Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

8 minutes ago, mama82 said:

Σιτυ καλο καφεδακι!!

Πουλακι μου τι ωραια που σε κλωτσησε για πρωτη φορα!! Δεν ειναι τελειο;;; Απο δω και περα θα χορτασεις κλωτσιες και αφου θα δινει το παρον θα ξεαγχωθεις και λιγο

Καλη β επιπεδου αυριο!!

Φιλακια στην κοιλιτσα

Mama μου είναι super έχω τρελαθεί :):):)

Σε Ευχαριστώ πολύ για αύριο θα σας ενημερώσω σχετικά εύχομαι να είναι όλα καλα!!!!

• Μου αρέσει 1

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ολα τελεια θα ναι πουλακι μου!!

Η β επιπεδου ειναι πιο χορταστικη εξεταση!! Να μπεις να μας πεις!!

Ειρηνη δεν θυμομουν οτι ειναι τοσο κοντα τα κοριτσια μας, η μελινα ειναι 19 μηνων

Καλα τωρα ειναι στα φορτε τους η δικια μου βεβαια ειναι υσηχη και δεν πειραζει πολλα αφου δεν εχω σηκωσει τιποτα ψηλα

Γερα να ναι και χαλαλι τους

yk1yp3.png

1 hour ago, moutzoura2016 είπε:

αχ Ζαμιακι μου ευχομαι να ξεκουραστεις λιγακι κ να ηρεμησει κ ο μικρος σου!

σωματικα δεν εχω νιωσει κατι ευτυχως...σημερα ειμαι ανεξηγητα ευσυγκινητη ...δεν ξερω αν πρεπει να το αποδωσω στα φαρμακα η στην γενικοτερη πιεση!αυτο μονο!

αυριο κανουμε το σπερμο και Δευτερα θα παω γιατρο να δω τι αποτελεσματα εχει η θεραπεια μου!ανυπομονωωωωω  και ευχομαι να δουμε καλη εικονα!

Ισως να εχεις πιεστεί μουτσουριτσα.....προσοαθησε να χαλαρωσεις......

Καλα αποτελεσματα να εχει ο αντρουλης σου!!!!

Ολα καλα θα ειναι....!!σκεφτομαστε θετικάααααα!!!!

1 hour ago, mama82 είπε:

Εμεις ειμαστε καλα!! Η μελινα ανυσηχο υπνο οπως παντα....αλλα δεν πειραζει

Παρασκευη παμε να βγαλουμε ραμματα και απο βδομαδα θα παμε για λιγες μερες στους δικους μου

Ζαμιακι εχει πονακια ο κουκλος σου;; Κριμα μωρε...

Σαγκρε κολικους; Δεν υπαρχει χειροτερο

Να σπαραζουν και να μην μπορεις να τα ηρεμησεις...

Υπομονη ευτυχως κραταει λιγο

Τζειν φτου φτου!!

Σαμερακι ετσι οπως μιλαει δεν ορμας; Να ζουληξεις;;

Μανουλα!!τι κανεις;;αντε να βγαλετε τα ραμματα να ηρεμήσετε!

Ναι το γλυκουλακι μου εχει πονακια....τι στεναχωρια περναω οταν τον βλεπω να σφιγγεται....να ζορίζεται.....τον βαζω στο στηθος να ηρεμησει και μου τραβάει τη θηλη με δύναμη απο τον πονο...:(((

54 minutes ago, Lover bird είπε:

Πως είσαι αγαπημένο μου Ζamiaki :) ? Σε σκέφτομαι συνέχεια και εσένα και τον άντρακλα σου!!!

Την έφαγα πρώτη φορά την Παρασκευή και τρελάθηκα :):):). Αύρι έχω την β επιπέδου και περιμένω πως και πως να πάω να τον δω και να είναι όλα καλά!!!!

Σας φιλώ!!!

