Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Χαχαχαχα σε αυτη την παρεα Τζεινακι συνηθως ρωταμε πόσες πριν την καθυστέρηση θα το κανεις;;;

Βουρλισμενο μου δεν εχω ...τι να μετραω; κάτσε να δούμε αυγά και θα φτιαξω!

Εμένα τα συμπτώματα σου θα στο ξαναπω πολυυυυ μου αρέσουν!❤

απο εβδομαδα θα φτιαξεις.....χμμ   λεω να κρατηθω αυτη τη φορα κ να περιμενω καθυστερηση εγω...

χαχα..προς στιγμη το πιστεψες....

ειναι δυνατον? απο την παρασκευη θα το κοπανησω...

1 minute ago, jane.austen είπε:

ελα και αρχισαμε!!!! πραγματικα νομιζω το στηθος ειναι το νουμερο 1 συμπτωμα παντως!!!

χαχαχαχαχαχα ελα ρε!θες να πεις οτι καποιες εδω ειναι ανυπομονες???δεν θα το πιστεψω...χαχαχαχαχα

ναι αλλα ποναει.... δεν πρηστηκε

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 minutes ago, Rena87 είπε:

απο εβδομαδα θα φτιαξεις.....χμμ   λεω να κρατηθω αυτη τη φορα κ να περιμενω καθυστερηση εγω...

χαχα..προς στιγμη το πιστεψες....

ειναι δυνατον? απο την παρασκευη θα το κοπανησω...

ναι αλλα ποναει.... δεν πρηστηκε

Ρενακι αν δεις αυτα που εγραφα πριν 1μηνα στην αρχη εγραφα πως πονουσα!μετα πρηστηκα.... εγω ειμαι αισιοδοξη πολυ για σενα!!!!!!!! ολα μπορουν να συμβουν....

c6xsp2.png

1 minute ago, jane.austen είπε:

Ρενακι αν δεις αυτα που εγραφα πριν 1μηνα στην αρχη εγραφα πως πονουσα!μετα πρηστηκα.... εγω ειμαι αισιοδοξη πολυ για σενα!!!!!!!! ολα μπορουν να συμβουν....

μακαρι αγαπη!! για ολες μας! εβαλα να δω την κόμησσα τσι κερκυρας να ξεχασω την πεινα μου

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Εγώ θα περιμένω καθυστέρηση....Τόσο καιρό που προσπαθώ δεν έχω κάνει ποτέ τεστακι..και παρόλο που κάνα δυο φορές είχα δύο τρεις μέρες καθυστέρηση....τώρα σιγα μην με αφήσει το ρενακι χωρίς τεστακι..:-D

Από στήθος εγώ τίποτα φυσιολογικό...αλλά άσε δεν δίνω σημασία...καποια φορές γινόταν τουμπανο και λέω ναι σίγουρα είμαι..αλλά τίποτα τζιφος...οπότε δεν μου μένει οι κάτι άλλο από υπομονη...

Ρενακι αν έχω καθυστερήση θα περιμένω και εσένα να το κάνουμε μαζί...και το μαρακι φυσικά που περιμένουμε την ίδια μέρα....

Αυτή δεν θ είναι μία απλά εβδομάδα...Ή εβδομάδα των παθών θα είναι...ουφ...ελπίζω στο τέλος να σπάσουν τις στάμνες από χαρά...όπως κάνουν και στην κερκυρα ....εεεεε ρενακι....

28 minutes ago, jane.austen είπε:

σιτι μου να ξερεις ολα μπορουν να συμβουν!!!! λιγες μερουλες εμειναν και θα μαθεις....θα περιμενεις να εχεις καθυστερηση ή θα το κανεις την ιδια μερα??

τπ στηθος πως ειναι...? Να εισαι αισιοδοξη....μπορει το σπορακι σου να ειναι ηδη εκει και να περιμενει να το ανακαλυψεις!!!!

αντε βρε ρενακι 9 μερουλες μεινανε!!! Μακαρι να ειναι σπορακι!!!!

Τζεινακι μου μακάρι....προς το παρόν και με τη βοήθεια τη δική σας...είμαι χαρούμενη..και αισιόδοξη....

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια καλά είσαστε? 

Αλλες 8 μέρες.....δεν περνάνε κορίτσια.

Σημερα φτερνιστηκα και με πιασε κράμπα στη δεξιά ωοθήκη. 

Και νιώθω ενα βαρος κατω δεξια που μιαωμε αφηνει μια με πιανει.Το στήθος πριστηκε και ποναει κάπως. 

Η βλαχοπουλου εδωσε σήματα μορς???

