Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

1 minute ago, vikib είπε:

Μαρακι μακαρι να ειναι σαν τα δικα μου.στο γιο ειχα υγρα απο την ωορρηξια μεχρι κ μετα την καθυστερηση

Πφφφ θα προσπαθώ να μην σκέφτομαι τιποτα, γιατι οντως το πολυ βουρλισμα δεν κανει καλο... εχω ακομα 1 εβδομάδα+ για την περίοδο....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

14 minutes ago, vikib είπε:

Μαρτη κ γω κιλα κ αστατο κυκλο.αλλα πολυκυστικες οχι.απλα εχω κ θυροειδη.αν δυσκολευεται να χασει ας το ελεγξει

ευχαριστω .....εκανε θηροειδη πεντακαθαρος!!!! δεν δυσκολευεται να χασει κιλα!!! απλα εχει βρει ευκαιρια λογω αγχους πανελληνιων και τρωει ο,τι βρει... σε οοοοση ποσοτητα μπορει... και ιδιως αυτα που δεν πρεπει... ουφ θα περασουν κι αυτοι οι δυσκολοι μηνες!!!! και μετα τον ιουνιο ποιος μας πιανει!!!!

6 minutes ago, Rena87 είπε:

Κ εγώ έχω ακόμα υγρα αγάπη κ κάνανε προχθές τελευταία επαφή . Ας μην τα ψάχνουμε όλα αυτά γιατί θα βουρλιστουμε αλήθεια στο τέλος....

σωστη!!!!!! ετσι!!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

Μαρακι μη τα σκεφτεσαι.εγω τα εβλεπα κ ελεγα απλα μακαρι.κ ειχα παρατηρησει κ ενα πρηξιμο ενω ετρωγα ελαφρα

θα περασουν μαρτη οι πανελληνιες κ θα ησυχασετε.ως φοιτητρια θα ενδιαφερθει πιο πολυ για την εμφανιση

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, moutzoura2016 είπε:

σουπερ συμπτωματακια Μαιρουλα!και τωρα θα αρχισω εγω η καημενη το γκαλοπ...προσπαθουσατε καιρο?ποσο χρονων εισαι?ειχες σταθερο κυκλο?αχαχα!εγω ειμαι η μουτζουρα...34 ετων...προσφατως και προσπαθουμε 8 μηνες...

Νινακι μου να δουμε τι θα πει ο ντοκ!!!βημα βημα...οτι χρειαστει θα γινει ..για να σε φερει κοντα στο σπορακι σου!θα περιμενουμε νεα σου!

Μουτζούρα γεια σου!! Ειμαι 29ετων και 4 μήνες παντρεμένη! Ηταν ο τρίτος μηνας ο δεκεμβρης που προσπαθήσαμε.. αλλα χωρις άγχος και μέτρημα ημερών! Εχω κύκλο σχετικά σταθερό 28-29 ημερών! Απλα οταν μου είπε η μικροβιολόγος οτι ειναι θετική η εγκυμοσύνη κατάλαβα ποςο πολύ το ήθελα!!! Εύχομαι να παει καλα...

• Μου αρέσει 3

29 minutes ago, marakif1990 είπε:

Μουτζούρα μου σιγουρα ηταν διερευνητικές κ για να τα λάβουν υπόψιν τους!! Εσυ κοιτα τη δούλιτσα σου σημερα ανεπηρέαστη!

Αυτο σου λεω, 1-2 μερες μετα εχω κ γω παντα,  αλλα αυτα συνεχίζονται.... τεσπα, ναι, άντε να ετοιμαστω για δουλεια!!

Εγω το λέω γιατί μετά την ωορρηξια..τέλος τα υγρα  ..δεν είχα.. ενώ τώρα ακόμα έχω.. μακάρι να μας κάνουν τη διαφορά μαρακι μου!

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, τι μου κάνετε? Τώρα γύρισα από την δουλειά πολύ κούραση και πολύ τρέξιμο σε εφορίες και τέτοια χαζά....

Μουτζούρα μου μην αγχώνεσαι μια χαρά θα εο ναι οι εξετάσεις...τυπικές ερωτήσεις κάνουν....Εσύ ξεκινά το βαρεμά και θα έρθει το φλαμινγο να σου χτυπήσει την πόρτα....κάτι είδα να αχνοφαίνεται σήμερα το πρωί.....

