Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Χαχα τον καναπε για σκουπα ηθελα να σηκωσω κ τελικα τον εσπρωξα για σιγουρια....στο πρωτο ολα τα προσεχεις στο δευτερο ομως επειδη εχεις ηδη το πρωτο κ το σηκωνεις κ αγκαλιες δεν μπορεις να προσεξεις οσο θελεις...δεν αγχωνομαι ομως πολυ.αν ειναι να ρθει κ να μεινει θα μεινει..αν ηταν ετσι κανεις δεν θα μπορουσε να κανει αλλο παιδι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειδες που το ξερα;

Συμφωνω.τα παντα με μετρο.ο γιατρος μου ειναι σιγουρος οτι δ σηκωνα τη μικρη(που να ξερε..)

Παρολο που ηταν χαηλα ο πλακουντας δ ειχα ουτε συσπασεις ουτε αιμα.οποτε τα εκανα ολα

σαμμερ και εγω πιστευω οτι κ μια φορα αρκει...... τωρα για το ποτε πρεπει να ξεκινησουμε να προσεχουμε θεωρω οταν θα περιμενουμε περιοδο ποιο πριν ειναι κυτταρα νομιζω αλα οταν ξερεις οτι προσπαθεις κ μπορει να εχει ποιαστει το θαυματακι δεν ειναι κακο να προσεχουμε αλλα και παλι ειναι καλυτερα να ειμαστε ξενιαστες απο το να κανουμε υποθεσεις...!!!!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

κοριτσια μου και εγω το πιστευω αυτο μια φορα..αρκει κ τσουπ το σπορακι ηρθε....αλλα για να ειμαστε και σιγουρες βαραμε αβερτα κ οποια ειναι η τυχερη βαρεσια.....αχαχχαχαχ

ηρθα γραφειο για δουλεια βαριεμαιαιαιιαιαιαιιαιαιιαια

• Μου αρέσει 2

vJ4vp2.png

8 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

σαμμερ και εγω πιστευω οτι κ μια φορα αρκει...... τωρα για το ποτε πρεπει να ξεκινησουμε να προσεχουμε θεωρω οταν θα περιμενουμε περιοδο ποιο πριν ειναι κυτταρα νομιζω αλα οταν ξερεις οτι προσπαθεις κ μπορει να εχει ποιαστει το θαυματακι δεν ειναι κακο να προσεχουμε αλλα και παλι ειναι καλυτερα να ειμαστε ξενιαστες απο το να κανουμε υποθεσεις...!!!!!

Ετσι ακριβως

Ενα κρασακι να το πιουμε πχ.οχι ενα μπουκαλι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 minute ago, Σαμμερ είπε:

Εγω αποψε παντως θα το πιο ενα κρασακι...θα βγουμε οικογεινιακως....καλο κουραγιο citty

και πολυ καλα θα κανεις ωραιες στιγμες οι οικογενειακες...............!!!!!!!!!!!!!!! να περασετε τελειαα..!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Τι ωραίος ήλιος !! Ευχαριστηθηκα βόλτα με τη μπουκιτσα μου!! 

Τι να πω για τη μικροβιολογο Μουτζουρα μου..... ευτυχώς πηγές αμέσως κ γι άλλη γνώμη!! Αφού όλα καλά, βαρα βαρα!!! Χι χι

Ρενα μου, περαστικά σου!! Και στον αντρουλη σου!! Γρήγορα να αισθανθείς καλύτερα , να βγεις από το νοσοκομείο ..δε το μπορώ καθόλου ..

Σαμμερ, Μαρακι μία βδομαδιτσα...ε;;;θα μετράμε αντίστροφα!!!

Τι ωραία που έβγαλε τ ράμματα το Μελινακι !! Ένα μεγάλο φιλί!!

City μου, καλό κουράγιο στη δουλιτσα!!

Βικυ μου φιλιά στα ζουζουνια σου!!

Φιλακια στις γεμάτες κοιλιτσες κ μαμαδες) και στις κοιλιτσες που θ γεμίσουν πολύ πολύ σύντομα!!! Α!! Και χθες έβλεπα παντού ροζ στον ύπνο μου!! Μάλλον έτρεχαν τα φλαμίνγκο!!!

