Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Love bird σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! ! Κι εσύ να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη! ! Τι ωραία!!! Θα δεις το νινί σου! !!

Moutzoura μου πήγα το πρωί για χοριακη. Δεν έχω πάρει ακόμα τη γυναικολόγο. Θα την πάρω το βράδυ που θα έχω τα αποτελέσματα.

καλα αποτελεσματα Τονια μου!!!θα ναι μια σουπερ θετικη χοριακη!!!!!:D:D

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου μουτζουρα, συγνωμη που επεμβαινω, διαβασα το μηνυμα σου . κ εγω τα ειχα παρει της hometest. θυμηθηκα και τη δικη μου περιπτωση, τωρα που το ανεφερες. στη μικρη μου , σαββατο περιμενα να αδιαθετησω, το εκανα παρασκευη, και ηταν αρνητικο. κανω το επομενο δευτερα και ηταν αχνο θετικο. αφησα δυο μερες δηλ. στο δευτερο γιο μου εδειξε θετικο, μετα απο μια βδομαδα . σου ευχομαι καλα και θετικα αποτελεσματα!!!!

καλημερα μανουλα μου ομορφη!να σου ζησουν τα παιδακια σου!!!παρακαλω !!!!φυσικα και να επεμβαινετε οι παλαιοτερες να μας ησυχαζετε λιγακι εμας τις νεες μελλουσες μαμαδες!!!τι ναπω?μακαρι να ανιχνευουν σε μεγαλυτερη συγκεντρωση την ορμονη αυτα τα τεστ!τωρα δεν εχω αλλο!η μονη λυση ειναι η χοριακη!αυριο πρωι η μεθαυριο αν αντεξω θα κανω μια εξεταση κ βλεπουμε!!!!σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!:D:D

RyZa.png

πουλακι μου ηρθε η μεγαλη μερα!!!! ευχομαι ενα γερο μωρακι.κανενα προαισθημα για το φυλο???αχ ρε κοριτσια τι ωραια...καθυστερηση τεστ χοριακες....αντε περιμενουμε κ αλλα....εκλεισα ραντεβου για αυριο.το απογευμα θα σας πω .

πουλακι μου ηρθε η μεγαλη μερα!!!! ευχομαι ενα γερο μωρακι.κανενα προαισθημα για το φυλο???αχ ρε κοριτσια τι ωραια...καθυστερηση τεστ χοριακες....αντε περιμενουμε κ αλλα....εκλεισα ραντεβου για αυριο.το απογευμα θα σας πω .

θα περιμενουμε να δουμε τι θα σου πει Σαμμερ μου!αντε με το καλο να παρετε το ok να ξεκινησετε και εσεις !!:D

RyZa.png

lover bird περιμενουμε με αγωνια να μας πεις ωραια νεα το μεσημερι...

τονια μια τεραστια χοριακη ευχομαι, ποτε βγαινει?

μαμα εχεις δικιο για τη δουλεια, απλα δεν μου αρεσει να κρεμαω ανθρωπους που μου φαιρονται σωστα, ομως κ εγω δεν πρεπει να γινω μανα? τι να κανω......

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

αχ αυτο με τις ωορρηξιες μας!εγω δυο μηνες παλευω με τα τεστακια της hometest μηπως κ βγαλω ακρη!ειχα θετικο στις 12/11 ...απο σημερα θεωρητικα μετραω καθυστερηση αλλα το τεστακι χθες ηταν αρνητικο :(

θα περιμενω μεχρι τεταρτη να κανω μια χοριακη κ αν ειναι αρνητικη ...αυτο το μηνα λεω να την παρακολουθησω στον γυναικολογο μου!

Τα χρησιμοποιούσα και γω για να παρακολουθώ τον κύκλο μου μετά την γέννα και σε μένα τουλάχιστον λειτουργούσαν σωστά.για τα εγκυμοσύνης δε ξέρω γτ εγω είχα κάνει το κλιαρ μπλου 2 μέρες πριν περιμένω και έδειξε απλά παρά πολύ αχνό και την ίδια μέρα η χοριακη μου ήταν μόλις 30.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αμποτ μπορεί τα καφέ να ναι σημάδι εμφύτευσης!! Στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά!!

