Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

4 minutes ago, jane.austen είπε:

τονακι μου κι εγω εχω αρχισει και κουραζομαι γρηγορα σε οτι κανω...σημερα πηγα μια βολτα στα ικεα με τον αντρα μου να χαζεψουμε καποια πραγματα και ηθελα να ξαπλωσω στα στρωματα να κοιμηθω....κατα τ'αλλα πως εισαι??

ρενακι μου δε το πιστευω αυτο που σε βρηκε.....το ειχα παθει πριν 5 χρονια,ηταν ο,τι χειροτερο μου ειχε συμβει...τωρα πως εισαι;;λογικα εγραψες αλλα απο χτες το βραδυ τωρα καταφερα να μπω...

Στα δικα μου νεα κοριτσια, τη δευτερα θα παρω τον γυναικολογο να κλαισουμε ραντεβου μες στη βδομαδα για πρωτο υπερηχο!ο ενθουσιασμος στα υψη.... Σε γενικές γραμμές ειμαι χωρις συμπτωματα,εχω κουραση πολλή και συχνοουρία απίστευτη...ευτυχως ομως αισθανομαι παρα πολύ καλά ψυχολογικά!

Μουτζούρα μου αυτο που διαβασα για το εργαστηριο ειναια απιστευτο!!!!!! Εγω θα της το ελεγα πρωτα και δε θα ξαναπατουσα ποτε....ακους εκει...

Σαμμερ μου βαρας ακομα...αντε να δουμε ++++++++++++++++= αυτο το μηνα αγαπη μου!

τωρα περιμενουμε την σιτι και το μαρακι...πως ειστε κοριτσια??πως νιωθετε??πλησιαζουν οι μερες....

στις υπολοιπες στελνω μια γλυκεια καλησπερα!!!!!!!!!!

ασε τζεινακι μου δεν περιγραφεται ολο αυτο το βασανο....  ποσο χαιρομαι π πανω απο ολα εχεις τελεια ψυχολογια! αναμενουμε τον υπερηχο σου!!

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια μου!!

Ρενα μου τι επαθες;; Και να σαι μονη;; Ευτυχως σταματησαν οι εμετοι αντε να πεσει και ο πυρετος!! Απο οτι φαινεται αρπαξες καλο μικροβιο!!

Να σου πω κι εγω για τα φαρμακα, καταρχην ξερεις το αποτελ ειναι σαν το ντεπον που επιτρεπεται συην εγκυμοσυνη και το πριμπεραν οταν ειχα τις αναγουλες ο γυναικοντοκ αυτο μου εδωσε αν δεν αντεχω οποτε ολα ειναι καλα!! Κοιτα να συνελθεις και να ανεβεις γιατι χωρις εσενα εν την βγαζουμε!!

Για το καφε μακαρι να ναι εμφυτευσης αγαπη μου!!

Μουτζουριτσα μου ολα καλα με τις εξευασεις του αντρα σου!! Καλα εκανες και το εψαξες πολυ μου την δινει που οι μοκροβιολογοι το οαιζουν γιατροι...και λενε τα δικα τους λες και δεν θα πας στον γιατρο σου που ειναι αρμοδιος να σου πει τι γινεται 

....τζαμπα να αγχωνουν και να στεναχωρουν!

Μαρτη μου αυτο θα πει περιγραφη!! Λες και ημουν εκει!!

Περαστικα σας!!

Ειρηνη περαστικα στην μικρουλα σου!!

Ας στο καλο με τις παλο ιωσεις!!

yk1yp3.png

Τι ωραια προσμονή Jane!! Η πρώτη σας συνάντηση!! Εγω δεν θελω να σκέφτομαι το "πως νιώθω", γιατι θ αρχίσω να διυλιζω τον κονωπα! Οποτε απλα περιμένω να περάσουν οι μερες κ είδωμεν... 

