Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

3 hours ago, nini84 είπε:

Ναι μουτζουριτσα μου ειμαι καλα. Οταν βρεις χρονο θα μας διαβασεις. Κανε τη δουλιτσα σου!!!

Μαρτη μου περαστικα στα παιδακια σου!! Εισαι πολυ δυνατη μπραβο!!!

Η γιατρος μου ειπε οτι πρεπει να κανω τη λαπαροσκοπηση γιατι αυτες οι κυστες ενδομητριωσης εμποδιζουν τη γονιμοτητα. Οχι οτι δεν μπορω να μεινω αλλα τα ποσοστα ειναι πολυ μικρα. Να κανω τη λαπαροσκοπηση να τις βγαλουν και αν υπαρχουν και αλλου εστιες να τις αφαιρεσουν και μετα μπορει να χρειαστει να διακοψουμε περιοδο για 3 μηνες ή οσο κρινουν οτι χρειαζεται για να ηρεμησουν οι ωοθηκες. Μπορει ομως και να μην χρειαστει να γινει αυτο. Ολα θα εξαρτηθουν απο το τι θα δει ο χειρουργός. 

νινακι μου σ'ευχαριστω πολυ!!!!! οοολα θα πανε περιφημα!!!! και μανουλα θα γινεις!!!!!!!!

3 hours ago, Σαμμερ είπε:

Χαρουμενουλα καλη ξεκουραση..α ρε μαρτη ταινια η καθε σου μερα...φιλια στα αγορια σου.

ταινια βεγγου για ολη την οικογενεια!!!χαχαχα!!! σου πα οχι απλα για βιβλιο αλλα κατι να βρουμε με χιουμορ... με γλαφηροτητα.... σε τομους!!!!!!αχαχαχαχα!!!

2 hours ago, vikib είπε:

Ωχ βρε μαρτη τι περασατε;

Αλλα με το χαλι πολυ αστεια το περιγραφεις αν κ δ ηταν εκεινη τη στιγμη για σας

ευχαριστω βικακι μου!!!! ναι ακριβως το εγκεφαλικο πηγεκι ηρθε προς στιγμης!!!! ελεγα ψυχραιμια.... το παιδι να μην τρομαξει!!!!!!! κι θα αρχιζε να κλαιει κλπ

2 hours ago, citty είπε:

Μουτζουρα μου....πολύ χαρηκα με τα νέα σου....ορίστε τζάμπα αγχωθηκες....ολα τέλεια....βαρα βαρα και το σπορακι θα τρυπώσει....και όσο για το φπα άστα να πάνε κ εγω σε μία τέτοια κατάσταση βρίσκομαι....

Μαρτη μου περαστικά στο μικρουλη...τρομερή περιγραφή...

Ρε κορίτσια ή βουρλισμενη που εξαφανίστηκε...ή έγραψε και δεν πρόλαβα να το δω....

σιττακι μου σ'ευχαριστω πολυ!!!!!τι κανεις???? ολα καλα????

1 hour ago, Σαμμερ είπε:

Τι λες βρε κοριτσι μου????τι επαθε η δολια...περαστικα ρενακι μου γλυκο κ τρελοβουρλισμενο.μας λειιιιιπεις παρα πολυ.να επιστρεψεις γρηγορα κοντα μας...ολα θα πανε καλα..

Μουτζουρα κ μας μας ελειψες φοβηθηκαμε μηπως εισαι χαλια ψυχολογικα

καλα πηρα μυρωδια ο,τι δεν ειχε μπει η ρεεεεεεενα μας!!!!!

1 hour ago, marakif1990 είπε:

Οντως περίεργη μερα η σημερινή!!! Αχ βρε Μαρτη, τι πέρασες μες στη νυχτα... κ το άγχος με το μικρούλη σου κ να μαζεύεις εμετούς μες στο βραδυ... παντως γλαφυροτατη η περιγραφή σου... χαχαχα

αχ το Ρενακι, αυτη η παλιοΐωση... πολλες ευχες για περαστικά κ γρήγορη ανάρρωση αν ξαναμιλησετε κ πολλα φιλια... ❤❤

Μουτζουριτσα να τους ξεχ@σεις στο μικροβιολογικό... ειναι δυνατόν να σε ταράζουν ετσι χωρις να το χουν καρατσεκαρει;; τεσπα, τέλος καλο ολα καλα τουλάχιστον...

Helen πρέπει να χεις παρει τ αποτελέσματα;; για πες...

