Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσάκια μου!! Ευχομαι να ειναι θετικά τονια, μουτζούρα , jo ++++

Εγω ακομα τιποτα!! Σημερα σηκώθηκα με αναγούλα!! Η αρρώστησα ή ειναι κατι αλλο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Josephine έχω πόνους στην κοιλιά και νεύρα.

Μπουμπού μακάρι να μην είσαι άρρωστη και να είναι κάτι άλλο .

Λίγες μέρες έμειναν για όλες μας! !

Δυστυχώς ήρθε η κυρία!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Τζο μου έχεις πολλά θετικά συμπτώματα!νιωθεις καθόλου ευαισθησία στις θηλες;

Μουτζουρα για πιο σίγουρα αποτελέσματα χοριακη τη Δευτέρα. Αλλά θεωρητικά θα δείξει κ το τεστακι αύριο. Απλά πολλά κοριτσάκια είπαν ότι δ έδειχνε ενώ ήταν.

Μπουμπου μου τουλ ήρθε κ ξεκινάει νέος κύκλος!

Τόνια μη σε πτοει το σπυρακι

Σαμμερ τι κάνετε;

Εμείς ελπίζω να στολισουμε σήμερα..

Όχι ζαμιακι δ παίρνουμε βιτd

Ήσυχος είναι ο μικρούλης μου.. Απλά όλο αγκαλιτσα. Έτσι ήταν κ η Ιωάννα απλά πλέον είναι πιο δύσκολο για μενα

Διαφημίσεις

Μπουμπού, δεν πειράζει, κορίτσι μου, είσαι μικρούλα και θα 'ρθει το μπεμπέ, χαρείτε εσείς τα νιάτα σας!

Βίκυ μου, ναι έτσι πιστεύω κι εγώ. Ευαισθησία δεν έχω καθόλου, ούτε στην πρώτη είχα. Αύριο θα κάνω ένα τεστάκι. Με το καλό να στολίσετε σήμερα! Φιλιά στον μπέμπη και στο κορίτσι σου!

vLmAp2.png FMoxp2.png

κ εμας σημερα μας εφερε ο μπαμπας μας δεντρο απο το βουνο.χαρα να δειτε εσεις!!!!αυριο θα στολισουμε!!!!!περιμεμω να τελειωσει η περιοδος κουραστηκα ρε κοριτσια μετα απο 33μερες συνεχους ροης.....κ θελω να παω κ στον γιατρο να δω τι γινεται.κατα τ αλλα καλα.με σκαμπανεβασματα η ψυχολογια μου αλλα ειναι φυσιολογικο..σημερα πηρα μια εορταζουσα τηλ.λ με ρωτησε πως παει η εγκυμοσυνη.τι να της εξηγεις τωρα????ειπα δεν παει κ τελειωσε εκει το θεμα....

Αχ σαμερακι μου... Τεσπα φοκους στο δεντρακι και τα χριστουγεννα ολα θα φτιαξουν

ΤΖΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ η γρια σαγκρε μυριζεται μωροοοοοοο θα περιμενω νεα σου αυριο καρδουλα μου.

Ζαμιακι τα λοιπα στην πραξη τωρα ξεαγχωσου και φτιαξε μουντ γιατον ερωτα της ζωης σου.

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε;;

Μπουμπου άλλον ένα μήνα υπομονή ,κρίμα που ηηρθε αλλά δεν πειράζει απόλαυσε σεξ , τουλάχιστον ή προσπάθεια είναι ευχάριστη!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια θα μας φέρουν ευχάριστα πο βδομάδα, υπομονή και λίγο έμεινε!!

Βίκυ τι καλά που θα στολισετε σήμερα!!

Εμείς το άλλο Σάββατο

Οι μαμαδες Ιουνίου που γίναμε φίλες μέσα πο το φόρουμ αποφασίσαμε οι θεσσαλονικιες ότι κάθε χρόνο θα στολισουμε όλες τα δέντρα μας με τα παιδάκια μας και θα το γιορτάζουμε έτσι

Σήμερα στολιζουμε στο πρώτο σπίτι και τ αλλο σκ σε μένα!! Πολύ χαίρομαι! Με τα παιδιά αποκτουν αλλο νόημα τα χριστούγεννα!!

Σαμερακι αυτό κι αν είναι το δύσκολο, πρέπει ο καθένας να ρωτάει και συ να εξηγεις, μην δίνεις σημασία άλλωστε σύντομα θα έρθει το νέο μέλος!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

μαμα τι ωραια ιδεα εχετε!!!!!μπραβο,χαρα που θα παιρνουν τα μικρουλια!!!!προσπαθω βρε κοριτσια...αλλα ειναι κατι βραδυα....γεματα πονο κ τυψεις....μακαρι με το νεο ετος να ρθει ενα μπεμπε για ολες.....

