εσυ κι η μουτζουριτσα!!!!!!!

μαμυ...μαρακι...σιτακι και ειρηνη.... ακολουθει κι η ρενα μας.....εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση!!!!!!!!

τζειν και τονια μακια και να προσεχετε!!!! αντε τζειν πας αυριο!!!!! τονια ποτε πας εσυ?????

βικουλα ωραιος ο νεος!!!!! και γρηγορα γυρισε νομιζω!!!!!! σκαστου ενα ρουφηχτο φιλακι στο μαγουλακι του!!!!!!

αχ κοριτσια και εμενα οι μεσι... κανουν κατι ναζια!!!!! ειναι για ρουφηγμα!!!! για δαγκωμα!!!!! ειναι ολα τα λεφτα!!!!! ειναι χαρμα!!!!! σημερα τα ευχαρηστηθηκαμε οικογενειακως...... εγω... ο αντρουλης..... η κορη... και η μαμα μου.... χορτασαν χερια... αγκαλιες.... παιχνιδια..... κουβεντες......

σας φιλω και σας στελνω πολυ διδυμοσκονη!!!!!!!!!!! sul......

• Μου αρέσει 4

pioqp3.png

88BZp3.png

Μαρτακο μου,φιλακια στα μπουτακια!!το κοριτσι μου καπως καλυτερα παει!την εβαλα για υπνο αλλα βηχει κσπου καπου!ειδομεν!

Ονειρα γλυκα σε ολες σας!!!με πολλα μωρακιαααααα μεσα!

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

μουτζουρακι μου... ερχονται φορτηγα!!!!!!!!!! διαλεξε ροζ η γαλαζιο????? η για ποικιλια....... ενα κι ενα????

ρενακι μην φοβασαι!!!!!!!!!! δεν θα ειναι τιποτα σημαντικο!!!!! τι ωρα θα πας στον ουρολογο??????

νινακι μου να την κανεις την λαπαροσκοπηση.... δεν ειναι τιποτα!!!!!! για να ετοιμασεις το πρωτο σπιτικο του μωρου σου!!!!!!! καλες βαθμολογιες να βαλεις στα παιδια!!!!!!!

αμποτακι...... κανεις και ερευνητικη εργασια  μπραβο σου!!!!!!

χαρουμενη μαμα καλα ???

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Να έχουμεμια καλή εβδομάδα γεμάτη ευχάριστα νέα από τις εξετάσεις και τα τεστακια μας!!!! Πως είστε? ? Εγώ έκανα πρωί πρωί μια γενική αίματος και τώρα μαγειρεύω. 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

8 hours ago, eirinaki1981 είπε:

Μαρτακο μου,φιλακια στα μπουτακια!!το κοριτσι μου καπως καλυτερα παει!την εβαλα για υπνο αλλα βηχει κσπου καπου!ειδομεν!

Ονειρα γλυκα σε ολες σας!!!με πολλα μωρακιαααααα μεσα!

καλημερα Ειρηνακι μου!ηρεμησατε καθολου?κοιμηθηκατε?ευτυχως ειναι καλυτερα!!!

8 hours ago, 17μαρτη2015 είπε:

μουτζουρακι μου... ερχονται φορτηγα!!!!!!!!!! διαλεξε ροζ η γαλαζιο????? η για ποικιλια....... ενα κι ενα????

ρενακι μην φοβασαι!!!!!!!!!! δεν θα ειναι τιποτα σημαντικο!!!!! τι ωρα θα πας στον ουρολογο??????

νινακι μου να την κανεις την λαπαροσκοπηση.... δεν ειναι τιποτα!!!!!! για να ετοιμασεις το πρωτο σπιτικο του μωρου σου!!!!!!! καλες βαθμολογιες να βαλεις στα παιδια!!!!!!!

αμποτακι...... κανεις και ερευνητικη εργασια  μπραβο σου!!!!!!

χαρουμενη μαμα καλα ???

ας ερθει Μαρτακο μου και ας ειναι οτι χρωμα θελει ο Θεος!εγω ετσι κ αλλιως οταν το δω να ερθει σαν ουρανιο τοξο θα το βλεπω!πολυχρωμο!!!σαν αυτο που βγαινει μετα τις καταιγιδες!οι Μεσι σου οι ομορφοι!ειναι για ζουληγμα!!!!διδυμοφιλακια στα μπουτακια!!!!