Μουτζουρα αν κάνεις λίγο υπομονή και κανείς μία χοριακη αύριο η μεθαύριο;;

Ελπίζω να ναι θετικό!

Βαλεντινα να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!

Ευχαριστώ πολύ.και συ να χαίρεσαι την πριγκίπισσα σου :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα χρησιμοποιούσα και γω για να παρακολουθώ τον κύκλο μου μετά την γέννα και σε μένα τουλάχιστον λειτουργούσαν σωστά.για τα εγκυμοσύνης δε ξέρω γτ εγω είχα κάνει το κλιαρ μπλου 2 μέρες πριν περιμένω και έδειξε απλά παρά πολύ αχνό και την ίδια μέρα η χοριακη μου ήταν μόλις 30.

δευτερος μηνας ειναι που τα κανω!τον πρωτο δεν την βρηκα την ωορρηξια γτ ενω εχω κυκλο 32-35 τον προηγουμενο ηρθε στις 29..και ετσι μαλλον τα ξεκινησα ηδη αργα κ δεν θετικοποιηθηκε ποτε!αυτο το μηνα θετικοποιηθηκε 12/11 ...υπολογιζω να εκανα το πολυ μεχρι 14/11 ωορρηξια...αρα σημερα ειμαι + 14 μερες απο την ωορρηξια...οποτε θεωρω πως ειναι η μερα που αναμενω!κ ετσι μου το βγαζει κ μια εφαρμογη που εχω στο κινητο!αν δεν ερθει αυριο πρωι θα κανω χοριακη!

RyZa.png

κ εμενα λειτουργησαν πολυ σωστα και τις δυο φορες στην ωορρηξια.... της εγκυμοσυνης κ εγω clear blue

Lilypie - (Lzpn)

Α για τα χομ τεστ χμ κι εγω τις δυο τελευταιες εγγυμοσυνες με χομτεστ τις βρηκα αχνο θετικο παντα την ωορρηξια στο δευτερο αρχισα να κανω απο την ογδοοη μερα και τελικα ειχε γινει την εβδομη και τσαμπα κοπανιομουν και ημουν κι εγγυος ηδη

Διαφημίσεις

Α για τα χομ τεστ χμ κι εγω τις δυο τελευταιες εγγυμοσυνες με χομτεστ τις βρηκα αχνο θετικο παντα την ωορρηξια στο δευτερο αρχισα να κανω απο την ογδοοη μερα και τελικα ειχε γινει την εβδομη και τσαμπα κοπανιομουν και ημουν κι εγγυος ηδη

πωω.... για αυτο κ εγω τα ξεκιναω απο την 7η , για να μαι πιο σιγουρη....

Lilypie - (Lzpn)

Κορίτσια μου δεν πήρα ποτέ τεστ ωορηξιας και τεστ εγκυμοσύνης πήρα ένα πρώτη φορά όταν είχα καθυστέρηση είναι λίγο αγχωτικα θεωρώ

Ρενα μου Συμφωνώ κι εγώ δεν κρεμαω ανθρώπους που μου φέρονται καλά αλλά και αυτή σου είπε να μην μείνεις έγκυος οπότε δεν σε σκέφτηκε... απλά την δουλειά της θέλει να κάνει

Μία φορά πήγα για δουλειά συστημένη κιόλας, ανύπαντρη τότε αλλά σκεφτόμαστε να προχωρήσουμε...ή αφεντικινα ίδια ηλικία ε μένα και μόλις έχει να μωρακι και θέλει ένα άτομο να είναι πιο χαλαρή με το μωρό να μην ανοίγει μαγαζί αν χρειαστεί να φεύγει κτλ κτλ...λοιπόν μ απέρριψαν γιατί θααα παντρευομουν κάποια στιγμή και θααα έκανα παιδιά και υπόψιν θέλαν ένα άτομο στην ηλικία μου και δεν τους ένοιαζε προϋπηρεσία κτλ...ο κόσμος δεν ξέρει τι θέλει αλλά σίγουρα ο καθένας σκέφτεται τλνα κάνει την δουλειά του..

yk1yp3.png

καλημερα μανουλα μου ομορφη!να σου ζησουν τα παιδακια σου!!!παρακαλω !!!!φυσικα και να επεμβαινετε οι παλαιοτερες να μας ησυχαζετε λιγακι εμας τις νεες μελλουσες μαμαδες!!!τι ναπω?μακαρι να ανιχνευουν σε μεγαλυτερη συγκεντρωση την ορμονη αυτα τα τεστ!τωρα δεν εχω αλλο!η μονη λυση ειναι η χοριακη!αυριο πρωι η μεθαυριο αν αντεξω θα κανω μια εξεταση κ βλεπουμε!!!!σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!:D:D

ευχαριστω πολυ!! και σε ολες σας ευχομαι οτι καλυτερο!!

να σας πω για τα δικα μου συμπτωματα? στα δυο πρωτα δεν ειχα κανενα απολυτως, ουτε πονους περιοδου,ουτε πρηξιμο στο στηθος,και ετσι καταλαβα οτι κατι συμβαινει, ειδικα στο πρωτο γιο που ηταν και εντελως εκτος προγραμματος. στο τριτο ειχα τα παντα , κανονικους πονους και πολυ εντονους, και ελεγα εε αφου ποναω σιγουρα θα αδιαθετησω.και πονους περιοδου μαλιστα συνεχιστηκαν μεχρι σχεδον δυο μηνες. το ελεγα και στη μαμα , κ μου λεει αα και εγω σε σενα ετσι ημουν, αφου οταν ειδα το αχνο, λεω αποκλειεται να ποναω τοσο πολυ , γιατι ειχα την εμπειρια απο τα αλλα δυο που δεν ειχα συμπτωματα. και επισης θυμαμαι οτι ενιωσα και το τραβηγμα και τη σουβλια στην εμφυτευση, μετα το καταλαβα οτι ηταν αυτο τελικα . ελεγα προεορτια περιοδου θα ειναι, ή ειναι στη φαντασια μου!!:rolleyes:

Κορίτσια μου δεν πήρα ποτέ τεστ ωορηξιας και τεστ εγκυμοσύνης πήρα ένα πρώτη φορά όταν είχα καθυστέρηση είναι λίγο αγχωτικα θεωρώ

Ρενα μου Συμφωνώ κι εγώ δεν κρεμαω ανθρώπους που μου φέρονται καλά αλλά και αυτή σου είπε να μην μείνεις έγκυος οπότε δεν σε σκέφτηκε... απλά την δουλειά της θέλει να κάνει

Μία φορά πήγα για δουλειά συστημένη κιόλας, ανύπαντρη τότε αλλά σκεφτόμαστε να προχωρήσουμε...ή αφεντικινα ίδια ηλικία ε μένα και μόλις έχει να μωρακι και θέλει ένα άτομο να είναι πιο χαλαρή με το μωρό να μην ανοίγει μαγαζί αν χρειαστεί να φεύγει κτλ κτλ...λοιπόν μ απέρριψαν γιατί θααα παντρευομουν κάποια στιγμή και θααα έκανα παιδιά και υπόψιν θέλαν ένα άτομο στην ηλικία μου και δεν τους ένοιαζε προϋπηρεσία κτλ...ο κόσμος δεν ξέρει τι θέλει αλλά σίγουρα ο καθένας σκέφτεται τλνα κάνει την δουλειά του..

μαμα μου η αληθεια ειναι οτι δεν μου ειπε ξεκαθαρα οτι δεν θελει να μεινω εγκυος, απλα μου εδωσε να καταλαβω οτι αυτη θα επενδυσει χρονο σε εμενα για να μαθω τη δουλεια για να μπορω οταν θα ειναι στα φορτε τους να βοηθαω, οποτε μου λεει σκεψου να μεινεις τωρα εγκυος κ να λειπεις το καλοκαιρι που θα σε χρειαζομαι... οτι κ καλα, αστο για αυτο το χρονο να μαθεις κ απο τον επομενο δε με πειραζει, καπως ετσι το εθεσε. εγω τις ειπα ομως οτι ειναι στα σχεδια μου και αυτη με πηρε τελικα στη δουλεια. εγω ομως εχω τυψεις αν το κανω τωρα... δεν κανω καλα ε? τη θελω τη δουλεια, ειμαι πολυ καλα εκει... ελπιζω να μη με διωξει

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...