• Μου αρέσει 3

DqByp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου πως είστε? ? Η Helen δεν μπήκε να μας πει για το αποτέλεσμα.  Εγώ νιώθω απίστευτη εξάντληση όλη μέρα.  Τόσο που με έπιασε ζαλάδα.  Είχα βγει για κάτι δουλειές και δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω σπίτι. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

7 hours ago, eirinaki1981 είπε:

Ρενακι μας,περαστικααα σου!!αχ θεε μου,ολοι αρρωστοι!!

Κι εγω κοριτσια,αν κοιμηθηκα 2ωρες!απο χθες η μπουμπουκα μου εκανε 39 πυρετο,βηχα,μυξα!χαλια η καημενη!την ειχαμε στον καναπε & μετα στις 1 την πηραμε μαζι αλλα που να κοιμηθει!το καημενοοο!τελικα στις 6+ ο συζυγος την εβαλε στο κρεβατι της & 8 σηκωθηκς με κλαματα!τωρα ειμαστε καναπε,επεσε ο πυρετος τωρα!ουφ!δευτερο βραδυ ξυπνια,περαστικα να ναι!

Καλημεραααααα!!

περαστικααααααα!!!!! ουφ αυτες οι ιωσεις!!!!! αχ τα μωρακια μας!!!! φιλησε την μου!!!!! εμας μας εσωσε ενα σπρευ προπολης!!!! και ενα λαδακι για μασαζ προπολης ευκαλιπτου που ανοιγε για τα καλα την αναπνοη!!!!!

7 hours ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! 

Μάρτη μου ελπίζω να είναι όλοι καλά στο σπίτι τώρα!  Γέλαγα με την περιγραφή σου!

Ειρηνακι μου Περαστικά στο κοριτσάκι σου! 

Ούτε εγώ έχω κοιμηθεί καλά απόψε.  Άργησα να κοιμηθώ γιατί μαγειρευα και τα ξημερώματα μας πήραν τηλέφωνο γιατί κάποιος είχε μπει στο μαγαζί του άντρα μου.  Ταραχτηκα πολύ. Ευτυχώς του πήραν λίγα χρήματα μόνο. Μετά φοβήθηκα για το νινί μην μου πάθει τίποτα επειδή εγώ είχα ταραχτει.  Με τα χίλια ζόρια κατάφερα να ξανακοιμηθω λίγο.

Σάμμερ μου κι εγώ κάτι φορές έτρωγα πόρτα λόγω κούρασης και καθόλου δεν μου άρεσε.  Αλλά τουλάχιστον σκέψου ότι όταν το κάνει θέλει να το γουστάρει και παρηγορησου.  Εγώ έτσι την πάλευα.

τονια μου πολυ αναστατωθηκες!!!!!! ελπιζω ο αντρουλης σου να το αντιμετωπισε ψυχραιμα!!!!!

6 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Αχ βρε Ειρηνακι μου περαστικά!!! Ταλαιπωρείται η ψυχουλα μου! Ελπίζω σήμερα να νιώσει καλυτερα ❤

Τι λες βρε κορίτσι μου!αμάν πια όλο άσχημα νέα όντως! Ευτυχώς δεν ηταν μέσα κανείς! Εύχομαι κ οι ζημιες να είναι μικρές! Εσύ μην μου ταραζεσαι !ευκολο να το λες πες μου!

Βρε σεξουλιαρες μου δεν είπα προς θεού να σταματάμε το σεξ ίσα ίσα λέω αν δεν μας κάτσει ωραίο κ το σεξ!απλα για εμάς που προσπαθούμε θέλουμε να κανει τη δουλεια το τόσο σεξ του να ερθει το νινι! Χαχαχα!

Σαμμερακι μου καλημέρα!δεν πειράζει για χθες οι επαφες ηταν μια χαρά γύρω.απο την γόνιμη! Ο εμινεμ; δωστου φιλί!

Μαρτακο πως είστε σημερα;καλά μας τρέλανε!ερμήνευσε τα αποτελέσματα λεγοντας μου οτι το σπέρμα έχει χαλιά κινητικότητα κ να πάμε σε κεντρο υποβοηθούμενης και και και....πήρα στροφές και αμέσως το εψαξα! Δυο γιατροί με διαβεβαίωσαν οτι είναι άψογο! Θα ήθελα να την ξεχεσω αλλά είναι πελάτισσα στο γραφείο... Απλα δεν θα ξαναπατησω και περιμένω πως και πως συντομα να βαδισω μια μέρα δίπλα της με την κοιλιτσα φουσκωμενη...Αντε πια!!! Μαέ απότρέλανε!!!

