Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Μπραβο ρενακι..μ αρεσει που ρωτησες κ πραγματα που αφορουν κ εμας....αρα δεν εφταιγε που εμεινες στο κρεβατι μετα την επαφη...πουλακι καλη συναντηση αυριο....τι κανουν τα αλλα κοριτσια μου??

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχα!τι γελιο κανουμε με τα φλαμινγκος!!!τα βλεπω ,τα βλεπω να ερχονταιιιιι!!!!τον βουρλισε τον γιατροοοοο!την αγαπω!!!!!

Τονακι μου καλη ξεκουραση και εσυ!επιτελους να χαλαρωσεις!!!ποσο συμφωνω μαζι σου...ειδικα στα γενεθλια του κ εγω εχω μεγαλη συγκινηση!που γεννηθηκε και αξιωθηκα να τον γνωρισω και να με κανει γυναικα του!!!

κοριτσια ειναι μαγικο τι μπορει να κανει ενα καυτο μπανιο...ολα τα αρνητικα τα παιρνει μακρυα ....και βγαινεις με καθαροτερες σκεψεις!!!αυριο ειναι μεγαλη μερα για τον αντρουλη μου και θελω να μαι καλα διπλα του!!!!

Αμποτακι κρατας???????που εισαι????????

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

5 minutes ago, nini84 είπε:

Μπράβο Ρενάκι!!! Ολα καλά λοιπόν!!!!

Ναι νινακι μου.. μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος...  ε.. Να φύγει και αυτό το βάρος τώρα εκεί χαμηλά και ολα καλα πιστευω!! Σειρά σου για καλά αποτελέσματα! ❤

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Μπραβο ρενακι..μ αρεσει που ρωτησες κ πραγματα που αφορουν κ εμας....αρα δεν εφταιγε που εμεινες στο κρεβατι μετα την επαφη...πουλακι καλη συναντηση αυριο....τι κανουν τα αλλα κοριτσια μου??

Εννοείται Σαμμερακι μου .. είστε το παρεακι μου κ σας σκέφτομαι όλες!!  Δεν έφταιγε  ..Όχι.. αλλά καλό είναι να μη μένουμε όλο το βράδυ έτσι.. ❤

4 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

χαχαχαχαχα!τι γελιο κανουμε με τα φλαμινγκος!!!τα βλεπω ,τα βλεπω να ερχονταιιιιι!!!!τον βουρλισε τον γιατροοοοο!την αγαπω!!!!!

Τονακι μου καλη ξεκουραση και εσυ!επιτελους να χαλαρωσεις!!!ποσο συμφωνω μαζι σου...ειδικα στα γενεθλια του κ εγω εχω μεγαλη συγκινηση!που γεννηθηκε και αξιωθηκα να τον γνωρισω και να με κανει γυναικα του!!!

κοριτσια ειναι μαγικο τι μπορει να κανει ενα καυτο μπανιο...ολα τα αρνητικα τα παιρνει μακρυα ....και βγαινεις με καθαροτερες σκεψεις!!!αυριο ειναι μεγαλη μερα για τον αντρουλη μου και θελω να μαι καλα διπλα του!!!!

Αμποτακι κρατας???????που εισαι????????

Χαχα... Όχι που θα τον άφηνα.. τη μαλίνια μέσα του του έμπασα.  Είσαι δύναμη ρε αγάπη αφού.. μια χαρά θα σταθεις στον αντρουλη σου!! ❤

Φόρουμ καλεί αμποτακιιιι....;;;;;;!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Προσθεστε αλλες δυο λεξουλες στο λεξιλογιο μας!! Χαχα πολυ χιαρομαι

Αυτο το στοματακι γλυκα γλυκα που μιλαει τρελλενομαι

Τα ραματα παει να τ ακουμπησει αλλα φοβαται και της λεω κι εγω να κην το πειραζει και τ αφηνει αντε να ερθει η παρασκευη να τα βγαλουμε να φυγει κι αυτο το αγχος!

Ρενα μου μπραβο σου που μπορεσες παλι χωρις ενεση!! Ηρωας!!

Μπραβο που ολα ειναι αψογα εκει κατω!! Εεχονται τα φλαμιγκος!!

Μουτζουριτσα μου μπραβο!! Θετικη σκεψη και ολα θα ναι καλα!!

Τονια μου αντε να ξεκουραστεις λιγο!!

Σαμερακι κραταω κραταω δεν τρωω!!

Εχω απ ολα στην διατροφη εκτος πολλα ψωμια εως καθολου και γλυκα φυσικα και ολα με μετρο!!

Φιλα μου τον μικρο σου εμινεμ!!

Καλα ρενα εισαι φοβερη που ρωτησες και τις αποριες μας!

Βικυ μπραβο που ουτε γαλα αφησες και ηταν ηρεμος μεγαλη υποθεση να μην εχεις αγχος οταν φευγεις!!

