Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

2 hours ago, marakif1990 είπε:

Πφφφ θα προσπαθώ να μην σκέφτομαι τιποτα, γιατι οντως το πολυ βουρλισμα δεν κανει καλο... εχω ακομα 1 εβδομάδα+ για την περίοδο....

μαρακι ποτε περιμενεις ακριβως??ολα καλα να πανε!!

2 hours ago, Mairouli2807 είπε:

Μουτζούρα γεια σου!! Ειμαι 29ετων και 4 μήνες παντρεμένη! Ηταν ο τρίτος μηνας ο δεκεμβρης που προσπαθήσαμε.. αλλα χωρις άγχος και μέτρημα ημερών! Εχω κύκλο σχετικά σταθερό 28-29 ημερών! Απλα οταν μου είπε η μικροβιολόγος οτι ειναι θετική η εγκυμοσύνη κατάλαβα ποςο πολύ το ήθελα!!! Εύχομαι να παει καλα...

Μαιρούλι ποσο εισαι τωρα?λογικα ειμαστε σχεδον μαζι....!!

59 minutes ago, Rena87 είπε:

Χαχαχα... μα δεν ντρέπεσαι κοτζαμ γιατρός του λέω..  ούτε φάρμακα να περνεις.. και σαν μωρό κάνεις...  πωπω.. ατσιτέντε....! 

Κοριτσάκι μου κάνε την υπομονή σου.. δύο κύκλοι είναι.. εδώ με εμάς κοντά σου θα περάσουν γρήγορα!! Και μετά ποιος μας πιάνει...❤

Έτσι μπράβο σιτακι μου.. για αυτο είμαστε εδώ εμείς.. Να πεφτουμε κ να ανεβαίνουμε.. ❤

χαχαχαχα ρενα μου το κανω εικονα!!!! αυτοι οι αντρες δεν παλευονται...10 μωρα μαζι οταν αρρωσταινουν!!

κοριτσια εγω γελαω με τη συχνοουρια μου,εχει καταντησει γραφικη....

• Μου αρέσει 2

c6xsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχα εσυ δεν ψευδεσαι!! Δεξ πειραζει σαμερακι αλλωστε δεν ειναι πολλα αυτα που θες να χασεις...αλι σε μας!

Εγω ειπα θα ζυγιζομαι καυε μηνα για να μην το χω συνεχεια στο μυαλο μου

Χαρουμενη μαμα ειναι νωρις ακομα θα ανακτησεις δυναμεις!! Ακομα οι ορμονες χορευουν

yk1yp3.png

1 hour ago, Σαμμερ είπε:

Του τα δειξα...μαμα φλαμιγκα!!!!!

αγαπη μουυυυυυ!!!ααααχχχ σκαστου μωρε ενα ρουφηχτο φιλι!!!

1 hour ago, vikib είπε:

Μουτζουρακι η μικροβιολογος σε ειχε αγχωσει κ με την προγεστερονη.μη δινεις σημασια

Σιτυ σε λογιστηριο κ συ;εγω του σπουδασα αλλα δουλεια γιοκ

Χαρουμενη μαμα προς το παρον για ευχαριστηση;πρεπει να αδιαθετησεις δυο φορες κ μετα θα μπεις στο πινακακι;

Υπομονη ρενακι με τον ασθενη..

ναι Βικακι μου!εχεις δικιο θα περιμενω τα αυριανα κ τελικα αποτελεσματα!φιλι στη καλλιτεχνικη φυση του σπιτιου και ενα στο μπεμπομπουτακι!

55 minutes ago, mama82 είπε:

Γεια σας κοριτσια!!

Εχθες σας ξαναεγραψα αλλα χαθηκε...μεστα νευρα ειμαι...δεν πειραζει

Μουτζουριτσα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!! Να ειστε παντα αγαπημενοι και ενωμενοι με το καλο να ερθει το σπορακι σας να σας δωσει ευτυχια!!

Καλα αποτελεσματα και μην μου άγχωνεσαι ολα καλα θα ναι

Ρενα μου περαστικα στον αντρα σου!! Γαστρεντεριτιδα; Μαλλον γι αυτο δεν παιρνει φαρμακα...

Δωσε βιταμινες να ανακαμψει συντομα!!

Αμποτακι μου δεν πειραζει καντε τις επαφες σας και θα ερθει , ευχομαι ο μηνας αυτος να ναι ο τυχερος σας!!!