Εγώ σήμερα. 12η μέρα και τώρα που απλωνα ένιωσαν στη δεξια ωοθήκη όχι πόνο σαν να μου την έχει πιασει κανεις με δαγκανα! Λέτε να λειτουργεί η θεραπεία; ανυπομον δευτέρα να κάνω τον πρώτο υπέρηχο να δω τι γίνεται εκεί μέσα!

Καλημέρα σε όλες κοριτσαρες μου...πάω για την συνέχεια της γενικής μου γιατί αύριο θα δουλεύω το πρωί κ δεν θα εχω τον χρονο να τα κάνω... Σας φιλώ σμουτσ!!!!

μπραβο μουτζουριτσα μου!!! και βαρεσες!!!! και δουλιες σπιτιου!!! και φπα!!!! και η χαζομικροβιολογος!!!!

6 hours ago, citty είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου....πως μου ειστε? εγώ απολάμβανε το καφεδακι μου δίπλα στο τζακι....

Ρε κορίτσια μου και εγω περιμένω να μην έρθει ή ακατανομαστη σε μία εβδομάδα...έχω κάτι τσιμπηματακια που λέει και το μαρακι. Αλλά δεν νομίζω να έχει καμία σχέση μαλλον το έντερο μου είναι.... Γιατι εχω κ ενα πρηξιματακι. Μα κ αυτά τα όργανα τι θέλουν και είναι όλα μαζί κ μας μπερδεύουν....

Ειρηνακι μου περαστικα γι ά την μικρούλα σου..  πωπω δεν υπάρχει μικρός ή μεγάλος που να μην αρρώστησε φέτος με τέτοιο κρύο...περαστικά κι προσοχή...

Σαμμερακι εγώ χτες έδωσα πορτα....δεν την παλέυα πολυ κούραση..αυτές τις μέρες στη δουλειά...

Μουτζουρα μου τρέχω κ εγω με το φπα και θα πάω κ εγω γραφείο κάποια στιγμή στο γραφείο σήμερα και αύριο γιατί δεν προλαβαινω...

Τονι τι ήταν κ αυτό που παθατε...ευτυχώς δεν ήταν κάποιος στο μαγαζί..εσύ να προσέχεις να μην ταραζεσαι...

Βουρλισμενη μου περαστικά σου και γρήγορα να έρθεις στην παρέα μας....ή απουσία ήταν αισθητή...Γρήγορα κοντά μας γιατί πέφτουμε χωρίς εσένα....

Κοριτσάκια φιλιά σε όλες.....ααααα και οποία βαρεσε χθες το βράδυ να σηκώσει το χέρι....αχαχαχχ

ωραα συμπτωματα!!! εγω δεν βαρεσα!!!! απο οτι φαινεται μονο η μουτζουριτσα μας!!!!!

5 hours ago, xaroumenh mama είπε:

καλημερα κοριτσια μου τι μου κανετε ολες;;;;;; περαστικα και γρηγορη αναρρωση στη ρενα....!!!!!! ειρηνακη περαστικα στη μικρη σου...και εγω γελασα με τη περιγραφη της μαρτης....!!!βρε κοριτσια δωστε μου τα φωτα σας μιας και εσεις ειστε ποιο ενημερωμενες και τα ξερετε καλητερα αυτες τις μερες εχω λιγα υγρα και σημερα ποιοπολλα βασικα ,αυτο σημενει πως εκανα ωοριξια και οτι σε 14 μερες περιπου θα αδιαθετησω;;;;

για ωορηξια τελος..... ταυγραπου περιγραφεις ειναι η ωχρινη φαση που εχει σπασει το ωαριο μεχρι να μας ερθουν μετρας 14 μερες!!!!

5 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Αχ κ εγώ τα ίδια cittaki δεν προλαβαινω με τίποτα!αμάν πια με την δουλειά που κάνουμε!

Εγώ εγώ βαρεσα χθες!χοχο!θα τον ξεζουμισω! ❤

Ωραία τα συμπτωματακια σου! Για πάμε για τα πρωτα ++++

βαρεσες ε????? βαρα μωρο μου!!!!!

1 hour ago, Εβελινάκι είπε:

Τι ωραίος ήλιος !! Ευχαριστηθηκα βόλτα με τη μπουκιτσα μου!! 

