Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Μαρτακο μου ευχομαι να μην ειναι τπτ κ αυριο να σαι περδικι.περαστικουλια,κ στην κορη φυσικα

Ωχ τον καημενουλη σαμμερ μου.ποσο τρομαξε..θα το ξεχασει κ θα επανελθει

Μιλα με γιατρο να παρεις κτ να φυγει κ το δικο σου γρηγορα.περαστικα

Σαμμερακι δ γινεται να παρει το αιμα ο παιδιατρος να μην ταλαιπωρειται;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι ταλαιπωρια τον καημενο βρε σαμερακι

Εμεις δυο φορες χρειαστηκε απο την φλεβα να παρουν αιμα και βρηκαν κατευθειαν την πρωτη φορα ο παιδιατρος ιδιωτης και την δευτερη σε μικροβιολογικο που εψαξα και μου ειπαν οτι πανε πολλα παιδια και έγινε γρηγορα και ανωδυνα

Ισως απο τον φοβο του κατουριεται ο καημενος...μηπως ξεχνιεται με το παιχνιδι και του φευγουν;;

Ζαμιακι εγω ειχα παρει μια παιδικη θερμοφορα που στην ουσια ηταν ενα αρκουδακι λουτρινο και η θερμοφορα εμαινε στην κοιλια τού και της εβαζα στην κοιλιτσα...υπομονη και θα περασει

Τζειν καλα να περασετε σημερα και εμεις πολυ σινεμα στην εγκυμοσυνη!!

Βικακι θα κανουμε λιγο υπομονη και θα παμε κι εμεις βολτα!

Μαρτη μου περαστικα ελπιζω να μην σε ριξει και κολλησουν και τα αγορακια σου!

Κι εμεις μονες ολη μερα κανενα δυωρο το βραδυ τον βλεπουμε αλλα ετσι οοως γιναμε τι να κανουμε;;

Η μελινα σημερα 5 νεες λεξεις!!

Μουτζουριτσα εισαι πιεσμενη και ετσι νιωθεις ολα καλα θα ναι και θα ηρεμησεις

• Μου αρέσει 1

yk1yp3.png

Φοραει μια φαρδυα μπλουζα σημερα με κουκουλα.η κουκουλα στο κεφαλι ολη μερα.ιδιως Εμινεμ ειναι.μουτζουρα μου ολα θα πανε καλα.εχει ο καλος σου αγχος κ για αυριο??,

2 minutes ago, mama82 είπε:

Εμεις δυο φορες χρειαστηκε απο την φλεβα να παρουν αιμα και βρηκαν κατευθειαν την πρωτη φορα ο παιδιατρος ιδιωτης και την δευτερη σε μικροβιολογικο που εψαξα και μου ειπαν οτι πανε πολλα παιδια και έγινε γρηγορα και ανωδυνα

Ισως απο τον φοβο του κατουριεται ο καημενος...μηπως ξεχνιεται με το παιχνιδι και του φευγουν;;

Ζαμιακι εγω ειχα παρει μια παιδικη θερμοφορα που στην ουσια ηταν ενα αρκουδακι λουτρινο και η θερμοφορα εμαινε στην κοιλια τού και της εβαζα στην κοιλιτσα...υπομονη και θα περασει

Κι εμεις μονες ολη μερα κανενα δυωρο το βραδυ τον βλεπουμε αλλα ετσι οοως γιναμε τι να κανουμε;;

Μπραβο στο μελινακι.λυθηκε η γλωσσιτσα φαινεται..τωρα ξεκινανε τα καλα...φιλια να της δωσεις...δεν νομιζω να τρως???εγω εφαγα το μεσημερι ενα πιατο φιδε...παει η διαιτα...χαχα..ειπαμε να ελεγχουμε η μια την αλλη

Μπραβο το μελινακι μας!5λεξεις!ουαου!!!

Κ γω ζαμιακι τον αφησα χθες δυο ωρες να παω στο γιατρο.γαλα δ αφησα.αν πλανταζε θα μου τον εφερναν.εδω οι αποστασεις ειναι μικρες.οχι απλα εκατσε ησυχος,αλλα κοιμηθηκε κιολας.γενικα τον εχει ευκολο τον υπνο

Α σαμμερ κ η δικια μου τρελα με τις κουκουλες

1 minute ago, Σαμμερ είπε:

Φοραει μια φαρδυα μπλουζα σημερα με κουκουλα.η κουκουλα στο κεφαλι ολη μερα.ιδιως Εμινεμ ειναι.μουτζουρα μου ολα θα πανε καλα.εχει ο καλος σου αγχος κ για αυριο??,

ζουζουνος!!!παιδακι μουυυ καλο!εσυ πως εισαι?καλυτερα?πηρες τιποτα?