Εγω στην αναμονή... χαλαρη σημερα θα έλεγα... δεν ένιωσαν καποια ιδιαίτερη ενόχληση σημερα...

μαρακι μου σ'ευχαριστω πολυ!!!!! ναι γλαφηροτατη!!!!! χαχα!!!!! στγχαρητηρια για την ψυχραιμια της αναμονης!!!!!ετσι χαλαρα!!!!!

11 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλά μουτζουριτσα μου!! Λίγες βδομάδες μετά το θετικό έλα να μου το ξαναπείς! ! Έτσι έλεγα κι εγώ. .Αλλά όπως λέει κι η Θεοπουλα "κόβεται το σεξ? "Μιλάμε η ευτυχία του μωρού δεν συγκρίνεται αλλά το άλλο δεν καλύπτεται με τίποτα άλλο! !

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!! τα ειπες οοοολα!!!!!! χαχα το αλλο δεν καλυπτεται με τιποτε αλλο!!!!!!! χαχα συμφωνω απολυτα!!!!!

μουτζουριτσα να πεις στο ρενακι....οτι την αγαπαμε.... και να βαλει την δυναμη της αυτη που εχει κρυμμενη.... να την πιασουν τα φαρμακα και να την εχουμε παλι κοντα μας!!!!!! τρελοκερκυραια μου.....σ'αγαπω!!!!! και φυσικα μας ελειψες!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αγαπούλα εννοείται.  Αρκεί να μην ξεχάσουν και οι 2 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τη σχέση που έχουν μεταξύ τους και να εκφράζουν και με άλλους τρόπους την επιθυμία τους για τον άλλο.  Να μην ξεχνάνε να ρωτάνε για το πως νιώθει ο άλλος. Να συζητάνε  και για τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα τους...γενικά η σχέση πρέπει να μην ξεχαστεί. Και εννοείται ότι αν επιτρέπεται από το γιατρό και υπάρχει διάθεση μπορεί να υπάρχει ερωτική ζωή και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

Παίζουν πολλα ρόλο, κ πριν την εγκυμοσυνη, κ κατα τη διάρκεια κ μετα... απλα, νομιζω, μετα το  κλειδί ειναι να συνειδητοποιήσουν οτι ειναι ζευγαρι εκτός απο γονείς!! 

• Μου αρέσει 1

13 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αγαπούλα εννοείται.  Αρκεί να μην ξεχάσουν και οι 2 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τη σχέση που έχουν μεταξύ τους και να εκφράζουν και με άλλους τρόπους την επιθυμία τους για τον άλλο.  Να μην ξεχνάνε να ρωτάνε για το πως νιώθει ο άλλος. Να συζητάνε  και για τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα τους...γενικά η σχέση πρέπει να μην ξεχαστεί. Και εννοείται ότι αν επιτρέπεται από το γιατρό και υπάρχει διάθεση μπορεί να υπάρχει ερωτική ζωή και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

συμφωνω απολυτα με το τονακι!!!! οντως στην κορη μου καναμε κανονικα απλα οχι βιαια και δυνατα...αυτο ξερετε το "αγριο σεξ" στην διδυμη κυηση απαγορευση δια ροπαλου γιατι ηταν (τουλαχιστον η δικη μου) επαπειλουμενη απο την πρωτη στιγμη εως την τελευταια!!!!!!!

22 minutes ago, marakif1990 είπε:

Μμμ δεν κόβεται το σεξ, αλλα υπάρχει κ σεξουαλικη ζωή κ μετα το μωρο (ελπίζω)... :-P

φυσικα... ολα επανερχονται ξανα....  σιγα σιγα......να μην σου πω ειναι και πιο ωραιο!!!!!!

2 hours ago, moutzoura2016 είπε:

κοριτσαρες μου....το Ρενακι επικοινωνησε μαζι μου...ζητα συγνωμη που μας αναστατωσε αλλα περασε πολυ δυσκολα...κολλησε την ιωση απο τον αντρα της απο τα ξημερωματα στις 4 εκανε ακατασχετους εμετους και διαρροιες με αποτελεσμα το πρωι να λιποθυμησει...ηταν μονη...καταφερε να συνελθει και ειναι στο νοσοκομειο με ορους...απο το μεσημερι και μετα της εδωσαν φαρμακο γιατι δεν συνερχοταν(δεν ηθελε γιατι φοβοταν για πιθανη συλληψη αλλα δεν γινοταν αλλιως)...τωρα ενιωσε λιγο καλυτερα και μου εστειλε να σας ενημερωσω και εσας!μας αγαπαει πολυ και μας φιλα γλυκα!φφφφφφ!!!μου φαινεται δεν ηταν καλη μερα σημερα!