Τι να πω για τη μικροβιολογο Μουτζουρα μου..... ευτυχώς πηγές αμέσως κ γι άλλη γνώμη!! Αφού όλα καλά, βαρα βαρα!!! Χι χι

Ρενα μου, περαστικά σου!! Και στον αντρουλη σου!! Γρήγορα να αισθανθείς καλύτερα , να βγεις από το νοσοκομείο ..δε το μπορώ καθόλου ..

Σαμμερ, Μαρακι μία βδομαδιτσα...ε;;;θα μετράμε αντίστροφα!!!

Τι ωραία που έβγαλε τ ράμματα το Μελινακι !! Ένα μεγάλο φιλί!!

City μου, καλό κουράγιο στη δουλιτσα!!

Βικυ μου φιλιά στα ζουζουνια σου!!

Φιλακια στις γεμάτες κοιλιτσες κ μαμαδες) και στις κοιλιτσες που θ γεμίσουν πολύ πολύ σύντομα!!! Α!! Και χθες έβλεπα παντού ροζ στον ύπνο μου!! Μάλλον έτρεχαν τα φλαμίνγκο!!!

ηλιο βολτα μπουκιτσα.... τι ομορφες εικονες!!!!!! ροοοοζ στον υπνο σου ε?????? χμμμμμ!!!!

3 minutes ago, Τονι@ είπε:

Κοριτσάκια μου πως είστε? ? Η Helen δεν μπήκε να μας πει για το αποτέλεσμα.  Εγώ νιώθω απίστευτη εξάντληση όλη μέρα.  Τόσο που με έπιασε ζαλάδα.  Είχα βγει για κάτι δουλειές και δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω σπίτι. 

τονακι μου πιες κατι δυναμωτικο!!!! πορτοκαλαδιτσα!!! πιεστηκες!!!! ξεκουρασου να χαλαρωσεις!!!!! φιλακια

pioqp3.png

88BZp3.png

1 minute ago, 17μαρτη2015 είπε:

περαστικααααααα!!!!! ουφ αυτες οι ιωσεις!!!!! αχ τα μωρακια μας!!!! φιλησε την μου!!!!! εμας μας εσωσε ενα σπρευ προπολης!!!! και ενα λαδακι για μασαζ προπολης ευκαλιπτου που ανοιγε για τα καλα την αναπνοη!!!!!

τονια μου πολυ αναστατωθηκες!!!!!! ελπιζω ο αντρουλης σου να το αντιμετωπισε ψυχραιμα!!!!!

μπραβο μουτζουριτσα μου!!! και βαρεσες!!!! και δουλιες σπιτιου!!! και φπα!!!! και η χαζομικροβιολογος!!!!

ωραα συμπτωματα!!! εγω δεν βαρεσα!!!! απο οτι φαινεται μονο η μουτζουριτσα μας!!!!!

για ωορηξια τελος..... ταυγραπου περιγραφεις ειναι η ωχρινη φαση που εχει σπασει το ωαριο μεχρι να μας ερθουν μετρας 14 μερες!!!!

βαρεσες ε????? βαρα μωρο μου!!!!!

ηλιο βολτα μπουκιτσα.... τι ομορφες εικονες!!!!!! ροοοοζ στον υπνο σου ε?????? χμμμμμ!!!!

Ναι εντάξει εκείνος λέει ότι αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι και να μην αγχώνομαι.  Αλλά όπως και να έχει εγώ θεωρώ ότι η δουλειά ,ειδικά όταν πρόκειται για ένα μαγαζί που το έχεις φτιάξει με τον κόπο σου είναι ιερό και όταν κάποιος το παραβιάζει είναι μεγάλο σοκ.  Ίσως το βλέπω έτσι γιατί κι ο μπαμπάς μου μια ζωή μόνος του πάλευε να κρατήσει ένα μαγαζί για να μας μεγαλώσει και έχω ζήσει από κοντά τον αγώνα που χρειάζεται.  Νιώθω μεγάλο σεβασμό για τον κόπο αυτών των ανθρώπων. Πιο πολύ αυτό με σόκαρε λοιπόν.  Αλλά ευτυχώς έγινε το ελάχιστο που θα μπορούσε.  

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Μπουγαρίνια μου...

ειμαι εδω ξανα..η μιση βεβαια...  καταρχην συγνωμη που εξαφανιστηκα ετσι και σας ανησυχησα. οσες δεν βαριεστε,διαβαστε με...

