Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

1 hour ago, Τονι@ said:

Μπράβο πουλάκι! !!  Με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου!  Και εγώ το δικό μου από τώρα το βλέπω πανέμορφο και όλοι με κοροϊδεύουν. :oops: Μόνο ο μπαμπάς μου συμφωνεί. Και μην μου πει κανείς ότι είμαι κουκουβάγια. .:-P

Έτσι είναι Τονι μου για την μανούλα το ποιο όμορφο :):):)

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια μου!!

Μουτζουριτσα μην αγχωνεσαι θα σας δωσει οδηγιες ο γιατρος σας και ολα θα πανε καλα!! Ελπιζω να μην στεναχωρεθει πολυ και να το οαρει καλα!

Πουλακι μου συγχαρητηρια!! 400 γρ!! Πωπω ενα παλικαρι!!!

Να ξενοιασεις ακομα πιο πολυ τωρα!!

Ελεν καλα αποτελεσματα ευχομαι μια τεραστια χοριακη! Να μας πεις τα νεα σου!!

Κοριτσια και εγω σαν μαμα που ειμαι σπθτι με το μωρο μου θα σας πω οτι ειναι ιδανικο και καλυτερο για το παιδι αλλα σιγουρα ειναι πιο κουραστικο πιο πολυ απο θεμα ψυχολογιας...αναγκαστικα κλεινεσαι δεν φροντιζεις τον εαυτο σου οπως πριν γιατι μενεις σπιτι , αν πας εστω δουλεια συναναστρεφεσαι και με αλλα ατομα και συνεισφερεις στο σπιτι και γενικα ξεφευγεις αλλα να σας πω την αληθεια οσο αναγκη οικονομικη και ξα υπαρχει δεν θα ηθελα να αφησω το κοριτσι μου και εννοειται οσο πολυτιμη κι αν ειναι η βοηθεια των μαμαδων θελοντας και μη μπαινουν μεσα στο σπιτι και σιγουρα θα πουν την γνωκη τους γενικα και φυσικα δεν συμφωμουμε και υπαρχει ενταση και αναμεσα στο ζευγαρι...θελει καλο κοντρολαρισμα

Σημερα πηγαμε και βγαλαμε τα ραμματα επιτελους!! Μολις ειδε που ειμασταν αναγνωρισε το μερος και εκλαιγε και φυσικα και οταν τα βγαζαμε ομως τελος καλο ολα καλα

• Μου αρέσει 2

yk1yp3.png

18 minutes ago, mama82 said:

καλημερα κοριτσια μου!!

Μουτζουριτσα μην αγχωνεσαι θα σας δωσει οδηγιες ο γιατρος σας και ολα θα πανε καλα!! Ελπιζω να μην στεναχωρεθει πολυ και να το οαρει καλα!

Κοριτσια και εγω σαν μαμα που ειμαι σπθτι με το μωρο μου θα σας πω οτι ειναι ιδανικο και καλυτερο για το παιδι αλλα σιγουρα ειναι πιο κουραστικο πιο πολυ απο θεμα ψυχολογιας...αναγκαστικα κλεινεσαι δεν φροντιζεις τον εαυτο σου οπως πριν γιατι μενεις σπιτι , αν πας εστω δουλεια συναναστρεφεσαι και με αλλα ατομα και συνεισφερεις στο σπιτι και γενικα ξεφευγεις αλλα να σας πω την αληθεια οσο αναγκη οικονομικη και ξα υπαρχει δεν θα ηθελα να αφησω το κοριτσι μου και εννοειται οσο πολυτιμη κι αν ειναι η βοηθεια των μαμαδων θελοντας και μη μπαινουν μεσα στο σπιτι και σιγουρα θα πουν την γνωκη τους γενικα και φυσικα δεν συμφωμουμε και υπαρχει ενταση και αναμεσα στο ζευγαρι...θελει καλο κοντρολαρισμα

Σημερα πηγαμε και βγαλαμε τα ραμματα επιτελους!! Μολις ειδε που ειμασταν αναγνωρισε το μερος και εκλαιγε και φυσικα και οταν τα βγαζαμε ομως τελος καλο ολα καλα

Ευχαριστώ Mama μου γλυκιά :)

