Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

7 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

εσυ επειδη εισαι επικοινωνιακη αγαπη......το βλεπεις αλλιως!!!! αυτη μπορει να ειναι πιο επαγγελματικη!!!!!

μαρακι μου εχει δικιο η μουτζουριτσα!!!!

ναι Μαρτακι επισης κατανοω πως επειδη δεν ειχε τελειωσει μηπως γι αυτο ηταν και ετσι η συμπεριφορα της!δλδ σαν γιατρος δεν θελει κ να ρισκαρει μια γνωματευση απο μια πρωτη εικονα!αλλα θα προτιμουσα να μου το ειχε πει ετσι!χαχαχα!οπως κ να εχει αυριο θα ξερουμε!και με τα δεδομενα θα πορευτουμε!κοιμουνται οι ψυχουλες μου?

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 26/1/2017 at 6:21 ΜΜ, marakif1990 είπε:

Εμενα πρώτη φορα εμφανίστηκαν στο παπ του Αυγούστου, Οκτώβρη εκανα κολποσκοπηση κ βιοψία κ πρέπει να το ξαναδω εντός εξαμήνου! 

Εμένα μου είχαν εμφανιστεί πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2013 έκανε και εγώ κάθε έξι μήνες τεστ ΠΑΠ και κολποσκοπιση...και κάποιες άλλες εξετάσεις για να δω τι τύπος είναι και αν είναι επιθετικος.μου είχε πει ο ντοκ ότι αν δεν υποχωρήσει μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα πρέπει να κάνω κωνυοκτομη....αλλά ευτυχώς στα 2 χρόνια ήμουν οκ...Οπότε πλέον κάνω Κανονικά όπως όλες μας κάθε χρονο

vJ4vp2.png

11 minutes ago, Σαμμερ είπε:

3/2 του αγιου Συμεων προστατη των εγκυων!!!!θα γινει χαμος απο ++++++

Σαμμερακι μακαρι το πινακακι να γεμισει ++++++++ χαμος θα γινει!!!

5 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

να προστατευει ολες τις κοιλιτσες!!!αμην!

αντε να δω κ εγω αυγα τη Δευτερα να βαλω μια ημερομηνια στο πινακακι ντε!!!

αντε βρε μουτζουριτσα μου,εισαι απ τις πιο δυνατες παικτριες του φορουμ....!!!! αδημονω για το ++++++ σου δεν ξερεις ποσο!!!!!!

• Μου αρέσει 1

c6xsp2.png

On 26/1/2017 at 6:22 ΜΜ, moutzoura2016 είπε:

να προστατευει ολες τις κοιλιτσες!!!αμην!

αντε να δω κ εγω αυγα τη Δευτερα να βαλω μια ημερομηνια στο πινακακι ντε!!!

Μην μου αγχώνεσαι μουτζούρα μου θεριά θα είναι οι κολυμβητές ......

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια! Με το καλό τα αποτελέσματα, να έρχονται τα φλαμίγκο να χορεύουν φλαμένκο! 

Έκανα κι εγώ το ετήσιο check up σήμερα.  Όλα καλά,  εκτός από τη χοληστερίνη.  Βγήκε τσιμπημένη.  Και από το Σεπτέμβριο προσέχω πολύ, έχω χάσει 8 κιλά. Πότε θα πέσει η άτιμη!  Απογουτεύτηκα λιγάκι! 

1 hour ago, jane.austen είπε:

μαρακι ποτε περιμενεις ακριβως??ολα καλα να πανε!!

Μαιρούλι ποσο εισαι τωρα?λογικα ειμαστε σχεδον μαζι....!!

χαχαχαχα ρενα μου το κανω εικονα!!!! αυτοι οι αντρες δεν παλευονται...10 μωρα μαζι οταν αρρωσταινουν!!

κοριτσια εγω γελαω με τη συχνοουρια μου,εχει καταντησει γραφικη....

Την τριτη που πήγα στον γιατρό ήμουν απο 4w5d ως 5w3d. 5 εβδομάδων είπε ο γιατρός κ μου έδωσε ημερομηνία τοκετού 25/9. Εςυ πηγές στον γιατρό; 

Ιοιο μου εχεις παραπανισια κιλακια ή ειναι παθολογικο??κριμα που πρεπει να προσεχεις. Το περπατημα βοηθαει πολυ

6 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

Την τριτη που πήγα στον γιατρό ήμουν απο 4w5d ως 5w3d. 5 εβδομάδων είπε ο γιατρός κ μου έδωσε ημερομηνία τοκετού 25/9. Εςυ πηγές στον γιατρό; 

Αν σε βοηθαει βρες στο ιντερνετ υπολογισμο εγκυμοσυνης για να εχεις εναν μπουσουλα.

28 minutes ago, jane.austen είπε:

Σαμμερακι μακαρι το πινακακι να γεμισει ++++++++ χαμος θα γινει!!!

