Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

34 minutes ago, chrysa1982 είπε:

με την προκληση κ παρακολουθηση ωορηξιας πηγαιναμε ολα καλα τα αυγουλακια μεγαλωναν στο σημειο που θελαμε κ μετα καναμε την pragnyl απλως για ενα ανεξηγητο οταν εφτανε το ωαριο εκει που θελαμε μου το απορροφουσε ο οργανισμος ετσι εγινε κ με τις 2 παλλινδρομησεις που ειχα μου το απορροφουσε ο οργανισμος κ μετα μου ερχοταν το αιμα...εκανα εξειδικευμενες εξετασεις που δεν γραφονται παρακαλουσα να βρεθει το προβλημα κ ολες βγηκανε πολυ καλες οπως μια εξεταση που λεγεται ΑΜΗ δειχνει ποσο γονιμη εισαι κ γω ημουν υπεργονιμη..ημουν στις γυναικες ανεξηγητης υπογονιμοτητας κ την επομενη χρονια χωρις να κανω κατι γιατι το πηρα αποφαση οτι δεν προκειται να κανω παιδι τσουπ ηρθε το θαυματακι μου..

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε??εμεις ειμαστε στην φαση που ο μικρος δεν ξεκολλαει απο πανω μου..πηγαινουμε παιδοτοπο να εξεικειωθει με παιδακια να παιζει ενω στην αρχη επαιζε μια χαρα τωρα κλαιει κ δεν παιζει αν ειμαι εγω η ο μπαμπας καθεται αν αντιληφθει οτι φυγαμε κλαιει κ μας ψαχνει..φετος θα προσπαθησω να τον στειλω παιδικο γιατι θα χω μεγαλο προβλημα..τον μαρτιο εχουμε εμβολιο κ θα τα συζητησω ολα με την παιδιατρο να δουμε τι θα μου πει κ εκεινη...ειναι κ ενα θεμα που θελω να συζητησω μαζι της φοβαμαι μην ειναι αυτο που λενε ελλειψης προσοχης..γιατι ειναι καποια σημαδια που ειναι ιδια με το μικρο..οπως πολυ υπερκινητικος οταν καθεται στο καναπε παει μπρος πισω βεβαια το κανει σαν παιχνιδι κ γελαει δεν μπορει να μεινει λιγα λεπτα σε ενα σημειο κ τα παιχνιδια του πιο πολυ ειναι με ηχους κ μουσικη...απο το πρωι μεχρι το βραδυ θελει ολο τραγουδια κ χορο..

καλημερα Χρυσακι μου!κοιτα να δεις!μοιαζει εξαιρετικα σπανια περιπτωση ομολογω!και δηλαδη ουτε με εξωσωματικη θα λυνοταν?

ευτυχως ηρθε το θαυματακι σου και ανετρεψε τα παντα!!!!

εχω κανει κ εγω την amh ειναι πολυ καλα!σουπερ γονιμη κ εγω!για να δουμε τι μας επιφυλασσει το μελλον λοιπον!

Χρυσακι μου  να την ρωτησεις τα παντα για να μην ανησυχεις!!!και μπραβο που παρατηρεις τα παντα...το λεω γιατι ο αντρας μου στο σχολειο που αντιμετωπιζει τετοια θεματακια ...βλεπεις τους γονεις να πεφτουν απο τα συννεφα....μετα την διαγνωση!

η Τζειν που ειναι δασκαλα μπορει να σε βοηθησει παραπανω....ισως με τεστακια που μπορεις να του κανεις για να ηρεμησεις μεχρι την παιδιατρο!

1 hour ago, jane.austen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Εχω κενό και είπα να σας γράψω.. Είστε καλά; 

Χτες πηγαμε σινεμά και είδαμε το ετερος εγώ. Συγκλονιστικη ταινία, να πάτε να τη δειτε όσες μπορείτε... 

Χτες το βράδυ ξύπνησα 3 φορές για τουαλέτα... Ποια εγώ που δεν ξυπνάω ούτε με κανόνια... Συχνοουρια φουλ..! 

Κατά τ άλλα μερικές φορές έχω τραβήγματακια και φυσικά νυστάζω πολύ νωρίς. Χτες κοιμήθηκα με το που γυρίσαμε στις 10.