γυρισα την παρασκευη αργα το βραδυ απο τη δουλεια κ βρηκα τον αντρα μου χαλια... ξαπλωσαμε να κοιμηθουμε κ εγω αρχισα διάρροιες . απο τις 4 τα ξημερωματα μαζι με ασταματητους εμετους. το πρωι εφυγε ο αντρας μου για εφημερια κ εγω μονη σπιτι.. καθε μιση ωρα εμετο κ ζαλιζομουν τοσο πολυ να σηκωνομαι απο το κρεβατι για την τουαλετα κ ας ηταν κ διπλα.  ετσι,εμεινα δυο ωρες ξαπλωμενη στην τουαλετα ,απο τη μια να κανω διαρροια κ απο την αλλη εμετο. σηκωθηκα να πιω μια γουλια νερο γιατι αισθανθηκα πως δεν μου ειχε μεινει ιχνος απο υγρο στοιχειο μεσα μου κ πνιγομουν κ καθως πηγαινα στην κουζινα.. αυτο ηταν...λιποθυμησα. κοριτσια συνηλθα μονη μου, ανοιξα την πορτα κ ανεβηκα στον επανω οροφο σχεδον σερνοντας που για καλη μου τυχη ηταν εκει η νταντα της γειτονισσας κ με πηγε στο νοσοκομειο που ειναι ο αντας μου. ουτε ταινια του φώσκολου αυτο που εζησα κ σας περιγραφω..  ο αντρας μου τους ειπε την περιπτωση εγκυμοσυνης κ με ειχαν μονο με ορο γιατι ειχα αφυδατωθει. εγω ομως δεν σταματουσα τους εμετους. κοριτσια ειλικρινα εκανα σαν τη βουρλισμενη... αν δεν μου εδιναν φαρμακο ..με οση δυναμη ειχα θα τα εσπαγα ολα εκει μεσα. καταλαβε οτι ταραζομαι πιο πολυ ετσι κ κανω περισσοτερο κακο,ωσπου μου εδωσε primperan κ ηρεμησα λιγο απο τον εμετο.. πραγματικα ειναι το χειροτερο μου, νιωθω οτι πεθαίνω επιτοπου, δεν το αντεχω. κυλησε καλα το απογευμα κ το βραδυ παλι τα ιδια,ενω ο γυναικολογος μ ειπε να μην ξανα παρω. ε..δεν γινοταν..ολο το βραδυ ξανα τα ιδια κ σηκωσα κ 40 πυρετο. να μου βαζουν apotel στον ορο κ ξανα primperan. κοιμηθηκα λιγο σημερα το πρωι. απο τις 13:00 δεν εχω ξανα κανει εμετο ,αλλα το 40αρι εκει..  και το πιο σημαντικο απο ολα? κοριτσια δυο μερες κλαιω... φοβαμαι... γιατι τωρα? αν ειμαι εγκυος τι εχει γινει? παει ..δεν θα αντεξει με ολο αυτο το ζορι που περναω. ετσι δεν ειναι κοριτσια? αληθεια πειτε μου.. και τα φαρμακα? δεν ξερω ποιος με εχει καταραστει κ δε λεει να στεριωσει το μωρο μου...ολο κατι γινεται. συγνωμη αν σας κουρασα, ειμαι μονη κ νιωθω λιγο καλυτερα κ ηθελα να σας γραψω.

να ξερετε οταν μου ειπε το μουτζουρακι οτι με ψαχνεται κ οτι με αγαπατε ενιωσα πολυ ομορφα. σας ευχαριστω ολες τοσο πολυ, την καθεμια ξεχωριστα. μου λειψατε κ ενιωθα την αγαπη σας κ το ενδιαφερον σας κ το σκοπο μας κ εχω δυναμη. και ευχαριστω ξανα το μουτζουρακι μου που δεν με αφησε καθολου αυτες τις μερες, με στηριξε τοσο πολυ κ ας ειναι τοσο μακρυα. 

ειναι τοσα πολλα π εχετε γραψει που δεν εχω το κουραγιο να τα διαβασω ολα...  πειτε μου πως ειστε? το πουλακι πως πηγε με τη β επιπεδου? το νινακι ειχε καλα αποτελεσματα?

σαμμερακι μου, τονακι μου, αννουλα μου, βικακι μου, μαρτακουλινο μου, ιοιο μου, ειρηνακι μου, εβελινακι μου, μανουλιτσα μου,σιτυ μου, τζειν μου, ζαμιακι μου,χαρουμενη μανουλα μου.... σας αγαπω πολυ! συγνωμη για οποια ξεχνω....

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...