Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

1 minute ago, Rena87 είπε:

απο το laptop ειμαι.  βασικα..λεει να πας στην επεξεργασια προφιλ κ να πατησεις στην υπογραφη. δεν εχει υπογραφη εκει..εχει μονο να γραψουμε κατι για εμας. υπογραφη εχει στην επεξεργασια λογαριασμου κ εκανα εκει κοπι πειστ αλλα φαινεται το λινκ. δεν μπορω να βρω που ειναι η εικονα για να τη βαλω γιατι δεν εχει επιλογη εικονας.... :confused::-(

Από τότε που άλλαξε δεν μπορώ να βγάλω άκρη ούτε εγώ.  Βαρέθηκα και δεν ξανασχοληθηκα. Έφαγες τίποτα? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

ρενα μου πας ρυθμησεις λογαριασμου και καπου εκει λεει υπογραφη και κανεις επικοληση

μπραβο μπραβο..αυτο εκανα... ρυθμισεις λογαριασμου..μετα υπογραφη..αλλα δεν μου εμφανιζει πουθενα κουτακι με εικονα για να το πατησω κ να το βαλω κ αντεγραψα το τικερακι στο κενο χωρο π εχει για το κειμενο κ αν δεις απο κατω οταν γραφω βγαινει μονο το λινκ ..δεν μου εμφανιζει την εικονα απο το τικερακι μου. μα πως το κανατε εσεις?

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Αρέσει πολυ του άντρα μου!αααχχχ μωρέ να σου στελνα ενα κομματι αλλά δεν αρέσει του μπεμπε! Κοιτά να δεις! Λες το σπανάκι η το φυλλο να σε πειράζει η να ναι όλο το πακέτο;

Θέλω απλα να με αξιώσει ο θεός να φουσκώσει η κοιλιτσα μου σύντομα και να της πω... Αφήστε χαλιά το σπέρμα του άντρα μου...χαχαχαχα!η μ@λ@κω!

μακαρι αγιε μου Σπυριδωνα και να πας να της τρίψεις την κοιλαρα στα μουτρα της μαλακισμενης

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

1 minute ago, moutzoura2016 είπε:

Αρέσει πολυ του άντρα μου!αααχχχ μωρέ να σου στελνα ενα κομματι αλλά δεν αρέσει του μπεμπε! Κοιτά να δεις! Λες το σπανάκι η το φυλλο να σε πειράζει η να ναι όλο το πακέτο;

Θέλω απλα να με αξιώσει ο θεός να φουσκώσει η κοιλιτσα μου σύντομα και να της πω... Αφήστε χαλιά το σπέρμα του άντρα μου...χαχαχαχα!η μ@λ@κω!

Χαχαχαχαα ναι. Και θα φουσκώσει και σύντομα!  Και αστην να κοπανιεται πως και τι.

Νομίζω ότι γενικά το σύστημα είναι υπερευαισθητο σε όλα τα λαχανικά. Δεν πειράζει.  Χαλάλι του. Θα φάω μετά. 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Από τότε που άλλαξε δεν μπορώ να βγάλω άκρη ούτε εγώ.  Βαρέθηκα και δεν ξανασχοληθηκα. Έφαγες τίποτα? 

εσενα στο βγαζει πολυ ωραια απο κατω. ουτε φαγητο..ουτε νερο..ελειστε τον φτωχο θα ψωφισωωωωωω

Lilypie - (Lzpn)

3 minutes ago, Rena87 είπε:

μπραβο μπραβο..αυτο εκανα... ρυθμισεις λογαριασμου..μετα υπογραφη..αλλα δεν μου εμφανιζει πουθενα κουτακι με εικονα για να το πατησω κ να το βαλω κ αντεγραψα το τικερακι στο κενο χωρο π εχει για το κειμενο κ αν δεις απο κατω οταν γραφω βγαινει μονο το λινκ ..δεν μου εμφανιζει την εικονα απο το τικερακι μου. μα πως το κανατε εσεις?

μακαρι αγιε μου Σπυριδωνα και να πας να της τρίψεις την κοιλαρα στα μουτρα της μαλακισμενης

Αχαχαχαχα!συνερχεταιιιι το κορίτσι μου!❤

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Χαχαχαχαα ναι. Και θα φουσκώσει και σύντομα!  Και αστην να κοπανιεται πως και τι.

