Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Μουτζουρα μου....πολύ χαρηκα με τα νέα σου....ορίστε τζάμπα αγχωθηκες....ολα τέλεια....βαρα βαρα και το σπορακι θα τρυπώσει....και όσο για το φπα άστα να πάνε κ εγω σε μία τέτοια κατάσταση βρίσκομαι....

Μαρτη μου περαστικά στο μικρουλη...τρομερή περιγραφή...

Ρε κορίτσια ή βουρλισμενη που εξαφανίστηκε...ή έγραψε και δεν πρόλαβα να το δω....

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 hours ago, moutzoura2016 είπε:

αγαπες μουυυυυυ!!!!ειμαι εδωωωωωω!!!!ειμαι καλααααα!!!εχω ΦΠΑ πνιγομαι!

αλλα αγαπες σας εχω νεα...η μικροβιολογος ειναι μ@λ@κισμενη!!!!

πηγαμε στο κενο το μεσημερι με τον αντρουλη μου σε ουρολογο...και στειλαμε κ με μειλ τις εξετασεις σε γιατρο του emvio που κανει την εξωσωματικη η νυφη της κουμπαρας μου εκει μετα απο επικοινωνια μαζι της...και μας απαντησαν κ οι δυο : το σπερμοδιαγραμμα ειναι πολυ καλο!καμια ανησυχια!με αυτες τις τιμες πραγματοποιειται συλληψη και ενος και δυο και τριων και τεσσαρων κ οσων παιδιων θελησετε!

ουφ ανασα ανακουφισης!μα το θεο ορκιστηκα δεν ξαναπαω και ας ειναι πελατισσα!

ειναι ηλιθια!

σας εχω χασει λιγο...ειστε καλα?

επισης που ειναι το Ρενιω μου?εχει μπει?

θα σας διαβασω μολις γυρισω με ηρεμια!σας φιλω!αυτο το μηνα θα δω θετικο τεστ!και εγω και ολες μας!τελος! +++++++

Αγαπούλα μου!!! Ευτυχως! !!! Καλά είναι πολύ βλαμμένη αυτή ε? ?? Πριν λίγες βδομάδες πάλι κράζαμε για.μικροβιολογους!! Η δικιά σου ήταν πάλι?  Ένα κακό όνειρο ήταν αγάπη μου! !! Αφού εσύ ορκιζόσουν στα ζωάκια του αντρουλι σου! ! Δεν γινόταν να κάνεις λάθος! ! Εκείνος τι λέει? 

Η Ρένα δεν μπήκε καθόλου σήμερα.  Ελπίζω να είναι όλα καλά. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

κοριτσαρες μου....το Ρενακι επικοινωνησε μαζι μου...ζητα συγνωμη που μας αναστατωσε αλλα περασε πολυ δυσκολα...κολλησε την ιωση απο τον αντρα της απο τα ξημερωματα στις 4 εκανε ακατασχετους εμετους και διαρροιες με αποτελεσμα το πρωι να λιποθυμησει...ηταν μονη...καταφερε να συνελθει και ειναι στο νοσοκομειο με ορους...απο το μεσημερι και μετα της εδωσαν φαρμακο γιατι δεν συνερχοταν(δεν ηθελε γιατι φοβοταν για πιθανη συλληψη αλλα δεν γινοταν αλλιως)...τωρα ενιωσε λιγο καλυτερα και μου εστειλε να σας ενημερωσω και εσας!μας αγαπαει πολυ και μας φιλα γλυκα!φφφφφφ!!!μου φαινεται δεν ηταν καλη μερα σημερα!

Μαρτακι περαστικα στον μικρουλη!ειναι καλυτερα?εμεις τραβηξαμε ενα καναλι με το σπερμο γιατι η μικροβιολογος ειναι ηλιθια και μας κατατρομαξε!αλλα τελος καλο ολα καλα!

