Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Γεια σας κ απο μένα... σχολασα πριν καμια ωρα κ πριν λιγο ξάπλωσα.... νυστααα.... νιώθω κ σημερα μια ελαφριά ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά... λέτε να ειναι ιδεα μου επειδη εχω το μυαλο εκει; πφφφ 

Ρενα μου χαίρομαι που ηταν ολα καλα!! Ήμουν σίγουρη οτι ολα θα πήγαιναν καλα!!

μαμα πολλα μπράβο στη μικρή σου!! Εγω θυμάμαι οταν έλεγε τα πρώτα λογάκια η αδερφη μου, κ λιγο αργότερα που μιλούσε αστεία, της φιλούσα το στομα απ τον ενθουσιασμό... Χαχαχα (έχουμε 14 χρονια διαφορα)

νινα μου καλα αποτελέσματα για αυριο!!!

μουτζουριτσα μου άντε να φύγει κ η αυριανή μερα κ μαζι της ενα μεγαλο βάρος κ να χαλαρώσετε! Κ κυρίως ο αντρουλης σου! Για τους αντρες ειναι νομιζω πιο λεπτό το θεμα! Κ ο δικός μου, ενω ειμαστε στη φαση της προσπάθειας, μου λεει "λες να μην μπορω να κανω παιδια;". Να δεις, ολα καλα θα πάνε κ θα προχωρήσετε στο επόμενο βήμα!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 minutes ago, marakif1990 είπε:

Γεια σας κ απο μένα... σχολασα πριν καμια ωρα κ πριν λιγο ξάπλωσα.... νυστααα.... νιώθω κ σημερα μια ελαφριά ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά... λέτε να ειναι ιδεα μου επειδη εχω το μυαλο εκει; πφφφ 

μαμα πολλα μπράβο στη μικρή σου!! Εγω θυμάμαι οταν έλεγε τα πρώτα λογάκια η αδερφη μου, κ λιγο αργότερα που μιλούσε αστεία, της φιλούσα το στομα απ τον ενθουσιασμό... Χαχαχα (έχουμε 14 χρονια διαφορα)

μουτζουριτσα μου άντε να φύγει κ η αυριανή μερα κ μαζι της ενα μεγαλο βάρος κ να χαλαρώσετε! Κ κυρίως ο αντρουλης σου! Για τους αντρες ειναι νομιζω πιο λεπτό το θεμα! Κ ο δικός μου, ενω ειμαστε στη φαση της προσπάθειας, μου λεει "λες να μην μπορω να κανω παιδια;". Να δεις, ολα καλα θα πάνε κ θα προχωρήσετε στο επόμενο βήμα!

Ευχαριστώ αγάπη μου !! Έρχονται τα φλαμινγκο μας!! ❤❤

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

3 minutes ago, Rena87 είπε:

Ευχαριστώ αγάπη μου !! Έρχονται τα φλαμινγκο μας!! ❤❤

Το καλο που τους θελω να ναι στο δρόμο!!! Κ αν ειναι κ οντως ροζ κ το περιεχόμενο ακομα καλύτερα... :-P:oops: ωραια πουλιά παρόλα αυτα, οχι σαν τον άχαρο πελαργο!

• Μου αρέσει 3

31 minutes ago, marakif1990 είπε:

Το καλο που τους θελω να ναι στο δρόμο!!! Κ αν ειναι κ οντως ροζ κ το περιεχόμενο ακομα καλύτερα... :-P:oops: ωραια πουλιά παρόλα αυτα, οχι σαν τον άχαρο πελαργο!

Χαχαχα... εχεις ένα δίκιο! Ο τσαμένος...καλός έιναι κ αυτός...

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Βρε κοριτσια,σας διαβαζα στα πεταχτα αλλα δεν μπορουσα να γραψω!μια το μαθημα μια η μικρη μια η κουνιαδα πουηρθε επισκεψη & τελος δουλειες,ηρθε η ωρα να την πεσω!!