11 minutes ago, jane.austen είπε:

τονακι μου κι εγω εχω αρχισει και κουραζομαι γρηγορα σε οτι κανω...σημερα πηγα μια βολτα στα ικεα με τον αντρα μου να χαζεψουμε καποια πραγματα και ηθελα να ξαπλωσω στα στρωματα να κοιμηθω....κατα τ'αλλα πως εισαι??

ρενακι μου δε το πιστευω αυτο που σε βρηκε.....το ειχα παθει πριν 5 χρονια,ηταν ο,τι χειροτερο μου ειχε συμβει...τωρα πως εισαι;;λογικα εγραψες αλλα απο χτες το βραδυ τωρα καταφερα να μπω...

Στα δικα μου νεα κοριτσια, τη δευτερα θα παρω τον γυναικολογο να κλαισουμε ραντεβου μες στη βδομαδα για πρωτο υπερηχο!ο ενθουσιασμος στα υψη.... Σε γενικές γραμμές ειμαι χωρις συμπτωματα,εχω κουραση πολλή και συχνοουρία απίστευτη...ευτυχως ομως αισθανομαι παρα πολύ καλά ψυχολογικά!

Μουτζούρα μου αυτο που διαβασα για το εργαστηριο ειναια απιστευτο!!!!!! Εγω θα της το ελεγα πρωτα και δε θα ξαναπατουσα ποτε....ακους εκει...

Σαμμερ μου βαρας ακομα...αντε να δουμε ++++++++++++++++= αυτο το μηνα αγαπη μου!

τωρα περιμενουμε την σιτι και το μαρακι...πως ειστε κοριτσια??πως νιωθετε??πλησιαζουν οι μερες....

στις υπολοιπες στελνω μια γλυκεια καλησπερα!!!!!!!!!!

Αγαπουλα μου γλυκιά προσπάθησε να μειώσεις τα πράγματα που κάνεις μέσα στην ημέρα.  Ακόμα και οι.βόλτες με πολύ περπάτημα κουράζουν.  Γενικά όποτε έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς να το κάνεις.  Είναι προτεραιοτητα.  Και να το απολαύσεις με την ίδια καλή διάθεση. 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

9 minutes ago, marakif1990 είπε:

Τι ωραια προσμονή Jane!! Η πρώτη σας συνάντηση!! Εγω δεν θελω να σκέφτομαι το "πως νιώθω", γιατι θ αρχίσω να διυλιζω τον κονωπα! Οποτε απλα περιμένω να περάσουν οι μερες κ είδωμεν... 

αυτη η συναντηση Μαρακι θα εχει πολύ κλάμα....! Εχεις δίκιο,καμια φορά ειναι χαζομάρα να ψάχνουμε συμπτώματα.αλλωστε οτι ηταν να γίνει εγινε και σε λίγες μερες θα ξερουμε...για να κανεις τεστακι θα περιμενεις να εχεις καθυστερηση?

9 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αγαπουλα μου γλυκιά προσπάθησε να μειώσεις τα πράγματα που κάνεις μέσα στην ημέρα.  Ακόμα και οι.βόλτες με πολύ περπάτημα κουράζουν.  Γενικά όποτε έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς να το κάνεις.  Είναι προτεραιοτητα.  Και να το απολαύσεις με την ίδια καλή διάθεση. 

αχ βρε τονια ποσο δικιο εχεις...γενικα μη νομιζεις ολη μερα σπιτι ειμαι αραχτη εκτος απ τις ωρες που δουλευω....παντως υπάρχει μεγαλη αναγκη για ξεκουραση καποιες στιγμες...θελω να ξαπλωνω,να καθομαι,να μην κανω τιποτα γενικα...παρολο που ειναι αρχη το νιωθω εντονα.

εσυ πως εισαι?? Τωρα τι εχει σειρα σε εξεταση?

c6xsp2.png

4 minutes ago, jane.austen είπε:

αυτη η συναντηση Μαρακι θα εχει πολύ κλάμα....! Εχεις δίκιο,καμια φορά ειναι χαζομάρα να ψάχνουμε συμπτώματα.αλλωστε οτι ηταν να γίνει εγινε και σε λίγες μερες θα ξερουμε...για να κανεις τεστακι θα περιμενεις να εχεις καθυστερηση?

