Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα καλημερα...περδικι ειμαι σημερα!!!!μουτζουρα να τον χαιρεσαι κ καλα αποτελεσματα.θηριο εισαι!!!!αμποτ παμε ολες μαζι τον αλλο μηνα.νινι περιμενουμε αποτελεσματα.μαρτη το 24ωρο δεν σου φτανει κ παλι τα καταφερνεις.καλημερα ειρηνακι..πιες καλε εναν καφε να ανοιξει το ματι.ο μικρος μου απο το πρωι γκρινιαζει να στολισουμε δεντρο!!!!!

• Μου αρέσει 4

Καλημέρα!! Ενω χθες έκλειναν τα ματια μου απ τη νυστα, έκλεισα τα φώτα κατα τις 12 κ μετα στριφογυριζα καμια ωρα... πφφφ μου τη δίνει αυτο...

μουτζουριτσα μου να χαίρεσαι τον άντρα σου!! Είδες; ολα πήγαν μια χαρα!! Είπαμε, ενα βήμα τη φορα!! Θα βγουν κ τ αποτελέσματα τσάκα τσάκα κ προχωράμε παρακάτω.... σκέψου οτι του χρόνου τέτοια μερα θα κρατάτε το μωρο σας αγκαλιά, θα σκέφτεστε τη σημερινή μερα κ θα γελάτε!

αμποτ δεν πειράζει, μες στο προγραμμα κ αυτο... οποτε κ οπως θες, ετσι κ αλλιως η διαδικασία δεν πρέπει να γινεται "καταναγκαστικό" έργο, χάνει την ομορφιά της!

καλη ειναι η διαφορα ηλικίας με την αδερφη, πιο προστατευτική, πιο μαμαδίστικη. Ευτυχώς εχω κ εναν αδερφό με 2,5 χρονια διαφορα απο μένα κ χω ζήσει την παρέα, το παιχνίδι κλπ, ενω η μικρή οχι.. αλλα αφου η μαμά πήρε απόφαση για 3ο αφου ξεπεταχτηκαμε για τα καλα εμεις!!!

φιλια πολλα κ σ όλες τις υπόλοιπες, με ζουζούνια ή χωρις...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα!!! 

Σαμμερ μου μετα τις 11 θα παω να τα παρω και σας πω!!!

Μουτζουρα καλα αποτελεσματα και παλι!!!

Αμποτ ηρθε η ακατανομαστη ε;;; Αντε αγκαλιτσες παλι τον αλλο μηνα...

Σε ολα τα κοριτσια καλημερα!!!!

Μουτζουριτσα χρονια πολλα για τον αντρουλη σου!!! Να τον χαιρεσαι!!!

• Μου αρέσει 2

k0oZp3.png

σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ!!!!

Σαμμερακι να στολισετε βρε!χαχαχαχαχα!

Νινακι και εσυ καλα νεακια να εχεις!!1

Μαρακι ποσο δικιο εχεις!τετοια μερα του χρονου ολες να εχουμε γεματες αγκαλιες με μωρακια!

RyZa.png

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Εχω κενό και είπα να σας γράψω.. Είστε καλά; 

Χτες πηγαμε σινεμά και είδαμε το ετερος εγώ. Συγκλονιστικη ταινία, να πάτε να τη δειτε όσες μπορείτε... 

Χτες το βράδυ ξύπνησα 3 φορές για τουαλέτα... Ποια εγώ που δεν ξυπνάω ούτε με κανόνια... Συχνοουρια φουλ..! 

Κατά τ άλλα μερικές φορές έχω τραβήγματακια και φυσικά νυστάζω πολύ νωρίς. Χτες κοιμήθηκα με το που γυρίσαμε στις 10.

Τι νέα εσείς; 

Μουτζουρα γιορτάζει ο άντρας σου; να τον χαίρεσαι! 

Αμποτακι πως είσαι; 

Βικακι, Ρένα, νινί, ειρηνακι, μαρακι ελεν  καλημέρα! Τι κάνετε; 

Χαρούμενη μαμά πως είσαι; τελείωσε το αίμα; 

Τονια μου πως τα πας; 

Οποία ξεχνάω διπλό φιλί!! 

