Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Ρενακι να πας να δουμε ρε παιδι μου τι είναι αυτό εκεί κάτω....το τελευταίο θα ναι αγάπη να φύγει και αυτή η έννοια και μετα έρχεται το παρτυ!!!

Τονακι μου καλά περασατε;;;

Στον πυρετό των συμπτωμάτων τα κορίτσια μας!

Αχ μακάρι να εχουμε θετικά τεστακια!!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

21 minutes ago, Τονι@ είπε:

Κοριτσαρες μου εδώ είμαι κι εγώ!  Βλέπω άρχισε ο πυρετός των συμπτωμάτων πάλι! Μακάρι να έχουμε πανηγύρια αυτήν την εβδομάδα! 

Ρενακι μου είμαι πολύ περίεργη να δω τι είναι αυτό το πράγμα τελικά! ! Θα περάσουν όλα.  Μην φοβάσαι. . 

Εγώ να δεις τονακι μου . Να σκάσω είμαι. Ο δεύτερος μηνας που πάει κ έρχεται αυτό το πράγμα.  Για να επιμένει...κατι θα είναι ρε γαμωτο.. 

46 minutes ago, marakif1990 είπε:

Λες να χεις ουρολοίμωξη;;; έπεσε τωρα κ η άμυνα του οργανισμού με τη γαστρεντερίτιδα κ την ταλαιπωρία...

Όχι μαρακι μου. Δεν είναι τώρα αυτό.  Έχω κάνει 2 γενικές ούρων κ είναι πεντακάθαρες.  Από γυναικοκογικο έλεγχο είμαι κομπλέ.  Για αυτο είπα να κάνω υπέρηχο μήπως κάτι συμβαίνει βαθυτερα   . Τι να πω..

37 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Αμαν βρε ρενακι....ποιος σε ματιαξε?κανε κανα ευχελαιο

Αμάν ρε αγάπη.. και να θέλω να ηρεμήσω..δεν μπορώ.. όλο κάτι βγαίνει.. 

8 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Ρενακι να πας να δουμε ρε παιδι μου τι είναι αυτό εκεί κάτω....το τελευταίο θα ναι αγάπη να φύγει και αυτή η έννοια και μετα έρχεται το παρτυ!!!

Το τελευταίο αγάπη; η θα τρέχω τώρα με αυτό; κακός που το άφησα τόσο..

Lilypie - (Lzpn)

Για να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτη η εβδομάδα που ερχεται....

Ρενακι μου ψαξτο κ θα βρεθεί το θεμα, μην αγχώνεσαι κ πανω απ ολα μην πέφτεις ψυχολογικά! Ολα εχουν την λύση τους!

αχ δεν ξερω κορίτσια... πριν λιγο έμαθα οτι ένας γνωστός πέθανε ξαφνικά κ ψυχοπλακωθηκα... τι ειμαστε ρε γαμωτο... μονο υγεια κ τιποτα αλλο, ολα τα αλλα πραγματικά ειναι "προβληματισμοί"...

• Μου αρέσει 1

8 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Μουτζουριτσα μου καλά περασαμε.  Χαλαρωσαμε.  Εσένα είδα έγινε άνω κάτω η Κυριακή σου. Αντε να δούμε και με εσένα αύριο τι θα δεις . 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

57 minutes ago, Rena87 είπε:

Εγώ τα ίδια παντελάκι μου..τα ίδια Παντελή μου.. άρχισε πάλι το βάρος κάτω χαμηλά στην κοιλιά κ οι επισκέψεις για κατουρημα.  Τέλος..έκλεισα ραντεβού αύριο πρωί σε ένα ουρολογο για υπέρηχο ουροδόχου κυστης.  Γιατί δεν τελειώνουν τα βασανα;;;;;;;;;;;

Έχεις παρατηρήσει μήπως αυτό το βάρος εκεί κάτω με την συχνοουρια τα νιώθεις οταν αγχονεσε..;; Νιώθεις βάρος στην ουροδόχο κύστη;;

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

5 minutes ago, Rena87 είπε:

Εγώ βαράω δεις τονακι μου . Να σκάσω είμαι. Ο δεύτερος μηνας που πάει κ έρχεται αυτό το πράγμα.  Για να επιμένει...κατι θα είναι ρε γαμωτο.. 

Όχι μαρακι μου. Δεν είναι τώρα αυτό.  Έχω κάνει 2 γενικές ούρων κ είναι πεντακάθαρες.  Από γυναικοκογικο έλεγχο είμαι κομπλέ.  Για αυτο είπα να κάνω υπέρηχο μήπως κάτι συμβαίνει βαθυτερα   . Τι να πω..

Αμάν ρε αγάπη.. και να θέλω να ηρεμήσω..δεν μπορώ.. όλο κάτι βγαίνει.. 

Το τελευταίο αγάπη; η θα τρέχω τώρα με αυτό; κακός που το άφησα τόσο..

Ρενακι μου θα μάθουμε σύντομα και θα λυθεί.  Μην σε παίρνει μπάλα η απελπισία.  Λογικό είναι γιατί έχεις ταλαιπωρηθει αλλά Κρατήσου λίγο αγάπη μου. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 minutes ago, marakif1990 είπε:

Για να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτη η εβδομάδα που ερχεται....

Ρενακι μου ψαξτο κ θα βρεθεί το θεμα, μην αγχώνεσαι κ πανω απ ολα μην πέφτεις ψυχολογικά! Ολα εχουν την λύση τους!

αχ δεν ξερω κορίτσια... πριν λιγο έμαθα οτι ένας γνωστός πέθανε ξαφνικά κ ψυχοπλακωθηκα... τι ειμαστε ρε γαμωτο... μονο υγεια κ τιποτα αλλο, ολα τα αλλα πραγματικά ειναι "προβληματισμοί"...

Πως να μην πέφτω ρε μαρακι... ένα μωρό θέλω και μου έχουν βγει 100 εμπόδια..

1 minute ago, xaroumenh mama είπε:

Έχεις παρατηρήσει μήπως αυτό το βάρος εκεί κάτω με την συχνοουρια τα νιώθεις οταν αγχονεσε..;; Νιώθεις βάρος στην ουροδόχο κύστη;;

Ναι ..νιώθω λες και είναι γεμάτη η κυστη μου συνέχεια κ πάω τουαλέτα κ κατουραω πολύ λίγο.. όμως έχω συνέχεια αυτό το έντονο αίσθημα ότι θέλω.  Και πολύ βάρος..ακόμα κ όταν περπατώ  ..κάθομαι..ξαπλώνω..δεν με αφήνει.  Βάρος κ πίεση..

3 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ρενακι μου θα μάθουμε σύντομα και θα λυθεί.  Μην σε παίρνει μπάλα η απελπισία.  Λογικό είναι γιατί έχεις ταλαιπωρηθει αλλά Κρατήσου λίγο αγάπη μου. 

Προσπαθώ αγάπη.. αλλά με πιάνουν νεύρα...  κ σκέφτομαι κ τον άντρα μου.   Όλο του λέω ότι κάτι έχω.. αμάν πια.. τον εχω κουράσει.. 

Lilypie - (Lzpn)

1 hour ago, Rena87 είπε:
7 minutes ago, Rena87 είπε:

Ναι ..νιώθω λες και είναι γεμάτη η κυστη μου συνέχεια κ πάω τουαλέτα κ κατουραω πολύ λίγο.. όμως έχω συνέχεια αυτό το έντονο αίσθημα ότι θέλω.  Και πολύ βάρος..ακόμα κ όταν περπατώ  ..κάθομαι..ξαπλώνω..δεν με αφήνει.  Βάρος κ πίεση..

Ίσως πάντως να είναι και ψυχολογικό από το άγχος σου..Κ εγώ είχα πολλές συχνοουριες και τις ποιο πολλές φορές τις είχα όταν αγχονομουν σε σημείο που νόμιζα ότι θα σκάσει η κύστη μου... Αύριο που θα κάνεις Κ τον υπερυχο θα σου φύγει Κ αυτό το βάρος ... 

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Κατ αρχήν Ρενα μου ηρέμησε! Απ οτι κατάλαβα έχεις ουρολοίμωξη κ (λογικά) θα θες αντιβίωση... οταν εχω κ γω, νιώθω πόνο οταν πηγαινω στην τουαλέτα, νιώθω οτι θελω συνεχεια τουαλέτα κ ας μην βγαίνει σχεδον τιποτα οταν πηγαινω, κ πόνο χαμηλά... τελευταια φορα έπαθα τον Οκτώβρη... λογικό ειναι να πέφτεις, κ μονο που εισαι στο νοσοκομειο αρκεί για να μην έχεις καλη ψυχολογία... αλλα μην σκας κορίτσι μου, ολα φτιάχνονται κ ολα λύνονται!!❤❤

15 minutes ago, Rena87 είπε:

Προσπαθώ αγάπη.. αλλά με πιάνουν νεύρα...  κ σκέφτομαι κ τον άντρα μου.   Όλο του λέω ότι κάτι έχω.. αμάν πια.. τον εχω κουράσει.. 

Αγάπη μου ο άντρας ξέρει ότι δεν το κάνεις επίτηδες.  Απλά περνάς μία δύσκολη φάση.  Τι να κάνουμε?  Όλοι έχουμε περάσει.  Θα μπορούσε να ήταν εκείνος.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Ρενακι μου απ οτι καταλαβα ουρολοιμοξη καραμπινατη.Ετσι ενιωθα και εγω πριν κατι μηνες. Πηγαινε να κανεις ενα τεστ ουρων να δουνε σε ποιο σταδιο ειναι.