8 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Να έχουμεμια καλή εβδομάδα γεμάτη ευχάριστα νέα από τις εξετάσεις και τα τεστακια μας!!!! Πως είστε? ? Εγώ έκανα πρωί πρωί μια γενική αίματος και τώρα μαγειρεύω. 

καλημερα ομορφια μου!καλα αποτελεσματα να εχεις!!!ποτε θα τα παρεις?

καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε ολες!

το Ρενιω μας θα βγει σημερα να παει και ουρολογο και μετα σπιτακι της να ηρεμησει και κυριως να φαειιιιιιι!!!!

Σαμμερακι καλημερα καλη μας εβδομαδα!φιλια στον ραπερ σου!

Μαμακα το Μελινακι καλα?

Βικακι καλημερα φιλια στα ζουζουνια!

Cittaki Μαρακι αντε και μετραμε αναποδα για το παρτυ!!1

Αμποτ,Εβελινακι,Νινακι καλη μας μερα!

Πουλακι φιλι στην κοιλιτσα!

το Ζαμιακι εχει μερες να μπει!

διπλο φιλι σε οποιο κοριτσι ξεχνω!μια γουλια καφε και ΦΠΑ!!!!

RyZa.png

1 minute ago, moutzoura2016 είπε:

καλημερα Ειρηνακι μου!ηρεμησατε καθολου?κοιμηθηκατε?ευτυχως ειναι καλυτερα!!!

ας ερθει Μαρτακο μου και ας ειναι οτι χρωμα θελει ο Θεος!εγω ετσι κ αλλιως οταν το δω να ερθει σαν ουρανιο τοξο θα το βλεπω!πολυχρωμο!!!σαν αυτο που βγαινει μετα τις καταιγιδες!οι Μεσι σου οι ομορφοι!ειναι για ζουληγμα!!!!διδυμοφιλακια στα μπουτακια!!!!

καλημερα ομορφια μου!καλα αποτελεσματα να εχεις!!!ποτε θα τα παρεις?

καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε ολες!

το Ρενιω μας θα βγει σημερα να παει και ουρολογο και μετα σπιτακι της να ηρεμησει και κυριως να φαειιιιιιι!!!!

Σαμμερακι καλημερα καλη μας εβδομαδα!φιλια στον ραπερ σου!

Μαμακα το Μελινακι καλα?

Βικακι καλημερα φιλια στα ζουζουνια!

Cittaki Μαρακι αντε και μετραμε αναποδα για το παρτυ!!1

Αμποτ,Εβελινακι,Νινακι καλη μας μερα!

Πουλακι φιλι στην κοιλιτσα!

το Ζαμιακι εχει μερες να μπει!

διπλο φιλι σε οποιο κοριτσι ξεχνω!μια γουλια καφε και ΦΠΑ!!!!

Το απόγευμα αγάπη.  Το έκανα  κυρίως γιατί έπρεπε να κάνω και  TSH T4 μαζί. Έχουμε πολλά νέα το απόγευμα! 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Just now, Τονι@ είπε:

Το απόγευμα αγάπη.  Το έκανα  κυρίως γιατί έπρεπε να κάνω και  TSH T4 μαζί. Έχουμε πολλά νέα το απόγευμα! 

μια χαρα θα ναι ψυχουλα μου!ναι ναι εχουμε εβδομαδα με νεακια!φιλια στο μπεμπε!!!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

Just now, moutzoura2016 είπε:

μια χαρα θα ναι ψυχουλα μου!ναι ναι εχουμε εβδομαδα με νεακια!φιλια στο μπεμπε!!!

Α παραλίγο να το ξεχάσω!  Καλά του έκανες του αντρουλι σου χθες! ! Έτσι βάρα εσύ! ! Έκανες τεστ ωορηξιας στο σπίτι τελικά? 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημεραααα,ομορφα κοριτσακια μου!!!

