Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

6 minutes ago, nini84 είπε:

Κορίτσια μου αγαπημένα μου λείψατε!!!

Προσπαθώ από το πρωί να σας διαβάσω αλλά δεν προλαβαίνω΄!!!

Ρένα μας!!!! Περαστικούλια!!! Τα διάβασα αυτά που πέρασες!!!Πόσο δύσκολες ώρες!!!

Διάβασα ότι είσαι καλύτερα, σταματησαν οι εμετοι και οι διαρροιες;;;Εφαγεσ;;;;Συγγνώμη που τα ρωτάω αλλά δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες 5-6 σελίδεσ. Θα τις διαβάσω όμως κάποια στιγμή.

Η σκέψη μας να ξέρεις ήταν και είναι μαζί σου!!!!

Εύχομαι να είναι το τελευταίο!!!Μετά να μιλάμε όλες για τα +++++μας!!!

Κορίτδια σας φιλώ όλες μία μία, δεν προλαβαίνω να γράψω περσσότερα!!! Ελπίζω αργότερα να μπορέσω να σας διαβάσω.

Έχω να διορθώσω πολλά γραπτά!!!

Αγαπημένο μου νινακι σε ευχαριστώ.. κ εγώ δεν είχα διαβάσει αρκετά και ρώτησα για εσένα πως ήταν τα αποτελέσματα σου..;   εγω πολύ καλύτερα τώρα..αύριο θα βγω από νοσοκομείο αλλά θα πάω ουρολογο γιατί με έπιασε πάλι αυτο το κολοβαρος κ η συχνόουρία.  Είδα που με ρώτησες και για το διάφραγμα.  Εγώ με υστεροσκοπηση το αφαίρεσα..Όχι λαπαροσκοπηση.  Θέλεις κάτι να σου πω;; ολα θα μας πάνε καλά εύχομαι..

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 minute ago, sangreluna είπε:

βαρος χαμηλα συχνοουρια εμμετοι λιποθυμιες ρενακι περαστικα σου αλλα λες;...

Όχι σανγκρε μου.. με ενοχλούν περιστατικά 2 μηνες αυτά (το βάρος κ η συχνόουρία  εννοω).  πως είστε εσείς; ολα καλα;

Lilypie - (Lzpn)

4 minutes ago, Rena87 said:

Αγαπημένο μου νινακι σε ευχαριστώ.. κ εγώ δεν είχα διαβάσει αρκετά και ρώτησα για εσένα πως ήταν τα αποτελέσματα σου..;   εγω πολύ καλύτερα τώρα..αύριο θα βγω από νοσοκομείο αλλά θα πάω ουρολογο γιατί με έπιασε πάλι αυτο το κολοβαρος κ η συχνόουρία.  Είδα που με ρώτησες και για το διάφραγμα.  Εγώ με υστεροσκοπηση το αφαίρεσα..Όχι λαπαροσκοπηση.  Θέλεις κάτι να σου πω;; ολα θα μας πάνε καλά εύχομαι..

Αχ βρε Ρένα είναι πολύ συγκινητικό που έχεις τον πόνο σου και θέλεις να με βοηθήσεις με τα δικά μου. Σε ευχαριστώ πολύ.

Δεν ξέρω τι είναι η υστεροσκόπηση, αλλά αν είχες κάνει λαπαροσκόπηση ήθελα να σε ρωτήσω πώς ήταν η πορεία μετα. Δεν πειράζει όμως.

Αντε να κάνεις και αυτήν την εξέταση να ηρεμήσεις και από αυτόο. Μακάρι Ρένα μου να μην εχουμε προβληματακια αλλά και αν προκύπτουν να είναι μικρά και περαστικά. Αυτό έχει σημασία. Κάθε εμπόδιο για καλο να είναι.

k0oZp3.png

Κοριτσια μου γεια σας!!!! Βλεπω το σκ ηταν δυσκολο για πολυ κοσμο... κ εγω ειχα ενα σωρο δουλειες να τακτοποιησω κ κυριολεκτικα ετρεχα απ το πρωι μεχρι το βραδυ. Κ τωρα αναψα το τζακι κ καθισα να διαβαδω τα νεα σας... Ρενακι μου γλυκο περαστικα σου!!!διαβασα τι περασες κ εσυ κοριτσακι μου... μην ανησυχεις παντως ακομη κ για πιθανη εγκυμοσυνη ειναι πολυ νωρις να παθει κατι το σπορακι..ευχομαι τουλαχιστο να τελειωσει ευχαριστα η ταλαιπωρια που περσες μαθαινοντας τα ευχαριστα!!!σε τι φαση του κυκλου εισαι τωρα?

Μουτζουριτσα μου μπραβο για τα αποτελεσματα του αντρουλη σου!! Κριμα για τη μικροβιολογο που ανεφερες...μερικοι ανθρωποι ειναι πραγματικα σε λαθος επαγγελματα... μην ξαναπατησεις το ποδι σου εκει δεν παει να ειναι ο,τι θελει...καλο κουραγιο κ εσυ με τη δουλεια σου!!!

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα μωρακια της παρεας...

Νινι μου κανε τη λαπαρασκοπηση να ξεμπερδευεις για να ερθει μετα συντομα το νινακι σου!!! Φιλια πολλα σε ολες τις ζουζουνες!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου βλέπω...ή αισιοδοξία έπεσε κατακόρυφα...ρενακι προσπάθησε να ηρεμήσεις...αύριο κοίταξε το δεν θα είναι κάτι...θα λυθεί κ μετά θα είναι όλα τέλεια..

Κορίτσια μου εγώ έπεσα πολύ πολύ......έτσι θα είναι κ αυτος ο μήνας τζιφος....Πιάνω τον εαυτό μου να ψάχνει σύμπτωμα....αλλά είμαι σίγουρη ....δεν υπάρχουν....θα ξύπνησω την Παρασκευή το πρωί ..και θα μου πει καλημέρα ή κόκκινομούρα...

vJ4vp2.png

7 minutes ago, Abbot said:

Κοριτσια μου γεια σας!!!! Βλεπω το σκ ηταν δυσκολο για πολυ κοσμο... κ εγω ειχα ενα σωρο δουλειες να τακτοποιησω κ κυριολεκτικα ετρεχα απ το πρωι μεχρι το βραδυ. Κ τωρα αναψα το τζακι κ καθισα να διαβαδω τα νεα σας... Ρενακι μου γλυκο περαστικα σου!!!διαβασα τι περασες κ εσυ κοριτσακι μου... μην ανησυχεις παντως ακομη κ για πιθανη εγκυμοσυνη ειναι πολυ νωρις να παθει κατι το σπορακι..ευχομαι τουλαχιστο να τελειωσει ευχαριστα η ταλαιπωρια που περσες μαθαινοντας τα ευχαριστα!!!σε τι φαση του κυκλου εισαι τωρα?

Μουτζουριτσα μου μπραβο για τα αποτελεσματα του αντρουλη σου!! Κριμα για τη μικροβιολογο που ανεφερες...μερικοι ανθρωποι ειναι πραγματικα σε λαθος επαγγελματα... μην ξαναπατησεις το ποδι σου εκει δεν παει να ειναι ο,τι θελει...καλο κουραγιο κ εσυ με τη δουλεια σου!!!

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα μωρακια της παρεας...

Νινι μου κανε τη λαπαρασκοπηση να ξεμπερδευεις για να ερθει μετα συντομα το νινακι σου!!! Φιλια πολλα σε ολες τις ζουζουνες!!!!

;Θα την κάνω Αμποτακι.Τι να κάνω, δεν έχω και άλλη επιλογή. Θα πάω πρωτα θεσνικη να με δει ο γιατρος που μου συστησε η γυναικολογος μου που ειναι και χειρουργός και θα κάνω ό,τι μου πει,

• Μου αρέσει 1

k0oZp3.png

Ααααααα δεν θελω τετοια!!!!γιατι cittaki προδικαζεις ετσι???ο καθαρος αερας απο το Καιμακτσαλαν σιγουρα θα βοηθησε..ελατε ρε κοριτσια μην πεφτετε πριν καν μαθετε....μολις μας ερθει ...πεφτουμε μετα λιγο αλλα δικαιολογημενα....ε δεν θα πεφτουμε κ πριν

• Μου αρέσει 3

7 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Που εισαι ρε αμποττακι εσυ ??ρενα πατα ρε μια χοριακη αυριο πριν φυγεις???!!!!!

