Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Μπραβο νινακι σιγα σιγα ξετυλιγεται το κουβαρι...βρηκες την ακρη σου...κ μπραβο που δεν εχεις αγχος....οταν βρισκουμε το προβλημα βρισκουμε κ τη λυση....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 minutes ago, Σαμμερ said:

Μπραβο νινακι σιγα σιγα ξετυλιγεται το κουβαρι...βρηκες την ακρη σου...κ μπραβο που δεν εχεις αγχος....οταν βρισκουμε το προβλημα βρισκουμε κ τη λυση....

Σαμμεράκι, το πήρα απόφαση πια. Στην αρχή τα έχασα γιατί μου είχαν έρθει όλα μαζί. Είχα και κάτι άλλα θέματα με ένα άλλο προβλμα υγείας που έχω...και ηταν η προηγούμενη εβδομάδα για μένα πολύ δύσκολη.

Τις τελευταίες ημέρες που ηρέμησα είμαι πολύ χαλαρή, ειλικρινά σας το λέω αυτό. Μόνο αν είμαστε δυνατές θα μπορε΄σουμε να αντιμετωπίσουμε τα παντα.

• Μου αρέσει 1

k0oZp3.png

Πουλακι μου τελεια τα νεα απο τον μπεμπακο σου!

Ελεν μακαρι να παρεις +++ το απογευμα

Νινι ολα καλα θα πανε!

Μουτζουριτσα εχεις ξαναμεινει εγκυος οποτε δ πρεπει να ναι τοσο σοβαρο το θεμα της κινητικοτητας.θα παρει βιταμινουλες ο αντρουλης κ θα ρθει το σπορακι.προσεξε πως θα του το πεις

Μακαρι να μπορουσαν να μεινουν ολες οι μανουλες τον πρωτο χρονο με τα παιδακια τους.μετα για μενα η καλυτερη λυση ειναι καποια παιδαγωγος στο σπιτι,αλλα πιθανον δ συμφερει οικονομικα.το να εισαι ολη μερα σπιτι με το παιδι ειναι κουραστικο ψυχολογικα,μπορει να περασει ολοκληρη μερα κ να μη μιλησεις με εναν ενηλικο.βεβαια με μια αγκαλια φευγει η κουραση

On 23/1/2017 at 6:45 ΜΜ, vikib είπε:

τυχερο πινακακι!!!!

στην αναμονη:

abbot    

citty     3/2

marakif1990      3/2

mammy2      5/2

rena87         6/2

elektragr      8/2

moutzoura2016

σαμμερ

chrysa1982     30/1

Eirinaki1981       30/1

nini84

εγκυουλες:

loverbird

εβελινα

Marinagz

τονι@

jane.austen

• Μου αρέσει 1

γεια σας κοριτσια μου τι μου κανετε σημερα;;;; εγω επιτελους απο σημερα ειμαι αδειουχως να κατσω λιγο να ξεκουραστω και εγω και να περιποιηθω και τους αντρες μου.....χμμμ τωρα για τη συζητηση που κανατε για τα τριτα ατομα ειναι ενα πολυ μεγαλο θεμα ... εγω ειμουν κ απο της τυχερες μπορω να πω γιατι εκασα με το μικρο μου 8 μηνες και μετα ξαναγυρισα στη δουλεια και δουλευω μονο πρωινα... ααααα δε ξερω τι λετε εσεις αλλα ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ θα ειναι ο μηνας για πολλα κοριτσια εχω τρομερο ενστικτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

9 minutes ago, nini84 είπε:

Γεια σου χαρούμενη μαμά!!! Καλή ξεκούραση σου εύχομαι, να χαρείς την άδειά σου!!!

Μακάρι τον Φεβρουάριο να έχουμε εγκυούλες!!!!

γεια σου νινι.. σε ευχαριστω πολυυ πολυ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Κοριτσια μου κ εγω σαν να εχω ωορρηξια...κατι νιωθω...βαρεσα το βραδυ φυσικα....οποτε λογικα καπου στις 10/2 με βλεπω....

ευχομαι πραγματικα να ειναι ο τυχερος σου μηνας...!!!!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Ευχαριατω κοριτσια μου μακαρι...κ αν οχι εχει ο Θεος....

Επισης εκανα τα μπισκοτακια βικυ μου....δοκιμασε κ τα εφτυσε

..μαλλον εμεις θα τα φαμε.εκανα κ με μηλο κ με μπανανα.κριμα!!!!

