Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

1 minute ago, Rena87 είπε:

Το πήρα χθες μαρτακο μου το χάπι.. και σήμερα πρωί μεσημέρι βράδυ.. προς το παρών δεν έχω ενόχληση.  Θα δούμε.  Ωραίο αυτό πιυ έγραψες στο μουτζουρακι..  πως ανέβασες φώτο εδω;;;;;

οποια εικονα θες αντιγραφη εικονας... επικολληση εκει που γραφεις... αλλα απο ταμπλετ... με λειτουργικο υπολογιστη.

ααα ξεχασα να σου πω περαστικα στον συζυγουλη σου!!! και κοιτα να μου ξεκουραστεις!!! μπραβο ολα καλα με το βαρος στην κυστη!!! αντε να φυγει.... ξου-ξου!!!

καλα απο το προηγουμενο μνμ τα κραταω διπλα μου!!!! ξυπνησαν... ενα

8 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

αγαπες εγω πηρα τηλεφωνο στο εργαστηριο....λεει αυτη...εεε δεν εχω ολοκληρωσει ακομα....αυριο τελικα θα ναι ετοιμη η απαντηση...λεω οσο εχετε δει?λεει οχι κατι ανησυχητικο ...(δεν την ακουσα πολυ ζεστη)...με ρωτησε αν εχει περασει παρωτιτιδα...η αν σηκωνει βαρη...λεω παρωτιτιδα οχι(εχω ρωτησει την πεθερα μου)...τωρα απο βαρη ειναι αθλητης κανει προπονησεις μπασκετ κ εναν αγωνα την εβδομαδα κ 2 φορες βαρη στο γυμν...ααα λεει ενταξει καλα ειναι αυτα....με αφησε με μια απορια ομολογω....αντε να δω τι θα του πω τωρα που θα περιμενει πως κ πως!

τεταρτακι κοιμηθηκαν!!!!!!

μουτζ.... χαλαρη.... πες τα μισα!!! δλδ οτι θα βγει αυριο κι αν εχει περασει την παρωτιτιδα!!! ααα στην αθηνα οι απαντησεις κανουν απο 3-5 μερες αναλογα το εργαστηριο!!! μην γι αυτο να ηταν ετσι η κοπελια στο εργαστηριο!!! μην δινεις σημασια μεχρι τα οριστικα πορισματα!!!! ετσι ρωτανε παντα να εχουν εναν μπουσουλα να δουν που θα επιστησουν την προσοχη!!! εσυ το νου σου το "δωρο"το βραδυ!!! και μην σε ριξουν κακες σκεψεις!!! αν και αν....σημερα δεν επιτρεπονται τετοια... ειναι μερα γιορτης υδροχοινα μου!!!!

42 minutes ago, marakif1990 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κατι άσχετο, αν εχετε την εμπειρία; πρόσφατα μου γεννήθηκε η εμπειρία! Τον Αύγουστο ο γυναικολόγος (πρώτη φορα πήγαινα σ αυτόν) μου έκανε κάποιες ερωτήσεις κατα το τεστ παπ, για να δει αν εχω πολυκυστικες ωοθήκες. Πχ αν εχω υπερβολική τριχοφυΐα, αν εχω άστατη περιοδο, αν πονάω πολυ κατα την περιοδο κλπ κλπ. Μετα καναμε τον υπέρηχο! Κ ήθελα να ρωτήσω, οι πολυκυστικες δεν φαίνονται με τον υπέρηχο;;

οχι παντα οπως η ενδομητιωση.... πρεπει να ειναι πολυ δυνατος υπερηχος σαν της αυχενικης διαφανειας και σαν της β επιπεδου

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρτη μου μετα το χρονο ξεκινανε τα παζλ τα ξυλινα.εχει κ στα τζαμπο παμφθηνα.με ζωακια αρχικα που ειναι ευκολο κ θα λετε κ πως κανουν.μετα τα δυο εχει κ αλλα ειδη

Μουτζουρα,σε ρωτησε για την παρωτιτιδα προληπτικα!!προφανως δεν αρχισε την αναλυση ακομη!!παρε αργα το βραδυ τηλεφωνο!λοιπον οι μαγουλαδες εχουν συνδεθει με στειροτητα & υπογονιμοτητα στα αγορια!ο δικος μου ειχε περασει μικρος!αυτο ομως δεν ειναι 100% σιγουρο!

ECV6p3.png

42 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

Φαίνονται στον υπέρηχο οι πολυκυστικες... εγω ετςι ξερω απο μια φίλη μου που εχει!!!

φαινονται αν ειναι καθαρες στο σχημα και μεγαλουτσικες...εξαλλου πρεπει να ξερει να χειριζεται καλα τον υπερηχο οποιος στην κανει!!!

