Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

7 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

θελω ρενα!!!!!!!

την κανεις ολοιδια????? θελω ρενα!!!!! ποτε εισαι ελευθερη????? θελω να βρεθουμε.... να γελασουμε!!!!!! ψηνεσαι????

ναιιιι.... με 1000.... σοβαρολογω!

να μου φερεις κ τα μιτσά να τα βουρλισω στα γελια...

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου έκανα το μπάνιο μου...τα πηλινγκ μου...τις μάσκες μου...και πάω για να νανακια.... Φιλάκια πολλά σε όλες....καλό ξημέρωμα.... Άντε ρενακι κ αύριο σπιτάκι σου....φιλάκια τσουπρες.....

vJ4vp2.png

1 hour ago, citty είπε:

Κοριτσάκια μου έκανα το μπάνιο μου...τα πηλινγκ μου...τις μάσκες μου...και πάω για να νανακια.... Φιλάκια πολλά σε όλες....καλό ξημέρωμα.... Άντε ρενακι κ αύριο σπιτάκι σου....φιλάκια τσουπρες.....

αα σουσουραδα μου... εκανες τα μποτε σου... μακαρι να ειμαι κ εγω σπιτακι μου αυριο να τα κανω γιατι νιωθω σα τη μπάμπο.. ονειρα γλυκα

1 hour ago, marakif1990 είπε:

Κλείνουν κ τα δικά μου ματια... Καληνύχτα σ όλες!! Ρενακι εύχομαι αυριο να σαι σπιτάκι σου... ❤❤

καληνυχτα γλυκο μου Μαρακι! ονειρεψου τα φλαμιγκα μας κ εσυ...

π εισαι ρε σαμμερ απο το απογευμα?

με αφησες μονη να παλευω με αυτες τις τρεις με τα τεστ τους...

Lilypie - (Lzpn)

Ρενακι,τι μπαμπο & χαζα διαβαζωωω?εισαι θεα!

Εγω εδω καναπε μερια,ξενυχταω με το κοριτσι μου που ακομη δεν ειναι καλα!!ουφ!θεουλη μου φυλαγε την!

Τωρα θα ειστε για νανι ολες & καλα θα κανετε βεβαιως-βεβαιως!να χετε ονειρααα γλυκαααα!!

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες μου ομορφες!!!ευχομαι μια ομορφη Κυριακη να εχετε!μαμαδες παιδακια φουσκωμενες κοιλιτσες και σπορακια!

Ειρηνακι μου πως ξημερωθηκατε?βλεπω ξενυχτι!

Ρενιωωωωω βλεπω τικερακι με φλαμιγκα!

Σαμμερακι μου πως περασατε?

Μαρτακο μου διδυμοφιλακια!ενταξει οι Μεσι?ξεμπουκωσαν?

Βικακι μου καλημερα!καλα το δικο σου team εκει?

καλημερα στις τσουπαρες μου στην αναμονη Μαρακι και cittaki και μαμυ2!

Μαμακα καλημερα πως ειναι το Μελινακι?

Τζεινακι μου φιλια στο σπορι!

Σανγκρε καλα η συμμορια?

ειμαι ηδη γραφειο εγω...αφου ξυπνησα απλωσα ενα πληντυριο εβαλα ενα αλλο να με περιμενει για μετα!

θα εχω και κοσμο σπιτι το απογευμα...φουλ μερα και σημερα!

απο την νυστα μου ξεχασα να κανω τεστ ωορηξιας το πρωι...το clear blue θελει με πρωινα..αλλα εχω καπου ενα που εχει ξεμεινει απο hometest θα το κανω μολις γυρισω!

Χαρουμενομανουλα,Εβελινακι,Αμποτ,Πουλακι,Ηλεκτρακι,Χρυσακι,Ιοιο και σε οποιο ξεχνω διπλο φιλι!!!!!

η Τζο μας εχει μερες να μπει!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Βλέπω το ξενυχτησατε εδώ χθες!  Εγώ κοιμήθηκα σαν να είχα πάρει χάπια.  Όπου ακουμπαγα κοιμόμουν. .Μέχρι και καθιστη στον καναπέ.  Βλέπω πολύ αισιοδοξία και χαίρομαι! !  Εγώ μετά από βδομάδες θα πάω μια βόλτα με τον αντρουλι μου.  Θα μπω μετά μα διαβάσω τα νέα σας!! Σας φιλώ όλες μια μια! !❤

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Βλέπω το ξενυχτησατε εδώ χθες!  Εγώ κοιμήθηκα σαν να είχα πάρει χάπια.  Όπου ακουμπαγα κοιμόμουν. .Μέχρι και καθιστη στον καναπέ.  Βλέπω πολύ αισιοδοξία και χαίρομαι! !  Εγώ μετά από βδομάδες θα πάω μια βόλτα με τον αντρουλι μου.  Θα μπω μετά μα διαβάσω τα νέα σας!! Σας φιλώ όλες μια μια! !❤