Τι νέα εσείς; 

Μουτζουρα γιορτάζει ο άντρας σου; να τον χαίρεσαι! 

Αμποτακι πως είσαι; 

Βικακι, Ρένα, νινί, ειρηνακι, μαρακι ελεν  καλημέρα! Τι κάνετε; 

Χαρούμενη μαμά πως είσαι; τελείωσε το αίμα; 

Τονια μου πως τα πας; 

Οποία ξεχνάω διπλό φιλί!! 

ευχαριστω φρεσκοεγγυουλα μου!λεω για δωρο να του κανω ενα μωρο!χαχαχαχα!φιλακια στο σπορι!

9 minutes ago, vikib είπε:

Καλημερα!

Νινι ευχομαι να ακουσεις καλα νεα απο το γιατρο

Μουτζουρα να τον χαιρεσαι κ καλα αποτελεσματα

Ρενα ολα καλα κ με το γιατρο.κ γω παιρνω σπασμοαποτελ για τη χολη.αλλα μετα κανω εμετο

Ειρηνακι κ μεις κλεισμενοι μεσα.χιονια οχι αλλα κρυο κ που να βγω μονη με τα δυο.κ μας μας αρεσει αυτο το τραγουδι.κ γενικα οι μουσικες επιλογες μας εχουν πλακα

Εμεις περασαμε εξω απο σχολη χορου κ με τραβουσε να μπει μεσα.οπως κ σε μαγαζι με κιθαρες

Αμποτ νεος κυκλος αγαπουλες. αφου εχεις κ πολυ δουλεια αστο χαλαρα

Πουλακι καλη β επ!περιμενουμε νεα

Χρυσα ευχομαι το δευτερο να μη σας ταλαιπωρησει τοσο.κ η δικια μου τρελενεται για μουσικη-χορο.με παιχνιδια ασχολειται λιγο.κυριως παζλ κ ζωγραφικη.λιγο κουζινικα.αλλα απασχολειται μονη πολυ.αλλα πολλα παιδακια δ καθονται μονα σε αυτην την ηλικια.ποσο ειναι;εμενα γεννημενη 1/9/14.παιδοτοπο δ παμε λογω του μπεμπη.κ σχολειο αν βρω δουλεια.αλλιως του χρονου.αλλα θελω κπ απασχοληση απο σεπτεμβρη

Τζο,σανγκρε,μαρτη,τονια,τζειν,σιτυ,μαρακι,μαμμυ,μαμα,χαρουμενημαμα,εβελινα,ηλεκτρα,ιοιο φιλια

καλημερα Βικακι!ευχαριστουμε πολυ!

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα ειμαστε σημερα..εμενα ποτε παιζει μονος ποτε οχι...με πειραζει που θελει να βλεπει πολυ παιδικα.γι αυτο σκεφτομαι το σχολειο.να εχει κ φιλους να παιζει

Καλημέρα μπουγαρίνια μου!! Τι μου κανετε;

Να πούμε χρόνια πολλά στον αντρουλη της μουτζουριτσα μας και καλά αποτελέσματα..που σιγουρα θα ναι!! 

Μαρτακουλινο μου δυνατό μιυ πλάσμα... κ ο άντρας μου του προτυνε  τον υπέρηχο κυστης όπως λες.. αλλά είπε να δούμε πρώτα αν με ξανά πιάσει μετά το φάρμακο.. 

Σαμμερακι μου ευτυχώς είσαι καλύτερα! 

Ειρηνακι που είσαι κ χιονιζει;

Εμείς είχαμε  αγρυπνια χθες.. όλο το βράδυ έκανε εμετό ο άντρας μου και κοιμηθηκαμε το πρωί που ηρέμησε.  Κοτζαμ γιατρός και δεν παίρνει φάρμακα..μόνο να τα δίνει.. όλο τον μαλωνω..  αχ..άντρες..μικρά παιδιά μια ζωή...    κ εγώ είμαι  σαν ζαβλακωμένο σήμερα.. 

Ζαμιακι μου... ιοιο μου.. τζεινακι.. Βικακι μου γιατί κανείς εμετό μετά τι χαπι;  τονακι μου;; Μαρακι.. εβελινακι και μαρινακι χαθηκατε παλι;; Χρύσα.. μανούλιτσα μου.. σάγκρε..Τζο.. Μαμυ..χαρούμενη μανούλα..σιτυ  και διπλό φιλί σε όποια ξεχνώ!

