Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

7 minutes ago, vikib είπε:

Κ στα μπιφτεκια μπορεις να τριψεις καροτο,κολοκυθακι,ντοματα

Σορρυ μαρια

Εγώ έτσι τα φτιάχνω.  Και βάζω επιπλέον και πιπεριά και ντομάτα και βγαίνουν ελαφριά και ζουμερά 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το πουλάκι έκανε τη Β επιπέδου? ? Μπήκε καθόλου?  Δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα 

6 minutes ago, Mammy2 είπε:

Νς συμπληρώσω οτι έβγαλα και σπυράκια στο πρόσωπο. Αρκετά μπορω να μπω.σαν μπιμπικακια.

Όλα αυτά μπορεί να τα έχεις και με περίοδο και με εγκυμοσύνη.  Σε ποια μέρα είσαι? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

6 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ακόμα είμαι. .

Κρατάνε αρκετα οι άτιμες οι "φάσεις".... πφφφ δεν ξερω, κ μένα αυτεσ τις μερες μου φταίνε ολα... ειναι ολα μαζι, κ η ένταση της δουλειάς, η συσσωρευμένη κούραση, τ οτι σχολαω στις 10 κ μετα εχω άλλες δουλειές εδω κ στις 3 παω στη δουλεια κουρασμένη.... κ ωρες ωρες σκέφτομαι οτι τωρα δεν τα βγάζω πέρα, θα τα βγάλω με παιδι, κ κατι ξέρει αυτο κ τα φλαμίνγκο που δεν έρχονται....

Πραγματι γινονται πιο ζουμερα

Το πουλακι δ μπηκε.πουλακι μας τι εγινε;ολα καλα στη β επ;

Μαρακι μην το σκεφτεσαι.βρισκεις αλλα κουραγια.αντοχες που δ ηξερες οτι ειχες.

Παντως ποτε δ μου αρεζε να δουλευω απογευμα

Διαφημίσεις

Κορίτσια καταλαβα ωορρηξια την 16η μερς του κύκλου μου.δλδ 20 του μηνα.

Αλλα τα λογισμικα με βγαζουν ωορρηξια την 18 η μέρα του κυκλου με κυκλο 32 μέρες. 

Και στην 18η μερς κατάλαβα πονακια ωορρηξιας. Ειχακε επαφές. 

Περιμένω 5 με 6 του μηνα

Μαρακι μου μην απογοητευεσαι.ποτε δεν ξερεις. Μαζί είμαστε. Δεν περνανε οι μέρες τι πραγμα και αυτο?

Δεν το περίμενα έτσι. Πραγματικά. Χαχα

gc6Ip2.png

4 minutes ago, Mammy2 είπε:

Αλλα τα λογισμικα με βγαζουν ωορρηξια την 18 η μέρα του κυκλου με κυκλο 32 μέρες. 

Περιμένω 5 με 6 του μηνα

Για συμπτωματα περιοδου μου φαίνονται νωρις... 6 μερες μετα την ωορρηξια, αν εγινε η γονιμοποίηση, θα μπορούσε (νομιζω) να ναι τωρα οι μερες εμφυτευσης...αλλα κορίτσια με αντίστοιχη εμπειρία σιγουρα ξέρουν καλύτερα!

14 minutes ago, vikib είπε:

Βικακι ούτε εμένα μου αρέσει αλλά ήθελα δεν ήθελα έμαθα. . Κι εγώ πιστεύω πως όταν με το καλό γεννηθεί θα βρω τρόπο να  ανταπεξελθω . Έχω κι εσάς σαν παράδειγμα.  

11 minutes ago, Mammy2 είπε:

Περιμένω 5 με 6 του μηνα

Άρα αγάπη είσαι 10 μέρες πριν την περίοδο.  Σε αυτή την φάση όλα είναι πιθανά.  Εμένα τότε μου ξεκίνησαν.  Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι.  Κάθε γυναίκα είναι διαφορετικη. Επίσης δεν έχουν περάσει πολλές μέρες ακόμα από την ωορηξια. Μην τα αναλύεις παρα πολύ γιατί έχεις μέρες ακόμα και μπορεί να αλλάξουν στην πορεία.  Εύχομαι πάντως να είναι το πολυπόθητο . 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

15 minutes ago, vikib είπε:

Βικακι ούτε εμένα μου αρέσει αλλά ήθελα δεν ήθελα έμαθα. . Κι εγώ πιστεύω πως όταν με το καλό γεννηθεί θα βρω τρόπο να  ανταπεξελθω . Έχω κι εσάς σαν παράδειγμα.  