Μαρτακι περαστικα στον μικρουλη!ειναι καλυτερα?εμεις τραβηξαμε ενα καναλι με το σπερμο γιατι η μικροβιολογος ειναι ηλιθια και μας κατατρομαξε!αλλα τελος καλο ολα καλα!

Νινακι μου διαβασα και τα δικα σου νεακια!ολα θα πανε καλα!!!!ολα!!!δεν ειναι στο χερι τους!μετα την επεμβαση το μωρο θα ερθει τοσο γρηγορα!ειμαι σιγουρη!

Μαμακα επιτελους το Μελινακι εβγαλε τα ραμματα....σιδερενια να ναι παντα!

Σαμμερακι μου μου λειψατε σημερα!!!

Τονια μου πως ειστε σημερα?σχολασατε κ εσεις?

Ιοιο μου και εγω εχω εξοργιστει οσο δεν παει!δεν θα ξαναπατησω για εξετασεις εκει ...σημερα το ορκιστηκα!

Βικακι μου ειστε καλα?

cIttaki εγω θα παω κ σ/κ καποιες ωρες!!!πικραααα!!!πως εισαι εσυ?

Μαρακι ?πως παει η αναμονη.?

η helen με την χοριακη εγραψε?δεν ειδα!

Τζεινακι μουυυυυ φιλια στο σπορι!

χα αν νομιζεις ο,τι σε ξεχασα.... εκανες λαθος!!!!!! σ'ευχαριστω κουκλι μου!!!!!! α την μ@λ@κισμ.... α την .......τι σας εκανε δεν προλαβα να διαβασω..... κι ο αντρουλης τα επαιξε??? εσυ??? ευτυχως που το υδροχοακι μου ενεργεισε σωστακαι τα στειλατε σε ουρολογο και στο εμβυο!!!! δεν τελειωσε η φαση μαζι της ε???? μουτζουρακι θα την βαλεις στην θεση της???? η δεν αξιζει τον κοπο και θα κανεις delete?? ευτυχως που σας εφυγε το βαρος..... και θα κοιμηθητε ξενοιαστοι!!!!! ονειρεψου γερα σπερματα με τιςουριτσες τουςτις δυνατες και ανθοδεσμες στο χερι να τρεχουν πιο θα πρωτοπρολαβει να συναντησει τα ωαριακια σου... συνωστισμος σου λεω... ουρα για την γλυκεια αννουλα!!!!!!! μακια!!!!!!!

13 hours ago, helen22 είπε:

Δεν ειχα καθυστερηση εμενα μου ηρθε κανονιικα περιοδος αλλα στη 3 μερα κοπικε κ μετα απο δυο μερες ειχα καφε σκουρα .Απλα τωρα με ποναει η μεση μου πολυ εχω πρισμενη κοιλια εμετους κ μιλησα με τον γυναικολογο κ μου ειπε οτι κ ετσι με κανονικο περιοδο υπαρχει πιθανοτιτα εγκυμοσηνης ..Το ελπιζω

η ελεν εγραψε κοριτσια τα αποτελεσματα χοριακης??????

12 hours ago, mama82 είπε:

καλημερα κοριτσια μου!!

Μουτζουριτσα μην αγχωνεσαι θα σας δωσει οδηγιες ο γιατρος σας και ολα θα πανε καλα!! Ελπιζω να μην στεναχωρεθει πολυ και να το οαρει καλα!

Πουλακι μου συγχαρητηρια!! 400 γρ!! Πωπω ενα παλικαρι!!!

Να ξενοιασεις ακομα πιο πολυ τωρα!!

Ελεν καλα αποτελεσματα ευχομαι μια τεραστια χοριακη! Να μας πεις τα νεα σου!!

