-
Από την διαχείριση / Admin News
-
Καλησπέρα σας κορίτσια,
Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω. 19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.
- 2
-
-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 hour ago, Katiamaxiking είπε:
Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2.
τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες.Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες;
Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.
-
Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες
-
Θέματα
-
- 4.884 απαντήσεις
- 715.235 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 107.995 εμφανίσεις
-
- 11.147 απαντήσεις
- 2.106.189 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 201.553 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 5
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 71 απαντήσεις
- 117.856 εμφανίσεις
-
-
-
- 1.379 απαντήσεις
- 177.812 εμφανίσεις
-
- 4.884 απαντήσεις
- 715.239 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 5
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 70 απαντήσεις
- 5.744 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 7.011 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 206 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 5.694 εμφανίσεις
-
- 569 απαντήσεις
- 154.970 εμφανίσεις
-
- 692 απαντήσεις
- 64.217 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 247 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 461 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα