Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Πουλάκι ετοιμάσουν για έναν χορταστικό υπέρηχο.θα απολαύσεις μωρό σήμερα.θα το δεις σχηματισμένο να κάνει τα δικά του εκεί μέσα.να πάνε όλα καλά κορίτσι μου!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πουλάκι ετοιμάσουν για έναν χορταστικό υπέρηχο.θα απολαύσεις μωρό σήμερα.θα το δεις σχηματισμένο να κάνει τα δικά του εκεί μέσα.να πάνε όλα καλά κορίτσι μου!!!

Ευχαριστώ πολύ Βαλεντίνα μου μακάρι να είναι όλα καλά :tongue::tongue::tongue: και μετά θα ευχαριστηθώ το μπεμπάκι μου :) το περιμένω πως και πως!!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Ευχαριστώ πολύ Βαλεντίνα μου μακάρι να είναι όλα καλά :tongue::tongue::tongue: και μετά θα ευχαριστηθώ το μπεμπάκι μου :) το περιμένω πως και πως!!!

ολα καλα θα ναι lover bird!!!με το καλο να εχεις καλα αποτελεσματα σημερα!!!:D:D

RyZa.png

Καλημέρα και απο μένα κορίτσια!Abbot και μουντζουρα αναμένουμε θετική εξέλιξη με την απουσία της!!!!άντε να συνεχιστούν τα θετικά νέα να γεμίσουμε καλοκαιρινά μωρακια.σαμερ εγώ μόλις εβγαλα τα στολίδια να είναι όλα έτοιμα να στολισουμε μετα και με ρωτούσε τί είναι και μόλις άκουσε μπάλα την πέταξε και άρχισε να την κλοτσαει!!!χαχαχα ευτυχώς πήρα πέρσι πλαστικές για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου.οι φρρκοεγκυουλες πως είναι?από συμπτώματα?εγώ στην 20η μέρα σήμερα και ακόμα με πονακια περιόδου από χθες και ποτέ ποναω λίγο αριστερά ποτέ δεξιά.εχω ακόμα μέλλον..για να δούμε.

καλημερα Βαλεντινα μου!!!!χαχαχα!ποσο πλακα εχουν τα μικρακια σας μωρε!!!!με το καλο να στολισετε!!!αντε να δουμε κ εσυυυυ!!!!εχεις λιγες μερουλες ακομα!!!ποτε περιμενεις?

RyZa.png

καλημερα Βαλεντινα μου!!!!χαχαχα!ποσο πλακα εχουν τα μικρακια σας μωρε!!!!με το καλο να στολισετε!!!αντε να δουμε κ εσυυυυ!!!!εχεις λιγες μερουλες ακομα!!!ποτε περιμενεις?

Ποτέ περιμένω?καλή ερώτηση..είναι από τους λίγους μήνες που δεν κατάλαβα ποτέ ακριβώς έκανα ωορρηξία οπότε βάζω σαν τελική ημερομηνία για να είμαι σίγουρη 10/12..εσύ μετράς καθυστέρηση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ποτέ περιμένω?καλή ερώτηση..είναι από τους λίγους μήνες που δεν κατάλαβα ποτέ ακριβώς έκανα ωορρηξία οπότε βάζω σαν τελική ημερομηνία για να είμαι σίγουρη 10/12..εσύ μετράς καθυστέρηση?

αχ αυτο με τις ωορρηξιες μας!εγω δυο μηνες παλευω με τα τεστακια της hometest μηπως κ βγαλω ακρη!ειχα θετικο στις 12/11 ...απο σημερα θεωρητικα μετραω καθυστερηση αλλα το τεστακι χθες ηταν αρνητικο :(

θα περιμενω μεχρι τεταρτη να κανω μια χοριακη κ αν ειναι αρνητικη ...αυτο το μηνα λεω να την παρακολουθησω στον γυναικολογο μου!

RyZa.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Βαλεντινα και νινακι καλως ήρθατε και καλή επιτυχία και σε σας!!

Μουτζουρα με το καλό να μας ανακοινώσεις αποτελέσματα θετικά! Είχα κι εγώ αρνητικό τεστ και ήμουν εγκυουλα!!

Σαμερακι τι γλυκό αγοράκι έχεις! Να πας στον γιατρό να δούμε τι γίνεται και να ξεκινήσεις σιγά σιγά!!

Ρενα μου καλη αρχή τις νέες προσπάθειες!! Για την δουλειά μην σκας καθόλου ας έρθει το θαύμα και όλα τ αλλά είναι δευτερεύοντα!

Πουλάκι μου επιτέλους έφτασε ή μεγάλη μέρα! Καλή αυχενική και περιμένουμε να μας πεις νέα! Σήμερα ίσως φανεί και το φύλο αλλά πάνω απ όλα να ναι γέρο!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Βαλεντινα και νινακι καλως ήρθατε και καλή επιτυχία και σε σας!!

Μουτζουρα με το καλό να μας ανακοινώσεις αποτελέσματα θετικά! Είχα κι εγώ αρνητικό τεστ και ήμουν εγκυουλα!!

Σαμερακι τι γλυκό αγοράκι έχεις! Να πας στον γιατρό να δούμε τι γίνεται και να ξεκινήσεις σιγά σιγά!!

Ρενα μου καλη αρχή τις νέες προσπάθειες!! Για την δουλειά μην σκας καθόλου ας έρθει το θαύμα και όλα τ αλλά είναι δευτερεύοντα!

Πουλάκι μου επιτέλους έφτασε ή μεγάλη μέρα! Καλή αυχενική και περιμένουμε να μας πεις νέα! Σήμερα ίσως φανεί και το φύλο αλλά πάνω απ όλα να ναι γέρο!