αχ βρε τονια ποσο δικιο εχεις...γενικα μη νομιζεις ολη μερα σπιτι ειμαι αραχτη εκτος απ τις ωρες που δουλευω....παντως υπάρχει μεγαλη αναγκη για ξεκουραση καποιες στιγμες...θελω να ξαπλωνω,να καθομαι,να μην κανω τιποτα γενικα...παρολο που ειναι αρχη το νιωθω εντονα.

εσυ πως εισαι?? Τωρα τι εχει σειρα σε εξεταση?

Τώρα διάλειμμα.  Μια γενική αίματος και T4 θα  κάνω και πολύ αργότερα είναι η Β επιπέδου.  Έχουμε πολύ καιρό ακομα

DBTcp3.png7Kksp3.png

23 minutes ago, mama82 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου!!

Ρενα μου τι επαθες;; Και να σαι μονη;; Ευτυχως σταματησαν οι εμετοι αντε να πεσει και ο πυρετος!! Απο οτι φαινεται αρπαξες καλο μικροβιο!!

Να σου πω κι εγω για τα φαρμακα, καταρχην ξερεις το αποτελ ειναι σαν το ντεπον που επιτρεπεται συην εγκυμοσυνη και το πριμπεραν οταν ειχα τις αναγουλες ο γυναικοντοκ αυτο μου εδωσε αν δεν αντεχω οποτε ολα ειναι καλα!! Κοιτα να συνελθεις και να ανεβεις γιατι χωρις εσενα εν την βγαζουμε!!

Μουτζουριτσα μου ολα καλα με τις εξευασεις του αντρα σου!! Καλα εκανες και το εψαξες πολυ μου την δινει που οι μοκροβιολογοι το οαιζουν γιατροι...και λενε τα δικα τους λες και δεν θα πας στον γιατρο σου που ειναι αρμοδιος να σου πει τι γινεται 

Περαστικα σας!!

το αστειο μανουλιτσα μου ειναι οτι ο αντρας μου με κολλησε, αυτος την εβγαλε λαδι λαπάντε..κ εγω τεζα.... ναι το ξερω για το αποτελ...απλα για το πριμπεραν μου ειπε ο γυναικολογος μου να μη με πλακωνουν ολη τη μερα με αυτα...οσο μπορω να το αποφευγω. το Μελινακι μας τι κανει? τα εβγαλε τα ράμματα? 

Lilypie - (Lzpn)

4 hours ago, Εβελινάκι είπε:

Τι ωραίος ήλιος !! Ευχαριστηθηκα βόλτα με τη μπουκιτσα μου!! 

Τι να πω για τη μικροβιολογο Μουτζουρα μου..... ευτυχώς πηγές αμέσως κ γι άλλη γνώμη!! Αφού όλα καλά, βαρα βαρα!!! Χι χι

Ρενα μου, περαστικά σου!! Και στον αντρουλη σου!! Γρήγορα να αισθανθείς καλύτερα , να βγεις από το νοσοκομείο ..δε το μπορώ καθόλου ..

Σαμμερ, Μαρακι μία βδομαδιτσα...ε;;;θα μετράμε αντίστροφα!!!

Τι ωραία που έβγαλε τ ράμματα το Μελινακι !! Ένα μεγάλο φιλί!!

City μου, καλό κουράγιο στη δουλιτσα!!

Βικυ μου φιλιά στα ζουζουνια σου!!

Φιλακια στις γεμάτες κοιλιτσες κ μαμαδες) και στις κοιλιτσες που θ γεμίσουν πολύ πολύ σύντομα!!! Α!! Και χθες έβλεπα παντού ροζ στον ύπνο μου!! Μάλλον έτρεχαν τα φλαμίνγκο!!!