αγχος εχει ως προς τον χρονο...θα ξυπνησουμε βεβαια αρκετα νωριτερα του συνηθησμενου...που ειναι 7 παρα...κατα τις 6 και μας κοβω...βασικα αυτο φοβαται  μηπως τον αγχωσει...μηπως θελει το χρονο του και πρεπει να βιαστει και δεν λειτουργησει..γιατι 7.30 φευγει για το σχολειο...να φαει κ πρωινο ο καλος μου  θα εχει δωσει και τη μαχη του να καρδαμωσει...να ντυθει να ετοιμαστει μετα...εγω να τρεχω με τα σπορακια στο εργαστηριο κ να γυρισω να ετοιμαστω για δουλεια!μου ειπαν να τα μεταφερω σε μια πετσετα που θα εχω σιδερωσει εκεινη την ωρα ωστε να κρατησουμε οσο δυνατον την θερμοκρασια που βγαινουν απο το σωμα!

εγω παντως του λεω μην μου σκας...αν δεν αστο αλλη στιγμη!ασε που του εχει σκαλωσει οτι κατι μπορει να εχει...ξερει το κλασικο ολων μας οταν παμε για εξεταση!

12 minutes ago, mama82 είπε:

5 λεξεις!!!μα τι προοδος!!!υπεροχο πλασματακι Μελινα!!!!μπραβο σας μαμακα!!

θα δουμε την Δευτερα μαμακα!!!για τον αντρα μου ειμαι σιγουρη θα ναι αψογο το σπερμα!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Α κ αλλη εμενιμεν εχουμε....γελιο εχουν...μουτζουρα καλα του λες αν δεν μπορει το αφηνετε για αλλη φορα αν κ νομιζω θα τα καταφερετε..σαν να σε βλεπω να τρεχεις με την πετσετα.....

Πηρα ενα ντεπον κ καπως συνηλθα .συμμαζεψα εβαλα κ σκουπα αλλα το στομαχι ποναει...

rnb παιδακια εχετε!χαχαχα!

μηπως παρεις και κατι για το στομαχι?...ευτυχως δεν εκανες αλλο εμετο!

εγω τα εκανα ολα με το που γυρισα απο τα νευρα που ειχα απο τη δουλεια δεν μπορουσα να σταθω...τωρα θελω να σηκωθω να μαγειρεψω και να κανω ενα μπανιο μεχρι να ερθει ο αντρακος μου κ βαριεμαι και μονο στην σκεψη!

RyZa.png

Γυρίσαμε κι εμείς! ! 

Μουτζουρα μου και οι ορμόνες να μην ήταν και μόνο η αγωνία σου φτάνει! ! Προσπάθησε να κάνεις όμορφες σκέψεις.  Τις χρειάζεστε και οι δύο.  Και να ξεκινήσει όμορφα αύριο η γιορτινή σας μέρα.  Εμένα η μέρα της γιορτής του άντρα μου και των γενεθλίων του είναι οι πιο χαρούμενες μου μαζί με την επέτειο μας!

Τζέιν μου εγώ στον πρώτο υπέρηχο 5w3d  είχα δει μόνο σάκο . Μετά από 3 βδομάδες που ξαναπήγα ήταν φασολάκι κανονικο !! 

Η Αμποτ που είναι βρε κορίτσια? ? Αγωνιώ. .

Σαμμερακι μου κουράγιο.  Ο μικρός σου έδωσε ρέστα! !

Μαμά μπράβο η πριγκιπισσουλα! !! 

Ρενακι τι νέα έχουμε? ?

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Μπουγαρίνια μου εδώ είμαι... πόσο σας ευχαριστώ που με σκεφτεστε!!!❤

Καταρχήν έκανα τα δύο πρώτα μου σφραγισματα.τα κατάφερα κ αυτά χωρίς ενεση.. τώρα πάλι δευτέρα και Τετάρτη για τα επόμενα.  

