Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Την να κάνω Ρένα μου εδώ είμαστε για να ανάβάζουμε η μία την άλλη....Εγώ ψιλό έπεσα χθες αλλά μπήκα σας διάβασα ,γέλασα και είπα όλα καλά θα πάνε.....κολυμβητές και φλαμινγκος εν δράση.....χαμός θα γίνει....Αυτό το μήνα θα γεμίσουμε σπορακια....

Βίκι μου σε λογιστικό γραφείο είμαι....ξεκίνησα εκεί πήγα να μάθω χωρίς αμοιβή....και πλέον συνεργάζομαστε...κ εσύ λογιστικά τελείωσες.?

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 minutes ago, vikib είπε:

Μουτζουρακι η μικροβιολογος σε ειχε αγχωσει κ με την προγεστερονη.μη δινεις σημασια

Σιτυ σε λογιστηριο κ συ;εγω του σπουδασα αλλα δουλεια γιοκ

Χαρουμενη μαμα προς το παρον για ευχαριστηση;πρεπει να αδιαθετησεις δυο φορες κ μετα θα μπεις στο πινακακι;

Υπομονη ρενακι με τον ασθενη..

ναι βικακι μου το ξερω αυτο ...πρεπει να περιμενω δυο κυκλους σημερα θα παρω και τον γυναικολογο μου να του κλεισω ραντευου γιατι μου ειπε γυρω στις 15 μερες να παω να με ξαναδει να κανω και ενα τεστ παπ που θελω...!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

ρενα μου περαστικα στον αντρα σου μου φενεται πως οι περισσοτεροι αντρες οταν αρωσστησουν ετσι γινονται μωρα...!!!και ο δικος μου λιγο βηχα να εχει μου κανει ειμαι αρρωστος

em82p2.png QGcTp2.png

1 minute ago, xaroumenh mama είπε:

ρενα μου περαστικα στον αντρα σου μου φενεται πως οι περισσοτεροι αντρες οταν αρωσστησουν ετσι γινονται μωρα...!!!και ο δικος μου λιγο βηχα να εχει μου κανει ειμαι αρρωστος

Χαχαχα... μα δεν ντρέπεσαι κοτζαμ γιατρός του λέω..  ούτε φάρμακα να περνεις.. και σαν μωρό κάνεις...  πωπω.. ατσιτέντε....! 

Κοριτσάκι μου κάνε την υπομονή σου.. δύο κύκλοι είναι.. εδώ με εμάς κοντά σου θα περάσουν γρήγορα!! Και μετά ποιος μας πιάνει...❤

10 minutes ago, citty είπε:

Την να κάνω Ρένα μου εδώ είμαστε για να ανάβάζουμε η μία την άλλη....Εγώ ψιλό έπεσα χθες αλλά μπήκα σας διάβασα ,γέλασα και είπα όλα καλά θα πάνε.....κολυμβητές και φλαμινγκος εν δράση.....χαμός θα γίνει....Αυτό το μήνα θα γεμίσουμε σπορακια....

Βίκι μου σε λογιστικό γραφείο είμαι....ξεκίνησα εκεί πήγα να μάθω χωρίς αμοιβή....και πλέον συνεργάζομαστε...κ εσύ λογιστικά τελείωσες.?

Έτσι μπράβο σιτακι μου.. για αυτο είμαστε εδώ εμείς.. Να πεφτουμε κ να ανεβαίνουμε.. ❤

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

εχω τρομερη υπομονη αν και ειμαι και αρκετα αγχωδεις ...!!!! ξερω οτι το αδερφακι του μικρου μου θα ερθει στην ωρα του.......!!!!!!!! οπως κ  μεχρι τοτε θα θα εχει γεμισει το πινακακι μας με εσας εγκυουλες......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 3

em82p2.png QGcTp2.png

9 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

εχω τρομερη υπομονη αν και ειμαι και αρκετα αγχωδεις ...!!!! ξερω οτι το αδερφακι του μικρου μου θα ερθει στην ωρα του.......!!!!!!!! οπως κ  μεχρι τοτε θα θα εχει γεμισει το πινακακι μας με εσας εγκυουλες......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μακαρι καλό μου!! Μακαρι! Σας αφήνω..παω δουλειά.  Cu later.. 

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Γεια σας κοριτσια!!

Εχθες σας ξαναεγραψα αλλα χαθηκε...μεστα νευρα ειμαι...δεν πειραζει

Μουτζουριτσα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!! Να ειστε παντα αγαπημενοι και ενωμενοι με το καλο να ερθει το σπορακι σας να σας δωσει ευτυχια!!

Καλα αποτελεσματα και μην μου άγχωνεσαι ολα καλα θα ναι

Ρενα μου περαστικα στον αντρα σου!! Γαστρεντεριτιδα; Μαλλον γι αυτο δεν παιρνει φαρμακα...

Δωσε βιταμινες να ανακαμψει συντομα!!

Αμποτακι μου δεν πειραζει καντε τις επαφες σας και θα ερθει , ευχομαι ο μηνας αυτος να ναι ο τυχερος σας!!!

Μαιρουλα καλως ηρθες ευχομαι μια ομορφη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!  Ολα καλα τα ακουω κι εγω μην ανυσηχεις!

Μαρτη μου τι κανουν τα ζουζουνια;;

Μουτζουρα η μελινα ξυπνησε εχθες στις 5 παρα και κοιμηθηκε στις 7:30 παλι κατα τις 6+ που διαβαζα παραμυθι λεω το μουτζουρακι σιδερωνει πετσετα τωρα και περιμενει!! Χαχα

Νινι μου ολα καλα θα πανε μην σκας! Οταν ερθει το μωρακι σού θα πεις οτι αξιζε και χιλιες φορες ακομα να υο κανεις!!

Σαμερ μου στολισατε δεντρακι;; Χαχα

Θα μας τρελλανουν τα μωρα μας!¡

Χαρουμενη μαμα μπραβο που περασατε καλα και στην εξοδο και στο σπιτι!! Λιγο υπομονη και θα μπεις και εσυ στο κλαμπ της αναμονης!

• Μου αρέσει 1

yk1yp3.png

On 26/1/2017 at 4:30 ΜΜ, xaroumenh mama είπε:

Από το στόμα σου και στου φλαμινγκου τα αυτί.....χιχιιχιχιιχι

• Μου αρέσει 2

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

Cittaki γιατι να πεσεις καλη μου???μπορει να λειτουργησε το ξε-σκι!!!!βικυ περυσι τα φοβοταν τα καρναβαλια θα δουμε φετος...χαρουμενουλα με μας εδω θα περασει ο καιρος....γεια σου ρενακι που....παιζεις την νοσοκομα κ κυριολεκτικα κ μεταφορικα....μαμα.....εφαγα σοκολατα σημερα...

• Μου αρέσει 1

παντως βρε κοριτσια ακομα νιωθω το σωμα μου πολυ αδυναμο και νιωθω και ατονια δε ξερω γιατι γινετε αυτο εχω και παρα πολυ χαμηλη πιεση αλλα πιστευω να αποκτησω παλι της δυναμεις μου....!!!!!!!! ουφφ..!!!!! citty μη πεφτεις δεν υπαρχει λογος ξερω οτι ειναι δυσκολη η αναμομη αλλα να σκεφτεσε ευχαριστα πραγματα και να κανεις πραγματα ωστε να αποσχολησε και να ξεχνιεσε ετσι και αλιως ειπαμε η παρεουλα μας ειναι γουρλιδικηη.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...