Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

30 minutes ago, Abbot είπε:

Κοριτσια μου γεια σας!!!! Βλεπω το σκ ηταν δυσκολο για πολυ κοσμο... κ εγω ειχα ενα σωρο δουλειες να τακτοποιησω κ κυριολεκτικα ετρεχα απ το πρωι μεχρι το βραδυ. Κ τωρα αναψα το τζακι κ καθισα να διαβαδω τα νεα σας... Ρενακι μου γλυκο περαστικα σου!!!διαβασα τι περασες κ εσυ κοριτσακι μου... μην ανησυχεις παντως ακομη κ για πιθανη εγκυμοσυνη ειναι πολυ νωρις να παθει κατι το σπορακι..ευχομαι τουλαχιστο να τελειωσει ευχαριστα η ταλαιπωρια που περσες μαθαινοντας τα ευχαριστα!!!σε τι φαση του κυκλου εισαι τωρα?

Μουτζουριτσα μου μπραβο για τα αποτελεσματα του αντρουλη σου!! Κριμα για τη μικροβιολογο που ανεφερες...μερικοι ανθρωποι ειναι πραγματικα σε λαθος επαγγελματα... μην ξαναπατησεις το ποδι σου εκει δεν παει να ειναι ο,τι θελει...καλο κουραγιο κ εσυ με τη δουλεια σου!!!

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα μωρακια της παρεας...

Νινι μου κανε τη λαπαρασκοπηση να ξεμπερδευεις για να ερθει μετα συντομα το νινακι σου!!! Φιλια πολλα σε ολες τις ζουζουνες!!!!

Ευχαριστώ γλυκό μου αμποτακι! Σε 8 μερες υποτίθεται δεν περιμένω.. ευχομαι να μη μου βρει κάτι σοβαρό ο ουρολογος αύριο κ να τελειωνουν όλα εδώ.. Να μπαίνεις όσο πιο συχνά μπορείς.. Σε σκεφτόμαστε..

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 hours ago, Τονι@ είπε:

Μουτζουριτσα μου καλά περασαμε.  Χαλαρωσαμε.  Εσένα είδα έγινε άνω κάτω η Κυριακή σου. Αντε να δούμε και με εσένα αύριο τι θα δεις . 

Ωραία ομορφιά !το χρειαζοσαστε και οι δύο σας!και είχα και καλεσμενους... Τώρα καταφερνω να καθισω να χαλαρωσω και να σας διαβάσω!

Βαρεσαμε κιόλας με τον αντρουλη το απογεύματακι.πριν έρθουν χιχιχι!τον αποπλανησα στον καναπε !μην ξεχνιομαστε!για να δουμε Τονακι μου αύριο και εγώ πως θα μαι εκεί κάτω....

1 hour ago, Abbot είπε:

Κοριτσια μου γεια σας!!!! Βλεπω το σκ ηταν δυσκολο για πολυ κοσμο... κ εγω ειχα ενα σωρο δουλειες να τακτοποιησω κ κυριολεκτικα ετρεχα απ το πρωι μεχρι το βραδυ. Κ τωρα αναψα το τζακι κ καθισα να διαβαδω τα νεα σας... Ρενακι μου γλυκο περαστικα σου!!!διαβασα τι περασες κ εσυ κοριτσακι μου... μην ανησυχεις παντως ακομη κ για πιθανη εγκυμοσυνη ειναι πολυ νωρις να παθει κατι το σπορακι..ευχομαι τουλαχιστο να τελειωσει ευχαριστα η ταλαιπωρια που περσες μαθαινοντας τα ευχαριστα!!!σε τι φαση του κυκλου εισαι τωρα?

Μουτζουριτσα μου μπραβο για τα αποτελεσματα του αντρουλη σου!! Κριμα για τη μικροβιολογο που ανεφερες...μερικοι ανθρωποι ειναι πραγματικα σε λαθος επαγγελματα... μην ξαναπατησεις το ποδι σου εκει δεν παει να ειναι ο,τι θελει...καλο κουραγιο κ εσυ με τη δουλεια σου!!!

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα μωρακια της παρεας...

Νινι μου κανε τη λαπαρασκοπηση να ξεμπερδευεις για να ερθει μετα συντομα το νινακι σου!!! Φιλια πολλα σε ολες τις ζουζουνες!!!!