2 hours ago, marakif1990 είπε:

Πιθανότητες υπάρχουν απ τη στιγμη που πετύχαμε τις γόνιμες, κ οπως λένε κ τα κορίτσια, το ωάριο οταν "βγει" πρέπει να βρει σπερμα, οποτε λογικά το βρήκε κ γιατι είχαμε επαφες 3 μερες σερί... απ την αλλη προσπαθώ να μην το σκέφτομαι συνεχεια γιατι εχω τουλ μια βδομαδα ακομα αναμονή κ νομιζω πως (ετσι κ αλλιως) ειναι νωρις για κάποιο σύμπτωμα... εσυ απο ποτε ειχες αυτα τα τσιμπηματάκια; 

περαν της συχνοουριας, που ειναι αντιμετωπίσιμη, πως τα πας γενικα;;

μακαρι αγαπουλα να πετυχε!ποσο καιρο προσπαθειτε??

εγω ειχα σαν συμπτωματα πριν το επιβεβαιωσω ΠΟΛΥ πρησμενο στηθος(τωρα πλεον και ηδη απο τοσο νωρις φοραω +1 νουμερο σκεψου) και τσιμπηματακια ειδικα το βραδυ που ξαπλωνα.αυτο 4-5 μερες πριν την μερα που θα ειχα περιοδο. επισης,ειχα σκοτοδινες 2 φορες οταν σηκωθηκα απ τον καναπε και τιποτα αλλο! Νυστα καθόλου τώρα έχει αρχίσει και με πιάνει αν και μες στη μέρα εχω ενέργεια σχετικά... Να ξερεις βεβαια πως καθε γυναικα ειναι διαφορετικη! εγω αυτο το μηνα που ηρθς ειχα πραγματικα εντονο προαισθημα...εκανα το τεστ κι ημουν σιγουρη πως θα εδειχνε +!!

Τωρα ειμαι πολυ καλα,σαν να μην ειμαι εγκυος νιωθω,μονο αηδιαζω για συγκεκριμενα φαγητα(πχ μπανανες που ετρωγα φουλ) και εχω ακομα σκοτοδινες 1 φορα στις 2 μερες ας πουμε σε συχνοτητα. Καμια φορά αισθάνομαι τσιμπηματα-τραβηγματα μες στη μέρα ειδικα όταν είμαι ξαπλωμένη!

1 hour ago, Σαμμερ είπε:

Κοριτσια μου κ εγω σαν να εχω ωορρηξια...κατι νιωθω...βαρεσα το βραδυ φυσικα....οποτε λογικα καπου στις 10/2 με βλεπω....

Σαμμεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!! έλα να γεμίσει ο Φεβρουάριος...έκανες τεστακι??

2 hours ago, Εβελινάκι είπε:

Jane μου, συχνοουρια ε..;;; Καλά κουράγια!! Χι χι... κι εγώ ειδικα το βράδυ,τ ην έχω αποκλειστικότητα!!! Χι χι 

ασε κι εγώ απο εκει που κοιμόμουν σαν τούβλο,σηκώνομαι 3-4 φορές μες στη νύχτα....

• Μου αρέσει 1

c6xsp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Σαμμερ είπε:

Οχι τζειν μου δεν κανω τεστακια...θα αγχωνομουν περισσοτερο.οι μερε πλησιαζουν για το πρωτο ραντεβου...ωραια κ τα συμπτωματακια σου... 

κι εγώ γι αυτό δεν έκανα ποτέ τεστακια,με τη λογική που λες κι εσυ... Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!!!!!

c6xsp2.png

Σαμερακι ασε τα κουλουρακια στον αντρα σου!!! Ξαναδοκιμασε μηοως φαει και ο μικρος καμια φορα αλλαζουν στην γευση

Τζειν μια χαρα τα συμπτωματα σου!! Ολα καλα θα ναι

Νινακι μου ολα καλα θα πανε χαιρομαι που εισαι ανεβασμενη!!

Μουτζουριτσα εχεις πολυ δουλεια η εισαι στεναχωρημενο;; 

Η ρενα που ειναι;;;

Βρε μηπως πινουν καφεδακι αυτες οι δυο και εμεις σκαμε που ειναι;;;

Σημερα που εχω πιο πολυ χρονο εχει υσηχια εδω....

Χαρουμενη μαμα να ξεκουραστεις και να ευχαριστηθεις τα αγορια σου!! Ποσο θα κατσεις;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...