Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

"Μην μενεις πολλη ωρα νηστικη γιατι μετα οτι τρως το αποθηκευεις σε λιπος...-ναι γιατι αλλιως θα αποθηκευα τον γυρο σε pdf"

"σωπα οπου να ναι θα σημανουν οι λαγανες"

Για μενα που πειναω.....κ προσπαθω να καμω διατροφη κ συο τσακιρ κεφι λεω αντε ας φαω κ μια βρωμη!!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

23 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

που να κοιμηθουν κοντευουν να με ξεζουμισουν...ετοιμαζομαστε για κρεμουλα βρωμης με βανιλια!!!!.... για να ξαναγεμισω τις αποθηκες μου!!!!

μπραβοοοοοο! αντε και με ενα αδερφακι στην χορευταρου!!!

μπραβο ιοιο μου.... κι εγω ειχα χοληστερινη!!!! πριν την εγκυμοσυνη!!! την εριξαμε κανελακαι μελι μεσα σε ζεστο νερακι καθε πρωι νηστικια!!! στην εγκυμοσυνη δεν επιτρεποταν... και ξανανεβασα... ο ντοκ μου ειπεοτι ειναι της κυησης!!! εγω λεωναπαω μολις χρονισουν... τα αγορια... μετατον απογαλακτισμο.... αν καταφερω να τα απογαλακτισω!!!!!! τες πα.... τοτελεω να παω γιατι σαβουριαζω συνεχειακαι ο,τι βρω.... αλλιως νιωθω λιποθυμια... γυμναστικη????? ναι μου κανουν τα αγορια μου!!!! χαχαχα.... πολυτελεια... προς το παρον!!!!!

αποχυμωτες που λεει το Ρενιω μας!!!!

Μαρτακι τι δεν επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη?η κανελα η γενικοτερα ολη αυτη τη συνταγη!γιατι ενταξει κανελα βαζω κανα τονο καθε μερα στο γιαουρτι μου και το πρωινο μου!

7 minutes ago, Σαμμερ είπε:

"Μην μενεις πολλη ωρα νηστικη γιατι μετα οτι τρως το αποθηκευεις σε λιπος...-ναι γιατι αλλιως θα αποθηκευα τον γυρο σε pdf"

"σωπα οπου να ναι θα σημανουν οι λαγανες"

Για μενα που πειναω.....κ προσπαθω να καμω διατροφη κ συο τσακιρ κεφι λεω αντε ας φαω κ μια βρωμη!!!!

αχαχαχαχαχαχα!αγαπω βρωμη!!!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

17 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

αποχυμωτες που λεει το Ρενιω μας!!!!

Μαρτακι τι δεν επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη?η κανελα η γενικοτερα ολη αυτη τη συνταγη!γιατι ενταξει κανελα βαζω κανα τονο καθε μερα στο γιαουρτι μου και το πρωινο μου!

αχαχαχαχαχαχα!αγαπω βρωμη!!!

Τη σιχαινομαι.......αγαπω γυρο!!!!

• Μου αρέσει 1

αληθεια σαμμερακι εε?εγω την βαζω και στα μπιφτεκια!καλα στο πρωινο που κανω ενα σαν πιτακι..και στο γιαουρτι!αντι για αλευρι σε κεικ στο μουλτι γινεται σκονη....μου αρεσει η πολλαπλη της χρηση!με λιγα λογια πιο πολυ λιγουρευομαι την κρεμα των διδυμων της Μαρτη με βανιλια κ βρωμη παρα το γυρο!αχαχαχα!αναποδο πλασμα!

RyZa.png

Αχ δεν το πιστευω....αληθεια θελω να κανω σωστη διατροφη αλλα δεν μ αρεσει τπτ:ρυζογκοφρετες μπαρες δημητρ.βρωμη κτλ.μονο τα δημητριακα...αντιθετα μ αρεσουν οι πιτες πιτσες τοστ γυρος...γαριδακια!!!!!πεθαινω ....σαν μωρο.κ δεν αγοραζω χαρη του παιδιου....μπραβο σας ζηλευω...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Κ γω την τρωω τη βρωμη αλλα οχι τοσος μαζοχισμος μουτζουρακι.προτιμω πιτογυρο.αλλα στα μπιφτεκια τελεια

Η κανελα με μετρο.κανει συσπασουλες

Εγω παλι ολα τα τρωω.υγιεινα κ ανθυγιεινα

Δ εχεις αναγκη σαμμερακι

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, vikib είπε:

Κ γω την τρωω τη βρωμη αλλα οχι τοσος μαζοχισμος μουτζουρακι.προτιμω πιτογυρο.αλλα στα μπιφτεκια τελεια

Η κανελα με μετρο.κανει συσπασουλες

ωωωωχχχχ δεν το ηξερα καθολου Βικακι!γενικα εχω διαβασει οτι δεν θελει ψαρια με βαρια μεταλλα τυπου τονο σολομο κτλ...δεν θελει λαχανικα ωμα αν δεν τα εχεις πλυνει εσυ με ξυδι πολυ καλα για το τοξοπλασμα...αλλα για την κανελα ποτε δεν το διαβασα!αχ ανυπομονω  να μεινω να μου δινετε συμβουλες...να μαθαινω!μονο κρεμα με βρωμη δεν θα ρωτησω πως γινεται!αχαχαχαχα!πειραζω το Σαμμερακι μουυυυ το γλυκο!

RyZa.png

Οχι πολυ ζεστο μπανιο κ λουτρα....μεινε εσυ κ οτι θες απο εμας...εκτος απο βρωμες....ασε που δεν ξερω πολλα απο αυτα πως γινονται...επισης δεν ανεβαινουμε σε μηχανακια κ δεν πινουμε ανθρακικο που φανταζομαι δεν πινεις...

• Μου αρέσει 1

Just now, Σαμμερ είπε:

Οχι πολυ ζεστο μπανιο κ λουτρα....μεινε εσυ κ οτι θες απο εμας...εκτος απο βρωμες....ασε που δεν ξερω πολλα απο αυτα πως γινονται...επισης δεν ανεβαινουμε σε μηχανακια κ δεν πινουμε ανθρακικο που φανταζομαι δεν πινεις...

σωστα φανταζεσαι!:?:)

RyZa.png

Διαφημίσεις

Γελαω....

Σαμερακι κι εγω εφαγα ενα κομματι πιτα σημερα....εκανα για τον αντρα μου αλλα δεξ αντεξα...

Εννοειται οτι κι εμενα μ αρεσουν ολα τα ανθυγειινα....και αν εισαι 35 χρονια του ανθυγειινου αντε να γινεις του υγειινου....

Επισης τυρια που δεν εχουν υποστει ζυμωση πχ ροκφορ και συκωτι απαγορευονται...

Αναψυκτικα κι εγω επινα αλλα οχι συχνα

Εγω εχψ κολλημα με τα γλυκα και σκαω

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...