Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσυ Ρενα εχεις αλλα παιδακια η τωρα ξεκινας προσπαθειες για το πρωτο?

δυο φορες προσπαθησα, κ τις 2 επιασα κατευθειαν , αλλα τα εχασα κ τα δυο. ειχα διαφραγμα στη μητρα, το αφαιρεσα, χαλαρωσα κ τωρα πιστευω πως λυθηκε το προβλημα μου κ ευχομαι μολις ξανα πιαστω να μεινει.... θα μας ερθει χριστουγεννιατικο σου λεω, ακουσε με!!!

Lilypie - (Lzpn)

Θα περιμένουμε νέα!,εσύ πώς νιώθεις?όπως κάθε μήνα?

Αυτο το μηνα δεν πρηστηκε το στηθος μου κ δεν ποναει οπως μου συμβαινει σχεδον παντα 3-5 ημερες πριν την περιοδο. Κατι αλλο ιδιαιτερο δε μπορω να πω οτι νιωθω. Ηλπιζα να τα καταφερω αν κ ειχα μονο μια επαφη τη σωστη μερα. Τοσους μηνες τωρα καθε φορα νομιζω οτι κατι διαφορετικο μου συμβαινει κ παντα στο τελος μου ερχεται περιοδος.

Καλημέρα! Καλώς ήρθαν τα καινούρια κορίτσια και με το καλό να ξεχάσετε όλες τις δυσκολίες και να γεμίσουν οι κοιλιές μπεμπάκια!

Abbot, μια επαφή αρκεί αν είναι να 'ρθει το σποράκι! Σου το εύχομαι, μπορεί να θέλει να 'ναι γιορτινό χριστουγεννιάτικο!

Ρένα, μετά την αφαίρεση και αφού είχες δύο ήδη θετικά, σε περιμένει στη γωνία το επόμενο!

Σάμμερ μου, τι ωραίος ο γιος σου! Πόσο μ' αρέσουν αυτές οι γλυκιές παρανοήσεις των παιδιών, που τα παίρνουν όλα κυριολεκτικά. Μπάλα ήθελες; Μπάλα σου έφερε!

Σάνγκρε, τάιζε εσύ και αγόραζε καινούρια παντελόνια κάθε μήνα!

Μουτζούρα, περιμένουμε νέα και εύχομαι ακόμα να μην έχει κάνει την εμφάνισή της να τριτώσουν τα καλά νέα του ΣΚ!

vLmAp2.png FMoxp2.png

δυο φορες προσπαθησα, κ τις 2 επιασα κατευθειαν , αλλα τα εχασα κ τα δυο. ειχα διαφραγμα στη μητρα, το αφαιρεσα, χαλαρωσα κ τωρα πιστευω πως λυθηκε το προβλημα μου κ ευχομαι μολις ξανα πιαστω να μεινει.... θα μας ερθει χριστουγεννιατικο σου λεω, ακουσε με!!!

Θα δεις που η τριτη θα ειναι κ τυχερη!!! Αντε να χαρουμε παρεουλα!!! Εγω ακομη τιποτα, λιγα καφε μεχρι στιγμης. Οσο δε βλεπω κανονικο αιμα ελπιζω!!!

Διαφημίσεις

Τελικα ουτε αυτος ο μηνας ειναι ο τυχερος μου... ξεκινησα να εχω λιγα καφε οπως πριν την περιοδο. Αυριο περιμενα κ φροντισε απο σημερα να μου θυμισει οτι ερχεται. Ισως τελικα το 2016 δεν ειναι η χρονια μου. Ηλπιζα να τελειωνε ευχαριστα αφου αρχισε τοσο ασχημα για μενα...

Abbot μου καλημερα!!!δεν απογοητευομαστε!!!για να δουμε γτ αν ποτε ξανα δεν εμφανιζοταν με καφε μπορει να ναι θετικο σημαδι!!!οσο για το 2016 ηταν για μενα η πιο δυσκολη χρονια απο την αρχη της...που αρωωστησε ασχημα ο μπαμπας μου...κ ελεγα αχ βρε ατιμο 2016 τουλαχιστον να τελειωνες καλα!!!αλλα δεν εχει ακομα τελειωσει...κ αν εστω τελειωσει ετσι θα εχουμε να περιμενουμε το 2017!!!

Καλημέρα! Καλώς ήρθαν τα καινούρια κορίτσια και με το καλό να ξεχάσετε όλες τις δυσκολίες και να γεμίσουν οι κοιλιές μπεμπάκια!

Μουτζούρα, περιμένουμε νέα και εύχομαι ακόμα να μην έχει κάνει την εμφάνισή της να τριτώσουν τα καλά νέα του ΣΚ!

