Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Καλή μέρες όμορφες. Σε όλο το παρέακι....

Ρένα μπράβο που είσαι καλύτερα.....άιντε να σου φέρουν κάτι να φας....γιατί σήμερα ξύπνησα από το γουργουρισμα της κοιλίτσα σου....Μέχρι εδώ ακουγονταν...

Ειρηνακι μου ξενυχτησατε χθες.....πως είναι η μικρούλα σήμερα.?

Μουτζούρα μου καλή δουλίτσα μια μέρα έμεινε θα τελειώσουν τα ΦΠΑ μετά θα είμαστε ποιο χαλαρές......Αλλά μην κουράζεσαι πολύ....Πρέπει να βαράς αυτές τις μέρες..

Σάμερ κι ελπίζω η τέλεια βραδιά να έκλεισε με βαρεμά ........

Τζέιν κι μου πως είσαι σήμερα....πόσες φορές πηγές τουαλέτα....αμάν αυτή η συχνόουρία....φιλάκια στο σποράκια....

Τόνι καλά να περάσεις...να προσέχεις το σποράκι σου...μπες να μας πεις πως 

Μάρακι.....mammy..... το χρόνο αντίστροφα μετράμε....

Σε όλα τα κοριτσάκια που ξεχνάω γλυκό φιλί και όμορφη Καλημέρα.....

Εγω  πίνω καφεδάκι.....και αργοτερα θα πάω στη μαμά μου για φαγητό.......

On 29/1/2017 at 11:55 ΠΜ, jane.austen είπε:

καλημερα μουτζουριτσα!!! Το σπορακι στελνει σποροενεργεια σε ολες!!! Γραφείο ε?? Κυριακατικα βρε γλυκουλα??υπομονη...

καλημερα χαρουμενη μαμα! μια μερουλα εμεινε για το κανονισμα....απ'οταν εμεινα εγκυος ανυπομονω να τελειωνουν τα σκ! ε δεν ειναι κατασταση αυτη!

πως εισαι?

καλημερα ρενακι μου,πως εισαι σημερα??

Κοριτσακια μου εγω χτες ξεραθηκα στον υπνο....το σπορακι ζηταει εξτρα ξεκουραση....

τα κοριτσια στην αναμονη (σιτι μαρακι μαμι)πως ειναι???ακουμε νεωτερα.... Εγω ειχα παρατηρησει οσον αφορα το στηθος πως γυρω απ τη θηλη αυτα τα εξογκοματακια-μικρα γρομπαλακια που εχουμε ειχαν γινει αρκετα πιο εντονα...επειδη λεγατε για στηθος...λιγες μερουλες εμειναν....

τονια μου πως εισαι?νυστα πολυ ε?

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!! με κεφι κι αισιοδοξια!!!

Τζέινακι μου ξεκούραση περισσότερο το απαιτεί το σποράκι.....Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά....προς το παρόν....Απλά κάποια στιγμή ένιωθα το στήθος ....τη θηλή πιο συγκεκριμένα να καεί.....μωρέ μήπως το έβλεπα στον ύπνο μου...αχ αχ αχ χα 

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

54 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Καλημερα στις τρελες μου.χτες το δωσα κ καταλαβε απο ολες τις αποψεις....πηγαμε σε ενα ταβερνακι που ειχε κ ενα εκδρομικο ..μαντεψτε απο που....Κερκυρα...μου ρθε να παω κ να τους πω .:βουρλισμενοι ειστε????πως φτασατε εδω???ρενα εισαι παντου...

Χαχαχαχα! Ατσιτέντε!! Μα έπρεπε να πας να τους το πεις!!  Να κάνεις γκάλοπ..ονόματα..από που είναι.. πιανου είναι;;;  για να μου τα πεις.. χαχαχα.... δεν έκαμες καλή δουλειά...

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

και εμενα μετα την καισαρικη οταν κινηθηκε το εντερο μου εφεραν λιγη κοτοσουπα αλλα μετα απο τοσες μερες νυστικη ειχε κλεισει το στομαχι μου και δε μπορουσα να φαω και εφαγα λιγο κοτοπουλοοοο...αλλα με ειχαν ξεχασει κιολας και ο αντρας μου κινηγουσε τις μαιες για να μου φερουν να φαω... χαχαχαχα ακομα το θυμαμαι....

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

36 minutes ago, Ioio είπε:

Καλημέρα, κορίτσια μου! Πόσα γράψατε; ;;;;; 

Βουρλισμένη μου, περαστικά! Πόσες μέρες έχεις να φας; Η πρώτη σούπα θα σου φανεί λουκούλειο γεύμα!  