Ζουζουνω μου καλημερα!!!!πω πω ξεχασα να σου πω καλημερα!καλα να περασετε τα τρια σας!φιλακια!!!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

καλημερα κοριτσια μου πως ειστε σημερα συννεφιασμενη κυριακη εδω αλλα ηλιος στις καρδιες μας...!!!!!! ρενα μου πιστευω να εισαι καλα σημερα και να φας και τιποτααα που εισαι νυστικουλα.... μουτζουρα μου καλη δουλιτσα και καλα να περασετε το απογευμα..!!! τονια μου να ευχαριστηθητε τη βολτα..!!!!! σαμμερ πως περασατε εσεις εχθες;;;; jane ολα καλα μεγαλωνετε αντε αυριο δευτερα να κανονησετε το μεγαλο ραντευου..!!!! μαμα πιστευω πως τωρα το μελινακι θα ειναι μια χαρα και δε θα θυματε τιποτα...!!!! citty αμποτ μαρτη μαμυ ιο ζαμια ειρινακη helen βικη να εχετε μια ομορφη κυριακη !!! ουφ εβαλα ολες μου τις δυναμεις για να σας θυμηθω αλλα συγουρα ολο και καποια κοπελα μας θα εχω ξεχασει..!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Καλημέρα μπουγαρίνια μου! Εγώ επιτέλους κοιμήθηκα αρκετά χθες.. δεν ξανα έκανα εμετό..ο πυρετός είναι δέκατα πια.. αλλά δε θα με αφήσουν σήμερα να φύγω.  Εφημερευει κ ο άντρας μου όποτε θα φύγουμε από αύριο το πρωί.  Με το που άνοιξα το μάτι μου τους είπα αν δεν μου φέρεται φαγητό σήμερα θα βγω στους θαλαμους κ θα κάνω τη βουρλισμενη.  Θα μου φέρουν σουπιτσα λένε... είδωμεν..

Ειρηνακι μου ολονυχτιο εσύ ε; πως είναι η μικρη;

Τονακι μου να περάσετε όμορφα στη βολτουλα.. ελπίζω να έχεις σκεπασει καλά την κοιλιτσα.   

Μουτζουρακι μου κουραγιο στη δουλίτσα..  σκέψου το μετά που θα περάσεις όμορφα... ❤

Αντε Σαμμερ μπες να μας πεις πως πέρασες χθες; 

Χαρούμενη μανούλα εδώ ήλιο ευτυχώς αλλά κρύοοο 

Ζβικακι... Βικακι... ιοιο..εβελινακι..πουλάκι..νινακι..Σίτυ..μανούλιτσα...Μαμυ..Τζο που εισαι; σαγκρε..Μαρτακο.. αμποτακι;;...Μαρακι..τζεινακι... μια γλυκιά και όμορφη Κυριακή σε όλες! 

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Καλημερα στις τρελες μου.χτες το δωσα κ καταλαβε απο ολες τις αποψεις....πηγαμε σε ενα ταβερνακι που ειχε κ ενα εκδρομικο ..μαντεψτε απο που....Κερκυρα...μου ρθε να παω κ να τους πω .:βουρλισμενοι ειστε????πως φτασατε εδω???ρενα εισαι παντου...

Καλημέρα, κορίτσια μου! Πόσα γράψατε; ;;;;; 

Βουρλισμένη μου, περαστικά! Πόσες μέρες έχεις να φας; Η πρώτη σούπα θα σου φανεί λουκούλειο γεύμα!  

Το θυμάμαι το πρώτο γεύμα μετά την καισαρική! Όταν κινήθηκε το έντερο,  το είχα πει σε όλες τις νοσηλεύτριες και τις μαίες. 

Φιλιά σε όλες! 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε; μια χαρα σας βρίσκω όλες!

Μπραβο Ρενακι μου, χαίρομαι που σαι καλύτερα σημερα!! Κ αυριο πια θα σαι περδίκι!!

πολλα φιλια σε όλες, ειτε είστε στη δουλεια, ειτε στο σπίτι, ειτε βολτα... τωρα σηκώθηκα κ γω (με δυσκολια) κ θα παμε για ενα καφεδάκι!

• Μου αρέσει 2

2 hours ago, moutzoura2016 είπε:

καλημερα κοριτσαρες μου ομορφες!!!ευχομαι μια ομορφη Κυριακη να εχετε!μαμαδες παιδακια φουσκωμενες κοιλιτσες και σπορακια!

Ειρηνακι μου πως ξημερωθηκατε?βλεπω ξενυχτι!

Ρενιωωωωω βλεπω τικερακι με φλαμιγκα!

Σαμμερακι μου πως περασατε?

Μαρτακο μου διδυμοφιλακια!ενταξει οι Μεσι?ξεμπουκωσαν?

Βικακι μου καλημερα!καλα το δικο σου team εκει?

καλημερα στις τσουπαρες μου στην αναμονη Μαρακι και cittaki και μαμυ2!