Ρένακι Περαστικά σας..

Μαρτη μου μην αγχώνεσαι με την φοιτητικη ζωή όλα θα αλλάξουν...τότε άρχιζαμε όλες και πρόσεχαμε

Μάρακι μην αγχωνεσαι έχουμε μια βδομάδα ακόμα....Εγώ δεν έχω τίποτα ούτε υγρά....κάτι τσιμπήματα μόνο χαμηλά στην κοιλιά σήμερα το πρωί  αλλά το ξανά σκέφτηκα μάλλον τα τσιμπήματα είναι της φαντασίας μου....είμαι κατά φαντασία έγκυος....αλλά δεν πτοούμασε είπαμε τα φλαμινγκος έρχονται....

ΦΊλια σε όλα τα κόρτσουδια......

https://www.google.gr/search?q=φλαμινγκο&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiW3cm489_RAhWBkywKHSGhB-8Q_AUIBygB&biw=601&bih=962#imgdii=hcdyOzGzsDR3eM%3A%3BF3Ndt01-69ftbM%3A%3BF3Ndt01-69ftbM%3A&imgrc=F3Ndt01-69ftbM%3A

Το κοπάδι που λεγαμε......

• Μου αρέσει 3

vJ4vp2.png

Cittaki!!!μα να ταααα!κ ειναι πανέμορφα!!! Σάμμερ δειξτα στον εμινεμ!!!!φλαμιγκα!χαχαχα!

Χαμός για όλες είναι! Χαχαχα!

Εφορίες ειπες εε;;είσαι του κλαδου κ εσύ; εγώ λογιστρια!

Δεν του είπα τπτ αγάπες... Μονο ότι.με ρώτησε για την παρωτιτιδα και οτι αύριο θα βγει! Σιγά μην χαλουσα τη μέρα του! Απλα η κύρια που τα κάνει είναι πελάτισσα μου εχουμε καλη επαφή εννοώ δεν είναι μια οποία παρασκευαστρια εργαστηρίου που θα μου απαντούσε ψυχρά.. Αυτό μονο με προβληματισε αλλά εννοείται δεν είπα τπτ!κ το βράδυ φυσικά και μετά απο τις αγάπες μας θα κοιμηθώ κ θα ονειρευτω φλαμιγκα!❤

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

https://www.google.gr/search?q=φλαμινγκο&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiW3cm489_RAhWBkywKHSGhB-8Q_AUIBygB&biw=601&bih=962#imgdii=hcdyOzGzsDR3eM%3A%3BL17kn_wmDF86uM%3A%3BL17kn_wmDF86uM%3A&imgrc=L17kn_wmDF86uM%3A

Εχω κ αυτά που ξεκίνησαν να πετάνε....τα δικά μας είναι κορίτσια μας έρχονται......χιχι

Ναι Μουτζούρα μου του κλάδου είμαι λογιστρια κ εγώ.....

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

42 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

Μουτζούρα γεια σου!! Ειμαι 29ετων και 4 μήνες παντρεμένη! Ηταν ο τρίτος μηνας ο δεκεμβρης που προσπαθήσαμε.. αλλα χωρις άγχος και μέτρημα ημερών! Εχω κύκλο σχετικά σταθερό 28-29 ημερών! Απλα οταν μου είπε η μικροβιολόγος οτι ειναι θετική η εγκυμοσύνη κατάλαβα ποςο πολύ το ήθελα!!! Εύχομαι να παει καλα...

Ααα καρδουλα μου ποσο καλά!τέλεια ήρθε το σπορακι σας!με το καλό !μείνε στην παρέα! Γουρλου κ εσύ! Εγω και ο άντρας μου όπως θα καταλάβεις στην πορεία εχουμε ξεκινήσει το ξεσκονισμα!να δούμε αν είναι όλα οκ!

RyZa.png

On 26/1/2017 at 3:32 ΜΜ, moutzoura2016 είπε:

Cittaki!!!μα να ταααα!κ ειναι πανέμορφα!!! Σάμμερ δειξτα στον εμινεμ!!!!φλαμιγκα!χαχαχα!