Γλυκο μουυυυυυυυυυυυ ποσο τελεια ηταν!!!εεε;;;;;

Αυριο θα δεις εναν ανθρωπακο!!!πωωωωω θυμαμαι τα δικα μου!!!

Αναμενω νεα σου!!!και εγω σε σκέφτομαι πουλακι μου.......

Φιλια στη κοιλίτσα!!

1 hour ago, jane.austen είπε:

Είμαι μια χαρά μουτζουρα μου!!! 

Σαν να μην είμαι εγκυος, μόνο ζαλάδες έχω μια δυο φορές την μέρα! 

Τη Δευτέρα θα πάρω το γιατρό για να κλείσουμε Τετάρτη τον υπέρηχο!! 

Τζειν ο πρώτος υπέρηχος..θα δεις ενα μικρο φασολακι.............τι συγκίνηση......!!!!μεσα απο την καρδια μου ολα να πάνε τελεια!!

Μια χαρα τα συμπτώματα σου!

1 hour ago, mama82 είπε:

Τζειν φτου φτου!!

28 minutes ago, zamia είπε:

Τζειν ο πρώτος υπέρηχος..θα δεις ενα μικρο φασολακι.............τι συγκίνηση......!!!!μεσα απο την καρδια μου ολα να πάνε τελεια!!

Μια χαρα τα συμπτώματα σου!

βεβαια εναι αρχη για να εχουν ξεδιλωθει ολα τα συμπτωματα....ξερω πως εχω ακομα να περιμενω διάφορα,ειμαι προετοιμασμενη για ολα! μικρουλι φασολακι!! Νομιζω το σακο θα δουμε τωρα,...σωστα κοριτσια που ειστε εμπειρα??

Αυριο περιμενουμε την αμποτ???εγραψε κατι???δεν ειδα...

εγω τωρα μπηκα σπιτι...ανεξηγητα χαλαρη...το βραδακι θα παμε σινεμα ο αντρας μου,το σπορακι μας κι εγω...ποση συγκινηση!!!χαχα

παντως προς το παρον αυτο που παρατηρω ειναι πως μου εχουν φυγει τα νευρα,που ειχα καμποσα ανεξηγητα.....

• Μου αρέσει 1

c6xsp2.png

ζαμιακι μου!!!!! κουραγιο...... ευχομαι να περασουν γρηγορα γιατι εμας κρατησαν το μαξιμυμ...δυστυχως!!!! το ζιζακι μεγαλο φαρμακο!!!!!!
 υπαρχει και μια αλοιφη για μασαζακι στην κοιλιτσα και να του πιανεις τα ποδια και νατα ζουλας με τα γοναταπανω στην κοιλιτσα του... φιλουδια δως του πολλα!!!!!

μουτζουρακι!!!!! οι ορμονες θα χορευουν μην δινεις τοσηηηη εμφαση.... πες και στον αντρουλη σου οτι θα χρειαστει οοοολη του την υπομονη!!!!!

η βικουλα ρε κοριτσια μπηκε ναπει τι εγινε στον ντοκ αςμου πει κπ γιατι μπορει να μην μπορεσω να διαβασω προς τα πισω!!!!!

1 hour ago, Lover bird είπε:

Mama μου είναι super έχω τρελαθεί :):):)

Σε Ευχαριστώ πολύ για αύριο θα σας ενημερώσω σχετικά εύχομαι να είναι όλα καλα!!!!

πουλακι μου γλυκο.... εεεερχονται τα καλαααααα μην φοβασαι τιποτα για αυριο!!! θα χαρειςκαι θα ξεαγχωθεις!!!!!

6 minutes ago, jane.austen είπε:

βεβαια εναι αρχη για να εχουν ξεδιλωθει ολα τα συμπτωματα....ξερω πως εχω ακομα να περιμενω διάφορα,ειμαι προετοιμασμενη για ολα! μικρουλι φασολακι!! Νομιζω το σακο θα δουμε τωρα,...σωστα κοριτσια που ειστε εμπειρα??