αντε βρε μουτζουριτσα μου,εισαι απ τις πιο δυνατες παικτριες του φορουμ....!!!! αδημονω για το ++++++ σου δεν ξερεις ποσο!!!!!!

αχ μακαρι βρε κοριτσαρα μου!δεν θα αργησει ...που θα μας παει???

28 minutes ago, citty είπε:

Μην μου αγχώνεσαι μουτζούρα μου θεριά θα είναι οι κολυμβητές ......

ναι cittaki μου...θερια σαν τον αντρα μου δυο μετρα παλικαρι!

21 minutes ago, Ioio είπε:

Καλημέρα, κορίτσια! Με το καλό τα αποτελέσματα, να έρχονται τα φλαμίγκο να χορεύουν φλαμένκο! 

Έκανα κι εγώ το ετήσιο check up σήμερα.  Όλα καλά,  εκτός από τη χοληστερίνη.  Βγήκε τσιμπημένη.  Και από το Σεπτέμβριο προσέχω πολύ, έχω χάσει 8 κιλά. Πότε θα πέσει η άτιμη!  Απογουτεύτηκα λιγάκι! 

μπραβο Ιοιο μου που ειναι ολα καλα!και μπραβο και για τα κιλα σου!τα εχεις χασει πολυ σωστα!θα σου πει κ ο γιατρος σου...μερικες φορες ακομα κ πολυ αδυνατοι ανθρωποι εχουν χοληστερινη...θελει περπατημα 40-45΄ την μερα η χοληστερινη...και διατροφη αλλα θελει ασκηση!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

7 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Ιοιο μου εχεις παραπανισια κιλακια ή ειναι παθολογικο??κριμα που πρεπει να προσεχεις. Το περπατημα βοηθαει πολυ

Αν σε βοηθαει βρες στο ιντερνετ υπολογισμο εγκυμοσυνης για να εχεις εναν μπουσουλα.

κληρονομικό είναι,  δυστυχώς.  Τώρα με την εγκυμοσύνη και το μωρό έχω κόψει και την άσκηση, δυστυχώς. 

Ειρήνη,  να ζήσετε!  Πάντα ευτυχισμένοι και σύντομα να έρθουν τα φλαμίγκο! 

Μαίρη, καλώς ήρθες! Μην αγχώνεσαι και σε μένα συνέβη κτ παρόμοιο  Ο γιατρός μου ήταν κάθετος από την αρχή.  Η ημερομηνία της κύησης προσδιοριζεται από την αυχενική.  Μέχρι τότε στο περίπου! 

Διαφημίσεις

Ναι κ εγω ετςι ξερω!!! Οτι στην αυχενική τα μαθαίνεις όλα!!! Ελπίζω του αγιου σημαιών να ακούσω την καρδούλα του κ να μου φύγει το άγχος!!! Κοριτσια μου εύχομαι σε όλες μια εγκυμοσύνη... θα ερθουν τα φλαμίνγκο...❤❤❤

• Μου αρέσει 1

57 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

ναι Μαρτακι επισης κατανοω πως επειδη δεν ειχε τελειωσει μηπως γι αυτο ηταν και ετσι η συμπεριφορα της!δλδ σαν γιατρος δεν θελει κ να ρισκαρει μια γνωματευση απο μια πρωτη εικονα!αλλα θα προτιμουσα να μου το ειχε πει ετσι!χαχαχα!οπως κ να εχει αυριο θα ξερουμε!και με τα δεδομενα θα πορευτουμε!κοιμουνται οι ψυχουλες μου?

που να κοιμηθουν κοντευουν να με ξεζουμισουν...ετοιμαζομαστε για κρεμουλα βρωμης με βανιλια!!!!.... για να ξαναγεμισω τις αποθηκες μου!!!!

1 hour ago, eirinaki1981 είπε:

Nαι οντως!& εχω επετειο γαμου 5χρονια φετος!:))

μπραβοοοοοο! αντε και με ενα αδερφακι στην χορευταρου!!!

44 minutes ago, Ioio είπε:

μπραβο ιοιο μου.... κι εγω ειχα χοληστερινη!!!! πριν την εγκυμοσυνη!!! την εριξαμε κανελακαι μελι μεσα σε ζεστο νερακι καθε πρωι νηστικια!!! στην εγκυμοσυνη δεν επιτρεποταν... και ξανανεβασα... ο ντοκ μου ειπεοτι ειναι της κυησης!!! εγω λεωναπαω μολις χρονισουν... τα αγορια... μετατον απογαλακτισμο.... αν καταφερω να τα απογαλακτισω!!!!!! τες πα.... τοτελεω να παω γιατι σαβουριαζω συνεχειακαι ο,τι βρω.... αλλιως νιωθω λιποθυμια... γυμναστικη????? ναι μου κανουν τα αγορια μου!!!! χαχαχα.... πολυτελεια... προς το παρον!!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...