Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

On 29/1/2017 at 0:28 ΜΜ, moutzoura2016 είπε:

η προσπαθεια μου να τελειωσω κανενα ΦΠΑ και να μην τρεχω πανικοβλητη αυριο και μεθαυριο τελειωσε αδοξα!προγραμματισμενη διακοπη της ΔΕΗ..........

αναστατωσα και το προγραμμα του αντρα μου και του τα τουμπαρα ολα μιας και θα ελειπα εγω σημερα και τα αλλαξε αντι για χθες να κανει σημερα και τωρα λειπει για τις ακαδημιες χαχα!που να το φανταζομουν?

δεν πειραζει...θα κανω με την ησυχια μου το γλυκο για το απογευμα και θα χαλαρωσω εδω με το παρεακι μουυυ!!!

και εδω συνεφφια και αερας!

Σαμμερακι τι ομορφη η βραδυα σας!

εγω τωρα που γυρισα εκανα ενα ωορρηξιας...τιποτα ακομα...πολυ αχνη φαινοταν η δευτερη....θα μου πει αυριο ο ντοκ ετσι κ αλλιως σε τι φαση ειμαστε...βεβαια εγω και 13η μερα ωορρηξια δεν παμε παρεα!ειπαμε θα φτιαξουν λιγο τον κυκλο μου αλλα δεν θα τον κανουν και αγνωριστο!χαχαχαχα!εχω ακομα μερες!!!!

Μουτζούρα μου εγώ δεν πήγα σήμερα δεν την παλεύω...θα τρέφω λίγο αύριο αλλά θα περάσει και μετά πιο χαλαρά....

Βάρα εσύ κι θα έρθει και η ωορηξια .....άλλωστε αύριο λογικά θα δει ο γιατρός πότε θα έχεις.....θα κάνεις υπερηχο...γιατί δεν θυμάμαι.....

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαρουμενα & ευδιαθετα κοριτσια,γεια σας!

Δυστυχως ειμαστε στα ιδιαα!μιλησαμε ντοκτορ & μου ειπε να δωσω και σολντεσανιλ!συνεχιζω εναλλαξ ντεπον-αλγκοφρεν & σπιροπεντ!το γεμισα το μωρο το καημενο!ο πυρετος πεφτει αλλα ξανανεβαινει!ο βηχας ομως ειναι το χειροτερο!ουτε 2ωρι κοιμηθηκα & αποψε τα ιδια βλεπω!

ECV6p3.png

Καλημερα!χαιρομαι που ειστε ευδιαθετες.εμεις χθες πηγαμε μια μικρη βολτιτσα,θα πηγαιναμε κ σημερα αλλα εγω κ ο μικρος παρακοιμηθηκαμε.ο μπεμπουλης χθες εκανε βαρελακι απο ανασκελα-μπρουμυτα!

Ειρηνη περαστικα.κριμα να ταλαιπωρειται.σας ειδε απο κοντα γιατρος;

Αφηστε με την καισαρικη εγω εκανα 48ωρες κ να φαω.στην πρωτη δ με πειραξε.στη δευτερη πεινουσα..

Φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

15 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Δυστυχως ειμαστε στα ιδιαα!μιλησαμε ντοκτορ & μου ειπε να δωσω και σολντεσανιλ!συνεχιζω εναλλαξ ντεπον-αλγκοφρεν & σπιροπεντ!το γεμισα το μωρο το καημενο!ο πυρετος πεφτει αλλα ξανανεβαινει!ο βηχας ομως ειναι το χειροτερο!ουτε 2ωρι κοιμηθηκα & αποψε τα ιδια βλεπω!

Μήπως να τον ρωτήσεις κ για αερολιν για το βηχα;;

9 minutes ago, vikib είπε:

Καλημερα!χαιρομαι που ειστε ευδιαθετες.εμεις χθες πηγαμε μια μικρη βολτιτσα,θα πηγαιναμε κ σημερα αλλα εγω κ ο μικρος παρακοιμηθηκαμε.ο μπεμπουλης χθες εκανε βαρελακι απο ανασκελα-μπρουμυτα!

Αφηστε με την καισαρικη εγω εκανα 48ωρες κ να φαω.στην πρωτη δ με πειραξε.στη δευτερη πεινουσα..

Φιλια σε ολες

Βαρελακιι!! Ω ψυχή μου 

Lilypie - (Lzpn)

Just now, eirinaki1981 είπε:

Ρενακι μου,αν δω & σημερα οτι ειναι στα ιδια,θα του τηλ.αυριο να του πω!εσυ να τρως τη σουπιτσα σου!!!