Νινακι μου διαβασα και τα δικα σου νεακια!ολα θα πανε καλα!!!!ολα!!!δεν ειναι στο χερι τους!μετα την επεμβαση το μωρο θα ερθει τοσο γρηγορα!ειμαι σιγουρη!

Μαμακα επιτελους το Μελινακι εβγαλε τα ραμματα....σιδερενια να ναι παντα!

Σαμμερακι μου μου λειψατε σημερα!!!

Τονια μου πως ειστε σημερα?σχολασατε κ εσεις?

Ιοιο μου και εγω εχω εξοργιστει οσο δεν παει!δεν θα ξαναπατησω για εξετασεις εκει ...σημερα το ορκιστηκα!

Βικακι μου ειστε καλα?

cIttaki εγω θα παω κ σ/κ καποιες ωρες!!!πικραααα!!!πως εισαι εσυ?

Μαρακι ?πως παει η αναμονη.?

η helen με την χοριακη εγραψε?δεν ειδα!

Τζεινακι μουυυυυ φιλια στο σπορι!

RyZa.png

Τι λες βρε κοριτσι μου????τι επαθε η δολια...περαστικα ρενακι μου γλυκο κ τρελοβουρλισμενο.μας λειιιιιπεις παρα πολυ.να επιστρεψεις γρηγορα κοντα μας...ολα θα πανε καλα..

Μουτζουρα κ μας μας ελειψες φοβηθηκαμε μηπως εισαι χαλια ψυχολογικα

• Μου αρέσει 1

Πω πω η καημένη...Δύσκολες ωρες περασε...Αν ξαναμιλήσετε μουτζουρι΄τσα να της μεταφέρεις τα περαστικά μας και την αγαπη μας.!!!Κι εμεις την φιλάμε γλυκα!!!

Εγώ κορίτσια μου θα σας καληνυχτισω. Καλό ξημ΄ρωμα να έχουμε. Θα τα πούμε πάλι αύριο!!!

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

19 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αγαπούλα μου!!! Ευτυχως! !!! Καλά είναι πολύ βλαμμένη αυτή ε? ?? Πριν λίγες βδομάδες πάλι κράζαμε για.μικροβιολογους!! Η δικιά σου ήταν πάλι?  Ένα κακό όνειρο ήταν αγάπη μου! !! Αφού εσύ ορκιζόσουν στα ζωάκια του αντρουλι σου! ! Δεν γινόταν να κάνεις λάθος! ! Εκείνος τι λέει? 

Η Ρένα δεν μπήκε καθόλου σήμερα.  Ελπίζω να είναι όλα καλά. 

η δικια μου ηταν και εγω η ηλιθια που δεν βαζω μυαλο κ πηγα εκει την εξεταση του αντρα μου!απλα ειναι το καλυτερο εργαστηριο για καλο παμε εκει...τεσπα...τελος καλο ολα καλα!πως ειστε εσεις?

13 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Τι λες βρε κοριτσι μου????τι επαθε η δολια...περαστικα ρενακι μου γλυκο κ τρελοβουρλισμενο.μας λειιιιιπεις παρα πολυ.να επιστρεψεις γρηγορα κοντα μας...

ειναι αδυναμη πολυ και δεν εχει κουραγιο να μπει...μας φιλα ολες...ζητα συγνωμη που μας ανησυχησε...

αχ το κοριτσακι μας!

10 minutes ago, nini84 είπε:

Πω πω η καημένη...Δύσκολες ωρες περασε...Αν ξαναμιλήσετε μουτζουρι΄τσα να της μεταφέρεις τα περαστικά μας και την αγαπη μας.!!!Κι εμεις την φιλάμε γλυκα!!!

Εγώ κορίτσια μου θα σας καληνυχτισω. Καλό ξημ΄ρωμα να έχουμε. Θα τα πούμε πάλι αύριο!!!

