Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

28 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Αχ βρε ρενακι!!!αυριο θα σαι περδικι!!!!εγω εχω την κορη διπλα & κλαιει η καημενη!εχει δεκατα για την ωρα,τρεχει η μυξα,βηχει σαν νταλικερης & προσπαθει να κοιμηθει!με το ζορι εφαγε λιγο σημερα!μας ματιαξαν βρε!ειδαν οτι ειμαστε αγαπημενες!!!!

Περαστικά Ειρήνη μου! Εύχομαι να ναι ήρεμο το βράδυ σας κ να ξυπνήσει περδικι το κορίτσι σου!❤

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 minutes ago, citty είπε:

Για πείτε τις εμπειρίες σας οι μανουλες σας .....ποσες μέρες πριν το τεστακι έχουμε συμπτώματα...γιατί δεν κατάλαβαινω τίποτα και είπα μην πήγε άδοξα τόσο ξε-σκι.....

εγω κ τις δυο φορες, μια βδομαδα πριν την αναμενομενη περιοδο, ηταν ολα ιδια λες και θα αδιαθετουσα απο λεπτο σε λεπτο δλδ πονακια,τραβηγματα,νευρα.  τα μονα διαφορετικα εντελως ηταν, λαχανιασμα με το παραμικρο κ πολυ κλαμα ξαφνικα ακομα κ χωρις λογο.

Lilypie - (Lzpn)

3 minutes ago, Rena87 είπε:

κ δεν φανταζεσι τι τρωω ολη μερα μανουλιτσα μου.... ολο κατι χλαπακιαζω συνεχεια... κ δε λεω να παω 50 με τιποτα. τωρα αυτες τις 2 μερες, μη σου στα 40 θ επεσα.  καλα λες για το τικερακι... αλλα ετσι..να το φτιαξω μπας κ φερει γουρι ..εβαλα κ φλαμιγκα πανω... 

παντως δεν νομιζω να αλλαζει καθε μερα γιατι απο οτι παρατηρησα κ στις υπολοιπες τα τικερακια τους νομιζω τα ιδια λεει καθε φορα... 

Ααα θα το δω αύριο απο το pc του γραφείου εγώ!!!❤

RyZa.png

Ρενα αλλαζειν το τικερακι καθε μερα μην ανυσηχεις αξ βλεπεις το δικο μου απλα δεν τ ανανεωσα και δεν ξανασχοληθηκα ξεχασα και πως γινεται και τ αφησα...ολο λεω θα το κανω...

Σιτυ εγω ειχα την πρωτη αναγουλα δυο μερες πριν την περιοδο μου και παρολο που εκανα χοριακη την ημερα της περιοδου εδειξε 115 και ειχα κατι τσιμπηματα σαν να με πιανει καποιος και σιγα σιγα να μ αφηνει στην μηττα πολυ χαρακτηριστικο αφου ελεγα ειμαι σιγουρη οτι ειμαι εγκυος! 

yk1yp3.png

1 minute ago, mama82 είπε:

Ρενα αλλαζειν το τικερακι καθε μερα μην ανυσηχεις αξ βλεπεις το δικο μου απλα δεν τ ανανεωσα και δεν ξανασχοληθηκα ξεχασα και πως γινεται και τ αφησα...ολο λεω θα το κανω...

Σιτυ εγω ειχα την πρωτη αναγουλα δυο μερες πριν την περιοδο μου και παρολο που εκανα χοριακη την ημερα της περιοδου εδειξε 115 και ειχα κατι τσιμπηματα σαν να με πιανει καποιος και σιγα σιγα να μ αφηνει στην μηττα πολυ χαρακτηριστικο αφου ελεγα ειμαι σιγουρη οτι ειμαι εγκυος! 

αα  θελουν κ ανανεωση? θα το δω..

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Ααα θα το δω αύριο απο το pc του γραφείου εγώ!!!❤

εσυ δεν εχεις τικερακι αγαπακι?

κοριτσια πειναωωωωωωω

θα σηκωθω κ θα τους σπασω τα μουτρα π με εχουν ετσι..... 

μα ουτε λιγο νεροζούμι???????? θα ψωφισωω

https://youtu.be/1RDnif-afzI

τρελη κ νευρασθενικη............

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

18 minutes ago, Rena87 είπε:

εγω κ τις δυο φορες, μια βδομαδα πριν την αναμενομενη περιοδο, ηταν ολα ιδια λες και θα αδιαθετουσα απο λεπτο σε λεπτο δλδ πονακια,τραβηγματα,νευρα.  τα μονα διαφορετικα εντελως ηταν, λαχανιασμα με το παραμικρο κ πολυ κλαμα ξαφνικα ακομα κ χωρις λογο.

Εγώ έχω κάτι τσιμπηματακια αλλά μάλλον είναι από το εντερακι γιατι είμαι λίγο πρησμένη...δεν ξέρω δεν περνάνε και οι μέρες...

vJ4vp2.png

Ναι θελουν ανανεωση

Της μελινας μετρουσε μεχρι ενος ετους και πρεπει να τ αλλαξω να μετραει μεχρι τα δυο και παει λεγοντας

Το δικο σου που μετραει μερες λογικα ξαναρχιζει απο υην αρχη μεχρι να του κανεις εσυ ανανεωση και να μετραει εβδομαδες εγκυμοσυνης!!:)

Ποτε δεξ περιμενεις σιτυ;; Σορρυ δεν θυμαμαι

Και το πρηξιμο ειναι υποπτο ισως δεν πηγε τζαμπα τοσο ξε σκι μην σκας!!

