Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Μπουμπού, δεν πειράζει, κορίτσι μου, είσαι μικρούλα και θα 'ρθει το μπεμπέ, χαρείτε εσείς τα νιάτα σας!

Βίκυ μου, ναι έτσι πιστεύω κι εγώ. Ευαισθησία δεν έχω καθόλου, ούτε στην πρώτη είχα. Αύριο θα κάνω ένα τεστάκι. Με το καλό να στολίσετε σήμερα! Φιλιά στον μπέμπη και στο κορίτσι σου!

Τζοοοο αυριο τα τεστακια μας!!!γινεται να δουμε δυο γραμμουλες εντονοτατες????γινεται???

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαμα οποιες βλεπεις τα χαιρετισματα μου λυπαμαι που δεν ειμαι σαλλονικη

Ευχομαι πολλα θετικα τεστακια αυριο

αυριο περιμενουμε λοιπον 2ευχαριστα.μακαρι κοριτσια.....λοιπον σαγκρε σε κοβω κ για 4ο.....μαμα μπραβο για την ιδεα σας.πραγματικα μου αρεσε.....

ευχαριστουμε Σανγκρε και Σαμμερακι μου!!!!κ αν δεν ειμαστε ...δεν βαζουμε κεφαλια κατω!αισιοδοξια και θα ερθει το θαυματακι!!!;);)

RyZa.png

Στολισαμε!

Μαμά τι ωραία ιδέα.. Θα περνάνε υπέροχα τα μικρά!

Γτ όχι κ ένα τέταρτο σανγκρε;

Σαμμερακι μου λογικό να χεις στεναχωρες σκέψεις, είναι κ φρέσκο ακόμη. Αλλά τύψεις ποτέ ξανά, οκ;

Καλό βράδυ κοριτσάκια!

Με το καλό αύριο να ακούσουμε ευχάριστα..

Διαφημίσεις

Γιατι θα σας το στειλο πακετο για υιοθεσια κοριτσαρες τι θα τρωνε εμενα; κι επειτα πεντε χρονια εχω να δω περιοδο της προκοπης κριμα κι αυτο το κορμακι εχει λαλησει με τις ορμονες να κοπανιουνται... Καλα τα παιδακια αλλα προτιμω εθελοντρια σε βρεφονηπιακο παρα να γεννοβολαω αδιαληπτως σαν τη κουνελα. Ε μη το κανουμε και χομπι χιχιχι!

Χαιρετω την υπεροχη παρεα σας!!!! Παρακολουθω τα θεματα του forum εδω κ ενα χρονο περιπου αλλα σημερα πηρα την αποφαση να μπω ενεργα στην παρεα σας. Πριν ενα χρονο ειχα μια εξωμητριο κυηση που μου στοιχισε τη μια μου σαλπιγγα. Μετα απο αποχη καποιων μηνων ξαναρχισα προσπαθειες απο το Μαιο οχι ομως πολυ συστηματικα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων. Δυστυχως ομως καθε μηνα βιωνω την ιδια απογοητευση. Πριν τρεις μηνες εκανα σαλπιγγογραφια η οποια εδειξε απλα ελικοειδη πορεια στη μια σαλπιγγα που εχω. Σημερα ειμαι στην 25η ημερα του κυκλου μου που κραταει περιπου 26-27 ημερες, καμια φορα ομως κ 30. Θελω παρα πολυ να μη μου ερθει για τους επομενους 9 μηνες! Ευχομαι το forum να ειναι τυχερο κ για μενα οπως κ για ολες οσες προσπαθειτε να γινετε μανουλες!!!:P

Kαλημέρα, κορίτσια μου! Τελικά θετικό το τεστάκι, εύχομαι να 'ρθει ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά μου και στην αγκαλιά όλων των κοριτσιών που το επιθυμούν!

Σαμμεράκι μου γλυκό, αγκάλιασε το αντράκι σου το μικρό και το μεγάλο και σύντομα θα γίνετε 4, μέχρι τότε μη δίνεις σε κανέναν λογαριασμό, μόνο εσύ κι η οικογένειά σου μετράνε.

Μουτζούρα μου, εύχομαι να 'χεις κι εσύ θετικά νέα, αλλά όπως και να 'χει είτε τώρα είτε στους επόμενους κύκλους το μωράκι σας θα έρθει. Απόλαυσε αυτή την αναμονή! Επίσης, για την εντονότατη γραμμούλα, καλή και η αχνή θα σου έλεγα! 30ή μέρα εγώ είχα μια πολύ αχνή γραμμούλα. Έτσι και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.

Αχ, σάνγκρε μου, σε βλέπω ήδη να νοσταλγείς, ακούς εκεί μόλις μεγαλώσει και το 3ο! Ξέρεις πότε θα μεγαλώσει το τρίτο;

http://hysteria.gr/51721/

Όσο για τον Φιντέλ 600 απόπειρες δολοφονίας απέφυγε και πέθανε πλήρης ημερών, αυτό κι αν είναι νίκη!

Μαμά μου, πολύ ωραία παρεούλα οι θεσσαλονικιές μανούλες! Πώς φάνηκε το στόλισμα στη Μελίνα;

Abbot, κοπέλα μου, το φόρουμ θα σου φέρει γούρι, να 'σαι σίγουρη, καμιά κοπέλα εδώ δεν έμεινε χωρίς μωράκι, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις το πείσμα κι η επιμονή και η αγάπη στο ζευγάρι πάντα έχουν αποτέλεσμα! Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά θα 'ναι πολύ γλυκιά στιγμή όταν έρθει.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Kαλημέρα, κορίτσια μου! Τελικά θετικό το τεστάκι, εύχομαι να 'ρθει ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά μου και στην αγκαλιά όλων των κοριτσιών που το επιθυμούν!