Κοριτσια και εγω σαν μαμα που ειμαι σπθτι με το μωρο μου θα σας πω οτι ειναι ιδανικο και καλυτερο για το παιδι αλλα σιγουρα ειναι πιο κουραστικο πιο πολυ απο θεμα ψυχολογιας...αναγκαστικα κλεινεσαι δεν φροντιζεις τον εαυτο σου οπως πριν γιατι μενεις σπιτι , αν πας εστω δουλεια συναναστρεφεσαι και με αλλα ατομα και συνεισφερεις στο σπιτι και γενικα ξεφευγεις αλλα να σας πω την αληθεια οσο αναγκη οικονομικη και ξα υπαρχει δεν θα ηθελα να αφησω το κοριτσι μου και εννοειται οσο πολυτιμη κι αν ειναι η βοηθεια των μαμαδων θελοντας και μη μπαινουν μεσα στο σπιτι και σιγουρα θα πουν την γνωκη τους γενικα και φυσικα δεν συμφωμουμε και υπαρχει ενταση και αναμεσα στο ζευγαρι...θελει καλο κοντρολαρισμα

Σημερα πηγαμε και βγαλαμε τα ραμματα επιτελους!! Μολις ειδε που ειμασταν αναγνωρισε το μερος και εκλαιγε και φυσικα και οταν τα βγαζαμε ομως τελος καλο ολα καλα

εκλαιγε το μελινακι.... μωρο μου!!!!! περαστικουλια!!!! θελει κπ προσοχη τωρα!!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

14 hours ago, Lover bird είπε:

Καλημέρα κοριτσάρες μου ;)

Όλα καλά χτες με την Β επιπέδου!!! Άργησα να γυρίσω και δεν πρόλαβα να σας γράψω...

Το ζουζούνι μου είναι 400 γραμμάρια και περίπου 23 εκατοστά!!! Και φυσικά ένας κούκλος :):):). Όλα καλά μας είπε ο γιατρός δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα οπότε προχωράμε!!! Ξανά υπέρηχο έχω στις 23/02 και θα πρέπει λίγο νωρίτερα να κάνω και την καμπύλη ζαχάρου....

Σας Φιλώ όλες!!!

πωπωπω καλε!!!!! τραγουδα πουλακι μου χαρουμενο!!!!!! πραγματικα αγοραρος!!!!!! δωσε του ενα χαδακι!!!!!! συγχαρητηρια!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου :) 

Μαρτάκο μου πολύ σε ευχαριστώ για τα λόγια σου τα ωραία :) περαστικά στα αντράκια σου και στον αντρούλη σου!!!

Mountzoura μου τι να πω....από ανεύθυνους και ηλίθιους γιατρούς έχουμε γεμίσει δυστυχώς :(.

Rena μου περαστικά κορίτσι μου και γρήγορα να γυρίσεις στην παρέα μας :):) :) .

Mama μου σιδερένιο το Μελινάκι να είναι πάντα χαρούμενο και ευτυχισμένο :):):) 

Φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια μου....

Τόνι, Μαράκι, Ioio  Ζαμιακι μου, Sangre, Ειρηνάκι, vikib, helen και σε όποια ξεχνώ πολλά πολλά φιλάκια για ένα super Σ/Κ!!!

• Μου αρέσει 1

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

Ρενακι μας,περαστικααα σου!!αχ θεε μου,ολοι αρρωστοι!!

Κι εγω κοριτσια,αν κοιμηθηκα 2ωρες!απο χθες η μπουμπουκα μου εκανε 39 πυρετο,βηχα,μυξα!χαλια η καημενη!την ειχαμε στον καναπε & μετα στις 1 την πηραμε μαζι αλλα που να κοιμηθει!το καημενοοο!τελικα στις 6+ ο συζυγος την εβαλε στο κρεβατι της & 8 σηκωθηκς με κλαματα!τωρα ειμαστε καναπε,επεσε ο πυρετος τωρα!ουφ!δευτερο βραδυ ξυπνια,περαστικα να ναι!

Καλημεραααααα!!

ECV6p3.png

Περαστικα βρε ειρηνη μου.για τα μωρα ειναι δυσκολα..σε σκεφτομουν χτες το βραδυ...εφαγα πορτα απο τον καλο μου...παει η γονιμη μερα.χαχαχα ηταν κουρασμενος κ πηγε για υπνο....γεραματα!!!!!'

Το ρενακι πως ειναι σημερα???

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! 

Μάρτη μου ελπίζω να είναι όλοι καλά στο σπίτι τώρα!  Γέλαγα με την περιγραφή σου!

Ειρηνακι μου Περαστικά στο κοριτσάκι σου! 