καλο ξημερωμα νινακι μου!θα της τα μεταφερω!!!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

1 minute ago, moutzoura2016 είπε:

η δικια μου ηταν και εγω η ηλιθια που δεν βαζω μυαλο κ πηγα εκει την εξεταση του αντρα μου!απλα ειναι το καλυτερο εργαστηριο για καλο παμε εκει...τεσπα...τελος καλο ολα καλα!πως ειστε εσεις?

ειναι αδυναμη πολυ και δεν εχει κουραγιο να μπει...μας φιλα ολες...ζητα συγνωμη που μας ανησυχησε...

αχ το κοριτσακι μας!

Αγάπη μάλλον δεν είναι και τόσο καλό το εργαστηριο τελικά. .αφού όλα είναι καλά τελείωσε. Κανονίστε να κάνετε κάτι χαλαρωτικο το ΣΚ να ηρεμησετε αγάπη. 

Καλά είμαι κι εγώ.  Σχόλασα και επιτέλους σαββατοκυριακο!!

Το καημένο το Ρενακι μας!! Ελπίζω να συνέλθει γρήγορα. Είναι πολύ εξαντλητική η γαστρεντεριτιδα. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Οντως περίεργη μερα η σημερινή!!! Αχ βρε Μαρτη, τι πέρασες μες στη νυχτα... κ το άγχος με το μικρούλη σου κ να μαζεύεις εμετούς μες στο βραδυ... παντως γλαφυροτατη η περιγραφή σου... χαχαχα

αχ το Ρενακι, αυτη η παλιοΐωση... πολλες ευχες για περαστικά κ γρήγορη ανάρρωση αν ξαναμιλησετε κ πολλα φιλια... ❤❤

Μουτζουριτσα να τους ξεχ@σεις στο μικροβιολογικό... ειναι δυνατόν να σε ταράζουν ετσι χωρις να το χουν καρατσεκαρει;; τεσπα, τέλος καλο ολα καλα τουλάχιστον...

Helen πρέπει να χεις παρει τ αποτελέσματα;; για πες...

Εγω στην αναμονή... χαλαρη σημερα θα έλεγα... δεν ένιωσαν καποια ιδιαίτερη ενόχληση σημερα...

27 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Μα ειναι δυνατον να ζηταει συγγνωμη???φυσικα να ξεκουραστει κ οταν γινει καλα εμεις εδω θα ειμαστε να την περιμενουμε...

αυτο της ειπα και εγω!μα ειναι βουρλισμενο!!!

26 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αγάπη μάλλον δεν είναι και τόσο καλό το εργαστηριο τελικά. .αφού όλα είναι καλά τελείωσε. Κανονίστε να κάνετε κάτι χαλαρωτικο το ΣΚ να ηρεμησετε αγάπη. 

Καλά είμαι κι εγώ.  Σχόλασα και επιτέλους σαββατοκυριακο!!

Το καημένο το Ρενακι μας!! Ελπίζω να συνέλθει γρήγορα. Είναι πολύ εξαντλητική η γαστρεντεριτιδα. 

για την ωρα τον περιμενω να κανουμε αγαπες και ολο το σ/κ λεω να τον αποπλανω!να ηρεμησει και να νιωσει καλα!

καλη ξεκουραση μαμα Τονια και μωροοοο!!!

10 minutes ago, marakif1990 είπε:

Οντως περίεργη μερα η σημερινή!!! Αχ βρε Μαρτη, τι πέρασες μες στη νυχτα... κ το άγχος με το μικρούλη σου κ να μαζεύεις εμετούς μες στο βραδυ... παντως γλαφυροτατη η περιγραφή σου... χαχαχα

αχ το Ρενακι, αυτη η παλιοΐωση... πολλες ευχες για περαστικά κ γρήγορη ανάρρωση αν ξαναμιλησετε κ πολλα φιλια... ❤❤

Μουτζουριτσα να τους ξεχ@σεις στο μικροβιολογικό... ειναι δυνατόν να σε ταράζουν ετσι χωρις να το χουν καρατσεκαρει;; τεσπα, τέλος καλο ολα καλα τουλάχιστον...