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

5 minutes ago, citty είπε:

Εγώ θα περιμένω καθυστέρηση....Τόσο καιρό που προσπαθώ δεν έχω κάνει ποτέ τεστακι..και παρόλο που κάνα δυο φορές είχα δύο τρεις μέρες καθυστέρηση....τώρα σιγα μην με αφήσει το ρενακι χωρίς τεστακι..:-D

Από στήθος εγώ τίποτα φυσιολογικό...αλλά άσε δεν δίνω σημασία...καποια φορές γινόταν τουμπανο και λέω ναι σίγουρα είμαι..αλλά τίποτα τζιφος...οπότε δεν μου μένει οι κάτι άλλο από υπομονη...

Ρενακι αν έχω καθυστερήση θα περιμένω και εσένα να το κάνουμε μαζί...και το μαρακι φυσικά που περιμένουμε την ίδια μέρα....

Αυτή δεν θ είναι μία απλά εβδομάδα...Ή εβδομάδα των παθών θα είναι...ουφ...ελπίζω στο τέλος να σπάσουν τις στάμνες από χαρά...όπως κάνουν και στην κερκυρα ....εεεεε ρενακι....

Τζεινακι μου μακάρι....προς το παρόν και με τη βοήθεια τη δική σας...είμαι χαρούμενη..και αισιόδοξη....

Εγω ειμαι υπερ να περιμενεις καθυστερηση....ειναι τ πρωτο συμπτωμα ουσιαστικα που κατι δειχνει!!! αντε βρε κοριτσια να το καψουμε! αισιοδοξια και πιστη και φυσικα απεριοριστη υπομονη!

Μαμι πλησιαζουν οι μερες και για σενα!

• Μου αρέσει 1

c6xsp2.png

1 minute ago, Mammy2 είπε:

Και νιώθω ενα βαρος κατω δεξια που μιαωμε αφηνει μια με πιανει.Το στήθος πριστηκε και ποναει κάπως. 

δωσε πονο κ εσυ.... η εβδομαδα των παθων..καλα λεει το σιτακι

χαχα... με ανεβασα σε ενα δυο λινκ πιο πανω....  αχ να με βλεπατε να παιζω τη ρενα θα κατουριοσασταν στα γελια

8 minutes ago, citty είπε:

καλα το καταλαβες...σιγα μη σε αφησω... κ εχω κ σιγόντο το σαμμερακι... δεν γλυτωνεις. εσυ παρασκευη τελεια θα εισαι για τεστακι.. μαζι παρεα θα το κανουμε... δε θελω ού... 

3 minutes ago, Rena87 είπε:

χαχα... με ανεβασα σε ενα δυο λινκ πιο πανω....  αχ να με βλεπατε να παιζω τη ρενα θα κατουριοσασταν στα γελια

καλα το καταλαβες...σιγα μη σε αφησω... κ εχω κ σιγόντο το σαμμερακι... δεν γλυτωνεις. εσυ παρασκευη τελεια θα εισαι για τεστακι.. μαζι παρεα θα το κανουμε... δε θελω ού... 

κ το Μαρακι

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

31 minutes ago, Rena87 είπε:

κ το Μαρακι

Τολμαω να κάνω κ αλλιώς χαχχαχχα

...εμπρός στο δρόμο που χάραξε το ρενακι και το Σαμμερακι....

36 minutes ago, Mammy2 είπε:

Mammy....μακάρι να είναι σπορακι..υπομονή θα κάνουμε όλες μαζί και θα περασουν....και θα τραγουδάνε: και αντίστροφα ο χρόνος μετράει......

35 minutes ago, jane.austen είπε:

Εγω ειμαι υπερ να περιμενεις καθυστερηση....ειναι τ πρωτο συμπτωμα ουσιαστικα που κατι δειχνει!!! αντε βρε κοριτσια να το καψουμε! αισιοδοξια και πιστη και φυσικα απεριοριστη υπομονη!

Μαμι πλησιαζουν οι μερες και για σενα!

Τζεινακι μου την ακούς την βουρλισμενη σιγά μην με αφήσει να περιμένω καθυστέρηση.....

• Μου αρέσει 2

vJ4vp2.png

3 hours ago, jane.austen είπε:

αυτη η συναντηση Μαρακι θα εχει πολύ κλάμα....! Εχεις δίκιο,καμια φορά ειναι χαζομάρα να ψάχνουμε συμπτώματα.αλλωστε οτι ηταν να γίνει εγινε και σε λίγες μερες θα ξερουμε...για να κανεις τεστακι θα περιμενεις να εχεις καθυστερηση?

Καλε, λίγες ωρες εκανα να μπω κ μου εμφανίζει 61 νέες απαντήσεις!! 

Κοιτα, θα προσπαθήσω να κρατηθώ να περάσει το επόμενο σκ (να περάσουν 31 μερες) κ λεω Δευτέρα! Τωρα δεν ξερω, θα δειξει... αν πχ νιώσω οτι ερχεται, απλα θα περιμένω... βλέποντας κ κάνοντας... αλλα ιδανικά, θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ!

• Μου αρέσει 2

2 hours ago, Σαμμερ είπε:

Θα ρθω να σε αγαντζαρω να παμε γλυφαδα ή παλαιοκαστριτσα  για μπανιο να σου φυγει η αγκουσα!!!!!

