Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

καλως ηρθες βαλεντινα.καλη επιτυχια.....το δεντρο στολιστηκε κ αφου ειπαμε οτι θα βαλουμε μπαλες ο μικρος εφερε την μπαλα τιυ ποδοσφαιρου.αφου τελειωσαμε τωρα ζηταει κ αλλα δεντρα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια.σημερα είναι ή 19η μέρα του κύκλου ο οποίος συνηθως είναι 28-31 ημερων.το τελευταίο 3μηνο 29.το πρωί πριν σηκωθω είχα λίγα τσιμπήματα και μετά γίνανε πονακια περιόδου με τα έχω μέχρι και τώρα.δλδ όλη μέρα.υγρα ωορρηξίας ξεκίνησαν 14η μερα όπου και ήρθαμε σε επαφή και μετά πάλι 16 προς 17η.ελπιζω να είμαστε οκ γτ δεν μας άφησε παραπάνω ο μικρος αυτές τις μέρες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Abbot μου με το καλό σου εύχομαι!πέρασες δύσκολα και εσυ! Να έρθουν τώρα όλα ευνοϊκά μέσα απο την καρδιά μου! 5 μηνες προσπαθούμε εμείς για το πρώτο μας παιδάκι!

Βαλεντίνα μου καλώς ήρθες στο παρεακι μας να σου ζήσει το παιδάκι σου κ με το καλό να ερθει το αδερφακι του!εύχομαι σύντομα φουσκωμενες κοιλιτσες για όλες μας!

RyZa.png

jo και τονια συγχαρητηριαααααα!!!!! μπραβο κοριτσια μου, ευχομαι καλη και τελειομημη εγκυμοσυνη. λοιπον ζηλεψα, δεν θα περιμενω τον επομενο μηνα, θα αρχισω απο αυριο κιολας, ειμαι στη 14η μερα αλλα δεν εχω νιωσει συμπτωματα ωορρηξιας ακομα, που συνηθως το καταλαβαινω, οποτε αν το πετυχουμε, το πετυχαμεεε....

αμποτ καλως ηρθες στο παρεακι, οπως βλεπεις οι περισσοτερες απο εμας εχουμε περασει δυσκολα, παρε κουραγιο κ προχωραμε ολες μαζι...

σαμμερακι δε θελω να μου πεφτεις...

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Abbot μου με το καλό σου εύχομαι!πέρασες δύσκολα και εσυ! Να έρθουν τώρα όλα ευνοϊκά μέσα απο την καρδιά μου! 5 μηνες προσπαθούμε εμείς για το πρώτο μας παιδάκι!

Βαλεντίνα μου καλώς ήρθες στο παρεακι μας να σου ζήσει το παιδάκι σου κ με το καλό να ερθει το αδερφακι του!εύχομαι σύντομα φουσκωμενες κοιλιτσες για όλες μας!

Ευχαριστώ κοπέλα μου.και συ συντομα διπλή!!ο γιος ήρθε γρήγορα από τον πρώτο μήνα και έχω μία γλυκειά αναμονή να δω ποτέ με το καλό θα έρθει το αδερφακι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαχαχα σαμερακι σωστος ο μικρος.... Μια βολτα στο δασος νομζω του χρειαζεται... Εγω νοιωθω ωρες ωρες σαν ποντικι που μεγαλωνει ελεφαντες μολις διαπιστωσα πως μικρυναν οι πυτζαμες του γιου μου πριν δυο μηνες τις πηραμε καποιος τα τεαβαει το βραδυ δε παιζει αμα τον πιασω αχ...

Ευχαριστώ κοπέλα μου.και συ συντομα διπλή!!ο γιος ήρθε γρήγορα από τον πρώτο μήνα και έχω μία γλυκειά αναμονή να δω ποτέ με το καλό θα έρθει το αδερφακι.

καλως ηρθες βαλεντινα! τι ευτυχια να εχεις τουλαχιστον ενα αγγελουδι στην αγκαλια σου κ απλα να ανυπομωνεις για δευτερο.....

Lilypie - (Lzpn)

Τελικα ουτε αυτος ο μηνας ειναι ο τυχερος μου... ξεκινησα να εχω λιγα καφε οπως πριν την περιοδο. Αυριο περιμενα κ φροντισε απο σημερα να μου θυμισει οτι ερχεται. Ισως τελικα το 2016 δεν ειναι η χρονια μου. Ηλπιζα να τελειωνε ευχαριστα αφου αρχισε τοσο ασχημα για μενα...

Τελικα ουτε αυτος ο μηνας ειναι ο τυχερος μου... ξεκινησα να εχω λιγα καφε οπως πριν την περιοδο. Αυριο περιμενα κ φροντισε απο σημερα να μου θυμισει οτι ερχεται. Ισως τελικα το 2016 δεν ειναι η χρονια μου. Ηλπιζα να τελειωνε ευχαριστα αφου αρχισε τοσο ασχημα για μενα...

θα αρχισει το καινουριο ετος ευχαριστα για εμας κοριτσακι μου, θα δεις!!!

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

καλως ηρθες βαλεντινα! τι ευτυχια να εχεις τουλαχιστον ενα αγγελουδι στην αγκαλια σου κ απλα να ανυπομωνεις για δευτερο.....

Σου εύχομαι ή νέα χρονιά να γεμίσει και την δική σου αγκαλιά με το ομορφότερο δώρο ρενα μου.μετα απο τοση ταλαιπωρία να φτάσεις επιτέλους στο τέλος της διαδρομής

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει.και ή τζο αν δεν κάνω λάθος είχε καφέ νόμιζε ότι της ήρθε και σήμερα πήρε την πολυπόθητη θετική γραμμουλα στο τεστ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει.και ή τζο αν δεν κάνω λάθος είχε καφέ νόμιζε ότι της ήρθε και σήμερα πήρε την πολυπόθητη θετική γραμμουλα στο τεστ.

Μακαρι Βαλεντινα μου να ειναι οπως τα λες. Αυριο πιστευω να ξεκσθαρισει το τοπιο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...