Ούτε εγώ έχω κοιμηθεί καλά απόψε.  Άργησα να κοιμηθώ γιατί μαγειρευα και τα ξημερώματα μας πήραν τηλέφωνο γιατί κάποιος είχε μπει στο μαγαζί του άντρα μου.  Ταραχτηκα πολύ. Ευτυχώς του πήραν λίγα χρήματα μόνο. Μετά φοβήθηκα για το νινί μην μου πάθει τίποτα επειδή εγώ είχα ταραχτει.  Με τα χίλια ζόρια κατάφερα να ξανακοιμηθω λίγο.

Σάμμερ μου κι εγώ κάτι φορές έτρωγα πόρτα λόγω κούρασης και καθόλου δεν μου άρεσε.  Αλλά τουλάχιστον σκέψου ότι όταν το κάνει θέλει να το γουστάρει και παρηγορησου.  Εγώ έτσι την πάλευα.

DBTcp3.png7Kksp3.png

Αμαν ρε τονια.παλι καλα που δεν ηταν κ κανενας μεσα..ρε κοριτσια τι ειναι αυτο πια???μονο δυσαρεστα ακουμε...ρε κοριτσια παρατηρησα οτι με το που κανω μια δουλεια βαρια ή μη με ενοχλει η κοιλια μου οπως οταν ημουν εγκυος.το ιδιο εγινε κ τον προηγουμενο μηνα τετοιες μερες.γονιμες. απλα τον προηγ.μηνα δεν καταλαβα ωορρηξια κ δεν το συνδιασα...

• Μου αρέσει 1

Σαμμερακι,ευχαριστουμεεε!χθες δεν μπορεις να φανταστεις πως ηταν!μαυρα χαλια!!τα καημενουλια!!

Ααααα αμαν πια αυτοι οι ανδρες!!!καλα σας εχω πει το κορυφαιο οταν εφαγα κι εγω πορτα;μου λεει δεν μπορω τωρα,εχω πονοκεφαλοοοο!ουτε εγω χρησιμοποιω τετοιες δικαιολογιες!!!!!χαχαχα

Τονακι μου,ευτυχως που δεν συνεβη κατι χειροτεροοοο!δοξα τω θεω!

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, eirinaki1981 είπε:

Ρενακι μας,περαστικααα σου!!αχ θεε μου,ολοι αρρωστοι!!

Κι εγω κοριτσια,αν κοιμηθηκα 2ωρες!απο χθες η μπουμπουκα μου εκανε 39 πυρετο,βηχα,μυξα!χαλια η καημενη!την ειχαμε στον καναπε & μετα στις 1 την πηραμε μαζι αλλα που να κοιμηθει!το καημενοοο!τελικα στις 6+ ο συζυγος την εβαλε στο κρεβατι της & 8 σηκωθηκς με κλαματα!τωρα ειμαστε καναπε,επεσε ο πυρετος τωρα!ουφ!δευτερο βραδυ ξυπνια,περαστικα να ναι!

Καλημεραααααα!!

Αχ βρε Ειρηνακι μου περαστικά!!! Ταλαιπωρείται η ψυχουλα μου! Ελπίζω σήμερα να νιώσει καλυτερα ❤

47 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! 

Μάρτη μου ελπίζω να είναι όλοι καλά στο σπίτι τώρα!  Γέλαγα με την περιγραφή σου!

Ειρηνακι μου Περαστικά στο κοριτσάκι σου! 

Ούτε εγώ έχω κοιμηθεί καλά απόψε.  Άργησα να κοιμηθώ γιατί μαγειρευα και τα ξημερώματα μας πήραν τηλέφωνο γιατί κάποιος είχε μπει στο μαγαζί του άντρα μου.  Ταραχτηκα πολύ. Ευτυχώς του πήραν λίγα χρήματα μόνο. Μετά φοβήθηκα για το νινί μην μου πάθει τίποτα επειδή εγώ είχα ταραχτει.  Με τα χίλια ζόρια κατάφερα να ξανακοιμηθω λίγο.

Σάμμερ μου κι εγώ κάτι φορές έτρωγα πόρτα λόγω κούρασης και καθόλου δεν μου άρεσε.  Αλλά τουλάχιστον σκέψου ότι όταν το κάνει θέλει να το γουστάρει και παρηγορησου.  Εγώ έτσι την πάλευα.

Τι λες βρε κορίτσι μου!αμάν πια όλο άσχημα νέα όντως! Ευτυχώς δεν ηταν μέσα κανείς! Εύχομαι κ οι ζημιες να είναι μικρές! Εσύ μην μου ταραζεσαι !ευκολο να το λες πες μου!