σαγκρε να παρακαλεσω να ρθει κ σε σενα ενα ακομη?????

Σαμερακι μην σκέφτεσαι άλλο ούτε να έχεις τύψεις προσπάθησε να σκέφτεσαι ευχάριστα πράγματα, είναι δύσκολο γαμωτο το ξέρω και δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό σου αυτό το μωρακι τουλάχιστον ο χρόνος να το αφήσει πιο ελαφριά την σκέψη και στην καρδιά σας....

Ναι κι εμείς είπαμε αφού τα παιδάκια μας είναι φιλαράκια από κοιλιάς να το κρατήσουμε έτσι, σήμερα πήγαμε τζάμπο και πηραμε ενα δωράκι για το παιδάκι να αφήσουμε το δικό μας δώρο κάτω από το δέντρο και κάνα δυο στολίδια να αφήσουμε και το σημάδι μας στο δέντρο! Χαχα

yk1yp3.png

καλησπερα κοριτσαρες μου!!!τωρα καταφερα να μπω να σας διαβασω!!!

αχ κανε το τεστ κυριακη πρωι.... πως μπορεις κ περιμενεις?????????? εχεις ΄πολλες πιθανοτητες να δειξει σωστα στη μερα π εισαι...

Ρενακι μου αυριο πρωι θα το κανω και ο θεος βοηθος!δεν εχω κανενα μα κανενα συμπτωμα αναμονης περιοδου...και τα πονακια εξαφανιστηκαν απο χθες...το μονο που παρατηρησα σημερα ηταν μια ζαλαδα το πρωι που μπηκα στο αυτοκινητο με τον αντρα μου να παμε σουπερ μαρκετ!ενα ανακατεμα αλλα αυτο!το στομαχι δλδ ειναι καπως....αυριο θα το κανω!!!εχω μια παραξενη υπομονη...δεν ξερω που την βρισκω!

Καλημέρα, Τόνια! 28η εσύ, 29η εγώ, λίγες μερούλες και θα ξέρουμε, ελπίζω χωρίς την ακατανόμαστη. Θα δείξει για μένα, σε πολλά διάβασα ότι μπορεί να οφείλεται, θηλάζω και ίσως είναι και ορμονική ανωμαλία. Φοβάμαι και να το πιστέψω. Από συμπτώματα πώς πας; Σπυράκι που έλεγες είχα βγάλει κι εγώ κανονικά και το μήνα που έμεινα έγκυος, καθόλου δεν παίζει ρόλο. εμένα όλο το βράδυ πόνοι περιόδου και ήμουν σίγουρη ότι θα έρθει, τώρα ήρεμα πάλι.

Τζο μουυυ...σαν κατι καλο να γινεται!!!!κ εμενα μου μοιαζουν θετικα τα σημαδια αυτα!!!για να δουμε!!!!

Καλημερα κοριτσάκια μου!! Ευχομαι να ειναι θετικά τονια, μουτζούρα , jo ++++

Εγω ακομα τιποτα!! Σημερα σηκώθηκα με αναγούλα!! Η αρρώστησα ή ειναι κατι αλλο!!!

Δυστυχώς ήρθε η κυρία!!!

Μπουμπουκακι παμε στον επομενο κυκλο!!!!απολαυστε τις επαφες σας με τον αντρουλη σου κ θα ερθει!!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Τζο μου έχεις πολλά θετικά συμπτώματα!νιωθεις καθόλου ευαισθησία στις θηλες;

Μουτζουρα για πιο σίγουρα αποτελέσματα χοριακη τη Δευτέρα. Αλλά θεωρητικά θα δείξει κ το τεστακι αύριο. Απλά πολλά κοριτσάκια είπαν ότι δ έδειχνε ενώ ήταν.

Μπουμπου μου τουλ ήρθε κ ξεκινάει νέος κύκλος!

Τόνια μη σε πτοει το σπυρακι

Σαμμερ τι κάνετε;

Εμείς ελπίζω να στολισουμε σήμερα..

Όχι ζαμιακι δ παίρνουμε βιτd

Ήσυχος είναι ο μικρούλης μου.. Απλά όλο αγκαλιτσα. Έτσι ήταν κ η Ιωάννα απλά πλέον είναι πιο δύσκολο για μενα

Βικακι μου λεω να το κανω αυριο κ Δευτερα πρωι αν δεν εμφανιστει χτυπαμε κ μια χοριακη!!!χεχε!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...