11 minutes ago, Mammy2 είπε:

Περιμένω 5 με 6 του μηνα

Άρα αγάπη είσαι 10 μέρες πριν την περίοδο.  Σε αυτή την φάση όλα είναι πιθανά.  Εμένα τότε μου ξεκίνησαν.  Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι.  Κάθε γυναίκα είναι διαφορετικη. Μην τα αναλύεις παρα πολύ γιατί έχεις μέρες ακόμα και μπορεί να αλλάξουν στην πορεία.  Εύχομαι πάντως να είναι το πολυπόθητο 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

4 minutes ago, Mammy2 είπε:

Ναι νωρίς ειναι θαρρώ. 

Τα πιο ευαίσθητα τεστ εγκυμοσύνη ποια ειναι κορίτσια? 

Και οικονομικά

Νομιζω τα clear blue μπορούν να δείξουν μεχρι κ 5 μερες πριν, αλλα εννοείται οσο πιο κοντά στην αναμενόμενη περιοδο, τοσο πιο αξιόπιστα.... θα σου έλεγα παντως να περιμένεις τουλ 2-3 μερες πριν την αναμενόμενη περιοδο!

• Μου αρέσει 1

8 minutes ago, vikib είπε:

Δ ξερω πως θα ανταπεξελθω με δουλεια.κ μαλιστα απογευματινη.

Εκανα παντως τα χαρτια μου τωρα για τους δημους

Θα γυρισεις κ γρηγορα στη δουλεια ε;το μπεμπε;

Θα είναι περίπου 2 μηνών όταν γυρίσω.  Το μπεμπέ θα προσπαθήσω να το κρατάω εναλλάξ με τον άντρα μου . Εγώ μέχρι το μεσημέρι κι εκείνος απόγευμα.  Θα προσπαθήσω να περνάω ενδιάμεσα στα δρομολόγια  κι από το σπίτι.  Οι μαμάδες μας δουλεύουν οπότε δεν θα μπορούν παρά λίγες ώρες να βοηθάνε.  Έτσι κι αλλιώς δεν θέλω να ανακατευτούν πολύ . Θέλω όσο μπορούμε να τα καταφέρουμε μόνοι μας. Με ενοχλεί απίστευτα η αταξία που δημιουργείται όταν μπαίνουν τρίτοι μέσα στο σπίτι. 

12 minutes ago, Mammy2 είπε:

Ναι νωρίς ειναι θαρρώ. 

Τα πιο ευαίσθητα τεστ εγκυμοσύνη ποια ειναι κορίτσια? 

Και οικονομικά

Εννοείται clear blue.  Όχι οικονομικά.  Αλλά αξιοπιστα.  Μην σκέφτεσαι όμως να τα κάνεις πολύ νωρίς γιατί το αποτέλεσμα θα είναι αναξιόπιστο και τσάμπα τα λεφτά.  Κάνε λίγο υπομονή. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Θα είναι περίπου 2 μηνών όταν γυρίσω.  Το μπεμπέ θα προσπαθήσω να το κρατάω εναλλάξ με τον άντρα μου . Εγώ μέχρι το μεσημέρι κι εκείνος απόγευμα.  Θα προσπαθήσω να περνάω ενδιάμεσα στα δρομολόγια  κι από το σπίτι.  Οι μαμάδες μας δουλεύουν οπότε δεν θα μπορούν παρά λίγες ώρες να βοηθάνε.  Έτσι κι αλλιώς δεν θέλω να ανακατευτούν πολύ . Θέλω όσο μπορούμε να τα καταφέρουμε μόνοι μας. Με ενοχλεί απίστευτα η αταξία που δημιουργείται όταν μπαίνουν τρίτοι μέσα στο σπίτι. 

Εφοσον βολευει ετσι ειναι το ιδανικο

Συμφωνω για τους τριτους.διαφορετικες γενιες,τροπος σκεψης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...