εγω τωρα μπηκα σπιτι...ανεξηγητα χαλαρη...το βραδακι θα παμε σινεμα ο αντρας μου,το σπορακι μας κι εγω...ποση συγκινηση!!!χαχα

παντως προς το παρον αυτο που παρατηρω ειναι πως μου εχουν φυγει τα νευρα,που ειχα καμποσα ανεξηγητα.....

τζειν τα πας περφημα!!!!!!! καλο σινεμαδακι τα τρια σας!!!!! φιλακια στο σπορακι σου!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, mama82 είπε:

Κοριτσια μου γεια σας!!

Μςχρι να σας διαβασω ξυπνησε...

Σαμερακι περαστικα! Ελπιζω να νιωσεις γρηγορα καλα!!

Βικακι μπραβο που ολα ειναι καλα!! Εφυγε ενα αγχος!!

Νινι καλα αποτελεσματα αυριο!!

Ρενα περιμενουμε νεα απο τους γιατρους!!

Μουτζουρακι μου μια χαρα τα πατε!! Αντε να δεις και τα αυγουλακια σου!!

Καλη επιτυχια στον αντρα σου αυριο! Ποτε θα εχετε αποτελεσματα απο το σπερμο;

Ελεν καλως ηρθες ευχομαι να ναι σπορακι στην κοιλιτσα αλλιως προχωραμε , εδω θα μαστε να τα λεμε

Τονια μού ολα λογικα αυτα που σκεφτεσαι ομως ολα θα γινουν!!

Οσο για το οικονομικο και εμεις δεν ειμαστε στα καλυτερα μας το παλευουμε ομως,....τωρα για δευτερο αγχωνομαι και παλι σκεφτομαι σκεφτομαι....πφφφ

Τζειν μπραβο στον διευθυντη και σε ολους τους συναδελφους!! Κανε λιγοτερα τωρα που ειναι αρχη!!

Ειρηνη ποτε μην λες ποτε!! Η νασσιανα ποσο ειναι;;

Χαρουμενη μαμα να βγειτε να ξεσκασετε!!

Μαρακι μπραβο για την δουλεια!! 

Κοριτσια δεν θυμαμαι τοσα που διαβασα...

Σε ευχαριστούμε πολύ.. πάντως σε θαυμάζω πως μπορείς και θυμάσαι τι έχουμε γράψει κ απαντάς στην κάθε μία ξεχωριστά .

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Βρε πρεπει να τη βαλω" νου λεει  κ γυριζει σαν τον εμενιμεν μεσα στο σπιτι..μμαρτη η βικυ ολα καλα.μπραβο jane να βγειτε..πουλακι  πολυ ωραιο συναισθημα η κλωτσια

• Μου αρέσει 2

Μουτζούρα μου μάλλον από το άγχος νιώθεις αυτά που νιώθεις θα δεις από τη δευτέρα που θα πας στον γιατρό θα χαλαρώσεις πάρα πολύ και θα δεις από τον άλλο μήνα θα αγχονεσε για το πότε θα πηγενεις για υπερυχο στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου...!

em82p2.png QGcTp2.png

3 hours ago, helen22 είπε:

Σας ευχαριστω κοριτσια για την βοηθεια σας..

καλως ηρθες κοριτσακι!!!!!!

3 hours ago, vikib είπε:

εγω ειμαι σιγουρη οτι ολα τα κοριτσια μας θα το καταφερουν.ειπαμε.ειναι γουρλιδικη η παρεα μας

βικουλα μου!!!!! μπραβο που ειναι ολα καλα... πσνταγερη καιεσυ κσι η οοολη η οικογενεια σου!!!!!!!!!! κι εγω
 βικακι λιγο την εχω αρπαξει ξεφαλτσα!!! ισως απο την κορη!!!! σημερα ειναι καλυτερα πηγε σχολειο αλλα ποναει στα πλευρατης μπρος πισω... δεν ακουω βρασιμο.. ουτε εχει βηχα προς το παρον...

