Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Επανηλθε το κοριτσι μου...αρχισε τα κερκυραιικα..!!!!!αντε μπραβο κοριτσακι παρε τα πανω σου....

το παλευω αγαπη μου!  αλλα πειναω κ βουρλιζομαι...

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Αφού βρίζει είναι καλά Σαμμερακι! Χαχα!εντάξει επέστρεψε!!!❤

με εμαθες πια αφου...

ρε κοριτσια τωρα καταφερα και κοιταχτηκα στον καθρεφτη.... πως ειμαι ετσι αγιε μου.... σα κολογρια νιωθω.. κατασπρη και κακασχημη

Lilypie - (Lzpn)

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Θα ρθω να σε αγαντζαρω να παμε γλυφαδα ή παλαιοκαστριτσα  για μπανιο να σου φυγει η αγκουσα!!!!!

Καλα τα ειπα??

ωωω..... ατσιτέντε μάτια.... θα ρθεις να με παρεις να πάμε τσάρκα τσου κορφούς? ελα εσυ κ σε παω κ στο καμπιέλο... χαχαχα.....σου βαζω αριστα... σαγαπω ρεεεε......

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

23 minutes ago, Rena87 είπε:

τονακι μου ψυχουλα μου τωρα διαβασα τι λαχταρα παθατε στο μαγαζι? ελπιζω να μη μου ταραχτηκες πολυ.... πηραν πολλα χρηματα? μπα που να του φάει η φάουσα τα χέρια οποιος τα εκανε...

Αγαπούλα ναι. Στεναχωρηθηκα πολύ . Προσπαθουσα να μείνω ψύχραιμη για το νινί αλλά ένιωθα το σφίξιμο του για πολλές ώρες. Ευτυχώς δεν είχε πολλά να πάρουν.  Ευτυχώς δεν πήρε ούτε pc ούτε τίποτα.  Χτύπησε ο συναγερμός οι έφυγε. Τώρα εντάξει έχω ηρεμήσει.  Απλά είμαι ψιλοαυπνη και κομμάτια.  Οπότε έχω ήδη αράξει. 

20 minutes ago, Rena87 είπε:

το παλευω αγαπη μου!  αλλα πειναω κ βουρλιζομαι...

με εμαθες πια αφου...

ρε κοριτσια τωρα καταφερα και κοιταχτηκα στον καθρεφτη.... πως ειμαι ετσι αγιε μου.... σα κολογρια νιωθω.. κατασπρη και κακασχημη

Όταν είχα πάει κι εγώ με γαστρεντεριτιδα στο νοσοκομείο θυμάμαι ακριβώς αυτό.  Κοιταχτηκα τον καθρέφτη και είδα μια όψη που ποτέ δεν έχω ξαναδεί πάνω μου. Κιτρινοχλωμη με μαύρους κύκλους και άσπρα χείλη. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

25 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αγαπούλα ναι. Στεναχωρηθηκα πολύ . Προσπαθουσα να μείνω ψύχραιμη για το νινί αλλά ένιωθα το σφίξιμο του για πολλές ώρες. Ευτυχώς δεν είχε πολλά να πάρουν.  Ευτυχώς δεν πήρε ούτε pc ούτε τίποτα.  Χτύπησε ο συναγερμός οι έφυγε. Τώρα εντάξει έχω ηρεμήσει.  Απλά είμαι ψιλοαυπνη και κομμάτια.  Οπότε έχω ήδη αράξει. 

Όταν είχα πάει κι εγώ με γαστρεντεριτιδα στο νοσοκομείο θυμάμαι ακριβώς αυτό.  Κοιταχτηκα τον καθρέφτη και είδα μια όψη που ποτέ δεν έχω ξαναδεί πάνω μου. Κιτρινοχλωμη με μαύρους κύκλους και άσπρα χείλη. 

ετσι ακριβως νιωθω αγαπη.... πολυ ασχημο. ευτυχως ματακια μου π ειστε εσεις καλα να λες....