Εβελινακι μου ήλιος...βολτα μπουκιτσα και μωρακι... Ο τελειος συνδυασμος! τι καλά!!!ποτε εχεις υπέρηχο να το δεις;;;

2 hours ago, Τονι@ είπε:

Κοριτσάκια μου πως είστε? ? Η Helen δεν μπήκε να μας πει για το αποτέλεσμα.  Εγώ νιώθω απίστευτη εξάντληση όλη μέρα.  Τόσο που με έπιασε ζαλάδα.  Είχα βγει για κάτι δουλειές και δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω σπίτι.

2 hours ago, Rena87 είπε:

Μπουγαρίνια μου...

ειμαι εδω ξανα..η μιση βεβαια...  καταρχην συγνωμη που εξαφανιστηκα ετσι και σας ανησυχησα. οσες δεν βαριεστε,διαβαστε με...

γυρισα την παρασκευη αργα το βραδυ απο τη δουλεια κ βρηκα τον αντρα μου χαλια... ξαπλωσαμε να κοιμηθουμε κ εγω αρχισα διάρροιες . απο τις 4 τα ξημερωματα μαζι με ασταματητους εμετους. το πρωι εφυγε ο αντρας μου για εφημερια κ εγω μονη σπιτι.. καθε μιση ωρα εμετο κ ζαλιζομουν τοσο πολυ να σηκωνομαι απο το κρεβατι για την τουαλετα κ ας ηταν κ διπλα.  ετσι,εμεινα δυο ωρες ξαπλωμενη στην τουαλετα ,απο τη μια να κανω διαρροια κ απο την αλλη εμετο. σηκωθηκα να πιω μια γουλια νερο γιατι αισθανθηκα πως δεν μου ειχε μεινει ιχνος απο υγρο στοιχειο μεσα μου κ πνιγομουν κ καθως πηγαινα στην κουζινα.. αυτο ηταν...λιποθυμησα. κοριτσια συνηλθα μονη μου, ανοιξα την πορτα κ ανεβηκα στον επανω οροφο σχεδον σερνοντας που για καλη μου τυχη ηταν εκει η νταντα της γειτονισσας κ με πηγε στο νοσοκομειο που ειναι ο αντας μου. ουτε ταινια του φώσκολου αυτο που εζησα κ σας περιγραφω..  ο αντρας μου τους ειπε την περιπτωση εγκυμοσυνης κ με ειχαν μονο με ορο γιατι ειχα αφυδατωθει. εγω ομως δεν σταματουσα τους εμετους. κοριτσια ειλικρινα εκανα σαν τη βουρλισμενη... αν δεν μου εδιναν φαρμακο ..με οση δυναμη ειχα θα τα εσπαγα ολα εκει μεσα. καταλαβε οτι ταραζομαι πιο πολυ ετσι κ κανω περισσοτερο κακο,ωσπου μου εδωσε primperan κ ηρεμησα λιγο απο τον εμετο.. πραγματικα ειναι το χειροτερο μου, νιωθω οτι πεθαίνω επιτοπου, δεν το αντεχω. κυλησε καλα το απογευμα κ το βραδυ παλι τα ιδια,ενω ο γυναικολογος μ ειπε να μην ξανα παρω. ε..δεν γινοταν..ολο το βραδυ ξανα τα ιδια κ σηκωσα κ 40 πυρετο. να μου βαζουν apotel στον ορο κ ξανα primperan. κοιμηθηκα λιγο σημερα το πρωι. απο τις 13:00 δεν εχω ξανα κανει εμετο ,αλλα το 40αρι εκει..  και το πιο σημαντικο απο ολα? κοριτσια δυο μερες κλαιω... φοβαμαι... γιατι τωρα? αν ειμαι εγκυος τι εχει γινει? παει ..δεν θα αντεξει με ολο αυτο το ζορι που περναω. ετσι δεν ειναι κοριτσια? αληθεια πειτε μου.. και τα φαρμακα? δεν ξερω ποιος με εχει καταραστει κ δε λεει να στεριωσει το μωρο μου...ολο κατι γινεται. συγνωμη αν σας κουρασα, ειμαι μονη κ νιωθω λιγο καλυτερα κ ηθελα να σας γραψω.