Παντως αυτο με τα φλαμινγκος πολυ πετυχημενο!καθε φορα γελαωωωωωω!!!

Βρε ας ερθουν κι ας ειναι ροζ!!!!

• Μου αρέσει 2

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια κι εγω βλεπω το κοπαδι με τα φλαμιγκο!!!!! θα διακοψω να κανω αγαπουλες και θα σας γραψω μετα!!!!! σας φιλω κερκυραιικα με την χαρουμενη ρενα μας και την χαρουμενη μαμα που την τρελανε η κορουλα της!!! και το πουλακι μας που κελαδαει απ την χαρα της για την πρωτη κλωτσια!!!! μαααατς!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

8 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

κοριτσια κι εγω βλεπω το κοπαδι με τα φλαμιγκο!!!!! θα διακοψω να κανω αγαπουλες και θα σας γραψω μετα!!!!! σας φιλω κερκυραιικα με την χαρουμενη ρενα μας και την χαρουμενη μαμα που την τρελανε η κορουλα της!!! και το πουλακι μας που κελαδαει απ την χαρα της για την πρωτη κλωτσια!!!! μαααατς!!!

Α ρε Μαρτακο δύναμη..  μέσα σε όλη την κουραση σου.. κανείς και αγαπούλες!! Respect!!!!!! ❤

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

6 hours ago, vikib είπε:

Ναι μαρτακο μου ολα καλα.σχολιασαν οτι εχω πολυ ωραια ωοθηκη για πολλα παιδακια!πολυ γελασα.κ να θηλασω οσο πιο πολυ μπορω κ αυτος κ η μαια

Ωχ βρε σαμμερακι ελπιζω αυριο να σαι καλυτερα

Πουλακι σε κλωτσησε;τελεια!ολα τελεια θα ναι αυριο

Μαμα δ θα ναι πιο ευκολα να βγειτε στην πολη σου;

μπραβο βικακι μου!!!! πολλα παιδακια!!!! πολλες χαρες!!!!πολλες αγωνιες!!! αυτη ειναι ζωη!!!! παμε στο ναθηλαζεις οσο πιο πολυ μπορεις!!!! μια ξαδερφη του αντραμου.... ειναι τριων χρονων και τον θηλαζει γιατι ειναι τς αποψηςοτι ειναι καλυτερο το δικο της απο του εμποριου!!!!ο  και ο μικρος δεν θα εχει προβλημα ...λεω τωρα εγω... με τα βυζια της μαμας!!!!χαχαχα  μπορει να σκεφτομαι και βλακειες!!!! αλλα εχω αυτη την απορια!!!! αν ξερεις να μου την λυσεις!!!

6 hours ago, Σαμμερ είπε:

Κ εγω το ελπιζω γιατι σημερα ειμαστε υπο διαλυση....ο μικρος σημερα κανει τσισα πανω του ολη μερα..ισως απο την πρωινη τρομαρα...τι πισωγυρισμα ειναι αυτο τωρα????

κατατρομαξε ο καημενουλης μωρε!!!!γλυκοφιλησε τον μου!!!!! παρτον αγκαλιτσα πιο πολυ ωρα να αισθανθει πιο πολυ ασφαλεια!!!!

σε αλλο μνμ που το εχασα..... ελεγες πως μιλαγε ο μικρος!!!!!!!!!!!!!!!! ζουλιξε τον μου στον μαγουλο...με πολλα φιλια!!!!

6 hours ago, moutzoura2016 είπε:

αχαχαχαχαχαχα!σκαστου μωρε ενα φιλι ρουφηχτο!!!!ο ζουζουνος!!!!

σε ευχαριστω χαρουμενομανουλα!ειναι ολα μαζι...ειχα κ δυσκολη μερα...ειμαι αρκετα τσιτωμενη και δεν εχω την απαιτουμενη υπομονη!μακαρι να πηγαινω να δω σπορακι και οχι παλι αυγουλακια!αλλα κ ετσι να ναι..δεν θα τα παρατησω μεχρι να τα καταφερω!με ξερω...πεφτω αλλα οταν σηκωνομαι ειμαι δυνατη ξανα!