3 minutes ago, vikib είπε:

Μαρτη μου μετα το χρονο ξεκινανε τα παζλ τα ξυλινα.εχει κ στα τζαμπο παμφθηνα.με ζωακια αρχικα που ειναι ευκολο κ θα λετε κ πως κανουν.μετα τα δυο εχει κ αλλα ειδη

χαχα.... ανυπομονω!!!

2 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Μουτζουρα,σε ρωτησε για την παρωτιτιδα προληπτικα!!προφανως δεν αρχισε την αναλυση ακομη!!παρε αργα το βραδυ τηλεφωνο!λοιπον οι μαγουλαδες εχουν συνδεθει με στειροτητα & υπογονιμοτητα στα αγορια!ο δικος μου ειχε περασει μικρος!αυτο ομως δεν ειναι 100% σιγουρο!

ειπαμε εισαι το  γλυκο μας αουτσαιντερ !!!!!!!

35 minutes ago, marakif1990 είπε:

Κολποσκοπηση θα κανω λογω κονδυλωμάτων! Εκανα κ τον Οκτώβρη (μαζι με βιοψία) κ πρέπει να ξανακάνω μεσα στο 6μηνο, στα πλαίσια της παρακολουθησης! Ακμή δεν εχω, τριχοφυΐα νορμαλ νομιζω, ειμαι κ μελαχρινή, άστατη περιοδο οχι (τωρα τελευταια 2 μερες +, αλλα νομιζω οτι ειναι στα πλαίσια του φυσιολογικού), τωρα για τα κιλά, τα λες περιττά!

οοολα θα πανε καλα!!! θα τα βαλεις σε ταξη!!! και.... τα κιλακια!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Νινακι μπράβο.. ψηλά το κεφάλι.. όλα για το μπεμπε τα κάνουμε. .

Μπράβο μουτζουρακι μου.. ξέρεις εσύ πως θα το χειριστείς το θέμα..

Βικακι κ μαρτακο μου ευχαριστώ για τον αντρουλη μου... αφήσετε..τον νταντευω σα μωρό παιδί.. 

Lilypie - (Lzpn)

24 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Η Μαρτη και να μην γραψει θεικα?γινεται????εεεε δεν γινεται!!! αγαπες μου!θα το καψουμε το βραδυ με τον αντρακο μου!ξεκιναμε το βαρεμα...οι γονιμες μας ειναι κοντα.... και βλεπω κ τα φλαμινκος :wink:

εεε...εεεε...εεεε..ερχονται!!!!!! και σημερα δεν πτοουμαστε!!!! γιορταζουμε!!!! δεν αφηνουμε κν και τπτ να μας ριξει!!!!

21 minutes ago, vikib είπε:

Μαρακι ειναι συνδυασμος υπερηχου κ συμπτωματων.μη τα σκεφτεσαι τα μηπως.αν δ ερθει μεχρι το πασχα κανε καποιες εξετασουλες παραπανω να σου φυγει

Νινι ολα θα τα κανεις για το σπορακι.πραγματι εχουν κανει αρκετα κοριτσια.κ η ρενα για το διαφραγμα

ετσι ειναι η κορη μου μαλλον εχει μονο με κιλακια και αστατη περιοδο... υπερηχος καθαρος...

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Ρενα περαστικα στον καλο σου..μουτζουρα κ εγω συμφωνω

μην τον στενοχωρησεις αδικα.σημερα γιορταζει..!!!!

Ευχαριστώ αγαπουλακι! Έτσι..πες τη τα.. κράτα και κάτι μυστικό..μην τα πεις όλα.. για καλο θα είναι το μυστικό!!  Σήμερα έχετε ξεζουμισμααα  baby

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Απ την Κυριακή δεν είχα αλλη επαφή! Παντα 1-2 μερες μετα την (ελεύθερη) επαφή εχω υγρά! Τωρα όμως συνεχίζονται! Ειναι σχετικα πηχτά, κ μπεζουλια (σορι για την αηδιαστική περιγραφή)... απο τι μπορεί να ειναι; βεβαια δεν εχω κνησμό ή κατι που να δηλώνει κολπίτιδα, ούτε τα υγρά ειναι σαν κολπιτιδας!

δεν φορούσα σερβιετακι κ άλλαξα εσώρουχο γιατι ηταν μαύρο κ ειχε σημάδια λευκά (η αηδιαστική περιγραφή συνεχίζεται, κανενα έλεος)...

4 minutes ago, marakif1990 είπε:

Απ την Κυριακή δεν είχα αλλη επαφή! Παντα 1-2 μερες μετα την (ελεύθερη) επαφή εχω υγρά! Τωρα όμως συνεχίζονται! Ειναι σχετικα πηχτά, κ μπεζουλια (σορι για την αηδιαστική περιγραφή)... απο τι μπορεί να ειναι; βεβαια δεν εχω κνησμό ή κατι που να δηλώνει κολπίτιδα, ούτε τα υγρά ειναι σαν κολπιτιδας!