Helen πρέπει να χεις παρει τ αποτελέσματα;; για πες...

Εγω στην αναμονή... χαλαρη σημερα θα έλεγα... δεν ένιωσαν καποια ιδιαίτερη ενόχληση σημερα...

μπραβο Μαρακι!χαλαρη ναι εισαι και ψυχραιμη!δεν λεει να φυγει ο Γεναρης να ξεκινησουν τα τεστακια τα θετικα +++++!!!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

5 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

αυτο της ειπα και εγω!μα ειναι βουρλισμενο!!!

για την ωρα τον περιμενω να κανουμε αγαπες και ολο το σ/κ λεω να τον αποπλανω!να ηρεμησει και να νιωσει καλα!

καλη ξεκουραση μαμα Τονια και μωροοοο!!!

μπραβο Μαρακι!χαλαρη ναι εισαι και ψυχραιμη!δεν λεει να φυγει ο Γεναρης να ξεκινησουν τα τεστακια τα θετικα +++++!!!

Μμμμ ή που θα ξεκινήσουν τα θετικά τεστακια ή παλι φτου κ απ την αρχη βαρεμα... χαχαχα

• Μου αρέσει 2

11 minutes ago, marakif1990 είπε:

Μμμμ ή που θα ξεκινήσουν τα θετικά τεστακια ή παλι φτου κ απ την αρχη βαρεμα... χαχαχα

χαχαχαχα...εεε μην διαμαρτυρομαστε εχει κ αυτο τη χαρη του!αλλα χορτασαμε τωρα θελουμε μωρακιααααα!!!

RyZa.png

10 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

χαχαχαχα...εεε μην διαμαρτυρομαστε εχει κ αυτο τη χαρη του!αλλα χορτασαμε τωρα θελουμε μωρακιααααα!!!

Καλά μουτζουριτσα μου!! Λίγες βδομάδες μετά το θετικό έλα να μου το ξαναπείς! ! Έτσι έλεγα κι εγώ. .Αλλά όπως λέει κι η Θεοπουλα "κόβεται το σεξ? "Μιλάμε η ευτυχία του μωρού δεν συγκρίνεται αλλά το άλλο δεν καλύπτεται με τίποτα άλλο! !

DBTcp3.png7Kksp3.png

4 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλά μουτζουριτσα μου!! Λίγες βδομάδες μετά το θετικό έλα να μου το ξαναπείς! ! Έτσι έλεγα κι εγώ. .Αλλά όπως λέει κι η Θεοπουλα "κόβεται το σεξ? "Μιλάμε η ευτυχία του μωρού δεν συγκρίνεται αλλά το άλλο δεν καλύπτεται με τίποτα άλλο! !

Μμμ δεν κόβεται το σεξ, αλλα υπάρχει κ σεξουαλικη ζωή κ μετα το μωρο (ελπίζω)... :-P

• Μου αρέσει 1

8 minutes ago, marakif1990 είπε:

Μμμ δεν κόβεται το σεξ, αλλα υπάρχει κ σεξουαλικη ζωή κ μετα το μωρο (ελπίζω)... :-P

Αγαπούλα εννοείται.  Αρκεί να μην ξεχάσουν και οι 2 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τη σχέση που έχουν μεταξύ τους και να εκφράζουν και με άλλους τρόπους την επιθυμία τους για τον άλλο.  Να μην ξεχνάνε να ρωτάνε για το πως νιώθει ο άλλος. Να συζητάνε  και για τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα τους...γενικά η σχέση πρέπει να μην ξεχαστεί. Και εννοείται ότι αν επιτρέπεται από το γιατρό και υπάρχει διάθεση μπορεί να υπάρχει ερωτική ζωή και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...