• Μου αρέσει 2

c6xsp2.png

Διαφημίσεις

Εδω πολυ κρυο κ αέρα!!! Καταλάβαμε καλα το χειμωνα φετος!!

Α, επίσης ειδα στον υπνο μου οτι συνάντησα μια συμμαθήτρια απ το γυμνάσιο, η οποια ειχε ενα παιδι 3-4 χρόνων κ με ρωτούσε εγω ποτε θα κανω παιδι... πφφφ με κυνηγάνε κ στον υπνο μου....

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου Καλημέρα! !!!!

Εγώ έριξα ύπνο τρικουβερτο! ! 

Μουτζουρα μου γλυκιά να χαίρεσαι τον υπέροχο άντρα σου! ! Να είναι γερός και δυνατός και να είστε πάντα τόσο ερωτευμένοι! !! Όλα τα άλλα αντιμετωπιζονται όταν το ζευγάρι είναι ενωμένο! ! Καλά αποτελέσματα εύχομαι! !! 

Τζέιν μου αχ αυτή η συχνοουρια!  Κι αυτήν την είχα από πριν την καθυστέρηση. .κάποιες φορές λέω του άντρα μου " μπορείς να πας μια φορά να κατουρησεις εσύ? ?"

Μάρτη μου κοιμάμαι και ξυπνάω και εσύ όρθια να τα προλαβαίνεις όλα! ! 

Σαμμερ μου το αγοράκι σου μάλλον τρόμαξε χθες τελικά.  Ελπίζω σήμερα να είστε καλύτερα και οι δύο.  

Άμποτ μου δεν πειράζει. .χαλάρωσε λίγο και που ξέρεις. .Ίσως μέσα στις εφημερίες και το τρέξιμο του επόμενου μήνα να έρθει και η έκπληξη! 

Νινι μου σε περιμένουμε!  

.Πολλά φιλάκια και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια μας!! 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

On 23/1/2017 at 10:14 ΜΜ, moutzoura2016 είπε:

Εγώ θα κάνω την ανατροπή...λέω μπέμπα!!❤

Καλη επιτυχία Νινακι μου!καλά αποτελέσματα να έχεις και γρήγορα να ξεκινησετε ξανά! Να μείνεις στο πινακακι παρακαλώ!

Χρυσακι μου καμια φορά κ η μια επαφή είναι η καλή! Αν θες μπορείς να μου πεις την εμπειρία σου με την πρόκληση; θα με ενδιέφερε!

Ψυχουλα μου!!!Σαμμερ το καμαρι σουυυ!σκαστου ενα φιλί!

με την προκληση κ παρακολουθηση ωορηξιας πηγαιναμε ολα καλα τα αυγουλακια μεγαλωναν στο σημειο που θελαμε κ μετα καναμε την pragnyl απλως για ενα ανεξηγητο οταν εφτανε το ωαριο εκει που θελαμε μου το απορροφουσε ο οργανισμος ετσι εγινε κ με τις 2 παλλινδρομησεις που ειχα μου το απορροφουσε ο οργανισμος κ μετα μου ερχοταν το αιμα...εκανα εξειδικευμενες εξετασεις που δεν γραφονται παρακαλουσα να βρεθει το προβλημα κ ολες βγηκανε πολυ καλες οπως μια εξεταση που λεγεται ΑΜΗ δειχνει ποσο γονιμη εισαι κ γω ημουν υπεργονιμη..ημουν στις γυναικες ανεξηγητης υπογονιμοτητας κ την επομενη χρονια χωρις να κανω κατι γιατι το πηρα αποφαση οτι δεν προκειται να κανω παιδι τσουπ ηρθε το θαυματακι μου..