Βρε σεξουλιαρες μου δεν είπα προς θεού να σταματάμε το σεξ ίσα ίσα λέω αν δεν μας κάτσει ωραίο κ το σεξ!απλα για εμάς που προσπαθούμε θέλουμε να κανει τη δουλεια το τόσο σεξ του να ερθει το νινι! Χαχαχα!

Σαμμερακι μου καλημέρα!δεν πειράζει για χθες οι επαφες ηταν μια χαρά γύρω.απο την γόνιμη! Ο εμινεμ; δωστου φιλί!

Μαρτακο πως είστε σημερα;καλά μας τρέλανε!ερμήνευσε τα αποτελέσματα λεγοντας μου οτι το σπέρμα έχει χαλιά κινητικότητα κ να πάμε σε κεντρο υποβοηθούμενης και και και....πήρα στροφές και αμέσως το εψαξα! Δυο γιατροί με διαβεβαίωσαν οτι είναι άψογο! Θα ήθελα να την ξεχεσω αλλά είναι πελάτισσα στο γραφείο... Απλα δεν θα ξαναπατησω και περιμένω πως και πως συντομα να βαδισω μια μέρα δίπλα της με την κοιλιτσα φουσκωμενη...Αντε πια!!! Μαέ απότρέλανε!!!

Εγώ σήμερα. 12η μέρα και τώρα που απλωνα ένιωσαν στη δεξια ωοθήκη όχι πόνο σαν να μου την έχει πιασει κανεις με δαγκανα! Λέτε να λειτουργεί η θεραπεία; ανυπομον δευτέρα να κάνω τον πρώτο υπέρηχο να δω τι γίνεται εκεί μέσα!

Καλημέρα σε όλες κοριτσαρες μου...πάω για την συνέχεια της γενικής μου γιατί αύριο θα δουλεύω το πρωί κ δεν θα εχω τον χρονο να τα κάνω... Σας φιλώ σμουτσ!!!!

RyZa.png

Καλημέρα κορίτσια μου....πως μου ειστε? εγώ απολάμβανε το καφεδακι μου δίπλα στο τζακι....

Ρε κορίτσια μου και εγω περιμένω να μην έρθει ή ακατανομαστη σε μία εβδομάδα...έχω κάτι τσιμπηματακια που λέει και το μαρακι. Αλλά δεν νομίζω να έχει καμία σχέση μαλλον το έντερο μου είναι.... Γιατι εχω κ ενα πρηξιματακι. Μα κ αυτά τα όργανα τι θέλουν και είναι όλα μαζί κ μας μπερδεύουν....

Ειρηνακι μου περαστικα γι ά την μικρούλα σου..  πωπω δεν υπάρχει μικρός ή μεγάλος που να μην αρρώστησε φέτος με τέτοιο κρύο...περαστικά κι προσοχή...

Σαμμερακι εγώ χτες έδωσα πορτα....δεν την παλέυα πολυ κούραση..αυτές τις μέρες στη δουλειά...

Μουτζουρα μου τρέχω κ εγω με το φπα και θα πάω κ εγω γραφείο κάποια στιγμή στο γραφείο σήμερα και αύριο γιατί δεν προλαβαινω...

Τονι τι ήταν κ αυτό που παθατε...ευτυχώς δεν ήταν κάποιος στο μαγαζί..εσύ να προσέχεις να μην ταραζεσαι...

Βουρλισμενη μου περαστικά σου και γρήγορα να έρθεις στην παρέα μας....ή απουσία ήταν αισθητή...Γρήγορα κοντά μας γιατί πέφτουμε χωρίς εσένα....

Κοριτσάκια φιλιά σε όλες.....ααααα και οποία βαρεσε χθες το βράδυ να σηκώσει το χέρι....αχαχαχχ

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

καλημερα κοριτσια μου τι μου κανετε ολες;;;;;; περαστικα και γρηγορη αναρρωση στη ρενα....!!!!!! ειρηνακη περαστικα στη μικρη σου...και εγω γελασα με τη περιγραφη της μαρτης....!!!βρε κοριτσια δωστε μου τα φωτα σας μιας και εσεις ειστε ποιο ενημερωμενες και τα ξερετε καλητερα αυτες τις μερες εχω λιγα υγρα και σημερα ποιοπολλα βασικα ,αυτο σημενει πως εκανα ωοριξια και οτι σε 14 μερες περιπου θα αδιαθετησω;;;;

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...