Μαιρουλα καλως ηρθες ευχομαι μια ομορφη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!  Ολα καλα τα ακουω κι εγω μην ανυσηχεις!

Μαρτη μου τι κανουν τα ζουζουνια;;

Μουτζουρα η μελινα ξυπνησε εχθες στις 5 παρα και κοιμηθηκε στις 7:30 παλι κατα τις 6+ που διαβαζα παραμυθι λεω το μουτζουρακι σιδερωνει πετσετα τωρα και περιμενει!! Χαχα

Νινι μου ολα καλα θα πανε μην σκας! Οταν ερθει το μωρακι σού θα πεις οτι αξιζε και χιλιες φορες ακομα να υο κανεις!!

Σαμερ μου στολισατε δεντρακι;; Χαχα

Θα μας τρελλανουν τα μωρα μας!¡

Χαρουμενη μαμα μπραβο που περασατε καλα και στην εξοδο και στο σπιτι!! Λιγο υπομονη και θα μπεις και εσυ στο κλαμπ της αναμονης!

χαχαχαχα!μαμακα μου γλυκειαααα!!καπως ετσι!!!

23 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Αααα ποια ειναι αυτη η ατιμη η μικροβιολογος που στεναχωρει τη μουτζουριτσα μου;;

Παντως ουσιαστικα δεν σου ειπε τιποτα!γιατι δεν εκανε την αναλυση

λες βρε Ειρηνακι εε?ηταν νωρις να μου πει οτιδηποτε?τι να πω?εκεινη μου λεει παρε με το μεσημερι μια πρωτη εικονα θα την εχω...ειναι κ απο την φυση της αγχωτικη αυτη...ειναι καλη γιατρος ...δλδ εδω στην πολη ειναι κορυφη αλλα εχει τα θεματακια της!χαχαχα!για να δουμε αυριο τι μελλει γενεσθαι!φιλια στη μικρη μπαλαρινα!

RyZa.png

Εννοειται οτι ηταν νωρις!ουτε ο δικος μας που κανει μονο σπερμοδιαγραμματα δεν τα εβγαζε σε λιγες ωρες!αυτο για την παρωτιτιδα μου το χε ρωτησει ο πρωτος μικροβιολογος στην πολη μου!αρα συνηθιζεται να το ρωτανε!

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

34 minutes ago, jane.austen είπε:

μαρακι ποτε περιμενεις ακριβως??ολα καλα να πανε!!

Μαιρούλι ποσο εισαι τωρα?λογικα ειμαστε σχεδον μαζι....!!

χαχαχαχα ρενα μου το κανω εικονα!!!! αυτοι οι αντρες δεν παλευονται...10 μωρα μαζι οταν αρρωσταινουν!!

κοριτσια εγω γελαω με τη συχνοουρια μου,εχει καταντησει γραφικη....

Σ ευχαριστώ πολυ! Σύμφωνα μα κύκλο 28 ημερών περιμένω 3/2! Αλλα οι 2 τελευταίοι κύκλοι ηταν 30 ημερών, άρα θα τσουρουφλιστω καλα το επόμενο σκ!

9 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Εννοειται οτι ηταν νωρις!ουτε ο δικος μας που κανει μονο σπερμοδιαγραμματα δεν τα εβγαζε σε λιγες ωρες!αυτο για την παρωτιτιδα μου το χε ρωτησει ο πρωτος μικροβιολογος στην πολη μου!αρα συνηθιζεται να το ρωτανε!

αχ πολυ σε ευχαριστω με καθησυχαζεις μιας κ το ειχατε περασει!απλα με παραξενεψε γιατι δεν το ρωτησε το πρωι...με ρωτησε κ σημειωσε μονο ποσες μερες αποχης ειναι και την ωρα που βγηκε το δειγμα!οχι κατι αλλο!ισως ηταν στα πλαισια της διαδικασιας οπως λες!!!

5 minutes ago, marakif1990 είπε:

Σ ευχαριστώ πολυ! Σύμφωνα μα κύκλο 28 ημερών περιμένω 3/2! Αλλα οι 2 τελευταίοι κύκλοι ηταν 30 ημερών, άρα θα τσουρουφλιστω καλα το επόμενο σκ!