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Κορίτσια καλημέρα!

ειμαι καινούργια κ θελω την βοήθεια σας..

τελευαταία περίοδος 14/12. Στις 13/1 μετα απο ενα αρνητικό τεστ εκανα χοριακη κ βγήκε 83. Έκανα επαναληπτική στις 16/1 κ βγήκε 538. Μίλησα με τον γιατρό μου και πήγα στις 24/1 για υπέρηχο. Ο υπέρηχος έδειξε σάκο και μεςα λεκιθικο ασκό. Ο γιατρό μου είπε οτι όλα πανε καλα και οτι θα ξαναπάμε στις 3/2. Εγω υπολόγιζα οτι ειμαι 6εβδομαδων ενώ ο υπέρηχος με βγάζει 5. Ειναι φυσιολογικό που δεν φαινόταν το έμβρυο ;

1 minute ago, Mairouli2807 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

τελευαταία περίοδος 14/12. Στις 13/1 μετα απο ενα αρνητικό τεστ εκανα χοριακη κ βγήκε 83. Έκανα επαναληπτική στις 16/1 κ βγήκε 538. Μίλησα με τον γιατρό μου και πήγα στις 24/1 για υπέρηχο. Ο υπέρηχος έδειξε σάκο και μεςα λεκιθικο ασκό. Ο γιατρό μου είπε οτι όλα πανε καλα και οτι θα ξαναπάμε στις 3/2. Εγω υπολόγιζα οτι ειμαι 6εβδομαδων ενώ ο υπέρηχος με βγάζει 5. Ειναι φυσιολογικό που δεν φαινόταν το έμβρυο ;

Γειά σου Μαιρουλι! Καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!! Εγω τα βλέπω όλα πολύ ωραία και φυσιολογικά... εγω έμβρυο και καρδούλα είδα και άκουσα 6μιση βδομάδων...  βεβαια να σου απαντήσουν και οι υπόλοιπες πιο εμπειρες γιατί εμένα μια φορά μου συνέβη και δεν ολοκληρώθηκε.. εύχομαι να πάμε όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Ζημιες ευτυχως οχι.αλλα μιλαει δυνατα,ξυπναει ο μπεμπης.θελει να καθομαστε κατω μαζι να παιζουμε η να χορευουμε μαζι.βαζω κ καμια παιδικη ταινια.οχι καθε μερα

Κ γω μια χαρα τα βλεπω μαιρουλι.με το καλο!

Ρενακι εμενα λογω χολης ενοχλει το στομαχι.μαλλον γι αυτο.οταν κανω εμετο ηρεμει.

Κ ο αντρας μου δ μπορει τα χαπια.ειδικα τα μεγαλα.μωρα!

Το καλυτερο δωρο θα του κανεις μουτζουρα σε εννια μηνες!

Σαμμερακι κ μενα ζηταει παιδικα αλλα λεω δ εχει.κ αυτη λεει οτι κανουν νανι.απλα προτιμω μια ταινια που κ που.με μουσικη ξεχνιεται

17 minutes ago, Rena87 είπε:

Να πούμε χρόνια πολλά στον αντρουλη της μουτζουριτσα μας και καλά αποτελέσματα..που σιγουρα θα ναι!! 

Μαρτακουλινο μου δυνατό μιυ πλάσμα... κ ο άντρας μου του προτυνε  τον υπέρηχο κυστης όπως λες.. αλλά είπε να δούμε πρώτα αν με ξανά πιάσει μετά το φάρμακο.. 

Εμείς είχαμε  αγρυπνια χθες.. όλο το βράδυ έκανε εμετό ο άντρας μου και κοιμηθηκαμε το πρωί που ηρέμησε.  Κοτζαμ γιατρός και δεν παίρνει φάρμακα..μόνο να τα δίνει.. όλο τον μαλωνω..  αχ..άντρες..μικρά παιδιά μια ζωή...    κ εγώ είμαι  σαν ζαβλακωμένο σήμερα.. 

Ζαμιακι μου... ιοιο μου.. τζεινακι.. Βικακι μου γιατί κανείς εμετό μετά τι χαπι;  τονακι μου;; Μαρακι.. εβελινακι και μαρινακι χαθηκατε παλι;; Χρύσα.. μανούλιτσα μου.. σάγκρε..Τζο.. Μαμυ..χαρούμενη μανούλα..σιτυ  και διπλό φιλί σε όποια ξεχνώ!

Αγάπη μου Καλημέρα και Περαστικά στον αντρουλι σου!!  Τι να τους κάνουμε?? Εμένα με τρελαίνει (με την καλή έννοια )που κάνουν πάντα αν παιδιά!!

17 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Μαιρουλι μου Καλημέρα! ! Μην ανησυχείς καθόλου! ! Όλα είναι φυσιολογικα. Εγώ πήγα 5w3d  και είδα μόνο το σάκο.  Μετά από 3 βδομάδες είχα ένα φασολακι 1 cm και τώρα έχει φτάσει 5.5.5 cm. Κατά πάσα πιθανότητα βγαίνει μια εβδομάδα μικρότερο γιατί έγινε αργά σύλληψη.  Δεν σου είπε ο γιατρός σου γιατί? 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

12 minutes ago, Rena87 είπε:

σε ευχαριστωωωω ομορφια μου!!!!ποσο μ αρεσει να μας μιλας κερκυραιικα!

11 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Μαιρουλι μου!!!καλως ηρθες!μα τι εισοδος θεαματακι ειναι αυτηηηη!με εγκυμοσυνη!!!με το καλο και συγχαρητηρια!ολα ειναι μια χαρα απο οσο κ εγω ξερω θεωρητικα ακομα...ναι ειναι φυσιολογικο μαλλον θα ειχες λιγο καθυστερημενη συλληψη!με το καλο!!!ολα ειναι τελεια!!!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Κοριτσια μου ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.. αυτο μου είπε κ ο γιατρός μου οτι μάλλον ειναι καθυστερημένη σύλληψη.. ο υπέρηχος με βρίσκει απο 4w5d έως 5w3d. Με την ανάλογα απόκλιση!!! Απλα πριν μπούμε για τον υπέρηχο μου είπε οτι βάση τις ημερομηνίες μπορει να ακούσουμε κ καρδιά κ μετα εγω απογοητεύτηκα!!!

κ αγχώθηκα οτι κατι δεν παει καλα.. 

Κορίτσια μου πήρα τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Στη δεξιά ωοθήκη υπάρχει αυτή η κύστη ενδομητρίωσης και είναι 5.8 εκ και μου βρήκε και στην δεξιάα μία κύστη 3,5 εκ. αλλά είναι απλή.

Δεν τα πήγα στο γιατρό. Δεν προλάβαινα τώρα. Αύριο. Θα σας πω όταν έχω νέα.

Φιλιά.

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

Ρενακι,ειμαι σερρες!ελπιζω να σταματησει συντομααα!!

Βικυ μου,ενταξει τα παιδικα δεν προσφερουν πολλα στα παιδακια αλλα μετρον αριστον!τι να κανουν οταν υπαρχει τιβι στο σπιτι!

Μαιρη,καλωσορισες!αλλα παει μια χαρα η εγκυμοσυνη σου!σε λιγι θα δεις & το σπορι!ειναι ολσ φυσιολογικα,καλα σου ειπε ντοκτορ!

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

Νινι,αααααα η πρωτη ειναι μεγαλουτσικη!!με αγωγη δεν μπορει να φυγει;;να πας στον γιατρο να σε κατευθυνει!!αντε διωξε τη κυστουλα να ερθει το μωρακι γρηγορααααα

ECV6p3.png

Just now, eirinaki1981 said:

Νινι,αααααα η πρωτη ειναι μεγαλουτσικη!!με αγωγη δεν μπορει να φυγει;;να πας στον γιατρο να σε κατευθυνει!!αντε διωξε τη κυστουλα να ερθει το μωρακι γρηγορααααα

Δεν ξέρω Ειρηνάκι αν θα φύγει με αγωγή. =Μου είχε πει ότι οι κύστεις ενδομητρίωσης δύσκολα φεύγουν με αγωγή. 

Θα δούμε.

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...