Εγω λέω να τον πάρεις σήμερα να τον ρωτήσεις... είναι κρίμα να ταλαιπωρηθει κ απόψε...κ εσύ μαζί..

Ακόμα δεν μου έχουν φέρει τίποτα κ έχω φαη τα λυσσακα μου..

Lilypie - (Lzpn)

8 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Θα δω & αν ειναι χαλια,θα του τηλ.!

Ακομη;;πες τους οτι θα σηκωθεις να φυγεις!χαχαχα!

Ενα φιδέ εστω!κατιιι!!!?????πεινάμεεεεε,λέμεεεεε

Λοιπον...μολις παρέλαβα ένα λευκό μπολάκι.. νεροζούμι..ανάλατο..Με 10 κριθαρακια μέσα μετρημενα είναι δεν είναι...

Ενταξει..  αυτοκτονω...

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

37 minutes ago, citty είπε:

Μουτζούρα μου εγώ δεν πήγα σήμερα δεν την παλεύω...θα τρέφω λίγο αύριο αλλά θα περάσει και μετά πιο χαλαρά....

Βάρα εσύ κι θα έρθει και η ωορηξια .....άλλωστε αύριο λογικά θα δει ο γιατρός πότε θα έχεις.....θα κάνεις υπερηχο...γιατί δεν θυμάμαι.....

ασε με cittaki και ξυπνησα απο τις 7.30 για να τα προλαβω ολα!αντε λιγες μερες εμειναν για να δουμε το +++ σου!!!ναι αυριο 7 το απογευμα θα δουμε πως πηγε ο πρωτος κυκλος θεραπειας αν εκανα παραπανω ωαρια.. μεγεθος..και αναλογα θα πραξουμε...εχω πονακια κατα διαστηματα δεξια...πιστευω να εχει λειτουργησει η θεραπεια και να κανω σε λιγες μερες την ωορρηξια μου και εγω!την νιωθω πως ειναι κοντα!

34 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

αχ βρε Ειρηνακι μου!κριμα το λουλουδι σου!περαστικα σας!για παρε το γιατρο μηπως η μασκουλα την βοηθησει!

27 minutes ago, vikib είπε:

Φιλια σε ολες

αααα το αντρακι σου ανακαλυπτει τις δυναμεις του!

5 minutes ago, Rena87 είπε:

Λοιπον...μολις παρέλαβα ένα λευκό μπολάκι.. νεροζούμι..ανάλατο..Με 10 κριθαρακια μέσα μετρημενα είναι δεν είναι...

Ενταξει..  αυτοκτονω...

ωωωωχχχχχ δεν τις βλεπω καλα εκει μεσα!!!εγω ομορφια λεω να πεις στον αντρακο σου να σου φερει φαγητακι...κατι στερεο ...ρυζι με κοτοπουλακι στεγνα!να φας να συνελθεις!

RyZa.png

5 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

ασε με cittaki και ξυπνησα απο τις 7.30 για να τα προλαβω ολα!αντε λιγες μερες εμειναν για να δουμε το +++ σου!!!ναι αυριο 7 το απογευμα θα δουμε πως πηγε ο πρωτος κυκλος θεραπειας αν εκανα παραπανω ωαρια.. μεγεθος..και αναλογα θα πραξουμε...εχω πονακια κατα διαστηματα δεξια...πιστευω να εχει λειτουργησει η θεραπεια και να κανω σε λιγες μερες την ωορρηξια μου και εγω!την νιωθω πως ειναι κοντα!

αχ βρε Ειρηνακι μου!κριμα το λουλουδι σου!περαστικα σας!για παρε το γιατρο μηπως η μασκουλα την βοηθησει!

αααα το αντρακι σου ανακαλυπτει τις δυναμεις του!

ωωωωχχχχχ δεν τις βλεπω καλα εκει μεσα!!!εγω ομορφια λεω να πεις στον αντρακο σου να σου φερει φαγητακι...κατι στερεο ...ρυζι με κοτοπουλακι στεγνα!να φας να συνελθεις!

Από αύριο τα Στερεά.. δε μου δίνει ο αλητης! Και αυτή τη νοσηλευτρια..θα τη βαρίσω εγώ.. που μου τη φέρνει κ με υφος: αυτό έχει το μενού..φάτο.  να φας εσύ ένα τσαγκούλι κουτσούλους...

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Ναι,σαμμερακι μου!αυριο!απλα δεν εχει ξεπερασει το 39 ο πυρετος!ο γιατρος ειπε βρογχιολιτιδαα!

Ελα ρε ρενακι!!πλακα μας κανουν;;τσιγγουνηδες!δεν ειπαμε να φας& πιτογυρο αλλα οχι και της πεινας γευμα!

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...