30 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Χαχα μεχρι κ κερκυραικα στο google  εψαξα...στις παραλιες πηγα...τρελλαθηκα !!

https://youtu.be/9IY9-hLU1RU

Lilypie - (Lzpn)

1 hour ago, Rena87 είπε:

γιατι δε μου βγαινει το τικερακι μου απο κατω ...που για να σκοτωσω την ωρα μου..παιδευομαι τοση ωρα να το βαλω κ εμφανιζει κατω απο οτι γραφω μονο το λινκ,αν το βλεπετε...  το τικερακι μου π ειναι? γιατι δεν δειχνει την εικονα? στο προφιλ παω, επεξεργασια αλλα δεν εχει καπου επιλογη εικονας για να κανω paste. ξερει καμια??????  ασχολουμαι με αυτο να ξεχνω τον πονο μου.....:-(

εγω να δεις ποσο σαγαπω!!

Ρενακι κάπου γραφή στο προφίλ σου υπογραφή εκεί πατάς κ τι βάζεις...εγώ είχα πόσες ώρες να το φτιαξω κ αν χρειαστεί να το ξανά κάνω δεν θυμάμαι χαχαχαχ

vJ4vp2.png

Αχ βρε ρενακι!!!αυριο θα σαι περδικι!!!!εγω εχω την κορη διπλα & κλαιει η καημενη!εχει δεκατα για την ωρα,τρεχει η μυξα,βηχει σαν νταλικερης & προσπαθει να κοιμηθει!με το ζορι εφαγε λιγο σημερα!μας ματιαξαν βρε!ειδαν οτι ειμαστε αγαπημενες!!!!

ECV6p3.png

6 minutes ago, citty είπε:

Ρενακι κάπου γραφή στο προφίλ σου υπογραφή εκεί πατάς κ τι βάζεις...εγώ είχα πόσες ώρες να το φτιαξω κ αν χρειαστεί να το ξανά κάνω δεν θυμάμαι χαχαχαχ

το εφτιαξα αγαπη....εμενα μου τ εμφανιζει τωρα.... δεν φαινεται? να κανω κ μια χαζη ερωτηση? αυτο τωρα δλδ θα αλλαζει τις μερες καθε μερα? μετραει? τι κανει? η ετσι θα μεινει αν δεν το αλλαξω εγω?

1 minute ago, eirinaki1981 είπε:

Αχ βρε ρενακι!!!αυριο θα σαι περδικι!!!!εγω εχω την κορη διπλα & κλαιει η καημενη!εχει δεκατα για την ωρα,τρεχει η μυξα,βηχει σαν νταλικερης & προσπαθει να κοιμηθει!με το ζορι εφαγε λιγο σημερα!μας ματιαξαν βρε!ειδαν οτι ειμαστε αγαπημενες!!!!

αχ ειρηνακι μου.... σαν νταλικερης? μηπως φαρυγγιτιδα? προσεχε την αναπνοουλα της το βραδυ αγαπη...

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

5 minutes ago, Rena87 είπε:

το εφτιαξα αγαπη....εμενα μου τ εμφανιζει τωρα.... δεν φαινεται? να κανω κ μια χαζη ερωτηση? αυτο τωρα δλδ θα αλλαζει τις μερες καθε μερα? μετραει? τι κανει? η ετσι θα μεινει αν δεν το αλλαξω εγω?

Δεν μπορώ να το δω εγώ τώρα γιατί είμαι από κινητό...αλλά ναι αλλάζει κάθε μέρα μέχρι να φτάσει τη μέρα που θα κάνεις το τεστακι....τωρα μετα δεν ξέρω αν το ξεκινάει πάλι από την αρχή...αλλα δεν μας νοιάζει γιατί θα φτιάξουμε άλλο τικερακι που θα μετράει τις μέρες για τον τοκετό....σωστή;

8 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Αχ ειρηνακι κρίμα το τσαμενο....περαστικουλια του....ελπίζω να τα καταφέρει να κοιμηθεί κι να ξυπνήσει πέρδικι....

vJ4vp2.png

1 minute ago, citty είπε:

Δεν μπορώ να το δω εγώ τώρα γιατί είμαι από κινητό...αλλά ναι αλλάζει κάθε μέρα μέχρι να φτάσει τη μέρα που θα κάνεις το τεστακι....τωρα μετα δεν ξέρω αν το ξεκινάει πάλι από την αρχή...αλλα δεν μας νοιάζει γιατί θα φτιάξουμε άλλο τικερακι που θα μετράει τις μέρες για τον τοκετό....σωστή;

σωστηηηηηηηηηηηη....................:)

Lilypie - (Lzpn)

Χαχα ρενα επανηλθες;;

Μουτζουρα τι ενεργεια!! Φτου φτου!! Μπραβο χρυσοχερα

Κι εγω εκανα σπανακοπιτα προχθες εφαγα κι ενα κομματι γιατι ειπαμε διαιτα!!

Ρενα 49 κιλα;;; Ελα να σε βαλω σε προγραμμα παχυνσης να δεις χρωματακι στο προσωπακι σου!!

Τονια μου ξεχασα!! Ευτυχως δεν ειχατε παραπανω περιπετειες και ευτυχως ειστε καλα και εσεις και το σπορακι!!

Αλλο κακο να μην σας βρει!

Ειρηνη μου εχει λαρυγγιτιδα;; Προσεχε την αναπνοη της οπως λεει και η ρενα  καντης υδρατμους να την βοηθησεις και αν χρειαστει αντιπυρετικο και φυσικα πολυ ορο!! Περαστικα και παλι...που θα παει θα κανει τον κυκλο του και θα γινει καλα η μικρουλα σου!

Σαμερακι αυριο θα πας στο χωριο;

Ρενα κι εγω αυτο σκεφτομουν, τι παιδευεσαι με το τικερακι; Αφου θα το αλλαξεις σε λιγο!!

• Μου αρέσει 1

yk1yp3.png

Για πείτε τις εμπειρίες σας οι μανουλες σας .....ποσες μέρες πριν το τεστακι έχουμε συμπτώματα...γιατί δεν κατάλαβαινω τίποτα και είπα μην πήγε άδοξα τόσο ξε-σκι.....

vJ4vp2.png

13 minutes ago, mama82 είπε:

Χαχα ρενα επανηλθες;;

Μουτζουρα τι ενεργεια!! Φτου φτου!! Μπραβο χρυσοχερα

Κι εγω εκανα σπανακοπιτα προχθες εφαγα κι ενα κομματι γιατι ειπαμε διαιτα!!

Ρενα 49 κιλα;;; Ελα να σε βαλω σε προγραμμα παχυνσης να δεις χρωματακι στο προσωπακι σου!!

Τονια μου ξεχασα!! Ευτυχως δεν ειχατε παραπανω περιπετειες και ευτυχως ειστε καλα και εσεις και το σπορακι!!

Αλλο κακο να μην σας βρει!

Ειρηνη μου εχει λαρυγγιτιδα;; Προσεχε την αναπνοη της οπως λεει και η ρενα  καντης υδρατμους να την βοηθησεις και αν χρειαστει αντιπυρετικο και φυσικα πολυ ορο!! Περαστικα και παλι...που θα παει θα κανει τον κυκλο του και θα γινει καλα η μικρουλα σου!

Σαμερακι αυριο θα πας στο χωριο;

Ρενα κι εγω αυτο σκεφτομουν, τι παιδευεσαι με το τικερακι; Αφου θα το αλλαξεις σε λιγο!!

κ δεν φανταζεσι τι τρωω ολη μερα μανουλιτσα μου.... ολο κατι χλαπακιαζω συνεχεια... κ δε λεω να παω 50 με τιποτα. τωρα αυτες τις 2 μερες, μη σου στα 40 θ επεσα.  καλα λες για το τικερακι... αλλα ετσι..να το φτιαξω μπας κ φερει γουρι ..εβαλα κ φλαμιγκα πανω... 

21 minutes ago, Rena87 είπε:

σωστηηηηηηηηηηηη....................:)

παντως δεν νομιζω να αλλαζει καθε μερα γιατι απο οτι παρατηρησα κ στις υπολοιπες τα τικερακια τους νομιζω τα ιδια λεει καθε φορα... 

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...