Έλεν και εγώ σου εύχομαι με μια τεράστια χοριακή να γεμίσεις +++++++++++++++++++++++++++++

rHkwp3.png

dwWcp3.png

41 minutes ago, Lover bird είπε:

Έτσι είναι Τονι μου για την μανούλα το ποιο όμορφο :):):)

Να σε ρωτήσω κάτι.  Εσένα σου είπε ο γιατρός ότι την καμπύλη ζαχαρου θα την κάνεις όπως και να έχει? ? Δεν έχω ρωτήσει ακόμα την γυναικολόγο αλλά ο ενδοκρινολογος μου είπε ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν χρειάζεται και αναρωτιέμαι αν υπήρχε περίπτωση να τη γλιτώσω 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Μουτζουρα μου ολα θα πανε καλα.το πιστευω κ να το πιστεψεις κ εσυ..τονια απο οσο ξερω ολες κανουν καμπυλη.περαστικα κ παλι στο μελινακι.ελεν καλη χοριακη ευχομαι....η βουρλισμενη που ειναι???

Διαφημίσεις

49 minutes ago, mama82 είπε:

καλημερα κοριτσια μου!!

Άντε, ωραια, μια χαρα, ξεμπερδέψατε κ μ αυτο κ θα ηρεμήσετε!!

Ναι ευτυχως!!

Σαμερακι οως ειναι τ αγορακι σου σημερα;

Μαρακι διαβαζα το αγχος σου στις προηγουμενες σελιδες, να μην σκεφτεσαι ετσι θα ερθει και ισως ειναι ηδη στον δρομο!! Οσο για το αν τα καταφερεις με δουλεια σπιτι και μωρο να σαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις τελεια!!

Τονια μου κι εγω ξερω οτι ολες την κανουνε την καμπυλη εχεις ακομα βεβαια , ειναι λιγο βασανο αυτη η εξεταση αλλα δεν ειναι και τιποτα!!

yk1yp3.png

On 25/1/2017 at 11:21 ΜΜ, marakif1990 είπε:

Γεια σας κ απο μένα... σχολασα πριν καμια ωρα κ πριν λιγο ξάπλωσα.... νυστααα.... νιώθω κ σημερα μια ελαφριά ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά... λέτε να ειναι ιδεα μου επειδη εχω το μυαλο εκει; πφφφ 

αχ μακαρι μαρακιιιι μου!!!!!ερχεται το σπορακι...!κι εγω τραβηγματακια ειχα και ειναι σπορακι!!! μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιι μακαριιιιιιιιι μαρακι μου!!!

κατα τ'αλλα πως εισαι?

κοριτσια μου τι κανετε οι υπολοιπες?

μουτζουριτσα μου καλα?τ

τονακι μου πως τα πας;

ρενα,βικυ,σαμμερακι,μαμα, χαρουμενουλα, πως ειστε σημερα???

αχ κοριτσια ειχα πολλά αυτη την εβδομαδα και δεν προλαβαινω να διαβασω αναλυτικα τι γραφετε ομως ριχνω κλεφτες ματιες μες στη μερα να μη χανω τελειως επαφη!

εγω ειμαι πολύ καλα! η συχνοουρια εχει περασει σ'αλλο επιπεδο!

2 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Πουλακι μου μπραβο!!!400 γραμ αγοραρος!!!!!αχ το κουκλι σου!!!

καλημερα Σαμμερακι μου ...καλημερα Τονια...

κοριτσαρες τα πηρα....δεν ηταν αδικαιολογητη η χθεσινη συμπεριφορα της και ανησυχια μου ...

βρηκε καποιο θεμα με την κινητικοτητα..δεν καταλαβαινω και πολλα....και η δικη της συσταση ειναι ο γιατρος μας να μας κατευθυνει σε πιο εξειδικευμενο κεντρο για επανεξεταση με μετρηση ταχυτητων κτλ...λεει και με βιταμινες ...κτλ διορθωνεται βεβαια...αλλα θελει κ ψαξιμο τωρα να βρουμε απο που προερχεται!

μας εκανε κ καλλιεργεια σπερματος με δικη της πρωτοβουλια για ολα και ουρεοπλασμα και χλαμυδια κτλ..ειναι καθαρος...