Τζο μου γλυκια καλημερα!!!!!δεν εχει εμφανιστει!!!!τιποτα κανενα συμπτωμα που να μαρτυρα πως ερχεται!οσο ερχομουν στη δουλεια ελεγα να κανω χοριακη να μην κανω χοριακη?σε μια συζητηση με τον εαυτο μου ειπα κανε υπομονη...αν δεν εχει ερθει θα πας Τεταρτη πρωι!χθες ημουν σε ενα παιδικο παρτυ και κουραστηκα να μου λενε αντε κ εσεις αντε κ εσεις!ελεγα ενταξει παιδια το προσπαθουμε!φευγοντας ο αντρουλης μου με παιρνει αγκαλια κ λεει "μην μου στεναχωριεσαι...θα ερθει"!κ καπως ετσι εκλεισε η χθεσινη δυσκολη μερα ομολογω μετα το αρνητικο τεστ!σημερα ειναι μια νεα μερα!!!μια νεα εβδομαδα!ας την αντιμετωπισουμε με αισιοδοξια!!!!:D:D

RyZa.png

Abbot μου καλημερα!!!δεν απογοητευομαστε!!!για να δουμε γτ αν ποτε ξανα δεν εμφανιζοταν με καφε μπορει να ναι θετικο σημαδι!!!οσο για το 2016 ηταν για μενα η πιο δυσκολη χρονια απο την αρχη της...που αρωωστησε ασχημα ο μπαμπας μου...κ ελεγα αχ βρε ατιμο 2016 τουλαχιστον να τελειωνες καλα!!!αλλα δεν εχει ακομα τελειωσει...κ αν εστω τελειωσει ετσι θα εχουμε να περιμενουμε το 2017!!!

Τζο μου γλυκια καλημερα!!!!!δεν εχει εμφανιστει!!!!τιποτα κανενα συμπτωμα που να μαρτυρα πως ερχεται!οσο ερχομουν στη δουλεια ελεγα να κανω χοριακη να μην κανω χοριακη?σε μια συζητηση με τον εαυτο μου ειπα κανε υπομονη...αν δεν εχει ερθει θα πας Τεταρτη πρωι!χθες ημουν σε ενα παιδικο παρτυ και κουραστηκα να μου λενε αντε κ εσεις αντε κ εσεις!ελεγα ενταξει παιδια το προσπαθουμε!φευγοντας ο αντρουλης μου με παιρνει αγκαλια κ λεει "μην μου στεναχωριεσαι...θα ερθει"!κ καπως ετσι εκλεισε η χθεσινη δυσκολη μερα ομολογω μετα το αρνητικο τεστ!σημερα ειναι μια νεα μερα!!!μια νεα εβδομαδα!ας την αντιμετωπισουμε με αισιοδοξια!!!!:D:D

Καλημερα Μουτζουριτσα!!! Εχεις δικιο, υπομονη κ αισιοδοξια κ ολα θα γινουν!!! Καλη εβδομαδα σε ολες, με ευχαριστα αποτελεσματα σε οσες περιμενουμε...

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Moutzoura μου καλή πόσο χαίρομαι που δεν έχει έρθει! !! Μακάρι να εξαφανιστεί για 9 μήνες η κακουργα! !!

Abbot μου και σε εσένα εύχομαι να έχεις την τύχη της Josephine! !

Μακάρι κοριτσάκια μου να είμαστε όλες με σπορακι μέχρι το τέλος της χρονιάς! !

DBTcp3.png7Kksp3.png

καλη μας μερα ομορφιες!!!!αααχχχ μακαρι να ηταν νωρις το αρνητικο μου τεστακι!εχω παρει λιγο θαρρος απο την ιστορια της Τζο με την πρωτη της εγκυμοσυνη που ειχε κανει 5 αρνητικα!κ ομως ηταν!!!

Τονια μου εσυ πως εισαι?μιλησες με το γιατρο σου να πας για χοριακη???/

RyZa.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!!! σημερα λεω να παρω τηλ τον γιατρο μου να παω να με δει.κλεινω ακριβως 5 εβδομαδες με αιμα κ καφε.κουραστηκα πολυ.επειδη δεν βλεπω τπτ τωρα λεω μηπως καθαρισα....κ με το νεο ετος δεν ξερετε τι εχει να γινει!!!!!ας ετοιμαστουνε οι αντρες μας γιατι δεν ξερουν τι τους περιμενει....

Διαφημίσεις

Kαλημέρα, κορίτσια μου! Τελικά θετικό το τεστάκι, εύχομαι να 'ρθει ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά μου και στην αγκαλιά όλων των κοριτσιών που το επιθυμούν!

Σαμμεράκι μου γλυκό, αγκάλιασε το αντράκι σου το μικρό και το μεγάλο και σύντομα θα γίνετε 4, μέχρι τότε μη δίνεις σε κανέναν λογαριασμό, μόνο εσύ κι η οικογένειά σου μετράνε.

Μουτζούρα μου, εύχομαι να 'χεις κι εσύ θετικά νέα, αλλά όπως και να 'χει είτε τώρα είτε στους επόμενους κύκλους το μωράκι σας θα έρθει. Απόλαυσε αυτή την αναμονή! Επίσης, για την εντονότατη γραμμούλα, καλή και η αχνή θα σου έλεγα! 30ή μέρα εγώ είχα μια πολύ αχνή γραμμούλα. Έτσι και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.