Καλα τα ειπα??

καλα σαμμερακι την εστειλες λεμε!!!!!! εδω παει το θεα!!!!!!

1 hour ago, Rena87 είπε:

αα  θελουν κ ανανεωση? θα το δω..

εσυ δεν εχεις τικερακι αγαπακι?

κοριτσια πειναωωωωωωω

θα σηκωθω κ θα τους σπασω τα μουτρα π με εχουν ετσι..... 

μα ουτε λιγο νεροζούμι???????? θα ψωφισωω

https://youtu.be/1RDnif-afzI

τρελη κ νευρασθενικη............

οχι δεν ανανεωνεις μετραει μονο του!!!!! επειδη εσενα μετραει τον κυκλο.... ισως θελει να του βαζεις την πρ τη μερα ..... θα το παρακολουθησεις!!! αλλιως θα φευγει μια δυο μερες μπροστα η πισω πχ στην καθυστερηση...

1 hour ago, citty είπε:

Εγώ έχω κάτι τσιμπηματακια αλλά μάλλον είναι από το εντερακι γιατι είμαι λίγο πρησμένη...δεν ξέρω δεν περνάνε και οι μέρες...

μακαρι!!!!! κοιτα τα φαμιγκο!!!!!!!! και περιμενε!!!!!

1 hour ago, citty είπε:

Φώναξε καλε να σου φέρουν κάτι....δεν παλευετε ή πείνα...

3/2 περιμένω....σε μία βδομαδουλα είναι νωρίς φαντάζομαι ακόμα....αλλά δεν παλευετε αυτή ή αναμονή....

οντως πεσατε ολες μαζι... οντως η βδομαδ των παθων!!!!!  μαρακι... σιτακι... ρενακι...μαμυ...
 νομιζω ειναι και η ειρηνουλα μας!!!!!! αντε αγωνια που θα περασουμε!!!!!

53 minutes ago, Rena87 είπε:

εμενα απο χθες με ποναει το στηθος στα πλαγια...  εκτος κ αν ειναι απο το σφιξιμο τσι κακομοιρας

ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΑΙ ΤΑ ΦΛΑΜΙΓΚΟΣ ΠΕΤΑΝΕ ΧΑΜΗΛΑ..... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!! ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΩ!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

4 minutes ago, marakif1990 είπε:

Καλε, λίγες ωρες εκανα να μπω κ μου εμφανίζει 61 νέες απαντήσεις!! 

Κοιτα, θα προσπαθήσω να κρατηθώ να περάσει το επόμενο σκ (να περάσουν 31 μερες) κ λεω Δευτέρα! Τωρα δεν ξερω, θα δειξει... αν πχ νιώσω οτι ερχεται, απλα θα περιμένω... βλέποντας κ κάνοντας... αλλα ιδανικά, θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ!

Μαζι θα το κάνουμε το τεστακι Μαρία δεν θα αντέξω τις καθυστέρησεις θς με βγάλουν οφ σαιτ!

gc6Ip2.png

4 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

Και τρελη και νευρασθενικη!!!!!!! Το νου σας!!!!!!.......εγω σε θελω.... σε θελω... σε θελω.... φιρι φιρι παει.... να το φαι το κεφαλι του!!!!!!!

χαχαχαχχαχαχ.... το ειδες αγαπη? 

παρε κ αυτο

https://youtu.be/CEtCRZSIGRk

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

10 minutes ago, Mammy2 είπε:

Μαζι θα το κάνουμε το τεστακι Μαρία δεν θα αντέξω τις καθυστέρησεις θς με βγάλουν οφ σαιτ!

Α μην μου μιλάς εμενα με ποδοσφαιρικούς όρους... εχω ποδοσφαιριστή άντρα αλλα δεν ξερω απο αυτα... :-P

άλλαξα τωρα ρουχα να βάλω πυτζαμες ετσι οπως έβγαλα το σουτιέν ένιωσα το στήθος καπως! Δεν με ποναει, αλλα στο πλάι μου το νιώθω πιο "σκληρό"! Το ψηλάφισα αλλα δεν ένιωσα γρομπαρακι! Πφφφ μπορεί να ναι κ ιδεα μου... αυτα δεν θελω.... αλλα δεν το έπιασα επι τούτου κ ψιλοαγχώθηκα...

Μουτζουρα μια χαρα σε βρίσκω! Κ απο άποψη ψυχολογίας κ απο άποψη προγράμματος!! Φουλ απ όλες τις απόψεις... ετσι, περνάνε γρηγορα οι ωρες για να πας στο γιατρό (ούτε μερες δεν ειναι πια)! 

Ρενα μην μας ξεσηκωνεις!! Αμάν κανω να κρατηθώ κ να συγκρατηθώ κ συ αρχίζεις απο τωρα;; :-P

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...