Σαμμερακι μου προσπαθω πολυ να μη χανομαι αλλα εχω κ ερευνητικη δραστηριοτητα κ τρεχω απ το νοσοκομειο στο πανεπιστημιο κ αντιθετα. Χαμος σου λεω!!! Κ θελω τωρα να τελειωνω με κατι εκκρεμοτητες γιατι αν με το καλο ερθει το μωρακι θα ηθελα βα εχω περισσοτερο ελευθερο χρονο.

7 minutes ago, nini84 είπε:

;Θα την κάνω Αμποτακι.Τι να κάνω, δεν έχω και άλλη επιλογή. Θα πάω πρωτα θεσνικη να με δει ο γιατρος που μου συστησε η γυναικολογος μου που ειναι και χειρουργός και θα κάνω ό,τι μου πει,

Μην αγχωνεσαι παντως... οι τομες ειναι πολυ μικρες κ αν εχεις καλο αναισθησιολογο να φροντισει να μην πονας μετα δε θα καταλαβεις τιποτα!

7 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Ααααααα δεν θελω τετοια!!!!γιατι cittaki προδικαζεις ετσι???ο καθαρος αερας απο το Καιμακτσαλαν σιγουρα θα βοηθησε..ελατε ρε κοριτσια μην πεφτετε πριν καν μαθετε....μολις μας ερθει ...πεφτουμε μετα λιγο αλλα δικαιολογημενα....ε δεν θα πεφτουμε κ πριν

Καλα τα λεει η Σαμερ!!! Επιτρεπεται να πεφτουμε μονο οταν μας ερχεται η κοκκινομουρα κ για πολυ λιγο... μεχρι τοτε αισιοδοξια!!!! Κ χαμογελα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

21 minutes ago, nini84 είπε:

Αχ βρε Ρένα είναι πολύ συγκινητικό που έχεις τον πόνο σου και θέλεις να με βοηθήσεις με τα δικά μου. Σε ευχαριστώ πολύ.

Δεν ξέρω τι είναι η υστεροσκόπηση, αλλά αν είχες κάνει λαπαροσκόπηση ήθελα να σε ρωτήσω πώς ήταν η πορεία μετα. Δεν πειράζει όμως.

Αντε να κάνεις και αυτήν την εξέταση να ηρεμήσεις και από αυτόο. Μακάρι Ρένα μου να μην εχουμε προβληματακια αλλά και αν προκύπτουν να είναι μικρά και περαστικά. Αυτό έχει σημασία. Κάθε εμπόδιο για καλο να είναι.

Αυτό λέω κ εγω ψυχή μου.. τουλάχιστον να διορθωνονται. Υστεροσκοπηση την έκανα με μεθη κ μου εξέτασε  όλο το ενδομητριο κ έτσι βρήκε το διάφραγμα κ το αφαίρεσε.  Από λαπαροσκόπηση δεν ξέρω καθόλου αγάπη . Αλλά θα το κάνεις για το μπεμπε μας κ ολα θα πανε καλα στο τέλος..θα δεις ❤

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

11 minutes ago, Abbot said:

Σαμμερακι μου προσπαθω πολυ να μη χανομαι αλλα εχω κ ερευνητικη δραστηριοτητα κ τρεχω απ το νοσοκομειο στο πανεπιστημιο κ αντιθετα. Χαμος σου λεω!!! Κ θελω τωρα να τελειωνω με κατι εκκρεμοτητες γιατι αν με το καλο ερθει το μωρακι θα ηθελα βα εχω περισσοτερο ελευθερο χρονο.

Μην αγχωνεσαι παντως... οι τομες ειναι πολυ μικρες κ αν εχεις καλο αναισθησιολογο να φροντισει να μην πονας μετα δε θα καταλαβεις τιποτα!