Αχ, σάνγκρε μου, σε βλέπω ήδη να νοσταλγείς, ακούς εκεί μόλις μεγαλώσει και το 3ο! Ξέρεις πότε θα μεγαλώσει το τρίτο;

http://hysteria.gr/51721/

Όσο για τον Φιντέλ 600 απόπειρες δολοφονίας απέφυγε και πέθανε πλήρης ημερών, αυτό κι αν είναι νίκη!

Μαμά μου, πολύ ωραία παρεούλα οι θεσσαλονικιές μανούλες! Πώς φάνηκε το στόλισμα στη Μελίνα;

Abbot, κοπέλα μου, το φόρουμ θα σου φέρει γούρι, να 'σαι σίγουρη, καμιά κοπέλα εδώ δεν έμεινε χωρίς μωράκι, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις το πείσμα κι η επιμονή και η αγάπη στο ζευγάρι πάντα έχουν αποτέλεσμα! Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά θα 'ναι πολύ γλυκιά στιγμή όταν έρθει.

Jo μου τι ευχάριστα νέα είναι αυτά :D:D:D:D με το καλό κορίτσι μου γλυκό να έχεις μια τελειόμηνη και καλή εγκυμοσύνη :P:p:p με το καλό το μπεμπάκι σου!!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τζο συγχαρητήρια!! Με το καλό να έρθει γέρο την αγκαλιά σας! Ευχομαι μία όμορφη τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

Τόνια μου συγχαρητήρια!!! Επιτέλους κορίτσι μου!! Μία όμορφη τελειομηνη εγκυμοσύνη και σε σένα! Όλα θα πάνε τέλεια! Με το καλό!μουτζουρακι έλα να μας πεις τα νέα να τριτωσει το καλό!!

Αμποτ καλώς ήρθες! Σου εύχομαι να έχουμε και τα δικά ου ευχάριστα απο βδομάδα!!

Είμαστε τυχερή ομάδα!!

Γιοτου τι κάνεις;; Τα κορίτσια σου;;

Ρε κορίτσια καθιστε να έρθει το μ3 και μετά μιλάμε για 4η εγκυμοσύνη!! Θα τα παίξει ή κοπέλα!! Χαχαχα

Σαγκρε μιλάμε όλες στο βαιμπερ!! Θα δώσω χαιρετισματα

Εχθες ήταν τέλεια! Υπήρχε ένα πολύ χαρούμενο εορταστικό κλίμα και το χαρηκανε όλοι μικροί μεγάλοι!!

Τώρα περιμένω να έρθουν να στολιστεί και το δικό μας δέντρο και μετά το επόμενο!! Χαχα

Πουλάκι μου αύριο είναι ή μέρα!!!

Ζαμιακι να δίνεις το παρόν να ξέρουμε ποτε θα σκάσει μύτη ο μπομπιρακος σας!!

Και ή δοανη γέννησε κορίτσια! Να της ζήσει!!

Έλα να μαζευομαστε κορίτσια!

Καλημέρα κορίτσια μου γλυκά και καλή βδομάδα να έχουμε :D:D:D

mama μου σήμερα είναι η μεγάλη μέρα και έχω τεράστια αγωνία :tongue::tongue::tongue: στις 3 έχω ραντεβού οπότε το απογευματάκι θα έχω να σας πω νεώτερα!!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Καλημέρα και απο μένα κορίτσια!Abbot και μουντζουρα αναμένουμε θετική εξέλιξη με την απουσία της!!!!άντε να συνεχιστούν τα θετικά νέα να γεμίσουμε καλοκαιρινά μωρακια.σαμερ εγώ μόλις εβγαλα τα στολίδια να είναι όλα έτοιμα να στολισουμε μετα και με ρωτούσε τί είναι και μόλις άκουσε μπάλα την πέταξε και άρχισε να την κλοτσαει!!!χαχαχα ευτυχώς πήρα πέρσι πλαστικές για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου.οι φρρκοεγκυουλες πως είναι?από συμπτώματα?εγώ στην 20η μέρα σήμερα και ακόμα με πονακια περιόδου από χθες και ποτέ ποναω λίγο αριστερά ποτέ δεξιά.εχω ακόμα μέλλον..για να δούμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Josephine Καλημέρα !!!!! Πολλά συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Εύχομαι να έχεις ένα γερό μωράκι στην κοιλίτσα σου!

Κορίτσια ευχηθειτε το ίδιο και για εμένα! ! Έκανα τεστ εχθές το απόγευμα γιατί είχα αναγουλες και κορίτσια είναι θετικό! !! Δεν το πιστεύω ακόμα. Περιμένω να πάω για τις χοριακες να δω ότι όλα είναι καλά .

Συγχαρητήρια κορίτσι μου :tongue::tongue::tongue: να έχεις μια τελειόμηνη και ήρεμη εγκυμοσύνη με το καλό το ζουζουνάκι σου :D:D:D:D:D

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...