Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τυχερές (μαμάδες κ παιδακια) όσοι εχουν την πολυτέλεια να κάτσουν σπίτι μερικούς μήνες... εγω, για να συμβεί αυτο, θα πρέπει να χάσω τη δουλεια μου... 1-2 μήνες αναγκαστικα κ παλι παίζεται η θέση μου....

6 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Αχ τονια μου δεν θα μπορεις να το αφησεις....νομιζω πως θα χρειαστει κ τριτο προσωπο....

Εγω εμπιστευαι μονο  clearblue αλλα δεν ειναι τα πιο οικονομικα.

Το ξέρω ότι δεν θα μπορώ.  Δεν μου είναι εύκολο ουτε το θελω .  Αλλά δεν γίνεται να μην δουλέψω . Τι να κάνω? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Αχ βρε κοριτσια δεν ξερω....εχω την πολυτελεια να μεγαλωνω εγω το παιδι.ξερω απο φιλες που αναγκαστηκαν να τα αφησουν δυσκολευτηκαν παααρα πολυ.αλλα δεν θελω να σας ριχνω.ας ερθουν τα μωρακια με το καλο κ λυση θα βρεθει...

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια πραγματικά οι γυναίκες μπορούν να κάνουν τα πάντα.

Τα πάντα όμως. Οντως οταν γυνομαστε μανουλες το προνόμιο ειναι να μεγαλώνει το παιδι τξς τξν οικογενεια της.Να φροντιζει την οικογενεια της με αγαπη.

Κοριτσια εχω ρωτησει μαμαδες απο το στρνο μου περιβάλλον και ολες λένε πάλι καλα που εργαζόμαστε. Τρέξιμο πολυ αλλά πιο ξεκούραστα διοτι αλλο να εισαι24ωρες το 24ωρο πανω απο ενς παιδι και αργότερα πισω απο μια μαμά.κουραστικο.

Ωραία κουραση αλλα οταν εργάζεται μια μαμα ακόμη πιο ξεκούραστη λενε...

Τι να πω...

Οποτε κορίτσια μην απελπιζεστε και μην σκέφτεστε πιο περς.ολα παίρνουν το δρόμο τους.

• Μου αρέσει 2

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

Σιγουρα η ψυχολογία ειναι διαφορετική οταν εργάζεσαι, κ σιγουρα μια γυναίκα που ασχολείται αποκλειστικά με σπίτι κ παιδια εχει ενα πολυ δυσκολο έργο!! Αλλα απ την άποψη κ μονο οτι το παιδι χρειάζεται τη μαμά κυρίως (κ μετα το μπαμπά) ειναι καλο να επεμβαίνουν οσο γινεται λιγότερο τρίτοι... 

• Μου αρέσει 1

καλημερα παρεακι μου γλυκο!!ειστε ολες καλα?????χαρουμενη Παρασκευη να εχουμε!!!

σας στελνω ενα γλυκο φιλι σε ολες μαμαδες... παιδακια γλυκα...σπορακια ζουζουνιαρικα... και πεφτω με τα μουτρα στη δουλεια...deadlines που θα με οδηγησουν στην τρελαααααα!!!

θα μπω να τα πουμε αναλυτικα μολις παρω τις απαντησεις του συζυγου!!!σμουτς!

το πουλακι μονο να μας τι εκανε...το εχω εννοια!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Καλημερα,μουτζουριτσαααααα!

Καλημερα,κοριτσια!αχ ανοιξατε μεγαλη συζητηση με το θεμα δουλεια-παιδια!& εγω εχω τη γνωμη οτι ειναι πιο καλα για τη γυναικα να εργαζεται,τους πρωτους μηνες να ειναι με το μωρο αλλα μετα ας παει για δουλεια!ειναι λιγο φρικη να εισαι μεσα στο σπιτι 24 ωρες το 24ωρο!ξεχνας το εαυτο σου,η ψυχολογια πεφτει!εδω κανω 3ωρες ιδιαιτερο & το μυαλο ξεφευγει!γυρνω στο μωρο με πιο πολλη ορεξη!!

• Μου αρέσει 2

ECV6p3.png

Τόνια μου, ενστικτωδώς δεν θέλει καμία μαμά να αφήσει το μωρό της. Όταν ήμουν έγκυος και μου έλεγε τέτοια η πεθερά μου, με έπιαναν τα νεύρα μου. Όταν γεννηθεί με το καλό και περάσει λίγο ο καιρός αλλάζει η αντίληψη αυτή. Αρκεί εσύ και ο σύζυγος να βάζετε όρια. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Πως είστε σήμερα? ? Επιτέλους Παρασκευή! !!  

Μουτζουριτσα μου πως περάσατε χθες? Περιμένουμε τα αποτελέσματα.  

Πουλακι κι εσένα σε περιμένουμε να μας πεις τα νέα του μπέμπη σου!!

Πολλά φιλάκια σε κάθε μία ξεχωριστά! 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου....μουτζουρα περιμενουμε τα αποτελεσματα του σπερμαν σου!!!!πουλακι ολα οκ??ειρηνη κ παλι θα συμφωνησω μαζι σου..λιγες ωριτσες χρειαζεται να ξεφευγει η μαμα για να ανακτησει δυναμεις...φιλια σε ολες

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσάρες μου ;)

Όλα καλά χτες με την Β επιπέδου!!! Άργησα να γυρίσω και δεν πρόλαβα να σας γράψω...!!

Το ζουζούνι μου είναι 400 γραμμάρια και περίπου 23 εκατοστά!!! Και φυσικά ένας κούκλος :):):). Όλα καλά μας είπε ο γιατρός δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα οπότε προχωράμε!!! Ξανά υπέρηχο έχω στις 23/02 και θα πρέπει λίγο νωρίτερα να κάνω και την καμπύλη ζαχάρου....

Σας Φιλώ όλες!!!

• Μου αρέσει 2

rHkwp3.png

dwWcp3.png

17 minutes ago, Lover bird είπε:

Καλημέρα κοριτσάρες μου ;)

Όλα καλά χτες με την Β επιπέδου!!! Άργησα να γυρίσω και δεν πρόλαβα να σας γράψω...!!

Το ζουζούνι μου είναι 400 γραμμάρια και περίπου 23 εκατοστά!!! Και φυσικά ένας κούκλος :):):). Όλα καλά μας είπε ο γιατρός δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα οπότε προχωράμε!!! Ξανά υπέρηχο έχω στις 23/02 και θα πρέπει λίγο νωρίτερα να κάνω και την καμπύλη ζαχάρου....

Σας Φιλώ όλες!!!

Μπράβο πουλάκι! !!  Με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου!  Και εγώ το δικό μου από τώρα το βλέπω πανέμορφο και όλοι με κοροϊδεύουν. :oops: Μόνο ο μπαμπάς μου συμφωνεί. Και μην μου πει κανείς ότι είμαι κουκουβάγια. .:-P

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημερα κοριτσια..Σημερα εκανα ενα τεστακι ετσι μου ειπε κ ο γυναικολογος  .Τωρα περιμενουμε τα αποτελεσματα :) 

On 25/1/2017 at 2:41 ΜΜ, Τονι@ είπε:

Καλή επιτυχία! ! Δεν μασάμε! !!  Στείλε μας νέα! !

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...