Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

47 minutes ago, marakif1990 είπε:

Πφφφφ κ εκει που ειμαι στο μάθημα κ λεω "Μαρία μην δίνεις σημασια σε υγρά, πόνους, κοιλιά κ ξεχνά οτι εισαι γυναίκα" με πιανει ένας πόνος σε μεση κ κοιλιά, οπως ακριβώς τις πρώτες μερες της περιοδου, που σε παραλύει κ θες να κατσεις στο κρεβατι! Αν ειναι να έρθει, ας έρθει νωρίτερα!!

Μαρακι μου ηρέμησε γλυκό μου!  Ότι είναι να γίνει γι αυτό το μήνα έχει μείνει.  Αν θες να κάνεις κάτι για να προστατέψεις το σπορακι σου μπορείς να είσαι λίγο προσεκτικη στα βασικά (βάρη -τσιγάρο -πολύ αλκοόλ -πολύ καφεΐνη-καλά πλυμένα λαχανικά ) και να παίρνεις φυλλικο οξύ.  Από εκεί και πέρα απλά χαλαρωσε. Η αναμονή είναι μια περίοδος γεμάτη ανάμεικτα  συναισθήματα απο μονη της.

DBTcp3.png7Kksp3.png

Αν δ τρωει λαχανικα υπαρχουν πολλοι τροποι να τα κρυψεις

Πχ στη σουπα γιουβαρλακια τριβω καροτο κ κολοκυθακι στο ρυζι.στη σαλτσα για τα μακαρονια επισης τα παντα.πιπεριες,μελιτζανες,μανιταρια.σε ομελετες επισης.αλμυρα κεικ(τυρι,πιπερια,μανιταρι).πιτες σπανακι-τυρι,λαχανο-τυρι,πρασο-κιμα

Θα σου βαλω για αλμυρα κουλουρακια σελιδα

Λαδερα,οσπρια τρωει;

Εγω θα κανω αυριο λαχανικα στο φουρνο τυπου ογκρατεν.ειναι ωραια κ για συνοδευτικο με κρεας η ψαρι.γενικα εμεις τρωμε καθε εβδομαδα:1λαδερο,1οσπριο,1κοτοπουλο,1κιμα η μοσχαρι,1μακαρονια,1ψαρι αν κ δ πολυμαγειρευω κ κτ ακομη

Διαφημίσεις

7 minutes ago, Τονι@ είπε:

Μαρακι μου ηρέμησε γλυκό μου!  Ότι είναι να γίνει γι αυτό το μήνα έχει μείνει.  Αν θες να κάνεις κάτι για να προστατέψεις το σπορακι σου μπορείς να είσαι λίγο προσεκτικη στα βασικά (βάρη -τσιγάρο -πολύ αλκοόλ -πολύ καφεΐνη-καλά πλυμένα λαχανικά ) και να παίρνεις φυλλικο οξύ.  Από εκεί και πέρα απλά χαλαρωσε. Η αναμονή είναι μια περίοδος γεμάτη ανάμεικτα  συναισθήματα απο μονη της.

Άσε, σε καθε τέλος κύκλου (σχεδον) τα ιδια... απλα τωρα που το χω "προσπαθήσει" περισσότερο απ τις άλλες φορες που είμασταν πιο χαλαροί, το περιμένω κ με μεγαλύτερο άγχος! Κ σιγουρα δεν βοηθάει, κ δεν κερδίζω τιποτα, αλλα ειναι ανεξέλεγκτο το άτιμο! Χθες νόμιζα απ την ένταση που είχα οτι θα δείρω κανενα παιδάκι...:-P

Κορίτσια δεν σταματάτε με τα φαγητά γιατι ειπα να μην φάω βραδινό κ σεις εχετε αναλύσει όλη την ελληνική γαστρονομία;; :-D

7 minutes ago, marakif1990 είπε:

Άσε, σε καθε τέλος κύκλου (σχεδον) τα ιδια... απλα τωρα που το χω "προσπαθήσει" περισσότερο απ τις άλλες φορες που είμασταν πιο χαλαροί, το περιμένω κ με μεγαλύτερο άγχος! Κ σιγουρα δεν βοηθάει, κ δεν κερδίζω τιποτα, αλλα ειναι ανεξέλεγκτο το άτιμο! Χθες νόμιζα απ την ένταση που είχα οτι θα δείρω κανενα παιδάκι...:-P

Κορίτσια δεν σταματάτε με τα φαγητά γιατι ειπα να μην φάω βραδινό κ σεις εχετε αναλύσει όλη την ελληνική γαστρονομία;; :-D

Όσο και να χτυπιομαστε δυστυχώς οι μέρες δεν θα περάσουν πιο γρήγορα.  Γι αυτό φρόντισε να περάσουν όμορφα.  Κάνε πράγματα που σου αρέσουν.  Φάε φαγητά που σου αρέσουν.  Απόλαυσε έναν καφέ ήρεμα.  Δώσε χρόνο στο μυαλό σου να χαλαρώσει. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 minute ago, Τονι@ είπε:

Όσο και να χτυπιομαστε δυστυχώς οι μέρες δεν θα περάσουν πιο γρήγορα.  Γι αυτό φρόντισε να περάσουν όμορφα.  Κάνε πράγματα που σου αρέσουν.  Φάε φαγητά που σου αρέσουν.  Απόλαυσε έναν καφέ ήρεμα.  Δώσε χρόνο στο μυαλό σου να χαλαρώσει. 

Χαχαχα αυτα στα λεγα εγω πριν λίγες μερες που έλεγες οτι ησουν σε ένταση κ με περίεργη ψυχολογία....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια τώρα μπήκα απο το πρωι εξωτερικές δουλειές και στο τρέξιμο. 

Εβαλα ενα κρασακι τωρα να χαλαρωσω γιατι δεν την παλευω.

Απο το απόγευμα εχω τσιμπιματακια στις θηλες μου και υδαρη υγρά. 

Είναι νωρίς για προαιορτια συμπτώματα εμφύτευση?

gc6Ip2.png

6 minutes ago, Mammy2 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τώρα μπήκα απο το πρωι εξωτερικές δουλειές και στο τρέξιμο. 

Εβαλα ενα κρασακι τωρα να χαλαρωσω γιατι δεν την παλευω.

Απο το απόγευμα εχω τσιμπιματακια στις θηλες μου και υδαρη υγρά. 

Είναι νωρίς για προαιορτια συμπτώματα εμφύτευση?

Αγάπη θύμησε μου σε ποια μέρα είσαι. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...