Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Αχ κοριτσια μου δώσατε μεγάλη χαρά!!! Εςεις είχατε συμπτώματα; εγω μονο συχνουρία κ μια ελαφριά υπνηλία.. τίποτα αλλο ιδιαίτερο.. α κ πόνο στο στήθος οταν ξυπνάω κ μετα μου περνάει! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

Κοριτσια μου ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.. αυτο μου είπε κ ο γιατρός μου οτι μάλλον ειναι καθυστερημένη σύλληψη.. ο υπέρηχος με βρίσκει απο 4w5d έως 5w3d. Με την ανάλογα απόκλιση!!! Απλα πριν μπούμε για τον υπέρηχο μου είπε οτι βάση τις ημερομηνίες μπορει να ακούσουμε κ καρδιά κ μετα εγω απογοητεύτηκα!!!

κ αγχώθηκα οτι κατι δεν παει καλα.. 

Κι εμένα μου είχε πει ότι ίσως ακούγαμε καρδιά ..αλλά ήταν μικρούλι. .πρόσεχε το εσύ γιατί εκεί είναι και παλεύει να μεγαλώσει.  Θα το δεις σε λίγες μέρες και θα ηρεμήσεις. 

13 minutes ago, nini84 είπε:

Κορίτσια μου πήρα τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Στη δεξιά ωοθήκη υπάρχει αυτή η κύστη ενδομητρίωσης και είναι 5.8 εκ και μου βρήκε και στην δεξιάα μία κύστη 3,5 εκ. αλλά είναι απλή.

Δεν τα πήγα στο γιατρό. Δεν προλάβαινα τώρα. Αύριο. Θα σας πω όταν έχω νέα.

Φιλιά.

Νινι μου πιστεύω ότι με την κατάλληλη αντιμετώπιση θα φύγουν γρήγορα.  Μην φοβάσαι.  

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Οτι πει ο γιατρος νινι.με τον ενα η αλλο τροπο θα φυγει κ θα ρθει το σπορακι

Υπαρχουν παιδικα κ παιδικα.απο καποια κτ μαθαινουν.αλλα θελει λιγη ωρα.κ οχι το βραδυ

Μαιρουλι στην πρωτη ακουσα καρδια 8εβδ ημερολογιακα λογω κυκλου.το ψαχναμε κ δ το βρισκαμε.φοβομασταν για παλινδρομη αλλα φανηκε οταν ηρθε η ωρα

Διαφημίσεις

Just now, eirinaki1981 said:

Νινι μου,μετα μονο λαπαροσκοπικα μπορει να φυγει;;εεε αμαν κι αυτες οι κυστες!!!ολο βγαινουν εκει που δεν τις σπερνεις!!

Ναι Ειρήνη. Μόνο λαπαροσκοπικά.

k0oZp3.png

Κορίτσια να ρωτήσω κατι άσχετο, αν εχετε την εμπειρία; πρόσφατα μου γεννήθηκε η εμπειρία! Τον Αύγουστο ο γυναικολόγος (πρώτη φορα πήγαινα σ αυτόν) μου έκανε κάποιες ερωτήσεις κατα το τεστ παπ, για να δει αν εχω πολυκυστικες ωοθήκες. Πχ αν εχω υπερβολική τριχοφυΐα, αν εχω άστατη περιοδο, αν πονάω πολυ κατα την περιοδο κλπ κλπ. Μετα καναμε τον υπέρηχο! Κ ήθελα να ρωτήσω, οι πολυκυστικες δεν φαίνονται με τον υπέρηχο;;

Νινι μου,η λαπαροσκοπηση ειναι πλεον συνηθισμενη μεθοδος &πολλα κοριτσια εδω μεσα εχουν κανει!εγω δεν εχω κανει,ειχα μια κυστη αλλα ηταν μικρη!νομιζω οτι πηγαν σπιτι τους την ιδια μερα κιολας!απλα ειναι μια διαδικασια που μπαινεις αλλα για το μωρακι σου θα το κανεις!

• Μου αρέσει 2

ECV6p3.png

1 minute ago, marakif1990 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κατι άσχετο, αν εχετε την εμπειρία; πρόσφατα μου γεννήθηκε η εμπειρία! Τον Αύγουστο ο γυναικολόγος (πρώτη φορα πήγαινα σ αυτόν) μου έκανε κάποιες ερωτήσεις κατα το τεστ παπ, για να δει αν εχω πολυκυστικες ωοθήκες. Πχ αν εχω υπερβολική τριχοφυΐα, αν εχω άστατη περιοδο, αν πονάω πολυ κατα την περιοδο κλπ κλπ. Μετα καναμε τον υπέρηχο! Κ ήθελα να ρωτήσω, οι πολυκυστικες δεν φαίνονται με τον υπέρηχο;;

Φαίνονται στον υπέρηχο οι πολυκυστικες... εγω ετςι ξερω απο μια φίλη μου που εχει!!!

Άσχετο, επίσης, αλλα η μαμά μου κανενα χρονο πριν παντρευτεί, ειχε μια κύστη σαν πορτοκαλί που της εσωκλειε όλη την ωοθηκη! Κ έκανε καισαρική τοτε, αφαίρεσε κ την ωοθηκη μαζι εννοείται κ έμεινε με μια ωοθηκη! Κ έκανε 3 παιδια με ευκολία στη σύλληψη, κ το 3ο στα 38 της!!! Κ στα 21 της τοτε δεν ειχε περάσει απ το μυαλο της μήπως δυσκολευτεί να κανει παιδι, εφόσον ειχε μια ωοθηκη!! Κ εμεις τωρα βαράμε βαράμε κ τα φλαμίνγκο πουθενά!! Πφφφφ δεν πηρα απο εκεινη μάλλον!!

Διαφημίσεις

Μαρακι μου,συνηθως φαινονται στον υπερηχο!αλλα υπαρχει μια πιθανοτητα να μην δειξει ο υπερηχος!κανουν σαλπιγγογραφια μετα

Βρε θα ερθουν τα φλαμινγκος απλα τωρα που χιονιζει,δυσκολευονται να φτασουν!:)

ECV6p3.png

1 minute ago, Mairouli2807 είπε:

Φαίνονται στον υπέρηχο οι πολυκυστικες... εγω ετςι ξερω απο μια φίλη μου που εχει!!!

Στον υπέρηχο μετα δεν φανηκε τιποτα, απλα επειδη με ρώτησε πριν, λεω μήπως δεν φαίνονται κ εχω κ δεν το ξερω! Σ ευχαριστώ πολυ! 

Απολαυσε την εγκυμοσυνη σου κ ακου το γιατρό σου που ξέρει καλύτερα, χωρις να αγχώνεσαι άδικα!

7 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

Αχ κοριτσια μου δώσατε μεγάλη χαρά!!! Εςεις είχατε συμπτώματα; εγω μονο συχνουρία κ μια ελαφριά υπνηλία.. τίποτα αλλο ιδιαίτερο.. α κ πόνο στο στήθος οταν ξυπνάω κ μετα μου περνάει! 

σουπερ συμπτωματακια Μαιρουλα!και τωρα θα αρχισω εγω η καημενη το γκαλοπ...προσπαθουσατε καιρο?ποσο χρονων εισαι?ειχες σταθερο κυκλο?αχαχα!εγω ειμαι η μουτζουρα...34 ετων...προσφατως και προσπαθουμε 8 μηνες...

14 minutes ago, nini84 είπε:

Στη δεξιά ωοθήκη υπάρχει αυτή η κύστη ενδομητρίωσης και είναι 5.8 εκ και μου βρήκε και στην δεξιάα μία κύστη 3,5 εκ. αλλά είναι απλή.

Φιλιά.

Νινακι μου να δουμε τι θα πει ο ντοκ!!!βημα βημα...οτι χρειαστει θα γινει ..για να σε φερει κοντα στο σπορακι σου!θα περιμενουμε νεα σου!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

18 minutes ago, nini84 είπε:

Φιλιά.

Αντέ καλό μου να πας στο γιατρό να δεις τι θα κάνεις από εδώ κ περα !! Λίγο υπομονή ακόμα..όλα θα τελειώσουν κ μετά θ μιλάμε για ευχαριστα!

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

1 minute ago, eirinaki1981 είπε:

Μαρακι μου,συνηθως φαινονται στον υπερηχο!αλλα υπαρχει μια πιθανοτητα να μην δειξει ο υπερηχος!κανουν σαλπιγγογραφια μετα

Τελευταια εχω αρχίσει να σκέφτομαι διαφορα "μήπως" κ για να μην εχω την απορία μεχρι τον Απρίλη-Μαη που πρέπει να ξαναπάω για κολποσκοπηση, ειπα να κανω μια ερώτηση εδω που λογω εμπειριών υπάρχουν μπόλικες γνώσεις... :-D

Χαχαχα γεια σου μουτζούρα!!! Σε φαντάζομαι με τη λάμπα κ τα βραστά αυγά!!! Χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...