Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

On 23/1/2017 at 6:45 ΜΜ, vikib είπε:

τυχερο πινακακι!!!!

στην αναμονη:

abbot     26/1

citty     3/2

marakif1990      3/2

mammy2      5/2

rena87         6/2

elektragr      8/2

moutzoura2016

σαμμερ

chrysa1982       30/1

eirinaki1981      30/1

nini84

εγκυουλες:

loverbird

εβελινα

τονι@

jane.austen

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 minutes ago, vikib είπε:

τονια λογικα οσο σκεφτεσαι.κριμα να μην μπορουν οι μανουλες να μεγαλωνουν τα παιδακια τους.απλα να εισαι ηρεμη

εγω νευριαζω με τους γονεις

Εννοείς τους γονείς του ζευγαριού  ??. (παππούδες -γιαγιάδες )

DBTcp3.png7Kksp3.png

Βικακι,δεν ειμαι στο πινακακι αλλα δεν προσπαθουμε κιολας!οποτε μη με βαζεις!ελευθερα κανουμε φυσικα,χωρις αγχος!

Θελω να γεμισει απο τα νεα κοριτσια συντομαααα!!:)

ECV6p3.png

Βικακι μου χαιρομαι που ολα πηγαν καλα!!τουρμπο το  συστημα!!!να σαι γερη και υγιης!

"ακουγεσαι"πιο ξεκουραστη!!!

ναι αυτο στην πολη σας...το πρωι το ακουσα εγω και ανατριχιασα!

RyZa.png

Kalhspera sas .Eimai kainouria sto forum.Hthela na rwthsw 18 tou mhna mou hrthe periodo to opoio panta einai 7 meres me arketo aima ..Ayto to mhna eixa mono to polu 3 meres meta den eixa tipota k emfanistikan kati kafe ugra ..Twra exw 2 meres me emetous ,Tha hthela thn apopsh sas koritsia .Den exw allo sumptoma .

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτδια μου!!!

ΠΩ πω τι γεμάτο το πινακάκι μας!!!Μπράβο Βίκυ, σ' ευχαριστούμε που μας το φτιάχνεις!!!

Μουτζουρίτσα υπομονή!!!Σίγουρα θα φταίνε και οι ορμόνες που είσαι λίγο πιο ευσυγκίνητη. Όσο να 'ναι και η πίεση δεν είναι εύκολο να φύγει.

Εγώ έκανα τη μαγνητική, αύριο όμως τα αποτελέσματα. Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε!!!

Άντε κορίτσια...Να δούμε πολλά +++++ αυτόν τον μήνα και τονΦεβρουάριο!!!

• Μου αρέσει 2

k0oZp3.png

Μπραβο βικυ που ειναι ολα καλα...ειρηνακι ελευθερα?????χμ κυρια μου....να μπεις στο πινακακι.καλα αποτελεσματα νινακι...εγω δεν βλεπω πλεον ειδησεις γιατι επηρεαζομαι πολυ.ελεν αν στις 16 αυτου του μηνα αδιαθετησες κ τωρα εχεις καφε μαλλον εχεις ωορρηξια τωρα κ εισαι κ λιγο κρυωμενη.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Helen, νομίζω ότι είναι αρκετά νωρίς για να έχει γίνει κάτι σχετικό με εγκυμοσύνη. Είσαι δηλαδή στην 8η μέρα του κύκλου.

Μήπως είναι κανένα κρυωματάκι ή ίωση και γιαυτό είδες αυτη΄ν την αλλαγή;

Δεν ξέρω... Ας πουν και τα υπόλοιπα κορίτσια τη γνω΄μη τους.

k0oZp3.png

Γεια σου,ελεν!

Καταρχην ακομη & μια μερα να εχεις κανονικο αιμα,θεωρειται περιοδος!& εγω απο τις 7μερες περιοδου εχω 3-4πλεον!επισης,ειναι πολυ νωρις για εμετους αν πιστευεις οτι εισαι εγκυος!

Ηρθες σε επαφη τις γονιμες μερες & χωρις προφυλαξη;γι αυτο ανησυχεις;

Σαμμερακι μου,πολυ δυσκολο να πιασω παιδι,το σπερμα του συζυγου ειναι ασχημο!ειμαστε χαλαροι πλεον με την κορακλα μας!μη με βαζεις τζαμπα

ECV6p3.png

7 minutes ago, helen22 είπε:

Epidh den mou exei ksana sumvei kati teteio giauto k mou ekane entupwsh  .Mpwrei na einai k iwsh . 

Helen καλωσηρθες.  Μάλλον είσαι κρυωμένη και σου αναστάτωσε την περίοδο.  Αν έχεις έστω και μια υποψία κάνε ένα τεστ αλλά εφόσον είχες κανονικό αίμα μάλλον πρόκειται για ανωμαλία λόγω ίωσης.  Πόσο χρονών είσαι? ? (Γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες αν σου είναι εύκολο. )

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...