Το θυμάμαι το πρώτο γεύμα μετά την καισαρική! Όταν κινήθηκε το έντερο,  το είχα πει σε όλες τις νοσηλεύτριες και τις μαίες. 

Φιλιά σε όλες! 

Ευχαριστώ αγαπημένη μου! Από την Παρασκευή το βράδυ έχω να φάω.. περιμένω τη σούπα σα δαιμονισμενη.  Γιατί μετά την καισαρική..δεν τρωμε;; άσχετη εγώ ε;!

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

9 minutes ago, citty είπε:

Ρένα μπράβο που είσαι καλύτερα.....άιντε να σου φέρουν κάτι να φας....γιατί σήμερα ξύπνησα από το γουργουρισμα της κοιλίτσα σου....Μέχρι εδώ ακουγονταν...

Μουτζούρα μου καλή δουλίτσα μια μέρα έμεινε θα τελειώσουν τα ΦΠΑ μετά θα είμαστε ποιο χαλαρές......Αλλά μην κουράζεσαι πολύ....Πρέπει να βαράς αυτές τις μέρες..

Τζέιν κι μου πως είσαι σήμερα....πόσες φορές πηγές τουαλέτα....αμάν αυτή η συχνόουρία....φιλάκια στο σποράκια....

Τζέινακι μου ξεκούραση περισσότερο το απαιτεί το σποράκι.....Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά....προς το παρόν....Απλά κάποια στιγμή ένιωθα το στήθος ....τη θηλή πιο συγκεκριμένα να καεί.....μωρέ μήπως το έβλεπα στον ύπνο μου...αχ αχ αχ χα 

Αχ σιτακι μου.. με νιώθεις!!!! Καλο καφεδάκι και φαγάκι!

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Χαχα ρενα τι θεμα ανοιξες.μετα την καισαρικη πρεπει να.....αεριστεις!!!!να οπως το διαβαζεις...για να φας!!!!!να στρωσουν τα εντερα.... κ επειδη πεινας φωνο ντελαλη που δε βγαζεις να πεις αεριστηκα!!!!!!

• Μου αρέσει 1

21 minutes ago, jane.austen είπε:

καλημερα μουτζουριτσα!!! Το σπορακι στελνει σποροενεργεια σε ολες!!! Γραφείο ε?? Κυριακατικα βρε γλυκουλα??υπομονη...

καλημερα χαρουμενη μαμα! μια μερουλα εμεινε για το κανονισμα....απ'οταν εμεινα εγκυος ανυπομονω να τελειωνουν τα σκ! ε δεν ειναι κατασταση αυτη!

πως εισαι?

καλημερα ρενακι μου,πως εισαι σημερα??

Κοριτσακια μου εγω χτες ξεραθηκα στον υπνο....το σπορακι ζηταει εξτρα ξεκουραση....

τα κοριτσια στην αναμονη (σιτι μαρακι μαμι)πως ειναι???ακουμε νεωτερα.... Εγω ειχα παρατηρησει οσον αφορα το στηθος πως γυρω απ τη θηλη αυτα τα εξογκοματακια-μικρα γρομπαλακια που εχουμε ειχαν γινει αρκετα πιο εντονα...επειδη λεγατε για στηθος...λιγες μερουλες εμειναν....

τονια μου πως εισαι?νυστα πολυ ε?

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!! με κεφι κι αισιοδοξια!!!

Ξεκούραση αγάπη.. κ φόρτωσε τα όλα στον κοκορα  .. ❤

3 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Δεν εκανα δεν εκανα...φυσικα cittaki κ εκλεισε η βραδυα με ενα ωρααααααιο βαρεμα.λιγο κρασι λιγο φαι κ το αγορι μου.....

Η θάλασσα έλειπε...  βαραααααα

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Χαχα ρενα τι θεμα ανοιξες.μετα την καισαρικη πρεπει να.....αεριστεις!!!!να οπως το διαβαζεις...για να φας!!!!!να στρωσουν τα εντερα.... κ επειδη πεινας φωνο ντελαλη που δε βγαζεις να πεις αεριστηκα!!!!!!

Κ αν έχεις ευερέθιστο εντέρο...ΤΙ κάνεις Παναγιά κοντά σου;  αμάν αμαν..μα όλα μια ταλαιπωρία να είναι...

