Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα, κορίτσια μου! Τελικά θετικό το τεστάκι, εύχομαι να 'ρθει ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά μου και στην αγκαλιά όλων των κοριτσιών που το επιθυμούν!

Σαμμεράκι μου γλυκό, αγκάλιασε το αντράκι σου το μικρό και το μεγάλο και σύντομα θα γίνετε 4, μέχρι τότε μη δίνεις σε κανέναν λογαριασμό, μόνο εσύ κι η οικογένειά σου μετράνε.

Μουτζούρα μου, εύχομαι να 'χεις κι εσύ θετικά νέα, αλλά όπως και να 'χει είτε τώρα είτε στους επόμενους κύκλους το μωράκι σας θα έρθει. Απόλαυσε αυτή την αναμονή! Επίσης, για την εντονότατη γραμμούλα, καλή και η αχνή θα σου έλεγα! 30ή μέρα εγώ είχα μια πολύ αχνή γραμμούλα. Έτσι και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.

Αχ, σάνγκρε μου, σε βλέπω ήδη να νοσταλγείς, ακούς εκεί μόλις μεγαλώσει και το 3ο! Ξέρεις πότε θα μεγαλώσει το τρίτο;

http://hysteria.gr/51721/

Όσο για τον Φιντέλ 600 απόπειρες δολοφονίας απέφυγε και πέθανε πλήρης ημερών, αυτό κι αν είναι νίκη!

Μαμά μου, πολύ ωραία παρεούλα οι θεσσαλονικιές μανούλες! Πώς φάνηκε το στόλισμα στη Μελίνα;

Abbot, κοπέλα μου, το φόρουμ θα σου φέρει γούρι, να 'σαι σίγουρη, καμιά κοπέλα εδώ δεν έμεινε χωρίς μωράκι, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις το πείσμα κι η επιμονή και η αγάπη στο ζευγάρι πάντα έχουν αποτέλεσμα! Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά θα 'ναι πολύ γλυκιά στιγμή όταν έρθει.

Συγχαρητηριααααααααα Ζοζεφινακι μουυυυυυυυυ!!!!!☺☺☺☺☺☺

Δεν είμαι σπίτι και σας γράφω λίγο πεταχτά για να σας ευχαριστήσω πολύ, κορίτσια μου!

Και να ευχηθώ και στην Τόνια μας με το καλό μια τελειόμηνη κύηση και μια γλυκιά ευτυχία σε 9 μήνες στην αγκαλιά σας! Όλα καλά θα είναι, θετικό τεστ σημαίνει εγκυμοσύνη! Βάλε εδώ να δεις την πητ σου.

Γιοτού μου, να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου, φιλάκια πολλά!

Σάνγκρε μου, πολύ με συγκίνησες, ε! Να δεις μόλις την πω στον άντρα μου και στον μπαμπά μου την ευχή σου.

Μαμά, εμείς τα είπαμε, σ' ευχαριστώ άλλη μια φορά και θέλω επιτέλους να σε γνωρίσω αν κατηφορίσεις ποτέ προς τα κάτω.

Έχουμε αγχωθεί πολύ, όχι πως δεν το θέλαμε, απλώς μας ήρθε νωρίς νωρίς, ας πάνε όλα καλά και όλα θα γίνουν. Σκέφτομαι διάφορα, αν θα με δεχτεί ο γιατρός μου με πητ 5/8 κ.λπ.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ζαμιάκι μου, με το καλό, κορίτσι μου, ο μπεμπάκος, σε υπερευχαριστώ, όπως και σένα, Σάμμερ μου, θα πανηγυρίσουμε σύντομα και τα δικά σου ευχάριστα όλες μαζί.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Σαμμερ μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ! !

Josephine έχω μια εφαρμογή περιόδου στο κινητό και όταν το βάλεις σε ρύθμιση κατάσταση εγκυμοσύνης σου μετράει βδομάδες και μέρες κύησης και βγάζει ΠΗΤ. Σήμερα. Λέει είμαι 4 εβδομάδες και 1 ημέρα και έχω ΠΗΤ 5 Αυγούστου. Αυτό που μου έστειλες εσύ λέει 6 Αυγούστου. Να είναι γερό και να πάνε όλα καλά και ξέρει εκείνο πότε θα σκάσει μύτη !!

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!

Τζο συγχαρητήρια με μια τελειομηνη εγκυμοσύνη κ ένα γερό μωράκι ακόμη στην αγκαλιά σας!

Τόνια μου κ συ να χεις μια ήρεμη κ ανέφελη εγκυμοσύνη! Σε 9μηνες να πάρεις αγκαλιά το θαύματακι σου!

