Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Βρε πολυλογουδεςςςς!!δε σας προλαβαινω..

Ειχαμε δυσκολο βραδυ......καθε ωρα ξύπναγε το παιδακι μου....Βικακι μου δε ξερω αν ειναι κολικοι....δε ξερω αν τον πειραζει κατι που τρωω...παντως ειμαστε αγκαλιασμένοι....αυτοκόλλητοι...

Αυριο εχω κατι δουλιτσες και πρεπει να τον αφησω με τον μπαμπα του...ποσο στεναχωριεμαι;;;:(((

Μαρακι σε τι ωραιο νησάκι μένεις!!!!!

Θα ερθει το σπορι..καλα κανεις και δε πιέζεσαι!!

Σαγκρε μου αϋπνίες απο κολικους.....δυσκολο πολυ...

Μαρτακοοοοοο εχετε πονακια απο τα δοντια;;

Τονια πως ειναι το σπορι;;

Μουτσουριτσα οκ με τη θεραπεια;;εχεις παρενέργειες;;

Πουλακι μου εφαγες τη πρωτη κλωτσια;;

Ειρηνακηηηηηηη μου!!!!φιλια στη γοργονα σου!!!

Φιλιααααα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

ο μικρουλης μου μια χαρα ειναι κοιματε τωρα κ καταφερα λιγο να κατσω να χαλαρωσω γιατι εχω και πολλες δουλιτσες σημερα στο σπιτι κ λεμε με τον αντρα μου να παμε καμμια βολτουλα σημερα το βραδυ να ξεσκασουμε λιγο γιατι εχουμε να βγουμε απο τα χριστουγεννα...εσυ μουτζουρα μου πως εισαι ολα καλα καταταλα;;;;;

κ εγω γυρισα κ απο τα νευρα μου...εβαλα πλυντηριο να βγει να απλωσω μιας κ δεν βρεχει εδω σημερα...εκανα σκουπα...εφαγε ο αντρουλης μου για να φυγει ξανα...επλυνα πιατα...τωρα προσπαθω λιγο να ηρεμησω!θα παω και ενα σουπερ μαρκετ μετα...αυριο γιορταζει ο καλος μου και θα παω να παρω σοκοφρετακια κ χυμους για τα μικρα στην ταξη του...γλυκα για τους δασκαλους...ανημερα στη γιορτη του θα κανει σπερμο ο αντρουλης μου!θα εχουμε να το θυμομαστε!!!ελπιζω να τα καταφερει και να μην μπλοκαρει...εγω του λεω συνεχως να μην πιεστει αν δεν βγει το κανουμε αλλη μερα!

εγω μιλησα με το γιατρο και δευτερα θα ελεγξει την ωορρηξια μου και μετα αναμενω οδηγιες!

καλα θα κανετε να ξεσκασετε λιγο!

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Αρρωστουλα κ ολα καταρρεουν.ο μικρος εκανε τσισα πανω του κ φερνεο ολες τις μπλουζες του απο τα συρταρια.:"βε πεπει να τη βαλω"

ααααχχχ βρε Σαμμερακι!ο συζυγος γυριζει αργα το βραδυ εε?υπομονη βρε κοριτσι μου!δεν πρεπει να την βαλω λεει?αχαχαχα!

RyZa.png

20 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Ειρηνακι γλυκο!!!ποσο συγκινητικο!!!αααχχχ αυτο το θετικο!αυτο το θετικο να δουμε συντομα ολες μας!

μπραβο Τζεινακι μου!!!ολα καλα!!!πως εισαι σημερα?

γεια σου χαρουμενομανουλα!!!και ειχα πολυ δυσκολη μερα!το κεφαλι μου κοντευει να σπασει!ευτυχως σπιτι τωρα να παρουμε ανασες!!!ο μικρουλης καλα?

Είμαι μια χαρά μουτζουρα μου!!! 

Σαν να μην είμαι εγκυος, μόνο ζαλάδες έχω μια δυο φορές την μέρα! 

Τη Δευτέρα θα πάρω το γιατρό για να κλείσουμε Τετάρτη τον υπέρηχο!! 

• Μου αρέσει 2

c6xsp2.png

3 minutes ago, zamia είπε:

Ειχαμε δυσκολο βραδυ......καθε ωρα ξύπναγε το παιδακι μου....Βικακι μου δε ξερω αν ειναι κολικοι....δε ξερω αν τον πειραζει κατι που τρωω...παντως ειμαστε αγκαλιασμένοι....αυτοκόλλητοι...

Αυριο εχω κατι δουλιτσες και πρεπει να τον αφησω με τον μπαμπα του...ποσο στεναχωριεμαι;;;:(((

Φιλιααααα!!!

αχ Ζαμιακι μου ευχομαι να ξεκουραστεις λιγακι κ να ηρεμησει κ ο μικρος σου!