Μαρτακο ελπιζω να περασει οπως ηρθε το κρυωαματακι!

ποσο ευτυχισμενα κουρασμενες ειστε βρε μανουλες!μπραβο σας!

μοτζουρακι μου δυνατο!!!!!! και εγω σεξερω καλα!!! χαχαχα!!!! αυριο θα εχετε.... μεγαλη γιορτη!!!!! και μια μεγαλη πανεμορφη μερα!!!!

νατον χαιρεσαι τον καταπληκτικο αντρουλη σου!!!

6 hours ago, zamia είπε:

Μαρτακο μου του κανω μασαζακι και τα ποδαράκια πανω..καπως ανακουφιζεται...

ζαμιακι οπως ειπε η ρενα βαλε και την freezyderm για κολικους εχει μαλακτικα και θερμαντικα βοτανακια για νεογεννητα!!!!

κανε του και ποδηλατο... οι δικοι μου ξετρελενονταν.... και να πιεζει τα γονατα ψηλα στην κοιλιτσα!!!! το μπρουμυτα το δοκιμασες????

5 hours ago, mama82 είπε:

Τι ταλαιπωρια τον καημενο βρε σαμερακι

Εμεις δυο φορες χρειαστηκε απο την φλεβα να παρουν αιμα και βρηκαν κατευθειαν την πρωτη φορα ο παιδιατρος ιδιωτης και την δευτερη σε μικροβιολογικο που εψαξα και μου ειπαν οτι πανε πολλα παιδια και έγινε γρηγορα και ανωδυνα

Ισως απο τον φοβο του κατουριεται ο καημενος...μηπως ξεχνιεται με το παιχνιδι και του φευγουν;;

Ζαμιακι εγω ειχα παρει μια παιδικη θερμοφορα που στην ουσια ηταν ενα αρκουδακι λουτρινο και η θερμοφορα εμαινε στην κοιλια τού και της εβαζα στην κοιλιτσα...υπομονη και θα περασει

Τζειν καλα να περασετε σημερα και εμεις πολυ σινεμα στην εγκυμοσυνη!!

Βικακι θα κανουμε λιγο υπομονη και θα παμε κι εμεις βολτα!

Μαρτη μου περαστικα ελπιζω να μην σε ριξει και κολλησουν και τα αγορακια σου!

Κι εμεις μονες ολη μερα κανενα δυωρο το βραδυ τον βλεπουμε αλλα ετσι οοως γιναμε τι να κανουμε;;

Η μελινα σημερα 5 νεες λεξεις!!

Μουτζουριτσα εισαι πιεσμενη και ετσι νιωθεις ολα καλα θα ναι και θα ηρεμησεις

και εγω αυτο ελπιζω... πινω συνεχεια μολοχα και πιπιλιζω lysopaine!!!! τα αγορια φταρνιζονται και εχουν ελαχιστες μυξουλες!!!

πωπωπω..... τι χαρουμενα νεακια!!!!! η μελινα θα αρχισει τωρα να τρελαινει την μαμανουλα!!!!! καθε μερα και λεξουλες!!!! πολλα πολλα φιλακιακαι πολλες σφικτες αγκαλιτσες στην μικρη!!!!

5 hours ago, Σαμμερ είπε:

Φοραει μια φαρδυα μπλουζα σημερα με κουκουλα.η κουκουλα στο κεφαλι ολη μερα.ιδιως Εμινεμ ειναι.μουτζουρα μου ολα θα πανε καλα.εχει ο καλος σου αγχος κ για αυριο??,

Μπραβο στο μελινακι.λυθηκε η γλωσσιτσα φαινεται..τωρα ξεκινανε τα καλα...φιλια να της δωσεις...δεν νομιζω να τρως???εγω εφαγα το μεσημερι ενα πιατο φιδε...παει η διαιτα...χαχα..ειπαμε να ελεγχουμε η μια την αλλη

ειναι ολα τα λεφτα με τις κουκουλες τα μικρουλια!!! η κορη μου εχει μανια μ'αυτα....και τους τα φοραει και τα φωτογραφιζει!!! ο ενας μαλιστα εχει και στυλ και φωτογενια...κοιταει καταματα την καμερα το σκατουλι και ποζαρει!!!! ειναι μεγαλο ποζερι που λεει και η κορη!!!

5 hours ago, vikib είπε:

Μπραβο το μελινακι μας!5λεξεις!ουαου!!!

Κ γω ζαμιακι τον αφησα χθες δυο ωρες να παω στο γιατρο.γαλα δ αφησα.αν πλανταζε θα μου τον εφερναν.εδω οι αποστασεις ειναι μικρες.οχι απλα εκατσε ησυχος,αλλα κοιμηθηκε κιολας.γενικα τον εχει ευκολο τον υπνο

Α σαμμερ κ η δικια μου τρελα με τις κουκουλες

τι θα γινουν τα παιδα μας....μεγαλωνοντας???? εχω φαντασια για διαφορα!!!!

5 hours ago, moutzoura2016 είπε:

ζουζουνος!!!παιδακι μουυυ καλο!εσυ πως εισαι?καλυτερα?πηρες τιποτα?

αγχος εχει ως προς τον χρονο...θα ξυπνησουμε βεβαια αρκετα νωριτερα του συνηθησμενου...που ειναι 7 παρα...κατα τις 6 και μας κοβω...βασικα αυτο φοβαται  μηπως τον αγχωσει...μηπως θελει το χρονο του και πρεπει να βιαστει και δεν λειτουργησει..γιατι 7.30 φευγει για το σχολειο...να φαει κ πρωινο ο καλος μου  θα εχει δωσει και τη μαχη του να καρδαμωσει...να ντυθει να ετοιμαστει μετα...εγω να τρεχω με τα σπορακια στο εργαστηριο κ να γυρισω να ετοιμαστω για δουλεια!μου ειπαν να τα μεταφερω σε μια πετσετα που θα εχω σιδερωσει εκεινη την ωρα ωστε να κρατησουμε οσο δυνατον την θερμοκρασια που βγαινουν απο το σωμα!

εγω παντως του λεω μην μου σκας...αν δεν αστο αλλη στιγμη!ασε που του εχει σκαλωσει οτι κατι μπορει να εχει...ξερει το κλασικο ολων μας οταν παμε για εξεταση!

5 λεξεις!!!μα τι προοδος!!!υπεροχο πλασματακι Μελινα!!!!μπραβο σας μαμακα!!

θα δουμε την Δευτερα μαμακα!!!για τον αντρα μου ειμαι σιγουρη θα ναι αψογο το σπερμα!

τελεια εικονα πρωι πρωι... οπως ετοιμαζομαστε για ταξιδι!!!!! για πρωινη πτηση αεροπλανου ....ενα πραγμα!!! για εκδρομη του σχολειου.... που δεν εχουμε κοιμηθει ολη νυχτα.... για να σκεφτομαστε ως θα περασουμε καλυτερα!!! η μουτζουριτσα τρεχει με ενα κουτακι και μια πετσετα.... αααα βαλετο μεσα απο το παλτο!!!! προσεχε μην ανοιξει!!!!

3 hours ago, moutzoura2016 είπε:

χαχαχαχαχα!τι γελιο κανουμε με τα φλαμινγκος!!!τα βλεπω ,τα βλεπω να ερχονταιιιιι!!!!τον βουρλισε τον γιατροοοοο!την αγαπω!!!!!

Τονακι μου καλη ξεκουραση και εσυ!επιτελους να χαλαρωσεις!!!ποσο συμφωνω μαζι σου...ειδικα στα γενεθλια του κ εγω εχω μεγαλη συγκινηση!που γεννηθηκε και αξιωθηκα να τον γνωρισω και να με κανει γυναικα του!!!

κοριτσια ειναι μαγικο τι μπορει να κανει ενα καυτο μπανιο...ολα τα αρνητικα τα παιρνει μακρυα ....και βγαινεις με καθαροτερες σκεψεις!!!αυριο ειναι μεγαλη μερα για τον αντρουλη μου και θελω να μαι καλα διπλα του!!!!

Αμποτακι κρατας???????που εισαι????????

α ρε ομορφια!!!!! το καυτο μπανιο ενεργει στους ανθρωπους που θελουν να προχωρησουν!!!! και να ειναι καλα!!!! χαιρομαι πολυ για σενα!!!

3 hours ago, Rena87 είπε:

Ναι νινακι μου.. μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος...  ε.. Να φύγει και αυτό το βάρος τώρα εκεί χαμηλά και ολα καλα πιστευω!! Σειρά σου για καλά αποτελέσματα! ❤

3 hours ago, Rena87 είπε:

Αχ αυτό το μικρό γλυκό στοματακι που τρελαίνει τη μανούλα!!!! ❤

Ξέρει τη βουρλισια έχω οπότε δεν τον περνει να μη μου λύσει όλες τις αποριες ... χαχα... με μπλόκακι πήγα.. σημείωσα όλες τις αποριες μας και τα ξεφουρνισα.. 

παει ρενακι μου καιαυτο το αγχος!!!! τελεια!!! μηπως λεω????? μηπως.... να σου γραψει ενα υπερηχο κυστης ουρηθρας να ηρεμησεις τελειως????? καλα παρε τα σπασμοαποτελ και βλεπουμεοπως ειπε κι ο ντοκ!!!! μηπως ητανε συμπτωματικο!!!! ψυχοσωματικο???? η απο κουραση και στρεςςς??? παντως το συστημα ειναι τελειο και καθαρο και αυτο ειναι το ατου μας αυτη την στιγμη!!!! φιλουρες!!!!

2 hours ago, Σαμμερ είπε:

Αχ βρε κοριτσια τι καλο παρεακι ειστε..βλεπετε πως περνανε οι μερες οταν εχεις ατομα που μοιραζεσαι ιδια αγχη ιδιες σκεψεις ιδια ονειρα.....αντε να ρχονται τα ευχαριστα.....cittaki κ εγω το ειδα το κοπαδι....

ναι σαμερ μου!!!!το παρεακι αυτο ειναι δυναμη!!!! και εγω σας ευχαριστω που ειστε εδω... ολες....μαζι.... μαζι μου!!!! φιλουδια!!!!   οσο για το κοπαδι....... ερχεται.....πραγματικα ερχεται.... ενα.... για καθε μια!!!!!

1 hour ago, marakif1990 είπε:

ατι ωραια!!! και η κορη μου εχει 17χρονια διαφορα απο τα αγορακια!!!!

σαγκρε μου θηλαζεις?????

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Κοριτσακια μου αγαπημενα χιλια συγνωμη για την απουσια μου αλλα εφημερευω κ απο το πρωι καθισα μονο 2 ωρες το απογευμα που το μονο που εκανα ηταν να φαω κ να κοιμηθω.Τωρα ισως τολμησω να πω οτι ξεμπλεξα λιγο... δυστυχως εμενα με επισκεφτηκε πρωι πρωι η κοκκιμονομουρα:-(:-(:-( Παμε παλι για τον αλλο μηνα!!!αν κ σκεφτομαι μηπως προσπαθησω να χαλαρωσω λιγο, να μη  κανω τεστ ωορρηξιας κ γενικα να αποφυγω αυτο το μετρημα με τις μερες... δεν ξερω... εχω κ παρα πολλες υποχρεωσεις στη δουλεια μου μεχρι το Μαρτη που ειλικρινα δεν ξερω που θα βρω τη δυναμη να ανταπεξελθω σε ολα...

Τα νεα σας θα τα διαβασω αυριο... γραψατε παλι τομο ολοκληρο,.. φιλακια κ καληνυχτα!!

• Μου αρέσει 1

καλημερουουδια..... στις ομορφες!!!!

μουτζουρακι μου σε σκεφτομαι!!!!!! ισως τρεχεις με τον ουροσυλλεκτη...... ισως γυρνας σπιτι..... ισως πηγαινεις για την δουλεια σου....οπως και να'χει....να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!!ελπιζω να εγινε τελικα και αυτο το βημα !!!!! και..... να βγουν τελειες οι εξετασεις του!!!!!!

αμποτακι..... καλο και τυχερο κυκλο να'χεις!!!!!! μεσα σ'ολες σου τις υποχρεωσεις!!!! οτι και να αποφασισεις....εμεις θα μαστε εδω να σε περιμενουμε και μην ξεχαστεις οταν μπορεις σεχ!!!!!!

καλημερα στις υπολοιπες με ενα γλυκο φιλι!!!!και εναν ωραιο καφερακο!!!!!!    

Αποτέλεσμα εικόνας για καφες

• Μου αρέσει 4

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα! 

Μπαμπάς και κόρη κοιμούνται :))) 

Μάρτη μου, τί όμορφη εικόνα μας ανέβασες!

Άμποτ, όπως τα λέει η Μάρτη,  όταβ προλαβαίνεις σ@χ 

Νινί, καλά αποτελέσματα! 

Μουτζούρα, να χαίρεσαι το σύζυγο και καλά αποτελέσματα μέσα από την καρδιά μου!  Μην ξεχνιέσαι κι εσύ ;)

Μαμά και Σάμμερ, τί ωραία που σας μιλάνε! Εμένα μου δείχνει τρυφερότητα και λιώωωωνω η μάνα! 

Ρένα, είσαι θεά που τα ρώτησες όλα! Τον βούρλισες το γιατρό!!!! 

Κορίτσια,  εύχομαι σύντομα να έρθει μεγάλο κοπάδι με φλαμίγκο! 

• Μου αρέσει 1

εμενα ιοιο μου ο ενας με κρατησε ξυπνια 6 παρα με 7παρα.... ειχε παρλα... και για να μην ξυπνησει τον αδερφο του ξυπνησε εμας!!!χαχαχα

μετα οταν τον πηγα στο κρεββατι του κοιμησμενο... πηγα να σκεπασω τον αλλον... εεεε... και ξυπνησε... τον ταισα... εμεινε κανενα τεταρτα ξυπνιος και τωρα νανι παλι!!!! ε βεβαια εχτες μου νυσταξαν απο τις οχτωμισυ!!! ο αντρουλης δεν ειχε γυρισει.... η κορη  δεν τα πλησιαζει για ασφαλεια....γιατι ακομα εχει συναχι και μυξες...γκρινιαζαν και οι δυο μεχρι εννιαμισυ...αφου ειχαν θηλασει...και μεχρι τις δεκα παρα ηταν στα κρεββατια τους... απο εκεινη την ωραπερασα ενα ησυχο βραδυ.... ε να μην με ξυπνησουν απο τις 6 παρα..... εγω και οι πετεινοι!!!!!α ξεχασα και η μουτζουριτσα μας σημερα ηταν ξυπνια!!!!!

κι εγω λιωνω οταν μου κανουν ναζακια... γελακια...και αγκαλιτσες σφηχτες!!!! φαντασου τι χαρα..... οταν θα πουν λογακια... σαν τις σαμμερ...και της μαμας!!!!!

νινι τελικα θα τα πας σημερα τα αποτελεσματα στον γιατρο????ευχομαι και παλι οοοολα να ειναι καλα!!!!