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε??εμεις ειμαστε στην φαση που ο μικρος δεν ξεκολλαει απο πανω μου..πηγαινουμε παιδοτοπο να εξεικειωθει με παιδακια να παιζει ενω στην αρχη επαιζε μια χαρα τωρα κλαιει κ δεν παιζει αν ειμαι εγω η ο μπαμπας καθεται αν αντιληφθει οτι φυγαμε κλαιει κ μας ψαχνει..φετος θα προσπαθησω να τον στειλω παιδικο γιατι θα χω μεγαλο προβλημα..τον μαρτιο εχουμε εμβολιο κ θα τα συζητησω ολα με την παιδιατρο να δουμε τι θα μου πει κ εκεινη...ειναι κ ενα θεμα που θελω να συζητησω μαζι της φοβαμαι μην ειναι αυτο που λενε ελλειψης προσοχης..γιατι ειναι καποια σημαδια που ειναι ιδια με το μικρο..οπως πολυ υπερκινητικος οταν καθεται στο καναπε παει μπρος πισω βεβαια το κανει σαν παιχνιδι κ γελαει δεν μπορει να μεινει λιγα λεπτα σε ενα σημειο κ τα παιχνιδια του πιο πολυ ειναι με ηχους κ μουσικη...απο το πρωι μεχρι το βραδυ θελει ολο τραγουδια κ χορο..

• Μου αρέσει 1

Καλημερα!

Νινι ευχομαι να ακουσεις καλα νεα απο το γιατρο

Μουτζουρα να τον χαιρεσαι κ καλα αποτελεσματα

Ρενα ολα καλα κ με το γιατρο.κ γω παιρνω σπασμοαποτελ για τη χολη.αλλα μετα κανω εμετο

Ειρηνακι κ μεις κλεισμενοι μεσα.χιονια οχι αλλα κρυο κ που να βγω μονη με τα δυο.κ μας μας αρεσει αυτο το τραγουδι.κ γενικα οι μουσικες επιλογες μας εχουν πλακα

Εμεις περασαμε εξω απο σχολη χορου κ με τραβουσε να μπει μεσα.οπως κ σε μαγαζι με κιθαρες

Αμποτ νεος κυκλος αγαπουλες. αφου εχεις κ πολυ δουλεια αστο χαλαρα

Πουλακι καλη β επ!περιμενουμε νεα

Χρυσα ευχομαι το δευτερο να μη σας ταλαιπωρησει τοσο.κ η δικια μου τρελενεται για μουσικη-χορο.με παιχνιδια ασχολειται λιγο.κυριως παζλ κ ζωγραφικη.λιγο κουζινικα.αλλα απασχολειται μονη πολυ.αλλα πολλα παιδακια δ καθονται μονα σε αυτην την ηλικια.ποσο ειναι;εμενα γεννημενη 1/9/14.παιδοτοπο δ παμε λογω του μπεμπη.κ σχολειο αν βρω δουλεια.αλλιως του χρονου.αλλα θελω κπ απασχοληση απο σεπτεμβρη

Σαμμερ πως ειστε σημερα;

Τζο,σανγκρε,μαρτη,τονια,τζειν,σιτυ,μαρακι,μαμμυ,μαμα,χαρουμενημαμα,εβελινα,ηλεκτρα,ιοιο φιλια

On 23/1/2017 at 6:45 ΜΜ, vikib είπε:

τυχερο πινακακι!!!!

στην αναμονη:

abbot     26/1

citty     3/2

marakif1990      3/2

mammy2      5/2

rena87         6/2

elektragr      8/2

moutzoura2016

σαμμερ

chrysa1982     30/1

eirinaki1981        30/1

nini84

εγκυουλες:

loverbird

εβελινα

τονι@

jane.austen

• Μου αρέσει 2

Αχ βρε βικυ μου,με καταλαβαινεις!& ποσο να παιξουμε πια;;;μετα αρχιζει τις ζημιες!!!χαχαχα!& εμας μας αρεσει πολυ η μουσικη & το τραγουδι!!!

Χρυσα μου,ναι υπαρχει & η ΑΜΗ αλλα οι πιθανοτητες να μην εχεις πολλα ωαρια σε νεαρη ηλικια ειναι μικρες!ισως εαν υπαρχει ιστορικο μονο!& εγω στο πικ ημουν οταν την εκανα πριν 3χρονια.βεβαια πρεπει να ψαχτει ο ανδρας πιο πριν γιατι ειναι πιο εξειδικευμενη εξεταση & δεν την προτεινουν αμεσως οπως και τη σαλπιγγογραφια.

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...