Λοιπόν.. στον γυναικοντοκ..όλα άψογα!με κοίταξε για κολπιτιδα..μύκητες..καναμε ξανά παπ γιατί επεμενα κ ας είχα κάνει τον Ιούλιο..όπως λέει και η μαρτακο μου! Αυτό που σκέφτεται για το βάρος είναι μήπως υπάρχει καμία Πετρούλα στην ουρηθρα και έχει φρακαρει λίγο το συστηματακι εκεί και για αυτό μια να το νιώθω..μια όχι.  Οπότε μου έδωσε spasmoapotel για σήμερα κ αύριο.. και το βλέπουμε πως θα παει..αν με ξανά πιάσει.  Πάντως γυναικοκογικα κομπλέ.. είδαμε και το ωχρο σωματιο όπως μου είπες μουτζουρακι μου..εξπερ μου έχεις γίνει.  

Λοιπόν κορίτσια τον βουρλισα στις ερωτήσεις..μισή ώρα απορίες.. ακούστε...  μεχρι να μάθουμε αν είμαστε εγκυος η όχι..κάνουμε τα πάντα κανονικά αλλά με λιγότερη ένταση πχ.. πάμε γυμναστήριο αλλά δεν κοπανιομαστε  (μουτζουρακι for you) ..κανουμε δουλειές κανονικά αλλά όχι πολλά βάρη..  μπορεί να είναι απλά κύτταρα σε αυτή τη φάση..αλλά μικρή προσοχή την θέλει.  Το εμβόλιο μπορούμε να το κάνουμε στην εγκυμοσύνη  (τζεινακι for you)..  τα τεστακια ωορρηξιας..αρχίζει να μετραει το 48ωρο από το πρώτο θετικό που θα δούμε..οπότε βαράμε ανελεητα...και το καλύτερο είναι να υπάρχει σπερμα μέσα ήδη από την προηγούμενη της ωορρηξιας και βαράμε κ για τις 2 επόμενες στάνταρ.  Το φιλισινακι μας όλες οπωσδήποτε..έγκυες κ μη! Κρασιά..ποτά καλύτερα καθόλου..αλλά κ ένα ποτηράκι τη βδομάδα δεν θα κάνει κακό.   Είναι ιδανικό μετά το σεξ..μισή ωριτσα ξάπλα..αλλά μετά πιπη και μπάνιο.. και πολλά άλλα που τώρα δεν μου έρχονται.. 

Σαμμερακι μου είσαι καλύτερα διάβασα.. τουλάχιστον δεν ξανά έκανες εμετο; 

Μανούλιτσα μου.. το ανησυχο μελινακι σου είναι καλά ..δεν την τραβάνε τα ραματακια; 5 λεξουλες λέει..λιώνω. 

Ζαμιακι μου υπάρχει κ ένα καλό για τους κολικους της frezyderm που του τρίβεις την κοιλιτσα.. πονας κ εσύ να το βλέπεις να υποφέρει καλό μου..

Πουλάκι μου περιμένουμε νέα σου αύριο από την μεγάλη  συνάντηση με το ανθρωπάκι σου..

Τονακι μου πως είσαι; 

Χαρούμενη μανούλα βρήκατε τη βολτουλα σας;

Κορίτσια πιάστηκε το χέρι μου να γράφω... να θυμηθώ για τις υπόλοιπες κ συνεχίζω later

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

9 minutes ago, Rena87 είπε:

Μπουγαρίνια μου εδώ είμαι... πόσο σας ευχαριστώ που με σκεφτεστε!!!❤

Καταρχήν έκανα τα δύο πρώτα μου σφραγισματα.τα κατάφερα κ αυτά χωρίς ενεση.. τώρα πάλι δευτέρα και Τετάρτη για τα επόμενα.  

Λοιπόν.. στον γυναικοντοκ..όλα άψογα!με κοίταξε για κολπιτιδα..μύκητες..καναμε ξανά παπ γιατί επεμενα κ ας είχα κάνει τον Ιούλιο..όπως λέει και η μαρτακο μου! Αυτό που σκέφτεται για το βάρος είναι μήπως υπάρχει καμία Πετρούλα στην ουρηθρα και έχει φρακαρει λίγο το συστηματακι εκεί και για αυτό μια να το νιώθω..μια όχι.  Οπότε μου έδωσε spasmoapotel για σήμερα κ αύριο.. και το βλέπουμε πως θα παει..αν με ξανά πιάσει.  Πάντως γυναικοκογικα κομπλέ.. είδαμε και το ωχρο σωματιο όπως μου είπες μουτζουρακι μου..εξπερ μου έχεις γίνει.  