να ξερετε οταν μου ειπε το μουτζουρακι οτι με ψαχνεται κ οτι με αγαπατε ενιωσα πολυ ομορφα. σας ευχαριστω ολες τοσο πολυ, την καθεμια ξεχωριστα. μου λειψατε κ ενιωθα την αγαπη σας κ το ενδιαφερον σας κ το σκοπο μας κ εχω δυναμη. και ευχαριστω ξανα το μουτζουρακι μου που δεν με αφησε καθολου αυτες τις μερες, με στηριξε τοσο πολυ κ ας ειναι τοσο μακρυα. 

ειναι τοσα πολλα π εχετε γραψει που δεν εχω το κουραγιο να τα διαβασω ολα...  πειτε μου πως ειστε? το πουλακι πως πηγε με τη β επιπεδου? το νινακι ειχε καλα αποτελεσματα?

σαμμερακι μου, τονακι μου, αννουλα μου, βικακι μου, μαρτακουλινο μου, ιοιο μου, ειρηνακι μου, εβελινακι μου, μανουλιτσα μου,σιτυ μου, τζειν μου, ζαμιακι μου,χαρουμενη μανουλα μου.... σας αγαπω πολυ! συγνωμη για οποια ξεχνω....

Και ναι!!!!!μόλις έλαμψε ξανά το φόρουμ!!!σε φιλώ και σε αγαπώ ξέρεις εσύ ποσό ❤! Αμα ξαναπεις ευχαριστώ η συγνώμη θα βουρλιστω! Βρε εδώ σε αγαπάμε!❤

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Μην μου την βουρλιζεις Μάρτη μου γιατί βλέπω να τους πλακώνει όλους στο ξύλο εκεί μέσα και να γυρνάει στο μικροβιολογικο με τους όρους να κάνει χοριακες. Μακάρι πραγματικά να είναι.  Κι εμένα πήγε το μυαλό σου σε.εμφύτευση με το καφέ 9 μέρες πριν την περίοδο.  Αλλά είναι νωρίς ακόμα.  Ας γίνει καλά. Θα φανεί ότι και να είναι. 

Τονακι μου καλυτερα είσαι τώρα; ξεκουράζεται το μπεμπέ;χαχαχα την κάνω εικόνα να τρέχει στο μικροβιολογικό! Της το είπα και εγώ...μοιάζει εμφύτευση και πάμε καλαααα!

38 minutes ago, mama82 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου!!

Περαστικα σας!!

Μαμακα μου φιλια στο Μελίνακι!!θέλω τόσο πολύ να την βρισω...αλλά είναι πελάτισσα του γραφείου... Απλα δεν θα ξαναπατησω... Αμα ήθελε να γίνει γιατρός να γινόταν... Τώρα κυρά μου εισαι μικροβιολόγος... Βγαλτα δωστα και ασε με να πάω στο γιατρό μου! Φφφφ!ακόμα εξοργιζομαι που τα θυμάμαι!

Τζεινακι μου γλυκό ποσό γλυκιά αναμονή!!!

Το μαρακι και το cittaki καλά; έλα κ μετράμε ανάποδα

Μάρτακο μέρα δεν θα φύγει χαμένη... Και ΦΠΑ και σπίτι και μαγειρεματα και βαρεμα! Καλύτερα σήμερα τα θεριά σου εε;

Βικακι μου ολοι καλα;φιλια στα μικρακια!

Σαμμερακι να περάσεις ομορφα απόψε!

Εγώ σημερα τρελη μέρα...δουλειές γραφείο σούπερ μάρκετ γυμναστήριο γύρισα κ ανοιξα φύλλο εκανα σπανακοπιτα μαγειρευω για αύριο γιατί θα ξαναπαω γραφείο.... Και το απόγευμα θα εχω γονεις και λίγους φίλους για ένα γλυκό έτσι για το καλό για την γιορτουλα του αντρουλη μου! Αέρας θα φύγει το σ/κ και δευτέρα το απόγευμα εχω ντοκ!