Νομίζω ότι γενικά το σύστημα είναι υπερευαισθητο σε όλα τα λαχανικά. Δεν πειράζει.  Χαλάλι του. Θα φάω μετά. 

Χαλαλι του δεν λες τίποτα! Οτι θέλει το ομορφομπεμπακι σου!

1 minute ago, Rena87 είπε:

εσενα στο βγαζει πολυ ωραια απο κατω. ουτε φαγητο..ουτε νερο..ελειστε τον φτωχο θα ψωφισωωωωωω

Πω πω  ρε ομορφια!Απο δευτέρα θα τρως διπλές μερίδες!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

29 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Εβελινακι μου ήλιος...βολτα μπουκιτσα και μωρακι... Ο τελειος συνδυασμος! τι καλά!!!ποτε εχεις υπέρηχο να το δεις;;;

Και ναι!!!!!μόλις έλαμψε ξανά το φόρουμ!!!σε φιλώ και σε αγαπώ ξέρεις εσύ ποσό ❤! Αμα ξαναπεις ευχαριστώ η συγνώμη θα βουρλιστω! Βρε εδώ σε αγαπάμε!❤

Τονακι μου καλυτερα είσαι τώρα; ξεκουράζεται το μπεμπέ;χαχαχα την κάνω εικόνα να τρέχει στο μικροβιολογικό! Της το είπα και εγώ...μοιάζει εμφύτευση και πάμε καλαααα!

Μαμακα μου φιλια στο Μελίνακι!!θέλω τόσο πολύ να την βρισω...αλλά είναι πελάτισσα του γραφείου... Απλα δεν θα ξαναπατησω... Αμα ήθελε να γίνει γιατρός να γινόταν... Τώρα κυρά μου εισαι μικροβιολόγος... Βγαλτα δωστα και ασε με να πάω στο γιατρό μου! Φφφφ!ακόμα εξοργιζομαι που τα θυμάμαι!

Τζεινακι μου γλυκό ποσό γλυκιά αναμονή!!!

Το μαρακι και το cittaki καλά; έλα κ μετράμε ανάποδα

Μάρτακο μέρα δεν θα φύγει χαμένη... Και ΦΠΑ και σπίτι και μαγειρεματα και βαρεμα! Καλύτερα σήμερα τα θεριά σου εε;

Βικακι μου ολοι καλα;φιλια στα μικρακια!

Σαμμερακι να περάσεις ομορφα απόψε!

Εγώ σημερα τρελη μέρα...δουλειές γραφείο σούπερ μάρκετ γυμναστήριο γύρισα κ ανοιξα φύλλο εκανα σπανακοπιτα μαγειρευω για αύριο γιατί θα ξαναπαω γραφείο.... Και το απόγευμα θα εχω γονεις και λίγους φίλους για ένα γλυκό έτσι για το καλό για την γιορτουλα του αντρουλη μου! Αέρας θα φύγει το σ/κ και δευτέρα το απόγευμα εχω ντοκ!

Αύριο εν τω μεταξύ λεω να κάνω τα τεστ ωορρηξιας μου μήπως και μας την κανει κ σκάσει νωρίτερα.. Αν και βαραμε...έτσι και αλλιως!χεχε!

Λέω όμως μην τα επηρεάσουν τα φάρμακα κ δεν δείξουν σωστα; έτσι κ αλλιώς δευτέρα θα εχω εικονα!τεσπα θα κάνω ενα έτσι από περιέργεια! Γιατί νιώθω κάτι πονακια κάτι υγρακια και εχω τρελή όρεξη για σεξ!μπα σε καλό μου τόση κούραση κ δεν κόβω! Χαχαχα!

μουτζουρακι μου εσυ!!!! νοικοκυρουλα μου!!!!!  ολα τα προλαβαινεις!!!!!!! μπραβο κοριτσι μου.... και γυμναστηριο????? και παλι μπραβο!!!! δεν ερχεσαι αποεδω να μου δωσεις κι εμενα ενα χερακι βοηθειας!!!χαχαχα!!!!! ολα τα προλαβαινεις!!!!! λοιπον εαν στο μπεμπε βαλεις φπα.... θα βγουν διδυμα!!!!!! καλοοοο?????

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

5 minutes ago, Rena87 είπε:

Α εγω νόμιζα ότι δεν φαίνεται. Να σου στείλει η μουτζούρα σπανακόπιτα? ?