3 hours ago, Rena87 είπε:

Βικακι μου μπραβο για τις εξετασεις που είναι καλές... τουλάχιστον σου έφυγε ένα βάρος...

Νινακι  μου καλά αποτελέσματα να έχεις αύριο...

Ειρηνακι μου μπορεί να μας κάνεις την έκπληξη.... μπες στο κλαμπ...

Γειά σου Έλενα! Εγώ θα έλεγα κάνε σήμερα κιόλας ένα τεστακι.απλά και μόνο να σου φυγει η ιδέα για το μήπως είσαι εγκυος..  άλλως μαλλπν κρυωματακι το κόβω καλό μου...

Κοριτσια τρώω κ πάω γιατρούς... πφφ:-(

κερκυραια μου μην με βουρδιζεις!!!!! οοοολα καλα θα ειναι..... και θα ερθεις ανανεωμενη ψυχολογικα!!!!!

περιμενω νεακια σου!!!

2 hours ago, Σαμμερ είπε:

Αρρωστουλα κ ολα καταρρεουν.ο μικρος εκανε τσισα πανω του κ φερνεο ολες τις μπλουζες του απο τα συρταρια.:"βε πεπει να τη βαλω"

σαμμερακι μου ταλαιπωρηθηκε ο μικρος σου μωρε!!!!! εγω επερνα δικο μας βελονακι... λεπτο γιατι η κορη εχει προβλημαμε τι φλεβες..... δεν τις βρησκουν ευκολα... και τουμπανιαζει ακομα και τωρα στα 17,6  φιλησε τον πολυυυυυ ομως!!!

4 hours ago, sangreluna είπε:

ουφ τελειωσα σας διαβασα οχι δεν τα θυμαμαι λοιπον γενικως

οι στην προσπαθεια μη μου αγχωνεστε θα μεινετε η μαρτη το πε υπεροχα

οι εγγυμονουσες μην αγχωνεστε σκεφτιτε πως εχω τρια δουλευει ενας και η βοηθεια ειναι απειροελαχιστη κι ομως... Μ αρεσει...

μαρτακο μου ολα τα θυμαμαι τωρα απλα δε προλαβαινω... Ολα κι απο ολα τα καφε που χω μπει εδω και πεντε χρονια η γρια... Οι πιο ομορφες ιστοριες γραφονται εδω...

αχ γριουλα μου εσυ!!!!! ψυχη ... της ψυχης  μου..... φιλακια!!!!!

4 hours ago, nini84 είπε:

Καλημέρα κορίτδια μου!!!

ΠΩ πω τι γεμάτο το πινακάκι μας!!!Μπράβο Βίκυ, σ' ευχαριστούμε που μας το φτιάχνεις!!!

Μουτζουρίτσα υπομονή!!!Σίγουρα θα φταίνε και οι ορμόνες που είσαι λίγο πιο ευσυγκίνητη. Όσο να 'ναι και η πίεση δεν είναι εύκολο να φύγει.

Εγώ έκανα τη μαγνητική, αύριο όμως τα αποτελέσματα. Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε!!!

Άντε κορίτσια...Να δούμε πολλά +++++ αυτόν τον μήνα και τονΦεβρουάριο!!!

καλα αποτελεσματα κοριτσακι μου!!!! θα πας και ντοκ?????

5 hours ago, eirinaki1981 είπε:

Φυσικα και θα τα σκεφτεσαι!θα δεις τι μπορει να γινει με τη δικη σου δουλεια πρωτα πχ.αδεια,ωραριο & μετα ο αντρας σου αν μπορει να σε βοηθα τον πρωτο καιρο!μετα εχεις τη μαμα σου ή την πεθερα σου κοντα;θα τιε επιστρατεψεις στην αναγκη κι αυτες!δεν ειναι τοσο βουνο οσο νομιζεις!

