Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Βαρα κ σημερα σαμμερακι

Δοκιμασε κ αλλες γευσεις κτ μπορει να του αρεσει

Χαρουμενη μαμα καλη ξεκουραση

Τονια εσυ ρωτησες για την καμπυλη;οπωσδηποτε την κανουμε.εκτος κ αν ξερουμε οτι εχουμε θεμα κ κανουμε μετρησεις με το μηχανακι σπιτι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Αχ μας εσκασες!!!!!καταστενοχωρεθηκαμε ολες μηπως δεν εισαι καλα..τελεια τα νεα βαρα βαρα τωρα...

αντε βγαλε  φπα....

συγνωμηηηηη!το ηξερα οτι θα ανησυχειτε!μα ειναι τρελη μερα!!!!δωσε φιλι στον εμινεμ και εγω  βγαζω φπα!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Άντε βρε μουτζούρα, μπράβο, ολα καλα!!! Ε μα, ετσι κ αλλιως ειχες κ στο παρελθόν γονιμοποίηση (νομιζω) κ ας μην πήγαν τα πράγματα καλα στο τέλος... άντε, παει κ αυτο το εμπόδιο!!

• Μου αρέσει 1

5 minutes ago, nini84 είπε:

Ανησυχήσαμε Μουτζουρίτσα!!! Άντε μπράβο, ευτυχώς είναι όλα καλά!!!

καρδουλα μου συγνωμη!κ σε ειχα εννοια απο το πρωι!καπου κατι εγραψες!θα γυρισω να σας διαβασω!εισαι καλα?νιωθεις καλα?

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μου!!!!!! εφτασα κι εγω!!!

εδω τα αγορια μπουκωμενα και γκρινιαρικα!!!!! ολο βυζι κι αγκαλιες θελουν!!!! ο αντρουλης σιναχωμενος μεκαταρροη επισης απο εχτες το βραδυ που γυρισε!!!! χτες κοιμηθηκαμε δυομισυ!!!! γιατι τον εναν τον μεσι τον πειραξε αλλεργια και ηρθε και μπουκωσε μολις ξαπλωσε και κοιμηθηκε και κατα τις εντεκα που κοιμοτανε δεν μπορουσε να αναπνευσει...φοβηθηκαγια αλλεργικο σοκ!!! ευτυχως βρηκα ενα σπευ προπολης και αρχισαμε να προσευχομαστε και εγω και ο μπαμπας του να μην χειροτερεψει και να ανοιξει η αναπνοη του..... εννοειται οτι εκλαιγε συνεχεια μαλλον γιατι φοβοταν... καπου καπου ετρεμε κι ολας... και για ναμην ξυπνησει ο αλλος...την βγαλαμε στο σαλονι!!! ηταν ευκαιρια να συζητησουμε τα νεα του... πιεζεται πολυ στην δουλεια... ροταθηκε και για ενα ταξιδι πενθημερο τον φεβρουαριο για Γερμανια και εχει αγχωθει που θα ειναι μακρυα μας... πως θα τα καταφερουμε!!!! εχει ναπααδωσει ταυτοχρονα και ενα εργο... και η πιεση τονεχει ξεπερασει.... εκει που τα λεγαμε και αποκοιμηθηκε κι ο μικρος... γυρω στις 1.00... α τςκαι ξυπναει και ριχνει μια ντοματοσουπα ολη ανω μου και στο χαλι..........ιιιιιιιιι....... κρατησαμε την ψυχραιμια μας... αλλαξα μπυτζαμες αρχικα... μαζεψα με σιδερενια μαγειρικη σατουλα ξυνοντας το λιωμενο πεπονακι και το πυκτο ντοματοζελε απο το μαλλινο χαλι με το παχυ πελμα..... μετακοιμησα το μωρο..... και συνεχισεο αντρουληςμου να τριβει πλενοντας με καλα στιμενο βετεξ γο χαλι.... γυριζω και τι να δω σχεδον σαν καινουργιο!!!!!   ωραια που λεω εαν ξεμεινεις απο δουλεια πλενεις παρα πολυ καλα χαλια!!!!!!!!! του δωσα φιλι και συνεχισαμε βαζοντας αφρο καρπεξ και ξυνοντας..... κατακοποι αγκαλιτσα κοιμηθηκαμε..... που κουραγια σημερα η μαρτη σας!!!!!! ευτυχως αυριο σαββατο και θα εχω βοηθεια....εαν ειμαστε καλα ολοι... πρωτα ο Θεος!!!

λοιπον μουτζυριτσα συγχαρητηρια!!!! ολα καλα.... μετα τον φπα χτυπα!!!!! βαρα!!!!! δεν προλαβα να διαβασω εαν εγραψες πως περασες εχτες!!!

μαρακι...σαμμερακι...βικακι...μαμα....τονα.....ρεεενα......ειρηνακι.....χαρουμενη μαμα... σας φιλω γιατιν κπ με φωναζει!!!!!

φιλακια πολλα...keep going....

18 minutes ago, nini84 είπε:

Ανησυχήσαμε Μουτζουρίτσα!!! Άντε μπράβο, ευτυχώς είναι όλα καλά!!!

τι ειπε ο ντοκ????..

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

μεχρι την αλλη δευτερα εχω αδεια μια χαρα ειναι.........!!!!!! μπραβο κοριτσια ετσι να βαρατεεε............!!!!!!!!!!!!! χερομαι μουτζουρα που τελος καλο ολα καλααα..... γιατι οπως εγραψα και ποιο πριν ο φλεβαρης ειναι ο τυχερος μηνα σας...............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

33 minutes ago, moutzoura2016 said:

καρδουλα μου συγνωμη!κ σε ειχα εννοια απο το πρωι!καπου κατι εγραψες!θα γυρισω να σας διαβασω!εισαι καλα?νιωθεις καλα?

Ναι μουτζουριτσα μου ειμαι καλα. Οταν βρεις χρονο θα μας διαβασεις. Κανε τη δουλιτσα σου!!!

Μαρτη μου περαστικα στα παιδακια σου!! Εισαι πολυ δυνατη μπραβο!!!

Η γιατρος μου ειπε οτι πρεπει να κανω τη λαπαροσκοπηση γιατι αυτες οι κυστες ενδομητριωσης εμποδιζουν τη γονιμοτητα. Οχι οτι δεν μπορω να μεινω αλλα τα ποσοστα ειναι πολυ μικρα. Να κανω τη λαπαροσκοπηση να τις βγαλουν και αν υπαρχουν και αλλου εστιες να τις αφαιρεσουν και μετα μπορει να χρειαστει να διακοψουμε περιοδο για 3 μηνες ή οσο κρινουν οτι χρειαζεται για να ηρεμησουν οι ωοθηκες. Μπορει ομως και να μην χρειαστει να γινει αυτο. Ολα θα εξαρτηθουν απο το τι θα δει ο χειρουργός. 

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...