Αύριο εν τω μεταξύ λεω να κάνω τα τεστ ωορρηξιας μου μήπως και μας την κανει κ σκάσει νωρίτερα.. Αν και βαραμε...έτσι και αλλιως!χεχε!

Λέω όμως μην τα επηρεάσουν τα φάρμακα κ δεν δείξουν σωστα; έτσι κ αλλιώς δευτέρα θα εχω εικονα!τεσπα θα κάνω ενα έτσι από περιέργεια! Γιατί νιώθω κάτι πονακια κάτι υγρακια και εχω τρελή όρεξη για σεξ!μπα σε καλό μου τόση κούραση κ δεν κόβω! Χαχαχα!

RyZa.png

γιατι δε μου βγαινει το τικερακι μου απο κατω ...που για να σκοτωσω την ωρα μου..παιδευομαι τοση ωρα να το βαλω κ εμφανιζει κατω απο οτι γραφω μονο το λινκ,αν το βλεπετε...  το τικερακι μου π ειναι? γιατι δεν δειχνει την εικονα? στο προφιλ παω, επεξεργασια αλλα δεν εχει καπου επιλογη εικονας για να κανω paste. ξερει καμια??????  ασχολουμαι με αυτο να ξεχνω τον πονο μου.....:-(

3 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Εβελινακι μου ήλιος...βολτα μπουκιτσα και μωρακι... Ο τελειος συνδυασμος! τι καλά!!!ποτε εχεις υπέρηχο να το δεις;;;

Και ναι!!!!!μόλις έλαμψε ξανά το φόρουμ!!!σε φιλώ και σε αγαπώ ξέρεις εσύ ποσό ❤! Αμα ξαναπεις ευχαριστώ η συγνώμη θα βουρλιστω! Βρε εδώ σε αγαπάμε!❤

Τονακι μου καλυτερα είσαι τώρα; ξεκουράζεται το μπεμπέ;χαχαχα την κάνω εικόνα να τρέχει στο μικροβιολογικό! Της το είπα και εγώ...μοιάζει εμφύτευση και πάμε καλαααα!

Μαμακα μου φιλια στο Μελίνακι!!θέλω τόσο πολύ να την βρισω...αλλά είναι πελάτισσα του γραφείου... Απλα δεν θα ξαναπατησω... Αμα ήθελε να γίνει γιατρός να γινόταν... Τώρα κυρά μου εισαι μικροβιολόγος... Βγαλτα δωστα και ασε με να πάω στο γιατρό μου! Φφφφ!ακόμα εξοργιζομαι που τα θυμάμαι!

Μάρτακο μέρα δεν θα φύγει χαμένη... Και ΦΠΑ και σπίτι και μαγειρεματα και βαρεμα! Καλύτερα σήμερα τα θεριά σου εε;

Βιβακι μου φιλια στα μικρακια!

Εγώ σημερα τρελη μέρα...δουλειές γραφείο σούπερ μάρκετ γυμναστήριο γύρισα κ ανοιξα φύλλο εκανα σπανακοπιτα μαγειρευω για αύριο γιατί θα ξαναπαω γραφείο.... Και το απόγευμα θα εχω γονεις και λίγους φίλους για ένα γλυκό έτσι για το καλό για την γιορτουλα του αντρουλη μου! Αέρας θα φύγει το σ/κ και δευτέρα το απόγευμα εχω ντοκ!

Αύριο εν τω μεταξύ λεω να κάνω τα τεστ ωορρηξιας μου μήπως και μας την κανει κ σκάσει νωρίτερα.. Αν και βαραμε...έτσι και αλλιως!χεχε!

Λέω όμως μην τα επηρεάσουν τα φάρμακα κ δεν δείξουν σωστα; έτσι κ αλλιώς δευτέρα θα εχω εικονα!τεσπα θα κάνω ενα έτσι από περιέργεια! Γιατί νιώθω κάτι πονακια κάτι υγρακια και εχω τρελή όρεξη για σεξ!μπα σε καλό μου τόση κούραση κ δεν κόβω! Χαχαχα!