καλεεεεεεε ειρηνακι..... ο Θεος αργει αλλα δεν ξεχνα!!! κι εσυ το ξερεις ποοολυ καλα!!! γιατι οχι και δευτερη φορα!!!!τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο..... κουραση??? ναι!!! φοβος??? ισως!!! πεισμα θελει και προγραμμα!!!!! κι εγω μην νομιζετε κοριτσιαμου μονη μου ειμαι ολη μερα!!!!! ο αντρουλης λειπει.... απ την ωραπου θα ξυπνησουν... τα βλεπει λιγο....και μπαινει σπιτι λιγο πριν κοιμηθουν αντε καμια ωρα.... ααα και δουλευει και στο σπιτι πολυυυυ......πφφφφ!!!! ας μην τα σκεφτομαστε ετσι!!!!! οπως λεει κι η γρισ σαγκρε μας..... με τα παιδια παρ'ολη την κουραση.... ειναι η ευτυχια!!!! κι εμενα μ' αρεσει!!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Ναι μαρτακο μου ολα καλα.σχολιασαν οτι εχω πολυ ωραια ωοθηκη για πολλα παιδακια!πολυ γελασα.κ να θηλασω οσο πιο πολυ μπορω κ αυτος κ η μαια

Ωχ βρε σαμμερακι ελπιζω αυριο να σαι καλυτερα

Πουλακι σε κλωτσησε;τελεια!ολα τελεια θα ναι αυριο

Μαμα δ θα ναι πιο ευκολα να βγειτε στην πολη σου;

Διαφημίσεις

Κ εγω το ελπιζω γιατι σημερα ειμαστε υπο διαλυση....ο μικρος σημερα κανει τσισα πανω του ολη μερα..ισως απο την πρωινη τρομαρα...τι πισωγυρισμα ειναι αυτο τωρα????

1 hour ago, jane.austen είπε:

Θα δεις σακο και μια μικρη κουκιδιτσα!!!την επομενη φορά το φασολακι σου!!

Αααα καλα να περασετε στη βολτα σας!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Σαμμερ είπε:

Βρε πρεπει να τη βαλω" νου λεει  κ γυριζει σαν τον εμενιμεν μεσα στο σπιτι..μμαρτη η βικυ ολα καλα.μπραβο jane να βγειτε..πουλακι  πολυ ωραιο συναισθημα η κλωτσια

αχαχαχαχαχαχα!σκαστου μωρε ενα φιλι ρουφηχτο!!!!ο ζουζουνος!!!!

1 hour ago, xaroumenh mama είπε:

Μουτζούρα μου μάλλον από το άγχος νιώθεις αυτά που νιώθεις θα δεις από τη δευτέρα που θα πας στον γιατρό θα χαλαρώσεις πάρα πολύ και θα δεις από τον άλλο μήνα θα αγχονεσε για το πότε θα πηγενεις για υπερυχο στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου...!

σε ευχαριστω χαρουμενομανουλα!ειναι ολα μαζι...ειχα κ δυσκολη μερα...ειμαι αρκετα τσιτωμενη και δεν εχω την απαιτουμενη υπομονη!μακαρι να πηγαινω να δω σπορακι και οχι παλι αυγουλακια!αλλα κ ετσι να ναι..δεν θα τα παρατησω μεχρι να τα καταφερω!με ξερω...πεφτω αλλα οταν σηκωνομαι ειμαι δυνατη ξανα!

20 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

καλως ηρθες κοριτσακι!!!!!!

βικουλα μου!!!!! μπραβο που ειναι ολα καλα... πσνταγερη καιεσυ κσι η οοολη η οικογενεια σου!!!!!!!!!! κι εγω
 βικακι λιγο την εχω αρπαξει ξεφαλτσα!!! ισως απο την κορη!!!! σημερα ειναι καλυτερα πηγε σχολειο αλλα ποναει στα πλευρατης μπρος πισω... δεν ακουω βρασιμο.. ουτε εχει βηχα προς το παρον...