Κ εγώ έχω ακόμα υγρα αγάπη κ κάνανε προχθές τελευταία επαφή . Ας μην τα ψάχνουμε όλα αυτά γιατί θα βουρλιστουμε αλήθεια στο τέλος....μην αγχώνεσαι...

Lilypie - (Lzpn)

Μουτζούρα μου σιγουρα ηταν διερευνητικές κ για να τα λάβουν υπόψιν τους!! Εσυ κοιτα τη δούλιτσα σου σημερα ανεπηρέαστη!

Just now, Rena87 είπε:

Κ εγώ έχω ακόμα υγρα αγάπη κ κάνανε προχθές τελευταία επαφή . Ας μην τα ψάχνουμε όλα αυτά γιατί θα βουρλιστουμε αλήθεια στο τέλος....

Αυτο σου λεω, 1-2 μερες μετα εχω κ γω παντα,  αλλα αυτα συνεχίζονται.... τεσπα, ναι, άντε να ετοιμαστω για δουλεια!!

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, chrysa1982 είπε:

με την προκληση κ παρακολουθηση ωορηξιας πηγαιναμε ολα καλα τα αυγουλακια μεγαλωναν στο σημειο που θελαμε κ μετα καναμε την pragnyl απλως για ενα ανεξηγητο οταν εφτανε το ωαριο εκει που θελαμε μου το απορροφουσε ο οργανισμος ετσι εγινε κ με τις 2 παλλινδρομησεις που ειχα μου το απορροφουσε ο οργανισμος κ μετα μου ερχοταν το αιμα...εκανα εξειδικευμενες εξετασεις που δεν γραφονται παρακαλουσα να βρεθει το προβλημα κ ολες βγηκανε πολυ καλες οπως μια εξεταση που λεγεται ΑΜΗ δειχνει ποσο γονιμη εισαι κ γω ημουν υπεργονιμη..ημουν στις γυναικες ανεξηγητης υπογονιμοτητας κ την επομενη χρονια χωρις να κανω κατι γιατι το πηρα αποφαση οτι δεν προκειται να κανω παιδι τσουπ ηρθε το θαυματακι μου..

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε??εμεις ειμαστε στην φαση που ο μικρος δεν ξεκολλαει απο πανω μου..πηγαινουμε παιδοτοπο να εξεικειωθει με παιδακια να παιζει ενω στην αρχη επαιζε μια χαρα τωρα κλαιει κ δεν παιζει αν ειμαι εγω η ο μπαμπας καθεται αν αντιληφθει οτι φυγαμε κλαιει κ μας ψαχνει..φετος θα προσπαθησω να τον στειλω παιδικο γιατι θα χω μεγαλο προβλημα..τον μαρτιο εχουμε εμβολιο κ θα τα συζητησω ολα με την παιδιατρο να δουμε τι θα μου πει κ εκεινη...ειναι κ ενα θεμα που θελω να συζητησω μαζι της φοβαμαι μην ειναι αυτο που λενε ελλειψης προσοχης..γιατι ειναι καποια σημαδια που ειναι ιδια με το μικρο..οπως πολυ υπερκινητικος οταν καθεται στο καναπε παει μπρος πισω βεβαια το κανει σαν παιχνιδι κ γελαει δεν μπορει να μεινει λιγα λεπτα σε ενα σημειο κ τα παιχνιδια του πιο πολυ ειναι με ηχους κ μουσικη...απο το πρωι μεχρι το βραδυ θελει ολο τραγουδια κ χορο..

Χρυσα μου για διάσπαση προσοχής είναι πάρα  πολύ νωρίς να μιλήσεις.. Τα παιδιά είναι ακόμα πολύ ανώριμα σ αυτήν την ηλικία. Πραγματικά πριν τα 5-6 δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για διάσπαση. Ούτε καν το ΚΕΔΔΥ δεν βγάζει για τόσο μικρά παιδιά διάγνωση διάσπασης πέραν ακραίων περιπτώσεων.. 

Όσον αφορά την προσκόλληση σε εσένα, δώσε χρόνο στο παιδί σου, και φυσικά μη του δίνεις πάντα αγκαλιά μόλις την ζηταει ειδικά με κλάματα. Μεγαλώνοντας αυτά προορίζονται (βάσει παιδοψυχολογιας). Αν κατι σε προβληματίζει έντονα (αύτο που περιγράφεις όμως νομίζω είναι όμως ένα τυπικο νήπιο..) ρώτησε έναν παιδοψυχολο να σε κατευθύνει.. 

c6xsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...