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

8 minutes ago, Rena87 είπε:

εκει που φτιαχνεις το τικερακι εχει ενα λινγ που το κανεις αντιγραφει και μετα στην υπογραφη στο κενο κειμενο πατας επικοληση λογικα αυτο πρεπει να εκανες ε; χμμμμμ

em82p2.png QGcTp2.png

εγω ρενακι πατησα επανω στο λινκ σου και το ειδα το τικερακι σου!!!!! πολυ ομορφο με πελαργο και καρδουλες και λεει 18 απο 28ημερες......σε δεκα μερες τεστ!!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

2 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

μουτζουρακι μου εσυ!!!! νοικοκυρουλα μου!!!!!  ολα τα προλαβαινεις!!!!!!! μπραβο κοριτσι μου.... και γυμναστηριο????? και παλι μπραβο!!!! δεν ερχεσαι αποεδω να μου δωσεις κι εμενα ενα χερακι βοηθειας!!!χαχαχα!!!!! ολα τα προλαβαινεις!!!!! λοιπον εαν στο μπεμπε βαλεις φπα.... θα βγουν διδυμα!!!!!! καλοοοο?????

Χαχαχαχαχαχα!πολύ γελασα!

μαρτακο με μεγάλη χαρά θα εφτιαχνα τις κρέμες με την βρώμη θα ταιζα θα άλλαζα θα μπανιαριζα θα νανουριζα...αλλά αυτά τα κανει ήδη η υπεροχή μαμά τους και τα κανει τέλεια!❤

1 minute ago, Τονι@ είπε:

Αμα φαει σπανακοπιτα με τέτοιο στομάχι τώρα καηκαμεεε Τονακι!χαχαχα!για τσάι φρυγανιά την κόβω στο τσακιρ κέφι! 

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Χαχαχαχαχαχα!πολύ γελασα!

μαρτακο με μεγάλη χαρά θα εφτιαχνα τις κρέμες με την βρώμη θα ταιζα θα άλλαζα θα μπανιαριζα θα νανουριζα...αλλά αυτά τα κανει ήδη η υπεροχή μαμά τους και τα κανει τέλεια!❤

Αμα φαει σπανακοπιτα με τέτοιο στομάχι τώρα καηκαμεεε Τονακι!χαχαχα!για τσάι φρυγανιά την κόβω στο τσακιρ κέφι! 

εεεεελα εσυ εδω!!!!! καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!!!!!!!! ειδικα απο τοοοσο αγαπημενα ατομα και τοοοοσο καλοπροαιρετα!!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

12 minutes ago, Τονι@ είπε:

ρε παλιοπαιδα με τον πονο μου παιζεται ε? τωρα που σταματησαν οι εμετοι, θελω να φαω κ ουτε τίλιο δεν μου δινουν....  γκρινιαααα στον αντρα μουυυ

ααα...... δειτε..δειτε.... τα καταφερα? μαρτακο τωρα το βλεπεις το τικερακι μου κατευθειαν? χωρις να χρειαστει να πατας πανω του για να ανοιξει?

13 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

εγω ρενακι πατησα επανω στο λινκ σου και το ειδα το τικερακι σου!!!!! πολυ ομορφο με πελαργο και καρδουλες και λεει 18 απο 28ημερες......σε δεκα μερες τεστ!!!!!

δεν ειναι πελαργος...... φλαμιγκα ειναιιιιιι.... το βαφτισαμε....χαχαχα

22 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Αχαχαχαχα!συνερχεταιιιι το κορίτσι μου!❤

Χαλαλι του δεν λες τίποτα! Οτι θέλει το ομορφομπεμπακι σου!

Πω πω  ρε ομορφια!Απο δευτέρα θα τρως διπλές μερίδες!

τον άμπακο θα φαω απο δευτερα αγαπη...

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

κοριτσια παντως να πω κι εγω οτι λιγουρευτηκα τη σπανακοπιτα της μουτζουριτσας...........στειλε λιγη κι εδω!!

αααααααχ και πως μου λειπει το γυμναστηριακι........χαλαλι ομως!

• Μου αρέσει 1

c6xsp2.png

τονακι μου ψυχουλα μου τωρα διαβασα τι λαχταρα παθατε στο μαγαζι? ελπιζω να μη μου ταραχτηκες πολυ.... πηραν πολλα χρηματα? μπα που να του φάει η φάουσα τα χέρια οποιος τα εκανε...

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...