Σανγκρε μου ο, τι θέλετε εσείς.. Κ 3μαγκακια μια χαρά είναι..

Εγώ θέλω οπωσδήποτε ένα ακόμη. Ίσως κ 2..βεβαια δ το χουμε συζητήσει αλλά δ γίνεται να σταματήσω από τώρα. Είμαι 30..εστω σε 10χρονια..

Μουτζουρα κανένα νέο;

βικακυ μου στο ευχομαι.τα παιδια ειναι μονο ευτυχια....κ εγω θα ηθελα 3ο αλλα ας κανουμε το δευτερο με το καλο κ βλεπουμε...ασε που εγω ειμαι κ λιγο μεγαλυτερη κ ο αντρας μου αρκετα μεγαλυτερος....

καλημερα!!!καλημεραααα !!!κοριτσακια μου τι ευχαριστα νεα!!!Τζο μου με το καλο το νεο σας μελος!!!Τονια μου συγχαρητηρια!!!καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη και στις δυο!!!εγω δεν θα ερθω να συμπληρωσω την 3αδα δυστυχως...το τεστακι ηταν αρνητικο!αυριο αναμενω να αδιαθετησω...οποτε πιστευω αργα η γρηγορα θα ερθει!χθες το βραδυ ειχα αυπνια που για μενα ειναι κλασικο συμπτωμα περιοδου μιας κ δεν εχω κανενα αλλο!βρε κοριτσια τι να πω?για εμενα μου φαινεται δεν θα ναι πολυ ευκολο να συμβει...φφφ πατησα κ ενα τσακωμο με τον αντρα μου που λεει ειμαι αρνητικη και απογοητευομαι και ηρθε και εδεσε....θα το γυρισω ομως!!!τωρα εχουμε παρτυ εδωωωωω..ερχονται μωρακια!!!!με το καλο ομορφες μου!!!

RyZa.png

Μουτζουρα ενας μηνας σεχχχχχχ ακομα

Τονιααααααααα μπραβο κοπελια μπραβοοοοο ολα καλα θα παν

Τζο μου καλη τους χαιρετισμους αε μπαμπα και συζυγο αχ βιαζομαι να σε γνωρισω να μη μου αγχωνεσαι για τιποτα ολα θα γινουν και τα μωρα μας και τα αλλα . Ξαναριξε ενα πμ με το τηλ γιατι μου μπλοκαρε και δε μπορω να το ανοιξω.

Φιλακια.

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Ειλικρινά εύχομαι να μην αργήσει και για εσάς! !! Από την καρδιά μου σας εύχομαι να σας το φέρει ο Άγιος Βασίλης! !!

DBTcp3.png7Kksp3.png

δεν πειραζει μουτζουρακι μου θα ρθει.μην μαλωνεις με τον αντρουλη σου.να εισαι θετικη κ αισιοδοξη ολα θα γινουν.εμεις εδω θα ειμαστε κ θα τα λεμε.
Μουτζουρα ενας μηνας σεχχχχχχ ακομα

Τονιααααααααα μπραβο κοπελια μπραβοοοοο ολα καλα θα παν

Τζο μου καλη τους χαιρετισμους αε μπαμπα και συζυγο αχ βιαζομαι να σε γνωρισω να μη μου αγχωνεσαι για τιποτα ολα θα γινουν και τα μωρα μας και τα αλλα . Ξαναριξε ενα πμ με το τηλ γιατι μου μπλοκαρε και δε μπορω να το ανοιξω.

Φιλακια.

ευχαριστω για την υποστηριξη κοριτσαρες μου!!!ωστοσο ακομα μια κρυφη μικρη ελπιδα την εχω γτ ακομα δεν μετραω καθυστερηση...αλλα πιστευω κατι διαφορετικο θα το ενιωθα!δεν εχω κανενα συμπτωμα που να μαρτυρα οτι θα αδιαθετησω...τι να πω?αναμενω ακομα και βλεπουμε!ειναι η στιγμη της απογοητευσης του αρνητικου και ειχε λιγο ενταση...πιστευω μεσα στη μερα να ξαναβρουμε την ηρεμια μας!:D:D

RyZa.png

Βρε μουτζουρα συμβαινουν αυτα κι εμεις ειμαστε λιγο παραπαμω ερστικες ωρες ωρες κι αυτοθ στην κοσμαρα τους τωρα ο αντρας μου μαστορευει κατι κι αυτα εχουν κολησει σαν στριδια σε λιγο ειναι ωρα να φαμε το μπαρμπα μπριλιο... Α και στην καινουρια να πω οτι απο δω θα φυγει εγγυος στα σιγουρα... Αν δε θες απομακρυνσου οσο ειναι καιρος χιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...