κερκυραια μου μην με βουρδιζεις!!!!! οοοολα καλα θα ειναι..... και θα ερθεις ανανεωμενη ψυχολογικα!!!!!

περιμενω νεακια σου!!!

σαμμερακι μου ταλαιπωρηθηκε ο μικρος σου μωρε!!!!! εγω επερνα δικο μας βελονακι... λεπτο γιατι η κορη εχει προβλημαμε τι φλεβες..... δεν τις βρησκουν ευκολα... και τουμπανιαζει ακομα και τωρα στα 17,6  φιλησε τον πολυυυυυ ομως!!!

αχ γριουλα μου εσυ!!!!! ψυχη ... της ψυχης  μου..... φιλακια!!!!!

καλα αποτελεσματα κοριτσακι μου!!!! θα πας και ντοκ?????

καλεεεεεεε ειρηνακι..... ο Θεος αργει αλλα δεν ξεχνα!!! κι εσυ το ξερεις ποοολυ καλα!!! γιατι οχι και δευτερη φορα!!!!τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο..... κουραση??? ναι!!! φοβος??? ισως!!! πεισμα θελει και προγραμμα!!!!! κι εγω μην νομιζετε κοριτσιαμου μονη μου ειμαι ολη μερα!!!!! ο αντρουλης λειπει.... απ την ωραπου θα ξυπνησουν... τα βλεπει λιγο....και μπαινει σπιτι λιγο πριν κοιμηθουν αντε καμια ωρα.... ααα και δουλευει και στο σπιτι πολυυυυ......πφφφφ!!!! ας μην τα σκεφτομαστε ετσι!!!!! οπως λεει κι η γρισ σαγκρε μας..... με τα παιδια παρ'ολη την κουραση.... ειναι η ευτυχια!!!! κι εμενα μ' αρεσει!!!!!

Μαρτακο ελπιζω να περασει οπως ηρθε το κρυωαματακι!

ποσο ευτυχισμενα κουρασμενες ειστε βρε μανουλες!μπραβο σας!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

1 hour ago, 17μαρτη2015 είπε:

ζαμιακι μου!!!!! κουραγιο...... ευχομαι να περασουν γρηγορα γιατι εμας κρατησαν το μαξιμυμ...δυστυχως!!!! το ζιζακι μεγαλο φαρμακο!!!!!!
 υπαρχει και μια αλοιφη για μασαζακι στην κοιλιτσα και να του πιανεις τα ποδια και νατα ζουλας με τα γοναταπανω στην κοιλιτσα του... φιλουδια δως του πολλα!!!!!

μουτζουρακι!!!!! οι ορμονες θα χορευουν μην δινεις τοσηηηη εμφαση.... πες και στον αντρουλη σου οτι θα χρειαστει οοοολη του την υπομονη!!!!!

η βικουλα ρε κοριτσια μπηκε ναπει τι εγινε στον ντοκ αςμου πει κπ γιατι μπορει να μην μπορεσω να διαβασω προς τα πισω!!!!!

πουλακι μου γλυκο.... εεεερχονται τα καλαααααα μην φοβασαι τιποτα για αυριο!!! θα χαρειςκαι θα ξεαγχωθεις!!!!!

τζειν τα πας περφημα!!!!!!! καλο σινεμαδακι τα τρια σας!!!!! φιλακια στο σπορακι σου!!!

Μαρτακο μου του κανω μασαζακι και τα ποδαράκια πανω..καπως ανακουφιζεται...

• Μου αρέσει 1

13 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Κ εγω το ελπιζω γιατι σημερα ειμαστε υπο διαλυση....ο μικρος σημερα κανει τσισα πανω του ολη μερα..ισως απο την πρωινη τρομαρα...τι πισωγυρισμα ειναι αυτο τωρα????

ωχ βρε Σαμμερακι μου!μαλλον κατατρομαξε ο Εμινεμ!ψυχουλα μου!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...