ωωω Μαρακι μου ...  καλα  σ/κ δεν σε βλεπω  να βγαζεις με Σαμμερ και Ρενα!αχαχαχαχα! αν μεχρι 3/2 δεν εχει ερθει που να μην εχει Παναγια μου!σε βλεπω 4/2 τεστ!μην ρωτας πως?????αχαχα!εχουν τροπο!

• Μου αρέσει 3

RyZa.png

2 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Cittaki!!!μα να ταααα!κ ειναι πανέμορφα!!! Σάμμερ δειξτα στον εμινεμ!!!!φλαμιγκα!χαχαχα!

Χαμός για όλες είναι! Χαχαχα!

Εφορίες ειπες εε;;είσαι του κλαδου κ εσύ; εγώ λογιστρια!

Δεν του είπα τπτ αγάπες... Μονο ότι.με ρώτησε για την παρωτιτιδα και οτι αύριο θα βγει! Σιγά μην χαλουσα τη μέρα του! Απλα η κύρια που τα κάνει είναι πελάτισσα μου εχουμε καλη επαφή εννοώ δεν είναι μια οποία παρασκευαστρια εργαστηρίου που θα μου απαντούσε ψυχρά.. Αυτό μονο με προβληματισε αλλά εννοείται δεν είπα τπτ!κ το βράδυ φυσικά και μετά απο τις αγάπες μας θα κοιμηθώ κ θα ονειρευτω φλαμιγκα!❤

εσυ επειδη εισαι επικοινωνιακη αγαπη......το βλεπεις αλλιως!!!! αυτη μπορει να ειναι πιο επαγγελματικη!!!!!

μαρακι μου εχει δικιο η μουτζουριτσα!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

4 hours ago, marakif1990 είπε:

Κολποσκοπηση θα κανω λογω κονδυλωμάτων! Εκανα κ τον Οκτώβρη (μαζι με βιοψία) κ πρέπει να ξανακάνω μεσα στο 6μηνο, στα πλαίσια της παρακολουθησης! Ακμή δεν εχω, τριχοφυΐα νορμαλ νομιζω, ειμαι κ μελαχρινή, άστατη περιοδο οχι (τωρα τελευταια 2 μερες +, αλλα νομιζω οτι ειναι στα πλαίσια του φυσιολογικού), τωρα για τα κιλά, τα λες περιττά!

maraki ταλαπωρηθηκες και εσυ με τα κονδυλωματα ετσι...?? και εγω μια απο τα ιδια...ευτυχως τον τελευταιο  εναμιση χρονο τα τεστ παπα βγαινουν καθαρα και δεν χρειαζεται τιποτε αλλο.... 

• Μου αρέσει 2

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

On 26/1/2017 at 6:02 ΜΜ, marakif1990 είπε:

Μαράκι μαζί τα περιμένουμε τα φλαμινγκο μας......

• Μου αρέσει 2

vJ4vp2.png

2 minutes ago, citty είπε:

maraki ταλαπωρηθηκες και εσυ με τα κονδυλωματα ετσι...?? και εγω μια απο τα ιδια...ευτυχως τον τελευταιο  εναμιση χρονο τα τεστ παπα βγαινουν καθαρα και δεν χρειαζεται τιποτε αλλο.... 

Εμενα πρώτη φορα εμφανίστηκαν στο παπ του Αυγούστου, Οκτώβρη εκανα κολποσκοπηση κ βιοψία κ πρέπει να το ξαναδω εντός εξαμήνου! 

4 minutes ago, Σαμμερ είπε:

3/2 του αγιου Συμεων προστατη των εγκυων!!!!θα γινει χαμος απο ++++++

να προστατευει ολες τις κοιλιτσες!!!αμην!

αντε να δω κ εγω αυγα τη Δευτερα να βαλω μια ημερομηνια στο πινακακι ντε!!!

• Μου αρέσει 4

RyZa.png

5 minutes ago, Σαμμερ είπε:

3/2 του αγιου Συμεων προστατη των εγκυων!!!!θα γινει χαμος απο ++++++

Μμμμμ λες να ναι σημαδιακό;;

1 minute ago, marakif1990 είπε:

Εμενα πρώτη φορα εμφανίστηκαν στο παπ του Αυγούστου, Οκτώβρη εκανα κολποσκοπηση κ βιοψία κ πρέπει να το ξαναδω εντός εξαμήνου! 

Μετα απο ποσο καιρό εξαφανίστηκαν;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...