Πως σας βρισκω;;η μικρουλα μου κοιμηθηκε καλουτσικα,υην επιασε βεβαια βηχας μετα τις 4-5 αλλα προσπαθουσε να ξανακοιμηθει!τωρα το πρωι το θερμομετρο εδειξε 37.3 απο χθες στις 8 εδωσα αντιπυρετικο!οποτε παμε καλα,θελω να πιστευω!ρε συ κι εμεις αρχισε ο λαιμος να πονα μαλλον κολλησα!!!!!

Τωρα περιμενω ευχαρισταααα μες στη μεραααα!απο ολα τα κοριτσια!!:))

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

11 minutes ago, Τονι@ είπε:

Α παραλίγο να το ξεχάσω!  Καλά του έκανες του αντρουλι σου χθες! ! Έτσι βάρα εσύ! ! Έκανες τεστ ωορηξιας στο σπίτι τελικά? 

χεχε!οχι που θα τον αφηνα!βρηκα ενα κενο μιση ωρα...εκανα σεξ!αχαχαχα!

ναι ομορφια εκανα κ χθες και σημερα το πρωι το κλιαρ μπλου ...δεν εδειξαν θετικα ακομα...ανπομονω να δω τι θα μου πει σημερα!ειμαι 14η μερα...θεωρητικα πρεπει να κοντευει...

6 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Καλημεραααα,ομορφα κοριτσακια μου!!!

Πως σας βρισκω;;η μικρουλα μου κοιμηθηκε καλουτσικα,υην επιασε βεβαια βηχας μετα τις 4-5 αλλα προσπαθουσε να ξανακοιμηθει!τωρα το πρωι το θερμομετρο εδειξε 37.3 απο χθες στις 8 εδωσα αντιπυρετικο!οποτε παμε καλα,θελω να πιστευω!ρε συ κι εμεις αρχισε ο λαιμος να πονα μαλλον κολλησα!!!!!

Τωρα περιμενω ευχαρισταααα μες στη μεραααα!απο ολα τα κοριτσια!!:))

ωραια Ειρηνακι!ειναι πολλες ωρες χωρις φαρμακο ...οποτε παει καλα!αχ βρε μανουλα σε κολλησε το ζουζουνι!ευχομαι να μην ειναι τιποτα και να ειστε κ οι δυο καλα μεχρι το απογευμα να χορευετε παρεουλα!

RyZa.png

Καλημέρα Ομορφιές μου :)

Όμορφη βδομάδα να έχουμε!!!

Moutzoura και Τονι μου να έχετε καλά αποτελέσματα κοριτσάκια :):):)

Renaki καλή ανάρωση!! Περαστικούλια :)

Σας φιλώ γλυκά!!!

• Μου αρέσει 1

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Just now, moutzoura2016 είπε:

χεχε!οχι που θα τον αφηνα!βρηκα ενα κενο μιση ωρα...εκανα σεξ!αχαχαχα!

ναι ομορφια εκανα κ χθες και σημερα το πρωι το κλιαρ μπλου ...δεν εδειξαν θετικα ακομα...ανπομονω να δω τι θα μου πει σημερα!ειμαι 14η μερα...θεωρητικα πρεπει να κοντευει...

ωραια Ειρηνακι!ειναι πολλες ωρες χωρις φαρμακο ...οποτε παει καλα!αχ βρε μανουλα σε κολλησε το ζουζουνι!ευχομαι να μην ειναι τιποτα και να ειστε κ οι δυο καλα μεχρι το απογευμα να χορευετε παρεουλα!

Εντάξει. Σίγουρα θα γίνει μέσα στη βδομάδα. Ανυπομονώ κι εγώ πάρα πολύ να δω τι θα σου πει! 

Just now, Lover bird είπε:

Καλημέρα Ομορφιές μου :)

Όμορφη βδομάδα να έχουμε!!!

Moutzoura και Τονι μου να έχετε καλά αποτελέσματα κοριτσάκια :):):)

Renaki καλή ανάρωση!! Περαστικούλια :)

Σας φιλώ γλυκά!!!

Καλημέρα πουλάκι γλυκό! ! Σε ευχαριστώ πολύ!  Τι κάνει ο μπέμπης σου? Τον αισθάνεσαι? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...