Αμποτακι μου ακόμα εξοργιζομαι που τα σκέφτομαι!

Γεμάτες μέρες και εσύ ομορφιά!να τα δρομολογήσεις  όλα γιατί ερχεται το μπεμπε!❤

Επεσε το Ρενακι μου το γλυκό! Υπομονή καρδουλα μου και τελειώνει και αυτό! Να ξεκαθαρίσει τι στο καλό είναι! Κ μετα πάρτυ! Μην μου τα χαλας!❤❤

Cittaki Μαρακι μην πέφτουμε πριν καν ερθει... Οσο και να ψάχνουμε συμπτώματα τα άτιμα μας προδίδουν... Οποτε καθυστέρηση το καλυτερο!αρα αισιοδοξία! Τα λέω να τα ακουω κ εγώ φυσικά!

Ειρηνακι η μικρή καλυτερα;

Εγώ κορίτσια μου το σ/κ δεν ξεκουραστηκα καθόλου...παρόλα αυτά ανυπομονω για το αύριο!!!! Θέλω να πιστεύω πως θα εχω καλά νεακια!για να δουμε...

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Ε ναι βρε κορίτσια, ηθικόν ακμαιότατον!!! Αυτη η βδομαδα θα ναι καλύτερη για όλες μας, σιγουρα!!

Citty μου μην "ψάχνεις" συμπτωματα, δεν θα βγάλεις ακρη, κ δεν κερδίζεις ανεξαρτήτου αποτελέσματος.... στο λεω εκ πειρασ... υπομονή κ οι μερες περνάνε... 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Καλη επιτυχια μουτζουρα μου.σε νιωθω πολυ καλα κ χαιρομαι...νιωθω οτι πατας γερα στα ποδια σου...θα περιμενουμε φυσικα...ω ρε κ να χει πολλα αυγουλακια κ να πιαστουν 2....!!!!!!τα βλεπω κοπαδι ερχονται τα φλαμιγκο!!!!μαρτη στειλε διδυμοσκονη....

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια μου προσπαθω να μην απογοητεύομαι.....Απλά γιατί κάτι που θέλω τόσο πολύ να αργει να έρθει?

Έχω και ένα πρήξιμο...στο έντερο...που μου κάνει τσιμπήματα χαμηλά....και λέω μωρέ λες...αλλα καταλαβαίνω ότι είναι από το έντερο.

Ξέρω ότι δεν πρεπει να προδικάζω .....σας πρήζω και εσάς....και ξέρω ότι έχετε περάσει και πολλά κάποιες.....Αλλά τι να κάνω δεν έχω σε ποιον να τα πω.....

On 29/1/2017 at 10:06 ΜΜ, moutzoura2016 είπε:

Ωραία ομορφιά !το χρειαζοσαστε και οι δύο σας!και είχα και καλεσμενους... Τώρα καταφερνω να καθισω να χαλαρωσω και να σας διαβάσω!

Βαρεσαμε κιόλας με τον αντρουλη το απογεύματακι.πριν έρθουν χιχιχι!τον αποπλανησα στον καναπε !μην ξεχνιομαστε!για να δουμε Τονακι μου αύριο και εγώ πως θα μαι εκεί κάτω....

Αμποτακι μου ακόμα εξοργιζομαι που τα σκέφτομαι!

Γεμάτες μέρες και εσύ ομορφιά!να τα δρομολογήσεις  όλα γιατί ερχεται το μπεμπε!❤

Επεσε το Ρενακι μου το γλυκό! Υπομονή καρδουλα μου και τελειώνει και αυτό! Να ξεκαθαρίσει τι στο καλό είναι! Κ μετα πάρτυ! Μην μου τα χαλας!❤❤

Cittaki Μαρακι μην πέφτουμε πριν καν ερθει... Οσο και να ψάχνουμε συμπτώματα τα άτιμα μας προδίδουν... Οποτε καθυστέρηση το καλυτερο!αρα αισιοδοξία! Τα λέω να τα ακουω κ εγώ φυσικά!

Ειρηνακι η μικρή καλυτερα;

Εγώ κορίτσια μου το σ/κ δεν ξεκουραστηκα καθόλου...παρόλα αυτά ανυπομονω για το αύριο!!!! Θέλω να πιστεύω πως θα εχω καλά νεανία!για να δουμε...