• Μου αρέσει 1

yk1yp3.png

16 minutes ago, Rena87 είπε:

αα  θελουν κ ανανεωση? θα το δω..

εσυ δεν εχεις τικερακι αγαπακι?

κοριτσια πειναωωωωωωω

θα σηκωθω κ θα τους σπασω τα μουτρα π με εχουν ετσι..... 

μα ουτε λιγο νεροζούμι???????? θα ψωφισωω

https://youtu.be/1RDnif-afzI

τρελη κ νευρασθενικη............

Φώναξε καλε να σου φέρουν κάτι....δεν παλευετε ή πείνα...

9 minutes ago, mama82 είπε:

Ναι θελουν ανανεωση

Της μελινας μετρουσε μεχρι ενος ετους και πρεπει να τ αλλαξω να μετραει μεχρι τα δυο και παει λεγοντας

Το δικο σου που μετραει μερες λογικα ξαναρχιζει απο υην αρχη μεχρι να του κανεις εσυ ανανεωση και να μετραει εβδομαδες εγκυμοσυνης!!:)

Ποτε δεξ περιμενεις σιτυ;; Σορρυ δεν θυμαμαι

Και το πρηξιμο ειναι υποπτο ισως δεν πηγε τζαμπα τοσο ξε σκι μην σκας!!

3/2 περιμένω....σε μία βδομαδουλα είναι νωρίς φαντάζομαι ακόμα....αλλά δεν παλευετε αυτή ή αναμονή....

vJ4vp2.png

Κοντα ειναι κοριτσι μου λιγο υπομονη!!

Κανε πραγματα που σ αρεσουν ξα απασχολησεις οσο γινεται το μυαλο σου!! Ευχομαι να εχεις ενα θαυματακι στην κοιλιτσα!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

8 minutes ago, citty είπε:

Φώναξε καλε να σου φέρουν κάτι....δεν παλευετε ή πείνα...

3/2 περιμένω....σε μία βδομαδουλα είναι νωρίς φαντάζομαι ακόμα....αλλά δεν παλευετε αυτή ή αναμονή....

7 μερες εσυ.... 9 εγω.... ωραια βουρλιζομαστε παρεα....

Just now, Rena87 είπε:

δεν μου δινουν τιποτα.... δεν κανει λεει... δεν του μιλαω του αντρα μου μεχρι να μου φερει φαγητοοοο

• Μου αρέσει 4

Lilypie - (Lzpn)

11 minutes ago, citty είπε:

Εγώ έχω κάτι τσιμπηματακια αλλά μάλλον είναι από το εντερακι γιατι είμαι λίγο πρησμένη...δεν ξέρω δεν περνάνε και οι μέρες...

σιτι μου να ξερεις ολα μπορουν να συμβουν!!!! λιγες μερουλες εμειναν και θα μαθεις....θα περιμενεις να εχεις καθυστερηση ή θα το κανεις την ιδια μερα??

τπ στηθος πως ειναι...? Να εισαι αισιοδοξη....μπορει το σπορακι σου να ειναι ηδη εκει και να περιμενει να το ανακαλυψεις!!!!

αντε βρε ρενακι 9 μερουλες μεινανε!!! Μακαρι να ειναι σπορακι!!!!

• Μου αρέσει 1

c6xsp2.png

1 minute ago, jane.austen είπε:

σιτι μου να ξερεις ολα μπορουν να συμβουν!!!! λιγες μερουλες εμειναν και θα μαθεις....θα περιμενεις να εχεις καθυστερηση ή θα το κανεις την ιδια μερα??

τπ στηθος πως ειναι...? Να εισαι αισιοδοξη....μπορει το σπορακι σου να ειναι ηδη εκει και να περιμενει να το ανακαλυψεις!!!!

αντε βρε ρενακι 9 μερουλες μεινανε!!! Μακαρι να ειναι σπορακι!!!!

εμενα απο χθες με ποναει το στηθος στα πλαγια...  εκτος κ αν ειναι απο το σφιξιμο τσι κακομοιρας

Lilypie - (Lzpn)

Χαχαχαχα σε αυτη την παρεα Τζεινακι συνηθως ρωταμε πόσες πριν την καθυστέρηση θα το κανεις;;;

Βουρλισμενο μου δεν εχω ...τι να μετραω; κάτσε να δούμε αυγά και θα φτιαξω!

1 minute ago, Rena87 είπε:

εμενα απο χθες με ποναει το στηθος στα πλαγια...  εκτος κ αν ειναι απο το σφιξιμο τσι κακομοιρας

Εμένα τα συμπτώματα σου θα στο ξαναπω πολυυυυ μου αρέσουν!❤

RyZa.png

ελα και αρχισαμε!!!! πραγματικα νομιζω το στηθος ειναι το νουμερο 1 συμπτωμα παντως!!!

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Χαχαχαχα σε αυτη την παρεα Τζεινακι συνηθως ρωταμε πόσες πριν την καθυστέρηση θα το κανεις;;;

Βουρλισμενο μου δεν εχω ...τι να μετραω; κάτσε να δούμε αυγά και θα φτιαξω!

Εμένα τα συμπτώματα σου θα στο ξαναπω πολυυυυ μου αρέσουν!❤

χαχαχαχαχαχα ελα ρε!θες να πεις οτι καποιες εδω ειναι ανυπομονες???δεν θα το πιστεψω...χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 3

c6xsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...