• Μου αρέσει 3

pioqp3.png

88BZp3.png

9 hours ago, marakif1990 είπε:

καλημερα Μαρακι !!!ποσο ομορφο 14 χρονια διαφορα!!!!να την χαιρεσαι την αδερφουλα!!1

6 hours ago, Abbot είπε:

Κοριτσακια μου αγαπημενα χιλια συγνωμη για την απουσια μου αλλα εφημερευω κ απο το πρωι καθισα μονο 2 ωρες το απογευμα που το μονο που εκανα ηταν να φαω κ να κοιμηθω.Τωρα ισως τολμησω να πω οτι ξεμπλεξα λιγο... δυστυχως εμενα με επισκεφτηκε πρωι πρωι η κοκκιμονομουρα:-(:-(:-( Παμε παλι για τον αλλο μηνα!!!αν κ σκεφτομαι μηπως προσπαθησω να χαλαρωσω λιγο, να μη  κανω τεστ ωορρηξιας κ γενικα να αποφυγω αυτο το μετρημα με τις μερες... δεν ξερω... εχω κ παρα πολλες υποχρεωσεις στη δουλεια μου μεχρι το Μαρτη που ειλικρινα δεν ξερω που θα βρω τη δυναμη να ανταπεξελθω σε ολα...

Τα νεα σας θα τα διαβασω αυριο... γραψατε παλι τομο ολοκληρο,.. φιλακια κ καληνυχτα!!

Αμποτ μου κριμα.... ισως να παρουμε κ ενα διαλειμμα απο τεστ ...ωρες και μετρηματα βοηθησει πολυ!!ευχομαι εναν ομορφο ξεγνοιαστο τυχερο νεο κυκλο !!

59 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

καλημερουουδια..... στις ομορφες!!!!

μουτζουρακι μου σε σκεφτομαι!!!!!! ισως τρεχεις με τον ουροσυλλεκτη...... ισως γυρνας σπιτι..... ισως πηγαινεις για την δουλεια σου....οπως και να'χει....να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!!ελπιζω να εγινε τελικα και αυτο το βημα !!!!! και..... να βγουν τελειες οι εξετασεις του!!!!!!

αμποτακι..... καλο και τυχερο κυκλο να'χεις!!!!!! μεσα σ'ολες σου τις υποχρεωσεις!!!! οτι και να αποφασισεις....εμεις θα μαστε εδω να σε περιμενουμε και μην ξεχαστεις οταν μπορεις σεχ!!!!!!

καλημερα στις υπολοιπες με ενα γλυκο φιλι!!!!και εναν ωραιο καφερακο!!!!!!    

Αποτέλεσμα εικόνας για καφες

καρδουλα μουυυυυ καλημερα!!!χιλια ευχαριστω!!!οταν τα εγραφες σε διαβαζα αλλα τωρα μπορεσα να απαντησω!ειμαι δουλεια!ολα πηγαν πολυ καλα!ο καλος μου ηταν αψογος..καναμε τη διαδικασια μαζι...εννοω με ηθελε παρουσα(πολυ που αρεσε αυτο ομολογω)και εγω πολυ απλα του υποσχομουν τι "δωρο"θα του κανω το βραδυ και ετσι εγινε αβιαστα και ευκολα!ουφ!μετα τρεξιμοοοο στο εργαστηριο οπως τα περιεγραψες!χαχαχα!φιλια στα διδυμομπουτακια κ ενα παραπανω στον πολυλογα που σε ξυπνησε χαραματα!ψυχουλες μουυυ!!!

37 minutes ago, Ioio είπε:

Καλημέρα και από εμένα! 

Μπαμπάς και κόρη κοιμούνται :))) 

Μάρτη μου, τί όμορφη εικόνα μας ανέβασες!

Άμποτ, όπως τα λέει η Μάρτη,  όταβ προλαβαίνεις σ@χ 

Νινί, καλά αποτελέσματα! 

Μουτζούρα, να χαίρεσαι το σύζυγο και καλά αποτελέσματα μέσα από την καρδιά μου!  Μην ξεχνιέσαι κι εσύ ;)

Μαμά και Σάμμερ, τί ωραία που σας μιλάνε! Εμένα μου δείχνει τρυφερότητα και λιώωωωνω η μάνα! 