Μου τζούρα μου καλά αποτέλεσματα να έχεις....και το απογευματινό βαρεμά να σου έχει τρυπώσει σποράκι στη κοιλίτσα....

• Μου αρέσει 2

vJ4vp2.png

5 minutes ago, citty είπε:

Κορίτσια μου προσπαθω να μην απογοητεύομαι.....Απλά γιατί κάτι που θέλω τόσο πολύ να αργει να έρθει?

Έχω και ένα πρήξιμο...στο έντερο...που μου κάνει τσιμπήματα χαμηλά....και λέω μωρέ λες...αλλα καταλαβαίνω ότι είναι από το έντερο.

Ξέρω ότι δεν πρεπει να προδικάζω .....σας πρήζω και εσάς....και ξέρω ότι έχετε περάσει και πολλά κάποιες.....Αλλά τι να κάνω δεν έχω σε ποιον να τα πω.....

Μου τζούρα μου καλά αποτέλεσματα να έχεις....και το απογευματινό βαρεμά να σου έχει τρυπώσει σποράκι στη κοιλίτσα....

Μα γιατι απογοητεύεσαι τοσες μερες πριν;;; κατσε να σου ρθει η ακατανόμαστη (έξω απο δω) κ μετα σου επιτρέπουμε να απογοητευτείς για 10' μάξιμουμ!!! Δεν χρειαζονται ηττοπαθειες, κ ειδικά οταν δεν υπάρχει λόγος... κ οπως λες κ συ, κοπέλες εδω μεσα κ γύρω μας εχουν περάσει τόσα κ τόσα κ όμως εχουν 1 ή 2 μωρα στην αγκαλιτσα τους τωρα!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

να μαι παλι και εγωωω σημερα τελειωνει η αδεια του αντρα μου και ηταν στεναχωρημενος και ηθελε να τον περιποιηθω ...!!!! τον περιποιηθηκα και ηρθαα.............!!!!! μπραβο μουτζουρα που περασατε ωραιαα αντε και απο αυριο τα ωραιοτερα ακομη....!!!!!!!!!!! citty μου οπως σου ειπαν τα κοριτσια να μην επαναλαμβανομαι και εγωω δε μας πριζεις εδω ειμαστε η μια για την αλλη.... !!!!

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

45 minutes ago, citty είπε:

Μην ξανά ακούσω ότι μας πρηζεις... και βουρλιστω ολόκληρη... ακους; εδώ είμαστε...❤

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

42 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Καλη επιτυχια μουτζουρα μου.σε νιωθω πολυ καλα κ χαιρομαι...νιωθω οτι πατας γερα στα ποδια σου...θα περιμενουμε φυσικα...ω ρε κ να χει πολλα αυγουλακια κ να πιαστουν 2....!!!!!!τα βλεπω κοπαδι ερχονται τα φλαμιγκο!!!!μαρτη στειλε διδυμοσκονη....

Ναι ναι εκείνο το φορτηγό που στέλνει η Μάρτη θελωωωω!ευχαριστω Σαμμερακι μου!με σας παρέα πως να μην νιώθω δυνατή;❤

40 minutes ago, citty είπε:

Cittaki μην ακουω χαζα ...δεν μας πρήζεις εξάλλου όλες τις ίδιες ανησυχίες και αγωνίες εχουμε...όλα καλά θα πάνε... Τα φλαμιγκα έρχονται!!!

12 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

να μαι παλι και εγωωω σημερα τελειωνει η αδεια του αντρα μου και ηταν στεναχωρημενος και ηθελε να τον περιποιηθω ...!!!! τον περιποιηθηκα και ηρθαα.............!!!!! μπραβο μουτζουρα που περασατε ωραιαα αντε και απο αυριο τα ωραιοτερα ακομη....!!!!!!!!!!! citty μου οπως σου ειπαν τα κοριτσια να μην επαναλαμβανομαι και εγωω δε μας πριζεις εδω ειμαστε η μια για την αλλη.... !!!!

Αχ βρε χαρούμενομανουλα βαρας και εσύ! Ετσι μπράβο... Δείχνεις καλά και έτοιμη να φτασει ο μήνας για το ηχηρό Βαρέλα!!!

Κοριτσάκια μου ήρθε η ωρα να ξεκουραστωωω!καλό.μας βράδυ!καλό ξημέρωμα να εχουμε!❤

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...