σωματικα δεν εχω νιωσει κατι ευτυχως...σημερα ειμαι ανεξηγητα ευσυγκινητη ...δεν ξερω αν πρεπει να το αποδωσω στα φαρμακα η στην γενικοτερη πιεση!αυτο μονο!

αυριο κανουμε το σπερμο και Δευτερα θα παω γιατρο να δω τι αποτελεσματα εχει η θεραπεια μου!ανυπομονωωωωω  και ευχομαι να δουμε καλη εικονα!

RyZa.png

Κοριτσια μου γεια σας!!

Μςχρι να σας διαβασω ξυπνησε...

Σαμερακι περαστικα! Ελπιζω να νιωσεις γρηγορα καλα!!

Βικακι μπραβο που ολα ειναι καλα!! Εφυγε ενα αγχος!!

Νινι καλα αποτελεσματα αυριο!!

Ρενα περιμενουμε νεα απο τους γιατρους!!

Μουτζουρακι μου μια χαρα τα πατε!! Αντε να δεις και τα αυγουλακια σου!!

Καλη επιτυχια στον αντρα σου αυριο! Ποτε θα εχετε αποτελεσματα απο το σπερμο;

Ελεν καλως ηρθες ευχομαι να ναι σπορακι στην κοιλιτσα αλλιως προχωραμε , εδω θα μαστε να τα λεμε

Τονια μού ολα λογικα αυτα που σκεφτεσαι ομως ολα θα γινουν!!

Οσο για το οικονομικο και εμεις δεν ειμαστε στα καλυτερα μας το παλευουμε ομως,....τωρα για δευτερο αγχωνομαι και παλι σκεφτομαι σκεφτομαι....πφφφ

Τζειν μπραβο στον διευθυντη και σε ολους τους συναδελφους!! Κανε λιγοτερα τωρα που ειναι αρχη!!

Ειρηνη ποτε μην λες ποτε!! Η νασσιανα ποσο ειναι;;

Χαρουμενη μαμα να βγειτε να ξεσκασετε!!

Μαρακι μπραβο για την δουλεια!! 

Κοριτσια δεν θυμαμαι τοσα που διαβασα...

• Μου αρέσει 2

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

5 minutes ago, jane.austen είπε:

Είμαι μια χαρά μουτζουρα μου!!! 

Σαν να μην είμαι εγκυος, μόνο ζαλάδες έχω μια δυο φορές την μέρα! 

Τη Δευτέρα θα πάρω το γιατρό για να κλείσουμε Τετάρτη τον υπέρηχο!! 

τελεια αγαπη !!!και ετσι σου ευχομαι να παραμεινεις!με μια ανεφελη εγκυμοσυνη!!!!

RyZa.png

Εμεις ειμαστε καλα!! Η μελινα ανυσηχο υπνο οπως παντα....αλλα δεν πειραζει

Παρασκευη παμε να βγαλουμε ραμματα και απο βδομαδα θα παμε για λιγες μερες στους δικους μου

Ζαμιακι εχει πονακια ο κουκλος σου;; Κριμα μωρε...

Σαγκρε κολικους; Δεν υπαρχει χειροτερο

Να σπαραζουν και να μην μπορεις να τα ηρεμησεις...

Υπομονη ευτυχως κραταει λιγο

Τζειν φτου φτου!!

Σαμερακι ετσι οπως μιλαει δεν ορμας; Να ζουληξεις;;

yk1yp3.png

6 minutes ago, mama82 είπε:

Κοριτσια μου γεια σας!!

Μςχρι να σας διαβασω ξυπνησε...

Σαμερακι περαστικα! Ελπιζω να νιωσεις γρηγορα καλα!!

Βικακι μπραβο που ολα ειναι καλα!! Εφυγε ενα αγχος!!

Νινι καλα αποτελεσματα αυριο!!

Ρενα περιμενουμε νεα απο τους γιατρους!!

Μουτζουρακι μου μια χαρα τα πατε!! Αντε να δεις και τα αυγουλακια σου!!

Καλη επιτυχια στον αντρα σου αυριο! Ποτε θα εχετε αποτελεσματα απο το σπερμο;

Ελεν καλως ηρθες ευχομαι να ναι σπορακι στην κοιλιτσα αλλιως προχωραμε , εδω θα μαστε να τα λεμε

Τονια μού ολα λογικα αυτα που σκεφτεσαι ομως ολα θα γινουν!!

Οσο για το οικονομικο και εμεις δεν ειμαστε στα καλυτερα μας το παλευουμε ομως,....τωρα για δευτερο αγχωνομαι και παλι σκεφτομαι σκεφτομαι....πφφφ

Τζειν μπραβο στον διευθυντη και σε ολους τους συναδελφους!! Κανε λιγοτερα τωρα που ειναι αρχη!!

Ειρηνη ποτε μην λες ποτε!! Η νασσιανα ποσο ειναι;;

Χαρουμενη μαμα να βγειτε να ξεσκασετε!!

Μαρακι μπραβο για την δουλεια!! 

Κοριτσια δεν θυμαμαι τοσα που διαβασα...