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

4 minutes ago, Rena87 είπε:

Ευχαριστώ αγαπημένη μου! Από την Παρασκευή το βράδυ έχω να φάω.. περιμένω τη σούπα σα δαιμονισμενη.  Γιατί μετά την καισαρική..δεν τρωμε;; άσχετη εγώ ε;!

Εμένα μου είπε κπ ώρες πριν όχι φαγητό λιγότερες ώρες όχι νερό και μετά πρέπει να κινηθεί το έντερο για να φας και να πιεις.  Ήμουν από τις τυχερές και έφαγα το δεύτερο εικοσιτετράωρο, αλλιώς σου δίνουν λίγο τσάι και μια φρυγανιά νομίζω

• Μου αρέσει 1

15 minutes ago, citty είπε:

σιτακι σε λιγες μερες θα μαθουμε!!!

οσο για την τουαλετα,πονεμενη ιστορια...3 το βραδυ κι αλλες δυο ηδη απ'οταν ξυπνησα στις 10.30!καλα τα παω....

• Μου αρέσει 1

c6xsp2.png

Διαφημίσεις

4 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Πραγματικά, φοβόμουν μην το ξεχάσει γιατί μου συνέβη ξημερώματα και το είπα σε όλες της βραδινής βάρδιας και της πρωινής

Just now, jane.austen είπε:

σιτακι σε λιγες μερες θα μαθουμε!!!

οσο για την τουαλετα,πονεμενη ιστορια...3 το βραδυ κι αλλες δυο ηδη απ'οταν ξυπνησα στις 10.30!καλα τα παω....

Είναι μέχρι να προσαρμοστεί το σώμα σου. Η μήτρα σπρώχνει την κύστη.  Ανέφερε το στο γιατρό αύριο, βέβαια. Σύντομα θα ηρεμήσεις. 

η προσπαθεια μου να τελειωσω κανενα ΦΠΑ και να μην τρεχω πανικοβλητη αυριο και μεθαυριο τελειωσε αδοξα!προγραμματισμενη διακοπη της ΔΕΗ..........

αναστατωσα και το προγραμμα του αντρα μου και του τα τουμπαρα ολα μιας και θα ελειπα εγω σημερα και τα αλλαξε αντι για χθες να κανει σημερα και τωρα λειπει για τις ακαδημιες χαχα!που να το φανταζομουν?

δεν πειραζει...θα κανω με την ησυχια μου το γλυκο για το απογευμα και θα χαλαρωσω εδω με το παρεακι μουυυ!!!

και εδω συνεφφια και αερας!

Σαμμερακι τι ομορφη η βραδυα σας!

εγω τωρα που γυρισα εκανα ενα ωορρηξιας...τιποτα ακομα...πολυ αχνη φαινοταν η δευτερη....θα μου πει αυριο ο ντοκ ετσι κ αλλιως σε τι φαση ειμαστε...βεβαια εγω και 13η μερα ωορρηξια δεν παμε παρεα!ειπαμε θα φτιαξουν λιγο τον κυκλο μου αλλα δεν θα τον κανουν και αγνωριστο!χαχαχαχα!εχω ακομα μερες!!!!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

9 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

η προσπαθεια μου να τελειωσω κανενα ΦΠΑ και να μην τρεχω πανικοβλητη αυριο και μεθαυριο τελειωσε αδοξα!προγραμματισμενη διακοπη της ΔΕΗ..........

αναστατωσα και το προγραμμα του αντρα μου και του τα τουμπαρα ολα μιας και θα ελειπα εγω σημερα και τα αλλαξε αντι για χθες να κανει σημερα και τωρα λειπει για τις ακαδημιες χαχα!που να το φανταζομουν?

δεν πειραζει...θα κανω με την ησυχια μου το γλυκο για το απογευμα και θα χαλαρωσω εδω με το παρεακι μουυυ!!!

και εδω συνεφφια και αερας!

Σαμμερακι τι ομορφη η βραδυα σας!

εγω τωρα που γυρισα εκανα ενα ωορρηξιας...τιποτα ακομα...πολυ αχνη φαινοταν η δευτερη....θα μου πει αυριο ο ντοκ ετσι κ αλλιως σε τι φαση ειμαστε...βεβαια εγω και 13η μερα ωορρηξια δεν παμε παρεα!ειπαμε θα φτιαξουν λιγο τον κυκλο μου αλλα δεν θα τον κανουν και αγνωριστο!χαχαχαχα!εχω ακομα μερες!!!!

Φτιάξε το γλυκάκι μωράκι και χαλάρωσε! 

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...