Καλα τα λεει η Σαμερ!!! Επιτρεπεται να πεφτουμε μονο οταν μας ερχεται η κοκκινομουρα κ για πολυ λιγο... μεχρι τοτε αισιοδοξια!!!! Κ χαμογελα!!!

Να σου πω Αμποτ μου την αλήθεια, προς στιγμήν δεν φοβάμαι καθόλου και δεν με ανησυχεί ότι θα κάνω μία εχγείρηση. Γενικά δεν φοβάμαι τους γιατρούς και τις εξετάσεις και όλα αυτά.

Απλά έχω ένα σοβαρό θέμα με το γαστρεντερικό μου και με ανησυχεί μήπως όλη αυτη η διαδικασία το ξυπνήσει...

Γνωρίζει μήπως αν μετά την λαπαροσκόπηση οι γιατρόι δίνουν φάρμακα;; π.χ. αντιβιώσεις για να προλάβουν ;κάποια μόλυνση;;

2 minutes ago, Rena87 said:

Αυτό λέω κ εγω ψυχή μου.. τουλάχιστον να διορθωνονται. Υστεροσκοπηση την έκανα με μεθη κ μου εξέτασε  όλο το ενδομητριο κ έτσι βρήκε το διάφραγμα κ το αφαίρεσε.  Από λαπαροσκόπηση δεν ξέρω καθόλου αγάπη . Αλλά θα το κάνεις για το μπεμπε μας κ ολα θα πανε καλα στο τέλος..θα δεις ❤

;Ναι Ρενάκι μου θα την κάνω!!!!Και μετά θα είμαστε όλες μαζί εγκυούλες!!!!

• Μου αρέσει 2

k0oZp3.png

22 minutes ago, citty είπε:

Κορίτσια μου βλέπω...ή αισιοδοξία έπεσε κατακόρυφα...ρενακι προσπάθησε να ηρεμήσεις...αύριο κοίταξε το δεν θα είναι κάτι...θα λυθεί κ μετά θα είναι όλα τέλεια..

Κορίτσια μου εγώ έπεσα πολύ πολύ......έτσι θα είναι κ αυτος ο μήνας τζιφος....Πιάνω τον εαυτό μου να ψάχνει σύμπτωμα....αλλά είμαι σίγουρη ....δεν υπάρχουν....θα ξύπνησω την Παρασκευή το πρωί ..και θα μου πει καλημέρα ή κόκκινομούρα...

Μακάρι αγάπη να λυθεί κ ας πέρασα ότι πέρασα... έλα μη μου πέφτεις κ εσύ τώρα..  εξάλλου ποιος είπε ότι είναι απαραίτητο να υπάρχουν συμπτώματα από πριν ... ε;;!!

24 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Που εισαι ρε αμποττακι εσυ ??ρενα πατα ρε μια χοριακη αυριο πριν φυγεις???!!!!!

Φοβάμαι την απογοήτευση ρε αγάπη.. έχω κ το αγχος με το άλλο θέμα τι να είναι.. δεν έχω κουράγιο.. κ αν δείξει ψευδώς αρνητικό θα πεσω πιο πολύ..άδικα..

Lilypie - (Lzpn)

Αγαπη μου δεν θα στο προτεινα απλα κ μονο επειδη ειμαι εγω ανυπομονη...χαχα..αλλα σοβαρα αφου εισαι εκει κανε μηπως αυριο στον υπερηχο σου πει ο ντοκ για φαρμακα.μπορει να ειναι θετικη κ να ξερεις τι να κανεις...οπως νιωθεις εσυ καλυτερα για την ψυχολογια σου..

• Μου αρέσει 1

Δινουν συνηθως αντιβιωση κατα την εγχειρηση για προληψη λοιμωξεων. Μετα συνηθως δε χρειαζεται, αντε να βαλουν καμια δοση ακομη. Γενικα στη λαπαροσκοπηση την επομενη αντε τη μεθεπομενη μερα του χειρουργειου βγαινεις απ το νοσοκομειο. Σε μενα που εκανα λαπαροσκοπηση για την εξωμητριο φευγοντας μου ειπαν να παιρνω μονο παυσιπονα κ τιποτα αλλο. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...