μαμακα φιλια στο Μελινακι το αγουροξυπνημενο!!!αυριο θα μας πει ποτε θα τα εχουμε..!σε ευχαριστουμε πολυ!!!!!

RyZa.png

Χαρούμενόμανούλα σπιτάκι και ξεκούραση τώρα....

Τζέίνακι όλα καλά και με το σχολείο σου....εστίασε στο μωράκι σου...Και με τα παιδάκια μην αγχώνεσαι λίγο προσοχή και δεν θα μας κρυώσεις....

Ρένακι μου όλα καλά θα είναι περιμένουμε νέα σου...

Ειρηνικη πότε δεν ξέρεις....Μπορεί να σε διαψεύσουν τα προγνωστικά....και να γίνει η έκπληξη....στο εύχομαι...

Σαμμερακι είσαι καλύτερα?

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

22 minutes ago, zamia said:

Φιλιααααα!!!

Πως είσαι αγαπημένο μου Ζamiaki :) ? Σε σκέφτομαι συνέχεια και εσένα και τον άντρακλα σου!!!

Την έφαγα πρώτη φορά την Παρασκευή και τρελάθηκα :):):). Αύρι έχω την β επιπέδου και περιμένω πως και πως να πάω να τον δω και να είναι όλα καλά!!!!

Σας φιλώ!!!

• Μου αρέσει 2

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

On 24/1/2017 at 1:20 ΠΜ, 17μαρτη2015 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.....7 σελίδες??????

Γλυστριδα φάγατε???????

Κορίτσια συγχωρεστε με άλλα δεν θα προλςβω να διαβάσω νεακια σας μπήκα να σας πω μια Καλησπέρα και πςω για καφεδάκι με την κουμπαρουλα μου. 

Θα μπω γις βραδάκι μιλαμε αργότερα. 

Εύχομαι όλες να είσαστε καλά

• Μου αρέσει 1

gc6Ip2.png

24 minutes ago, moutzoura2016 said:

κ εγω γυρισα κ απο τα νευρα μου...εβαλα πλυντηριο να βγει να απλωσω μιας κ δεν βρεχει εδω σημερα...εκανα σκουπα...εφαγε ο αντρουλης μου για να φυγει ξανα...επλυνα πιατα...τωρα προσπαθω λιγο να ηρεμησω!θα παω και ενα σουπερ μαρκετ μετα...αυριο γιορταζει ο καλος μου και θα παω να παρω σοκοφρετακια κ χυμους για τα μικρα στην ταξη του...γλυκα για τους δασκαλους...ανημερα στη γιορτη του θα κανει σπερμο ο αντρουλης μου!θα εχουμε να το θυμομαστε!!!ελπιζω να τα καταφερει και να μην μπλοκαρει...εγω του λεω συνεχως να μην πιεστει αν δεν βγει το κανουμε αλλη μερα!

εγω μιλησα με το γιατρο και δευτερα θα ελεγξει την ωορρηξια μου και μετα αναμενω οδηγιες!

καλα θα κανετε να ξεσκασετε λιγο!

ααααχχχ βρε Σαμμερακι!ο συζυγος γυριζει αργα το βραδυ εε?υπομονη βρε κοριτσι μου!δεν πρεπει να την βαλω λεει?αχαχαχα!

Mountzoura μου όλα καλά θα πάνε θα το δεις :) Δεν θέλει άγχος θέλει ηρεμία και όλα θα κυλήσουν ομαλά!!! Να τον χαίρεσαι για αύριο να είστε πάντα ευτυχσιμένοι !!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Σιτυ καλο καφεδακι!!

Πουλακι μου τι ωραια που σε κλωτσησε για πρωτη φορα!! Δεν ειναι τελειο;;; Απο δω και περα θα χορτασεις κλωτσιες και αφου θα δινει το παρον θα ξεαγχωθεις και λιγο

Καλη β επιπεδου αυριο!!

Φιλακια στην κοιλιτσα

yk1yp3.png

2 minutes ago, Lover bird είπε:

Mountzoura μου όλα καλά θα πάνε θα το δεις :) Δεν θέλει άγχος θέλει ηρεμία και όλα θα κυλήσουν ομαλά!!! Να τον χαίρεσαι για αύριο να είστε πάντα ευτυχσιμένοι !!!

πουλακι μου να σαι καλα!τον ακουσες εε?ποσο υπεροχο πρεπει να ναι!

και εσυ με το καλο να τον δεις αυριο!θα περιμενουμε οταν μπορεσεις να μας πεις νεακια του!!!

RyZa.png

Μαμα,η νασιαννα ειναι 17μηνων!ζωη να χει αλλα πειραζει τα παντα!την μαλωνεις αλλα ηδη μας εχει γραμμενους!!!

Βρε απο δω & περα αουτσαιντερ-κιντερ εκπληξη θα με φωναζετε!!!!χαχαχαχα!!

• Μου αρέσει 2

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...