Σαμμεράκι μου γλυκό, αγκάλιασε το αντράκι σου το μικρό και το μεγάλο και σύντομα θα γίνετε 4, μέχρι τότε μη δίνεις σε κανέναν λογαριασμό, μόνο εσύ κι η οικογένειά σου μετράνε.

Μουτζούρα μου, εύχομαι να 'χεις κι εσύ θετικά νέα, αλλά όπως και να 'χει είτε τώρα είτε στους επόμενους κύκλους το μωράκι σας θα έρθει. Απόλαυσε αυτή την αναμονή! Επίσης, για την εντονότατη γραμμούλα, καλή και η αχνή θα σου έλεγα! 30ή μέρα εγώ είχα μια πολύ αχνή γραμμούλα. Έτσι και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.

Αχ, σάνγκρε μου, σε βλέπω ήδη να νοσταλγείς, ακούς εκεί μόλις μεγαλώσει και το 3ο! Ξέρεις πότε θα μεγαλώσει το τρίτο;

http://hysteria.gr/51721/

Όσο για τον Φιντέλ 600 απόπειρες δολοφονίας απέφυγε και πέθανε πλήρης ημερών, αυτό κι αν είναι νίκη!

Μαμά μου, πολύ ωραία παρεούλα οι θεσσαλονικιές μανούλες! Πώς φάνηκε το στόλισμα στη Μελίνα;

Abbot, κοπέλα μου, το φόρουμ θα σου φέρει γούρι, να 'σαι σίγουρη, καμιά κοπέλα εδώ δεν έμεινε χωρίς μωράκι, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις το πείσμα κι η επιμονή και η αγάπη στο ζευγάρι πάντα έχουν αποτέλεσμα! Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά θα 'ναι πολύ γλυκιά στιγμή όταν έρθει.

Συγχαρητήρια! Ημουν σιγουρη! Ευχομαι καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη κ ενα υγειες μωρακι. Νσ χαιρεστε κ το αντρακι σας κ να προσεχεις τωρα.

Καλημερα κ φιλια σε ολα τα κοριτσια!

Διαφημίσεις

Χαχαχα τζο μου εγω μαλλον καταλαβαινω σαραντα ωρες χαχαχα...τις ευχες μου σε πμ. Καλημερα κοριτσαρες μουτζουρααααααα που σαι κοπελια;

Καλημέρα σαγκρε ειχα γελασει πολυ με τον μπαρμπα μπριλιο! Φιλιά στα μαγκακια

Josephine Καλημέρα !!!!! Πολλά συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Εύχομαι να έχεις ένα γερό μωράκι στην κοιλίτσα σου!

Κορίτσια ευχηθειτε το ίδιο και για εμένα! ! Έκανα τεστ εχθές το απόγευμα γιατί είχα αναγουλες και κορίτσια είναι θετικό! !! Δεν το πιστεύω ακόμα. Περιμένω να πάω για τις χοριακες να δω ότι όλα είναι καλά .

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τζο συγχαρητήρια!! Με το καλό να έρθει γέρο την αγκαλιά σας! Ευχομαι μία όμορφη τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

Τόνια μου συγχαρητήρια!!! Επιτέλους κορίτσι μου!! Μία όμορφη τελειομηνη εγκυμοσύνη και σε σένα! Όλα θα πάνε τέλεια! Με το καλό!μουτζουρακι έλα να μας πεις τα νέα να τριτωσει το καλό!!

Αμποτ καλώς ήρθες! Σου εύχομαι να έχουμε και τα δικά ου ευχάριστα απο βδομάδα!!

Είμαστε τυχερή ομάδα!!

Γιοτου τι κάνεις;; Τα κορίτσια σου;;

Ρε κορίτσια καθιστε να έρθει το μ3 και μετά μιλάμε για 4η εγκυμοσύνη!! Θα τα παίξει ή κοπέλα!! Χαχαχα

Σαγκρε μιλάμε όλες στο βαιμπερ!! Θα δώσω χαιρετισματα

Εχθες ήταν τέλεια! Υπήρχε ένα πολύ χαρούμενο εορταστικό κλίμα και το χαρηκανε όλοι μικροί μεγάλοι!!

Τώρα περιμένω να έρθουν να στολιστεί και το δικό μας δέντρο και μετά το επόμενο!! Χαχα

Πουλάκι μου αύριο είναι ή μέρα!!!

Ζαμιακι να δίνεις το παρόν να ξέρουμε ποτε θα σκάσει μύτη ο μπομπιρακος σας!!

Και ή δοανη γέννησε κορίτσια! Να της ζήσει!!

Έλα να μαζευομαστε κορίτσια!

yk1yp3.png

συγχαρητηρια τζο!!!!ετσι μπραβο παμε θετικα!!!!!τι ωραια ξεκιναει η μερα μας!!!!!αμποτ καλως ηρθες κ να εισαι σιγουρη οτι το φορουμ ειναι πολυ γουρλιδικο κ ολα θα γινουν.!!!!!περιμενουμε κ αλλα ευχαριστα σημερα......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...