Η ιωαννα ειναι σουπερ! Γυριστρουλα!

Αμποτακι ελπιζω να ερθουν τα φλαμιγκος αυριο και οχι η κοκκινομουρα!

• Μου αρέσει 1

yk1yp3.png

2 minutes ago, mama82 είπε:

Προσθεστε αλλες δυο λεξουλες στο λεξιλογιο μας!! Χαχα πολυ χιαρομαι

Αυτο το στοματακι γλυκα γλυκα που μιλαει τρελλενομαι

Τα ραματα παει να τ ακουμπησει αλλα φοβαται και της λεω κι εγω να κην το πειραζει και τ αφηνει αντε να ερθει η παρασκευη να τα βγαλουμε να φυγει κι αυτο το αγχος!

Ρενα μου μπραβο σου που μπορεσες παλι χωρις ενεση!! Ηρωας!!

Μπραβο που ολα ειναι αψογα εκει κατω!! Εεχονται τα φλαμιγκος!!

Μουτζουριτσα μου μπραβο!! Θετικη σκεψη και ολα θα ναι καλα!!

Τονια μου αντε να ξεκουραστεις λιγο!!

Σαμερακι κραταω κραταω δεν τρωω!!

Εχω απ ολα στην διατροφη εκτος πολλα ψωμια εως καθολου και γλυκα φυσικα και ολα με μετρο!!

Φιλα μου τον μικρο σου εμινεμ!!

Καλα ρενα εισαι φοβερη που ρωτησες και τις αποριες μας!

Βικυ μπραβο που ουτε γαλα αφησες και ηταν ηρεμος μεγαλη υποθεση να μην εχεις αγχος οταν φευγεις!!

Η ιωαννα ειναι σουπερ! Γυριστρουλα!

Αχ αυτό το μικρό γλυκό στοματακι που τρελαίνει τη μανούλα!!!! ❤

Ξέρει τη βουρλισια έχω οπότε δεν τον περνει να μη μου λύσει όλες τις αποριες ... χαχα... με μπλόκακι πήγα.. σημείωσα όλες τις αποριες μας και τα ξεφουρνισα.. 

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

7 minutes ago, Rena87 είπε:

Αχ αυτό το μικρό γλυκό στοματακι που τρελαίνει τη μανούλα!!!! ❤

Ξέρει τη βουρλισια έχω οπότε δεν τον περνει να μη μου λύσει όλες τις αποριες ... χαχα... με μπλόκακι πήγα.. σημείωσα όλες τις αποριες μας και τα ξεφουρνισα.. 

Εντάξει δεν έχω λόγια! !! Speechless! !! Προσκυνώ! 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Μπραβο μαμα που κρατας.ποτε ζυγιζεσαι???πιο μεγαλο μπραωο στο μελινακι μας...

Αχ βρε μουτζουρακι ποοοσο τον αγαπας!!!!!ειναι πολυ ωραιο.

Ρενακι κ παλι μπραβο που μας σκεφτηκες

Τονια ξεκουυυυυραση..

• Μου αρέσει 3

3 minutes ago, Τονι@ είπε:

Εντάξει δεν έχω λόγια! !! Speechless! !! Προσκυνώ! 

Χαχα.. κάθε που βλέπει αρχίζει: ω παναγια κοντά μου ..ηρθε η βουρλισμενη!  Τι τραβάω ο άχαρος;! Χαχα..  κ εγώ απαντώ:  τσόπα Πιπέτο μου και άκου με για να μη ξηνερωσουμε εδώ μέσα...   

Σας αγαπώ ρεεεε  αφού...

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

7 minutes ago, nini84 είπε:

Κορίτσια μου εγώ έκανα σήμερα την μαγνητική το πρωί και αύριο θα πάρω τα αποτελέσματα.

Θα σας πω όταν επιστρέψω.

Φιλάκια σε όλες!!!!

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου! Θα περιμένουμε!  Φιλάκια! 

DBTcp3.png7Kksp3.png

24 minutes ago, nini84 είπε:

Κορίτσια μου εγώ έκανα σήμερα την μαγνητική το πρωί και αύριο θα πάρω τα αποτελέσματα.

Θα σας πω όταν επιστρέψω.

Φιλάκια σε όλες!!!!

Καλά αποτελέσματα ομορφιά μου!

1 minute ago, citty είπε:

Βλέπω τα φλαμίνγκο να έρχονται....και δεν είναι ένα είναι κοπάδι ολόκληρο...ένα για κάθε μία μας....

Χαχαχαχα!ναι βρε cittaki! Μακάρι!!!❤

RyZa.png

Αχ βρε κοριτσια τι καλο παρεακι ειστε..βλεπετε πως περνανε οι μερες οταν εχεις ατομα που μοιραζεσαι ιδια αγχη ιδιες σκεψεις ιδια ονειρα.....αντε να ρχονται τα ευχαριστα.....cittaki κ εγω το ειδα το κοπαδι....

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...