τωρα πρεπει να περιμενω Δευτερα να δω το γιατρο μου απο κοντα....φφφφφ κοντευω να σκασω!φοβαμαι πως θα το παρει!

Ειρηνακι εσυ αμα σου πω δεδομενα θα τα καταλαβεις να μου πεις μιαν εικονα εστω?αν ειναι πολυ χαλια?

στο ταχεια η ζωηρη μου εχει βαλει κοκκινο και διπλα η τιμη ειναι 15%.....δεν καταλαβαινω τιποτα!!!!

αγαπουλα μου ολα καλα θα πανε!!!πλεον ολα αυτα λυνονται....βρηκατε το θεμα και τωρα θα βρειτε και λυση!!να εισαι χαρουμενη γι αυτο!

c6xsp2.png

20 minutes ago, jane.austen είπε:

αχ μακαρι μαρακιιιι μου!!!!!ερχεται το σπορακι...!κι εγω τραβηγματακια ειχα και ειναι σπορακι!!! μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιι μακαριιιιιιιιι μαρακι μου!!!

κατα τ'αλλα πως εισαι?

Πιθανότητες υπάρχουν απ τη στιγμη που πετύχαμε τις γόνιμες, κ οπως λένε κ τα κορίτσια, το ωάριο οταν "βγει" πρέπει να βρει σπερμα, οποτε λογικά το βρήκε κ γιατι είχαμε επαφες 3 μερες σερί... απ την αλλη προσπαθώ να μην το σκέφτομαι συνεχεια γιατι εχω τουλ μια βδομαδα ακομα αναμονή κ νομιζω πως (ετσι κ αλλιως) ειναι νωρις για κάποιο σύμπτωμα... εσυ απο ποτε ειχες αυτα τα τσιμπηματάκια; 

περαν της συχνοουριας, που ειναι αντιμετωπίσιμη, πως τα πας γενικα;;

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοριτσαρες μου;;;

Εχασα αρκετά επεισόδια, αλλά θα συγχρονιστω!!

Πουλάκι μου, πολλά συγχαρητήρια!!! Αγοραρος!!!

Μουτζουρα μου, όλα θα πανε καλα!! Απ ότι έχω ακούσει κ έχω διαβάσει, είναι κάτι  αντιμετωπισιμο!!!πείτε τα με το γιατρό, να δείτε...αλλά θα λυθεί !!! Αισιοδοξία!!!  και υποστήριξη στον αντρουλη (μπορεί να τον πάρει λίγο απο κατω)...

Μπράβο μαμά στο Μελινακι!!! Περαστικά όλα...

Βικυ μου, φιλιά στα ζουζουνια!! Καλά αποτελέσματα, για τα χαρτιά..

Jane μου, συχνοουρια ε..;;; Καλά κουράγια!! Χι χι... κι εγώ ειδικα το βράδυ,τ ην έχω αποκλειστικότητα!!! Χι χι 

Μαρακι, μακάρι κοπέλα μου να είναι θετικά οοοολα αυτά!!

Ελεν, καλά αποτελέσματα!!! Πότε θ ξερεις;

Δε θυμάμαι αλλα..

Φιλιά πολλά σε οοοοοοολες 

DqByp2.png

1 hour ago, Τονι@ said:

Να σε ρωτήσω κάτι.  Εσένα σου είπε ο γιατρός ότι την καμπύλη ζαχαρου θα την κάνεις όπως και να έχει? ? Δεν έχω ρωτήσει ακόμα την γυναικολόγο αλλά ο ενδοκρινολογος μου είπε ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν χρειάζεται και αναρωτιέμαι αν υπήρχε περίπτωση να τη γλιτώσω 

Μου είπε να την κάνω για να είμαστε σιγουροι ότι το ζάχαρο μου είναι ρυθμισμένο παρόλο που μέχρι τώρα στις αιματολογικές είναι σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα 0,74...

Οπότε θα την κάνω να μην το έχω και στο μυαλό μου ;).

• Μου αρέσει 1

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Κορίτσια καλησπέρα ετρεχα σήμερα και δεν μπήκα να σας πω ούτε μία καλημέρα....τι μου κάνετε....