Χαμός για όλες είναι! Χαχαχα!

Εφορίες ειπες εε;;είσαι του κλαδου κ εσύ; εγώ λογιστρια!

Δεν του είπα τπτ αγάπες... Μονο ότι.με ρώτησε για την παρωτιτιδα και οτι αύριο θα βγει! Σιγά μην χαλουσα τη μέρα του! Απλα η κύρια που τα κάνει είναι πελάτισσα μου εχουμε καλη επαφή εννοώ δεν είναι μια οποία παρασκευαστρια εργαστηρίου που θα μου απαντούσε ψυχρά.. Αυτό μονο με προβληματισε αλλά εννοείται δεν είπα τπτ!κ το βράδυ φυσικά και μετά απο τις αγάπες μας θα κοιμηθώ κ θα ονειρευτω φλαμιγκα!❤

Δεν χρειάζεται να πεις κάτι .....όλα καλά θα είναι μην τον αγχώσεις χωρίς λόγο.....Να δεις που θα πάρετε τα αποτελέσματα και θα είναι τέλεια....Θα έχει δυνατούς κολυμβητές...Σαν τον Κερκυραίο που μας έφερε το μετάλλιο από τους ολυμπιακούς.....Πες κ εσύ Ρένακι.....

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου τι μου κανετε σημερα...!!!!!! εμεις χθες πηγαμε τη βολτουλα με τον αντρα μου πηγαμε για φαγητο και μετα που γυρισαμε σπιτι μιας και σταματησε το αιματακι... ειδαμε και εμεις μια ασπρη μεραααα ...........το περιμενε πως και πως και το αντρακι μου ....!!!!! σημερα ηταν λιγο δυσκολη παλι η μερα ειμουν μαρτυρας κιολας σε ενα δικαστηριο πρωτογνωρη εμπειρια για εμενα αλλα πιστευω ολα καλα...!! απο εχθες το απογευμα που σας αφησα μεχρι και τωρα εχετε γραψει πανω απο δεκα σελιδες πεταει λεμε η ομαδα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 3

em82p2.png QGcTp2.png

21 minutes ago, citty είπε:

Δεν χρειάζεται να πεις κάτι .....όλα καλά θα είναι μην τον αγχώσεις χωρίς λόγο.....Να δεις που θα πάρετε τα αποτελέσματα και θα είναι τέλεια....Θα έχει δυνατούς κολυμβητές...Σαν τον Κερκυραίο που μας έφερε το μετάλλιο από τους ολυμπιακούς.....Πες κ εσύ Ρένακι.....

Χαχαχα... καλοοοοο... μα τι να πω.. τα λέτε όλα!! Θεά κ εσύ!!

Τρέχω με τον μπεμπη μου εγω  ... πιυ κάνει πάλι εμέτο κ δε λέει να πάρει χάπι.  Πάω να του πάρω ενεση να ησυχασω...

Lilypie - (Lzpn)

Μουτζουρακι η μικροβιολογος σε ειχε αγχωσει κ με την προγεστερονη.μη δινεις σημασια

Σιτυ σε λογιστηριο κ συ;εγω του σπουδασα αλλα δουλεια γιοκ

Χαρουμενη μαμα προς το παρον για ευχαριστηση;πρεπει να αδιαθετησεις δυο φορες κ μετα θα μπεις στο πινακακι;

Υπομονη ρενακι με τον ασθενη..

• Μου αρέσει 1

3 minutes ago, vikib είπε:

Μουτζουρακι η μικροβιολογος σε ειχε αγχωσει κ με την προγεστερονη.μη δινεις σημασια

Χαρουμενη μαμα προς το παρον για ευχαριστηση;πρεπει να αδιαθετησεις δυο φορες κ μετα θα μπεις στο πινακακι;

Μπράβο  ..μπράβο Βικακι..Καλά που το θυμήθηκες..  Καλά σου λέει μουτζουρακι.. πάλι σε είχε αγχώσει. ..

3 minutes ago, vikib είπε:

Υπομονη ρενακι με τον ασθενη..

Το μπαγάσα..αποκλειστική νοσοκόμα με έχει... ποιος τη χάρη του... χαχα

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...