Λοιπόν κορίτσια τον βουρλισα στις ερωτήσεις..μισή ώρα απορίες.. ακούστε...  μεχρι να μάθουμε αν είμαστε εγκυος η όχι..κάνουμε τα πάντα κανονικά αλλά με λιγότερη ένταση πχ.. πάμε γυμναστήριο αλλά δεν κοπανιομαστε  (μουτζουρακι for you) ..κανουμε δουλειές κανονικά αλλά όχι πολλά βάρη..  μπορεί να είναι απλά κύτταρα σε αυτή τη φάση..αλλά μικρή προσοχή την θέλει.  Το εμβόλιο μπορούμε να το κάνουμε στην εγκυμοσύνη  (τζεινακι for you)..  τα τεστακια ωορρηξιας..αρχίζει να μετραει το 48ωρο από το πρώτο θετικό που θα δούμε..οπότε βαράμε ανελεητα...και το καλύτερο είναι να υπάρχει σπερμα μέσα ήδη από την προηγούμενη της ωορρηξιας και βαράμε κ για τις 2 επόμενες στάνταρ.  Το φιλισινακι μας όλες οπωσδήποτε..έγκυες κ μη! Κρασιά..ποτά καλύτερα καθόλου..αλλά κ ένα ποτηράκι τη βδομάδα δεν θα κάνει κακό.   Είναι ιδανικό μετά το σεξ..μισή ωριτσα ξάπλα..αλλά μετά πιπη και μπάνιο.. και πολλά άλλα που τώρα δεν μου έρχονται.. 

Σαμμερακι μου είσαι καλύτερα διάβασα.. τουλάχιστον δεν ξανά έκανες εμετο; 

Μανούλιτσα μου.. το ανησυχο μελινακι σου είναι καλά ..δεν την τραβάνε τα ραματακια; 5 λεξουλες λέει..λιώνω. 

Ζαμιακι μου υπάρχει κ ένα καλό για τους κολικους της frezyderm που του τρίχες την κοιλιτσα.. πονας κ εσύ να το βλέπεις να υποφέρει καλό μου..

Πουλάκι μου περιμένουμε νέα σου αύριο από την μεγάλη  συνάντηση με το ανθρωπάκι σου..

Τονακι μου πως είσαι; 

Χαρούμενη μανούλα βρήκατε τη βολτουλα σας;

Κορίτσια πιάστηκε το χέρι μου να γράφω... να θυμηθώ για τις υπόλοιπες κ συνεχίζω later

Καλά είμαι αγάπη μου. Χαλαρώνω. Πολύ χαίρομαι που όλα είναι άψογα! !'Κι επίσης χαίρομαι που εσύ είχες σπερματοζωαρια πριν γίνει η ωορηξια! ! Βλέπω κάτι να ροζιζει!!! Λες να είναι φλαμινγκο? ?? 

4 hours ago, Lover bird είπε:

Mama μου είναι super έχω τρελαθεί :):):)

Σε Ευχαριστώ πολύ για αύριο θα σας ενημερώσω σχετικά εύχομαι να είναι όλα καλα!!!!

Πουλάκι μου συγνώμη αλλά με τόσα που διαβάζω ξεχνάω μερικά!  Με το καλο αύριο η εξέταση! ! Η Παναγία μαζί σας!! Να καμαρώσεις το παλικαράκι σου! ! Διάβασα το ένιωσες ε?  Πως ήταν?  Πρέπει να είναι η πιο υπέροχη αίσθηση του κόσμου! !

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

7 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλά είμαι αγάπη μου. Χαλαρώνω. Πολύ χαίρομαι που όλα είναι άψογα! !'Κι επίσης χαίρομαι που εσύ είχες σπερματοζωαρια πριν γίνει η ωορηξια! ! Βλέπω κάτι να ροζιζει!!! Λες να είναι φλαμινγκο? ?? 

Πουλάκι μου συγνώμη αλλά με τόσα που διαβάζω ξεχνάω μερικά!  Με το καλο αύριο η εξέταση! ! Η Παναγία μαζί σας!! Να καμαρώσεις το παλικαράκι σου! ! Διάβασα το ένιωσες ε?  Πως ήταν?  Πρέπει να είναι η πιο υπέροχη αίσθηση του κόσμου! !

Λες να είναι φλαμιγκο; αχ άγιε μου Σπυρίδωνα...μακαριιιιιι.  ευχαριστώ αγαπούλα μου!

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...