Εγκυουλες καλα εισαστε;;;

Μελλουσες εγκυουλες πως πατε απο συμπτωματα;;;

Κοριτσια εγω φωτια στης θηλες και πρηξιμο.Τιποτα αλλο στα κοιλιακα.

Και οχι τιποτα αλλο....αυτος ο μηνας τραβα και 31 !!!!!

gc6Ip2.png

Just now, Mammy2 είπε:

Ρενακι μου απ οτι καταλαβα ουρολοιμοξη καραμπινατη.Ετσι ενιωθα και εγω πριν κατι μηνες. Πηγαινε να κανεις ενα τεστ ουρων να δουνε σε ποιο σταδιο ειναι.

Εγκυουλες καλα εισαστε;;;

Μελλουσες εγκυουλες πως πατε απο συμπτωματα;;;

Κοριτσια εγω φωτια στης θηλες και πρηξιμο.Τιποτα αλλο στα κοιλιακα.

Και οχι τιποτα αλλο....αυτος ο μηνας τραβα και 31 !!!!!

Χαχαχα:-P αυτο σκεφτόμουν κ γω προχθες, οτι δεν μπορούσε να πήγαινε μεχρι 28... 

23 minutes ago, marakif1990 είπε:

Κατ αρχήν Ρενα μου ηρέμησε! Απ οτι κατάλαβα έχεις ουρολοίμωξη κ (λογικά) θα θες αντιβίωση... οταν εχω κ γω, νιώθω πόνο οταν πηγαινω στην τουαλέτα, νιώθω οτι θελω συνεχεια τουαλέτα κ ας μην βγαίνει σχεδον τιποτα οταν πηγαινω, κ πόνο χαμηλά... τελευταια φορα έπαθα τον Οκτώβρη... λογικό ειναι να πέφτεις, κ μονο που εισαι στο νοσοκομειο αρκεί για να μην έχεις καλη ψυχολογία... αλλα μην σκας κορίτσι μου, ολα φτιάχνονται κ ολα λύνονται!!❤❤

Μαρακι και μαμμυ δεν έχω ουρολοιμωξη.  Έχω κάνει 2 γενικές ούρων κ είναι πεντακάθαρες.  Για αυτο με προβληματίζει τι είναι και θα πάω για υπέρηχο .:-(

9 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Ρενακι μου θυμησου ενα πραγμα:μετα την καταιγιδα βγαινει ....το ουρανιο τοξο!!!!!

Όλο μπουμπουνιτά βλέπω όμως ρε αγάπη.  . 

20 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αγάπη μου ο άντρας ξέρει ότι δεν το κάνεις επίτηδες.  Απλά περνάς μία δύσκολη φάση.  Τι να κάνουμε?  Όλοι έχουμε περάσει.  Θα μπορούσε να ήταν εκείνος.  

Απλά δε μου αρέσει αυτό συνέχεια κατάλαβες; νιώθω λες κ με νταντευει συνέχεια κ μπορεί να το νιώθει κ εκείνος κ να μη μου το λέει.  Τραβά τόσα κάθε μέρα με τα προβλήματα των άλλων κ έρχεται σπίτι κ έχει κ εμένα όλο να μην είμαι καλά..όλο κάτι να νιωθω. Βαρέθηκα κ εγώ να με άκουω. Φαντάσου εκείνος. 

30 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

Δεν είμαι απλά οι συχνοουριες.  Είναι και το έντονο βάρος όλη τη μέρα εκεί.  Σαν κάτι να με πιέζει εκεί μέσα..  δε νομίζω αυτό να είναι ψυχολογικο αγαπη

Lilypie - (Lzpn)

Κορίτσια μου αγαπημένα μου λείψατε!!!

Προσπαθώ από το πρωί να σας διαβάσω αλλά δεν προλαβαίνω΄!!!

Ρένα μας!!!! Περαστικούλια!!! Τα διάβασα αυτά που πέρασες!!!Πόσο δύσκολες ώρες!!!

Διάβασα ότι είσαι καλύτερα, σταματησαν οι εμετοι και οι διαρροιες;;;Εφαγεσ;;;;Συγγνώμη που τα ρωτάω αλλά δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες 5-6 σελίδεσ. Θα τις διαβάσω όμως κάποια στιγμή.

Η σκέψη μας να ξέρεις ήταν και είναι μαζί σου!!!!

Εύχομαι να είναι το τελευταίο!!!Μετά να μιλάμε όλες για τα +++++μας!!!

Κορίτδια σας φιλώ όλες μία μία, δεν προλαβαίνω να γράψω περσσότερα!!! Ελπίζω αργότερα να μπορέσω να σας διαβάσω.

Έχω να διορθώσω πολλά γραπτά!!!

• Μου αρέσει 1

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...