εγω να δεις ποσο σαγαπω!!

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

11 minutes ago, Rena87 είπε:

γιατι δε μου βγαινει το τικερακι μου απο κατω ...που για να σκοτωσω την ωρα μου..παιδευομαι τοση ωρα να το βαλω κ εμφανιζει κατω απο οτι γραφω μονο το λινκ,αν το βλεπετε...  το τικερακι μου π ειναι? γιατι δεν δειχνει την εικονα? στο προφιλ παω, επεξεργασια αλλα δεν εχει καπου επιλογη εικονας για να κανω paste. ξερει καμια??????  ασχολουμαι με αυτο να ξεχνω τον πονο μου.....:-(

❤❤❤ ψυχη της ψυχης μου!!

Εγώ είμαι από το κινητό τώρα... Εχει ο πασακας μου το λάπτοπ και δεν βλέπω καθόλου τικερακια!

RyZa.png

10 minutes ago, Rena87 είπε:

Αγάπη αν μπαίνεις από κινητό το ticker δεν φαίνεται.  

12 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Βιβακι μου φιλια στα μικρακια!

Αγάπη εννοείται να κάνεις το τεστ. Σιγά μην ξέρει το αυγό ότι τη Δευτέρα έχεις ραντεβού.  Ο,τι γουστάρει θα κάνει.  

Όσο για την μικροβιολογο θα περάσει ο  καιρός και κάποια στιγμή θα σε ρωτήσει γιατί σταματησες να πηγαίνεις. Απάντησε της "και οι δυο ξερουμε γιατι." Μην τα σκέφτεσαι.  Με τρελανες με τη σπανακόπιτα.  Εγώ λατρεύω όλες τις πίτες και ειδικά τις σπανακοπιτες. Αλλά από τις πρώτες μέρες της εγκυμοσύνης απλά δεν αντέχω να φάω ούτε ένα κομμάτι.  Γίνομαι τούμπανο. 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αγάπη εννοείται να κάνεις το τεστ. Σιγά μην ξέρει το αυγό ότι τη Δευτέρα έχεις ραντεβού.  Ο,τι γουστάρει θα κάνει.  

Όσο για την μικροβιολογο θα περάσει ο  καιρός και κάποια στιγμή θα σε ρωτήσει γιατί σταματησες να πηγαίνεις. Απάντησε της "και οι δυο ξερουμε γιατι." Μην τα σκέφτεσαι.  Με τρελανες με τη σπανακόπιτα.  Εγώ λατρεύω όλες τις πίτες και ειδικά τις σπανακοπιτες. Αλλά από τις πρώτες μέρες της εγκυμοσύνης απλά δεν αντέχω να φάω ούτε ένα κομμάτι.  Γίνομαι τούμπανο. 

απο το laptop ειμαι.  βασικα..λεει να πας στην επεξεργασια προφιλ κ να πατησεις στην υπογραφη. δεν εχει υπογραφη εκει..εχει μονο να γραψουμε κατι για εμας. υπογραφη εχει στην επεξεργασια λογαριασμου κ εκανα εκει κοπι πειστ αλλα φαινεται το λινκ. δεν μπορω να βρω που ειναι η εικονα για να τη βαλω γιατι δεν εχει επιλογη εικονας.... :confused::-(

Lilypie - (Lzpn)

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αρέσει πολυ του άντρα μου!αααχχχ μωρέ να σου στελνα ενα κομματι αλλά δεν αρέσει του μπεμπε! Κοιτά να δεις! Λες το σπανάκι η το φυλλο να σε πειράζει η να ναι όλο το πακέτο;

Θέλω απλα να με αξιώσει ο θεός να φουσκώσει η κοιλιτσα μου σύντομα και να της πω... Αφήστε χαλιά το σπέρμα του άντρα μου...χαχαχαχα!η μ@λ@κω!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...