Ρένα, είσαι θεά που τα ρώτησες όλα! Τον βούρλισες το γιατρό!!!! 

Κορίτσια,  εύχομαι σύντομα να έρθει μεγάλο κοπάδι με φλαμίγκο! 

καλημερα Ιοιο μου!ευχαριστω πολυ!καλε απο σημερα ξεκιναμε βαρεμα για να ξεχνιομαστε ειμαστε?

καλημερα σε ολο το παρεακι μου!!!!!

καλημερα θεαρα μου βουρλισμενη μου!

Σαμμερ μου πως ξημερωθηκες?καλυτερα?φιλι στον ραπερ μας!

σημερα μεγαλο ραντεβου για το Πουλακι!!!!!με το καλο να τον δεις πουλακι μου και πες του εεεε αγοραρε οπου να ναι θα σε παρω αγκαλιαααα!!!

Νινακι καλα αποτελεσματα να εχεις κοριτσι μου γλυκο και να μπειτε σε μια σειρα κ εσεις!

Τονια μου και μωρο Τονιας καλημερα!!!!χουζουρεψτε ακομααααα ειναι πρωιιιι!!!

Τζεινακι και σπορακι καλημερα!ντυσε ζεστα την κοιλιτσα!!!

Βικυ και Ζαμιακι καλημερα!

Μαμακα μου καλημερα!φιλια στην πολυλογου μας!

Σανγκρε καλημερα!φιλια στα μ!

Μαρακι...Ειρηνακι...Cittaki ...Μαμυ...χαρουμενομανουλα...Χρυσακι...Ηλεκτρακι...και οποιο κοριτσι αθελα μου ξεχνω διπλο φιλι!

κοριτσαρες ο συζυγος αψογος!!!πηγε καλα η διαδικασια ..το μεσημερι μου ειπε να παρω τηλεφωνο θα εχει εικονα και το απογευμα θα μπορω να παρω την πληρη εξεταση!σας φιλω γλυκα!σας ευχαριστω τοσο που με εχετε εννοια!ειναι μεγαλο στηριγμα και μονο εμεις εδω μπορουμε να το καταλαβουμε! 

• Μου αρέσει 3

RyZa.png

Μουτζουριτσα μου,καλημεραααααααα!!ολα πανε καλαααααα!με το καλο τα αποτελεσματα σας!!!!!σε αναμενουμε!!!!βρε μην μου αγχωνεσαι!εμενα στην αρχη εδινε σπερμα στο σπιτι αλλα μετα πηγαινε θεσ.νικη σε εναν πιο ειδικο αναπαραγωγης και εδινε σε ενα δωματιακι εκει!τα καταφερνε ομως!

Μαρτακο μου,εβαλες τη φωτο με τον καφε & με δελεασες!δε πινω καφε λογω ομοιοπαθητικης & τωρα ειναι σαν να τον μυριζω!!

Νινι μας,με το καλο και εσυ στον ντοκτορ!!!!

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

2 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Μουτζουριτσα μου,καλημεραααααααα!!ολα πανε καλαααααα!με το καλο τα αποτελεσματα σας!!!!!σε αναμενουμε!!!!βρε μην μου αγχωνεσαι!εμενα στην αρχη εδινε σπερμα στο σπιτι αλλα μετα πηγαινε θεσ.νικη σε εναν πιο ειδικο αναπαραγωγης και εδινε σε ενα δωματιακι εκει!τα καταφερνε ομως!

καλημερααααα!!!!ξυπνησε η χορευταρου σου?δωστης ενα φιλι!

ευχομαι να μην χρειαστει ξανα!ναι μωρε τα αντρακια μας!αφου το θελουν πολυ οσο και εμεις ...τα καταφερνουν!

ηταν μια χαρα σπιτι!ανετος!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...