καλημερα Μαμα82!!!!ποια μερα του κυκλου ειχες το αρνητικο τεστακι?

RyZa.png

Περίμενα περίοδο 5 του μήνα και έκανα τεστ την ίδια μέρα αλλά αρνητικό βασικά για την ακρίβεια ήταν αχνό αλλά μετά από μισή ώρα, οι οδηγίες του τεστ έλεγαν ότι μετά από μισή ώρα μην παίρνετε υπόψιν σας την ένδειξη του τεστ πάντως μετά δύο μέρες έκανα χοριακη και ήταν 100+ κατι

yk1yp3.png

αχ αυτο με τις ωορρηξιες μας!εγω δυο μηνες παλευω με τα τεστακια της hometest μηπως κ βγαλω ακρη!ειχα θετικο στις 12/11 ...απο σημερα θεωρητικα μετραω καθυστερηση αλλα το τεστακι χθες ηταν αρνητικο :(

θα περιμενω μεχρι τεταρτη να κανω μια χοριακη κ αν ειναι αρνητικη ...αυτο το μηνα λεω να την παρακολουθησω στον γυναικολογο μου!

γεια σου μουτζουρα, συγνωμη που επεμβαινω, διαβασα το μηνυμα σου . κ εγω τα ειχα παρει της hometest. θυμηθηκα και τη δικη μου περιπτωση, τωρα που το ανεφερες. στη μικρη μου , σαββατο περιμενα να αδιαθετησω, το εκανα παρασκευη, και ηταν αρνητικο. κανω το επομενο δευτερα και ηταν αχνο θετικο. αφησα δυο μερες δηλ. στο δευτερο γιο μου εδειξε θετικο, μετα απο μια βδομαδα . σου ευχομαι καλα και θετικα αποτελεσματα!!!!

Διαφημίσεις

Αμποτ μπορεί τα καφέ να ναι σημάδι εμφύτευσης!! Στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά!!

Μουτζουρα αν κάνεις λίγο υπομονή και κανείς μία χοριακη αύριο η μεθαύριο;;

Ελπίζω να ναι θετικό!

Βαλεντινα να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!

yk1yp3.png

Περίμενα περίοδο 5 του μήνα και έκανα τεστ την ίδια μέρα αλλά αρνητικό βασικά για την ακρίβεια ήταν αχνό αλλά μετά από μισή ώρα, οι οδηγίες του τεστ έλεγαν ότι μετά από μισή ώρα μην παίρνετε υπόψιν σας την ένδειξη του τεστ πάντως μετά δύο μέρες έκανα χοριακη και ήταν 100+ κατι

εγω το εκανα χθες και ηταν αρνητικοτατο!σημερα περιμενω!αν δεν εμφανιστει ισως εχω και εγω ελπιδες!!!!θα περιμενω μεχρι Τεταρτη και θα κανω χοριακη!!!αντε λιγη αναμονη ακομα.....

RyZa.png

Βασανιστική αναμονή....αλλά θα έρθει γρήγορα ή μεγάλη μέρα...

Είχες ποτέ καθυστέρηση;;

Εγω δεν είχα ποτέ γι αυτό ήμουν σίγουρη αλλά αυτό που ήμουν σίγουρη ότι είμαι έγκυος ένιωθα κάτι σαν τσίμπημα που με έπιανε και μ άφηνε στην μήτρα!!

yk1yp3.png

Βασανιστική αναμονή....αλλά θα έρθει γρήγορα ή μεγάλη μέρα...

Είχες ποτέ καθυστέρηση;;

Εγω δεν είχα ποτέ γι αυτό ήμουν σίγουρη αλλά αυτό που ήμουν σίγουρη ότι είμαι έγκυος ένιωθα κάτι σαν τσίμπημα που με έπιανε και μ άφηνε στην μήτρα!!

οι κυκλοι μου δεν ειναι οι πιο σταθεροι του κοσμου!εχω βιωσει καθυστερησεις...μεγαλους κυκλους ...μηνες χωρις περιοδο!μεχρι να ξεκινησω τις προσπαθειες για μωρο δλδ 5 μηνες πριν δεν ειχα ιδεα για μερες ωορρηξιας ποτε ηταν..αν τις ενιωθα...αδιαθετουσα καθε μηνα με κυκλους 32-35 μερες και πιστευα ολα καλα..μονο οταν εχανα κυκλους ανησυχουσα κ πηγαινα γιατρο...ο οποιος μου ελεγε καθυστερημενη ωορρηξια θα αδιαθετησεις σε 8-10 μερες πχ και ερχοταν οντως!δεν χρειαστηκε πχ να παρω χαπι ποτε για να ερθει!αυτο το μηνα που προσπαθησαμε στις "υποτιθεμενες γονιμες" και οχι μονο ομως στις γονιμες γτ δεν ξερω κατα ποσο τα τεστακια ειναι εγκυρα σε μενα που εχω ασταθη κυκλο....δεν εχω κανενα συμπτωμα πως θα αδιαθετησω...παρα μονο κατι πονακια δεξια αριστερα και στο κεντρο χαμηλα στην κοιλιτσα μου!!!

RyZa.png

Love bird σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! ! Κι εσύ να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη! ! Τι ωραία!!! Θα δεις το νινί σου! !!

Moutzoura μου πήγα το πρωί για χοριακη. Δεν έχω πάρει ακόμα τη γυναικολόγο. Θα την πάρω το βράδυ που θα έχω τα αποτελέσματα.

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...