Μαμακα καλημερα πως ειναι το Μελινακι?

Τζεινακι μου φιλια στο σπορι!

Σανγκρε καλα η συμμορια?

ειμαι ηδη γραφειο εγω...αφου ξυπνησα απλωσα ενα πληντυριο εβαλα ενα αλλο να με περιμενει για μετα!

θα εχω και κοσμο σπιτι το απογευμα...φουλ μερα και σημερα!

απο την νυστα μου ξεχασα να κανω τεστ ωορηξιας το πρωι...το clear blue θελει με πρωινα..αλλα εχω καπου ενα που εχει ξεμεινει απο hometest θα το κανω μολις γυρισω!

Χαρουμενομανουλα,Εβελινακι,Αμποτ,Πουλακι,Ηλεκτρακι,Χρυσακι,Ιοιο και σε οποιο ξεχνω διπλο φιλι!!!!!

η Τζο μας εχει μερες να μπει!

καλημερα μουτζουριτσα!!! Το σπορακι στελνει σποροενεργεια σε ολες!!! Γραφείο ε?? Κυριακατικα βρε γλυκουλα??υπομονη...

1 hour ago, xaroumenh mama είπε:

καλημερα κοριτσια μου πως ειστε σημερα συννεφιασμενη κυριακη εδω αλλα ηλιος στις καρδιες μας...!!!!!! ρενα μου πιστευω να εισαι καλα σημερα και να φας και τιποτααα που εισαι νυστικουλα.... μουτζουρα μου καλη δουλιτσα και καλα να περασετε το απογευμα..!!! τονια μου να ευχαριστηθητε τη βολτα..!!!!! σαμμερ πως περασατε εσεις εχθες;;;; jane ολα καλα μεγαλωνετε αντε αυριο δευτερα να κανονησετε το μεγαλο ραντευου..!!!! μαμα πιστευω πως τωρα το μελινακι θα ειναι μια χαρα και δε θα θυματε τιποτα...!!!! citty αμποτ μαρτη μαμυ ιο ζαμια ειρινακη helen βικη να εχετε μια ομορφη κυριακη !!! ουφ εβαλα ολες μου τις δυναμεις για να σας θυμηθω αλλα συγουρα ολο και καποια κοπελα μας θα εχω ξεχασει..!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα χαρουμενη μαμα! μια μερουλα εμεινε για το κανονισμα....απ'οταν εμεινα εγκυος ανυπομονω να τελειωνουν τα σκ! ε δεν ειναι κατασταση αυτη!

πως εισαι?

1 hour ago, Rena87 είπε:

Καλημέρα μπουγαρίνια μου! Εγώ επιτέλους κοιμήθηκα αρκετά χθες.. δεν ξανα έκανα εμετό..ο πυρετός είναι δέκατα πια.. αλλά δε θα με αφήσουν σήμερα να φύγω.  Εφημερευει κ ο άντρας μου όποτε θα φύγουμε από αύριο το πρωί.  Με το που άνοιξα το μάτι μου τους είπα αν δεν μου φέρεται φαγητό σήμερα θα βγω στους θαλαμους κ θα κάνω τη βουρλισμενη.  Θα μου φέρουν σουπιτσα λένε... είδωμεν..

Ειρηνακι μου ολονυχτιο εσύ ε; πως είναι η μικρη;

Τονακι μου να περάσετε όμορφα στη βολτουλα.. ελπίζω να έχεις σκεπασει καλά την κοιλιτσα.   

Μουτζουρακι μου κουραγιο στη δουλίτσα..  σκέψου το μετά που θα περάσεις όμορφα... ❤

Αντε Σαμμερ μπες να μας πεις πως πέρασες χθες; 

Χαρούμενη μανούλα εδώ ήλιο ευτυχώς αλλά κρύοοο 

Ζβικακι... Βικακι... ιοιο..εβελινακι..πουλάκι..νινακι..Σίτυ..μανούλιτσα...Μαμυ..Τζο που εισαι; σαγκρε..Μαρτακο.. αμποτακι;;...Μαρακι..τζεινακι... μια γλυκιά και όμορφη Κυριακή σε όλες! 

καλημερα ρενακι μου,πως εισαι σημερα??

Κοριτσακια μου εγω χτες ξεραθηκα στον υπνο....το σπορακι ζηταει εξτρα ξεκουραση....

τα κοριτσια στην αναμονη (σιτι μαρακι μαμι)πως ειναι???ακουμε νεωτερα.... Εγω ειχα παρατηρησει οσον αφορα το στηθος πως γυρω απ τη θηλη αυτα τα εξογκοματακια-μικρα γρομπαλακια που εχουμε ειχαν γινει αρκετα πιο εντονα...επειδη λεγατε για στηθος...λιγες μερουλες εμειναν....

τονια μου πως εισαι?νυστα πολυ ε?

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!! με κεφι κι αισιοδοξια!!!

• Μου αρέσει 1

c6xsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...