Μουτζουριτσα μου δεν θέλω να μου αγχωνεσαι...ότι και προβλήματακι να υπάρξει...το θέμα είναι ότι το γνωρίζεται....και πλέον. Όλα αντιμετωπίζονται....κα οι από ότι διάβασα παραπάνω είχες μείνει μία φορά...αν κατάλαβα καλά...οπότε δεν υπάρχει λόγος να μου αγχωνεσαι....

Πουλάκι τέλειος ο αγοραρος ....Μπράβο σου...

Τζεινακι συχνοουρια στο φουλ εεεεε...υπομονη κορίτσι μου....

Μαρακι μου ευχομαι το τσιμπηματακια να είναι από το σπορακι που τρύπωσε....

Μπράβο στο Μελινακι περαστικά να είναι....

Helen .....εύχομαι να έχεις σπορακι στην κοιλιτσα...

Κοριτσάκια δεν θυμάμαι αλλά... φιλάκια σε μία μία ξεχωριστά....

vJ4vp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!

Θα ξεκινήσω σπό το πουλάκι!!! Συγχαρητήρια μπράβο για το μωράκι σας!!! ¨ολα καλά!!!

Μουτζουρίτσα!!!! Θα σου πω κι εγώ να μην στεναχωριέσαι, ξέρω ότι ακούγεται συνηθισμένο και τυπικό αλλά έτσι πρέπει. Θα σου πω εν συντομία τη δική μας περίπτωση με τον άντρα μου.

Το 2007 εμφάνισε έναν πόνο στους όρχεις και έπιανε ένα κάτι σαν όγκο. Πήγαμε τότε σε ουρολογο και του είπε ότι είναι κιρσοκήλη. Κάτι παρα πολύ συχνό σε άνδρες.

Εκανε τότε μία θεραπεία και όταν τελείωσε του ειπε να κάνει ένα σπερμοδιάγραμμα το οποίο και δεν βγήκε καθόλου καλό. Είχε πολύ μικρό αριθμό σπερματοζωαρίων και φυσικά η κινητικότητα ήταν χαμηλή. Τότε μας είχε ρωτήσει αν ενδιαφερόμαστε για παιδάκι άμεσα και του είπαμε όχι. Από τότε δεν χρειαστηκε να ξαναπάει στο γιατρό γτ δεν τον ξαναενοχλησε η κιρσοκηλη και μας ειχε πει κι αυτός ότι εφυγε.

Οταν λοιπόν ξεκινησαμε ελυθερες επαφες ειχαμε πει οι δυο μας οτι αν δεν μεινω μεχρι το καλοκαιρι θα πηγαιναμε με δικη μας πρωτοβουλια να κανουμε ενα σπερμοδιαγραμμα. Ετσι και καναμε.

Πηγαμε το καναμε τον Σεπτεμβριο και ολα ειχαν γινει τελεια εκτος απο καποιοες συγκολλησεις. Κολλανε δηλαδη μεταξυ τους καποια σπερματοζωαρια και δεν μπορουν να κινηθουν σωστα και κατ'επέκταση να γονιμοποιήσουν.

Αλλά επειδή τα υπολοιπα ηταν καλά μας ειπε ολα οκ.

ολα αυτά στα λέω γιατί μπορεί να είναι κι εσας μια τετοια περιπτωση και να γίνουν όλα οπως πρεπει συντομα. Και εγώ είχα αγχωθεί είχα στεναχωρεθεί αλλά όλα φτιαχνονται Μουτζουρίτσα!!!

Τώρα θα σας πω τα δικά μου. Πηγα στη γιατρό μου είδε τη μαγνητική και μου είπε ότι δεν είναι μία η σοκολατοειδής κύστη όπως γράφει στη μαγνητική αλλά δύο, όπως τις είχε δει και αυτή στους υπερήχους.

Μου προτείνει να κάνω λαπαροσκόπηση επειδή προσπαθούμε για μωρό. Μου προτεινε εναν γυναικολογο λαπαροσκοπο με τον οποίο συνεργάζεται στη Θεσσαλονίκη και θα κλεισω ενα ραντεβού να με δει και να μου πει κι αυτός τη γνώμη του.

Με ξεάγχωσε είναι η αλήθεια γιατί χθεσ με τη μαγνητική που είδα μία κύστη σοκολατοειδή 5,8 εκ, είχα αγχωθεί ότι είναι πολύ μεγάλη.

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...